Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znowu jestem w Polsce no i.

Wrocilam do Polski na pare tygodni i plakac mi sie chce

Polecane posty

Gość gość
Ten cham i prostak,ktory sie tutaj taka piekna polszczyzna popisuje,to moze Jakis polityk i robi to celowo,ratujac w ten sposob dobre zdanie o Polsce. Jestes glupi jak but. Napewno nie beda sie poswiecala dla kraju,ktory zmusil mnie do emigracji i pozostawienia rodzicow. A na temat NRD-ow to najpierw ich musisz poznac,bo ja z nimi mieszkalam i pracowalam dostatecznie duzo i wiem jacy lenie sa wsrod nich.

Gość gość
Ty kurfo ze zrytym łbem od zrywania azbestu. On pracuje we Wrockawiu szmato, skończył informatykę na uniwersytecie wrocławskim, matury na szóstki zdał i jest prawdziwym menadzerem a nie jak wy sciery od podłogi, zwykle kurfy i poyeby. Srał na was pies. Boli was to Ze jestescie smiecie

Gość gość
niczym się nie różnisz od tych jak to mówisz kurfisk, sam jesteś sprzedajną świnią bo zamiast budować dobrobyt w Polsce tak kochanej przez ciebie pojechałeś dawać d**y za psie pieniądze do kraju na który tak charkasz i co dupowłazie??? szczekaj szczekaj,tylko uważaj bo ochrypniesz :D

Gość gość
Tepa strzalo, on wyjechal zarobic kase I wroci do kraju. Bedzid sobie zyl na luzie bedac u siebie. A ty bedziesz tyral na wygnaniu do konca swoich smutnych dni.

Gość gość
po co wyjechał z tak wspaniałego kraju do dziczy? taki obrotny i musiał jechać aż tam żeby zarobić? miliony Polaków nie wyjeżdżają i radzą sobie a on co,bezradny bidak

Gość gość
to już zacząłeś mówić o sobie ON

Gość gość
Jaki to menadzer,ktory tylko 10 klockow zarabia?:)i to jeszcze w takiej firmie:) A ile to my takich firm w Polsce mamy? Ilu potrzebujemy menadzerow? Gdzie polskie dobre zawodowki? Wszystko zniszczyli,tyle to Hydraulik tez zarobi i nie potrzebuje uniwerku i tych kosztow wyksztalcenia. Glupi jestes i ten twoj kumpel tez. popros jego o czekolade,to nerwy ci przejda.

Gość gość
Miliony Polakow tak jak Brytyjczyków, Niemców czy Francuzow żyją na łasce banków, spłacając dożywotnio kredyty hipoteczne. Ja szmato mam taka możliwość, ze mogę sobie zarobić np w takim uku pieniadze i kupić mieszkanie w PL za gotówkę. Ty szmato takiej możliwości chcąc mieszkac w uku nie masz. Jestes zwykłym frajerskim dzyndzlem, który nigdy nie kupi sobie mieszkania za gotówkę. Jedyne na co cię stać szmato w tym zasmierdIalym uku ( nie mylić ze Zjednoczonym Królestwem z którym nie macie sciery nic wspólnego), to tanie wycieczki do Egiptu. Śmierdzący dzyndzel.

Gość gość
Ty sciero y****a możesz sobie dope wylizać z zazdrości. Nigdy nawet dopiero mojemu kumplowi nie dorosłeś. Przerochany Puerdolcu

Gość gość
Ja szmato mam taka możliwość, ze mogę sobie zarobić np w takim uku pieniadze i kupić mieszkanie w PL za gotówkę. Ty szmato takiej możliwości chcąc mieszkac w uku nie masz. Jestes zwykłym frajerskim dzyndzlem, który nigdy nie kupi sobie mieszkania za gotówkę. xxx tobie paroowa to już kompletnie od/pier/doli/ło! tylko ty możesz kupić, nikt inny tylko ty zarabiasz, nikt inny tylko ty masz możliwości, inni absolutnie nie no i na koniec wisienka na torcie - ty mieszkasz w Zjednoczonym Królestwie a cała reszta w uku umów się w końcu do tego psychiatry bo twoje napady są coraz poważniejsze, te leki co bierzesz zupełnie nie działają

Gość gość
Tylko mieszkanie kupiles sobie za gotowke? To tak malo placi tobie krolowa za podcieranie d**y? Cos slabo z toba,to cyganie juz lepsi od ciebie,bo socjal kasuja,rak praca nie brudza,a wille w Polsce stawiaja ze az ci szczeka by opadla. Malo sprytny jestes,niczego tobie nie mozna pozazdroscic. Straj sie lepiej maly cwany smierdzielu

Gość gość
Poyebie czy ty rozumiesz co do ciebie sie kurfiszonie pisze. Umiesz czytac ze zrozumieniem? Pewnie w szkole to bylas najwiekszy kapusciak.

Gość gość
Jak zaczniesz pisac normalna polszczyzna to cie zrozumie,bo takiej mnie w szkole nie uczyli.

Gość gość
@9:16 haha właśnie mu to samo napisałam na innym wątku. Rzuca się, wyzywa a pisać po polsku nie potrafi.

Gość gość
co ty pierdo***** ze tak wyglada w Polsce? Mam normalnych rodzicow, pracujacych, nie pijacych, dom bez grzyba rodzice szalowo nie zarabiaja ale pracuja, ja z moim mezem mam mieszkanie tez normalne niezagrzybiale. Obydwoje pracujemy. U mojego rodzenstwa to samo. O czym ty piszesz kobieto? Moze po prostu z takiego domu pochodzisz gdzie na wszystko macie wy****ane

Gość gość
Leki ktore mozna kupic za granica bez recepty w polsce tylko na recepte znim sie doczekasz wizyty u lekarza to wolisz isc prywatnie! 5 minut w srodku i 100nie ma!!! Cala polska zeby tylko podatku wpadalo wiecej ...

Gość gość
Ty nawet jakbym ci przeliterowal to i tak nie zrozumiesz. Twoje iq jest na poziomie szczotki do kibla. Kurfisko z PGR i polskiej patologii, z brudna wanna w domu i znajomymi alkoholikami co to niby levisow jej zazdroszcza hahahahaha

Gość gość
Levisow? Nadal myslisz że sa lata 90te? Fabryka calkiem ci mozg zryła. :D

Gość gość
Gosciu 15.10 Ty wcielasz sie w osobe ktora nie jestes,czy wiesz o tym ze to choroba psychiczna. Ja wiem,ze w Polsce jest malo psychologow,ale moze sprobuj zalatwic sobie Jakis Termin,a moze prywatnie,masz przeciez sporo szmalu,a zdrowie to kapital.

Gość gość
No i widzisz kurefko, nawet nie wiesz o czym do ciebie szmato pisze.

Gość gość
ważne, że ty wiesz o czym do innych piszesz, szmato

Gość gość
Tu nie psychologa trzeba, tylko psychiatry :D .. a i to nie jest pewne ze pomoze :D To przypadek beznadziejny :D :D :D :D :D

Gość gość
Co za poyebancy ze angielskiego zmywaka. Dobrze wam tak. W naszej PL nie ma dla was miejsca niedojdy zyciowe.

Gość gość
Ja tu tylko widzę jednego p****anca. Ciebie. Poszerz horyzonty, zmywak to nie wszystko. Lol

Gość gość
Gosciu z 16.55 Jestes super :):):) popisz jeszcze troszke tym twoim jezykiem,bo ja pisze prace pt."Jezyk ulicy",a tutaj mi podpowiadasz w ten sposob troszke. Z gory dziekuje Ps.Znasz moze jeszcze wiecej wyrazow,bo ty sie czesto powtarzasz.:)

Gość gość
Haha nawet takie buraczysko może dorobić się fanów :)

Gość gość
Piszesz prace gdzie i komu? Na WSBzdetach prac sie nie pisze, tam wykształcenie sie kupuje.

Gość gość
Ale ze te emigranciki potrafia w rekawicach roboczych tak szybko pisac na klawiaturze, niezle z nich magiki :D

Gość gość
Gosciu 22.44 My piszemy w bialych,bawelnianych rekawiczkach,a wiesz kto je nosi?Inne pewno w latexowych:)KOCHANIE moje nie wszystkie pracuja w duecie ze szczotka,w UK tez mozna awansowac ,albo pracowac na swoj rachunek. To przykro,ze ty znasz tylko robocze drelichowe rekawice,ale masz szanse poznac nawet jedwabne. 200 Euro i jestes z nami przez godzine,wymasuje ciebie osobiscie nawet bez rekawic.:) czekam na propozycje

Gość gość
Hahahahahahahahahahahahahahahahaha