Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znowu jestem w Polsce no i.

Wrocilam do Polski na pare tygodni i plakac mi sie chce

Polecane posty

Gość gość
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha kurefka hahanahahahahahahanananahahahaha

Gość gość
jak juz sie nie ma argumentow to trzeba pisac "hahahhah". albo uzyc bluznierstw. nie dosc, ze stary, niekulturalny, w zyciu mu sie nie udalo, bez rodziny, musi zapieprzac na zmywaku za najnizsza krajowa (albo w ogole nie pracuje nieudacznik) to jeszcze glupi jak but. zaraz napisze mi, jaka to jestem "kureffka" :D Bo innego slowa na poziomie nie zna. :D mamusia ci dupsko zawsze porzadnie codzienniesprala, ze masz jakies ale do kobiet?

Gość gość
gosc z 11:10 prawda, wielka prawda! :D

Gość gość
gość dziś gość dziś Bede was kurfy tepil. Pyerdolone pasozyty xxx ależ wiemy, wiemy! i nawet rozumiemy dlaczego! twój poziom intelektualny i nadmiar wolnego czasu spowodowany brakiem hobby, zainteresowań, niechęcią do nauki języka, brakiem przyjaciół, partnera, znajomych powoduje ogrom frustracji i nadmiar energii, której nie masz jak spożytkować a że nie masz dość odwagi i jaj, żeby działać w jakiej faszystowskiej partii czy skrajnie prawicowej organizacji - nie pozostaje ci nic innego jak stare dobre wylewanie jadu, plucie na innych i obwinianie ich za swoje zmarnowane, nieudane życie pisz ile wlezie! wyładuj się! lepsze to niż miałbyś mordować koty czy strzelać z procy do wiewiórek w parku rozumiemy, że chory człowiek musi sobie ulżyć - so... go on! xxxxxxxxxxxxxxxx wreszcie ktoś napisał prawdę!!! i zwróćcie uwagę, że ten co tak wyzywa to siedzi tu 24 na dobę - biedak...

Gość gość
jak siedzi tu 24 na dobre, to znaczy, ze jak ktos juz wyzej napisal, pobiera biedak benefity...nikt do pracy nie chce takiego tepaka, to ten musi sie gdzies wyzyc. jego swiat, to komputer i kafeteria haha :D domyslam sie, ze piszac posty, w ustach trzyma skreconego przez siebie papierosa, na "biurku" balagan, moza dostrzec dwie butelki po wypitych piwkach, jedna butelka dopiero otwarta...obok butelek: wczorajszy kubek niedopitej kawy. I opakowanie pizzy zamowionej zeszla sobote...Ubrany w dres adidos, 6-dniowy zarost... w pokoju polmrok, zasuniete zaluzje.

Gość gość
Paroowa ma racje, a wy emigracyjne niemoty szczekajcie sobie dalej. Jak tam wasz weekendzik na wygnaniu? Znowu zjebunny na maxa :D Boli? Ma bolec...!!!

Gość gość
Ej polskojezyczne kurefki a wy co tutaj szmaciugi robiciE? Wystarczy, ze postawie tutaj kropke zaraz szmaciury odpisujecie. Wy pokurfiency z brytyjskiego zmywaka. Zdechniecie w uku na zmywaku. Dobrze o tym wiecie.

Gość gość
znowu się podszywasz pod anonimowego gościa paroowo? myślisz, że nie widać, że to twoje wpisy? spałeś chociaż ze trzy godziny tej nocy czy cały czas sprawdzasz kafe czy ktoś o tobie nie napisał?

Gość gość
domyslam sie, ze piszac posty, w ustach trzyma skreconego przez siebie papierosa, na "biurku" balagan, moza dostrzec dwie butelki po wypitych piwkach, jedna butelka dopiero otwarta...obok butelek: wczorajszy kubek niedopitej kawy. I opakowanie pizzy zamowionej zeszla sobote...Ubrany w dres adidos, 6-dniowy zarost... w pokoju polmrok, zasuniete zaluzje. xxx a na ścianach zdjęcia Britney Spears - ha ha ha ha ha

Gość gość
Sprzedajne c**yy, gardze takimi szmatlawcami.

Gość gość
Ja jestem kolejnym ktory ma was gleboko w doopie. Nie wracajcie do Polski, bo nikt tam na was nie czeka.

Gość gość
czy ty nie widzisz buraku, ze wszsscy tutaj nabijaja sie z ciebie? nam to wisi i powiewa, co ty tu piszesz :D a burak burakiem pozostanie. Po drugie: nie kazda tu siedzi i odpisuje co chwila. Wyobraz sobie, ze tu nie siedzi jedna kobieta, ktora ci odpisuje. tu jest nas wiecej i mamy z ciebie niezly ubaw AdidOsowcu. i jak widac wiekszosc ma tu racje, jestes nieudacznikiem i dlatego tak sie wkurzasz i nas wyzywasz :P ps. mieszkam w polsce, a nie za granica. Biedactwo bedzie musialo zyc do konca zycia z benefitow i skrecac wlasnorecznie papieroski. Jak tam...popatrzyles sobie juz na plakaty britney i pamelki anderson? Jak nie, to popatrz sobie..i ulzyj sobie, bo jak widac cisnienie masz :P

Gość gość
gosc z 12:21. jasne jestes kolejnym. :D nawet stylu pisania nie umiesz zmienic.

Gość gość
Ales sie rozpisala kurefko. Gnij w ukowskim syfie szmato i mysl sobie, ze tutaj jedna tylko osoba na was szczocha puszcza. Pokurfiency bez oleju w glowie.

Gość gość
oczywiscie, ze tylko ty sie tak buzujesz, nieudaczniku. Widac po tym jak piszesz. do widzenia buraku.Nie musisz odpisywac, bo juz tu mi sie nie chce wchodzic, zeby czytac twoje marne wypociny. ps. czytac ze zrozumieniem takze nie umiesz. Napisalam, nie mieszkam w UK nieuku..a ty dalej swoje haha

Gość gość
My tez na was szczamy emigracyjne niemoty. A teraz idzcie do kibelka pobrandzlowac sie troche waszym dobrobytem na wygnaniu.

Gość gość
Wiem wiem, mieszkasz w czesci nalezacej do UK ale nie w UK hahaha

Gość gość
ale ty jednak glupi jestes, ona napisala, ze mieszka w polsce. jednak idiota jestes :O

Gość gość
Nie irytujcie sie:) Facetowi zonka z kochankiem do UK uciekla,mozliwe ze dzieci tez z soba zabrala i on szaleje teraz .

Gość gość
Wam trzeba k********** dobrze futro przetrzepac.

Gość gość
przetrzep sobie najpierw twoja zacpana mozgownice. A jednak trafilam z zona ha,ha znajdz nowa,tylko ktora z toba wytrzyma?

Gość gość
Gdybym cię wypyerdolil porządnie to jesCze byś szmato mi dziękowała. Niestety nie dla takiego paskudnego suczyska, moja kiełbasa.

Gość gość
spojrzałam na godziny wpisów - całą noc siedziałeś na kafe i teraz siedzisz cały dzień paroowo - bijesz jakiś rekord?

Gość gość
Dotrzymuje wam kroku Puerdolce z UKa

Gość gość
ale jak to nam dotrzymujsz kroku? przeciez jedna jest powiedzmy o 13, inna pol godziny pozniej...ja np. teraz. Nas tu jest duzo :P Oj, na pewno zadna nie chce twojej malutkiej kielbaski..bos taki przystojny. A na dodatek kultury nie masz. No i nawet nie rozumiesz co sie do ciebie pisze, wiec takiego nieuka zadna nie chce... pozostaje trzepanko do britney ze sciany. :classic_cool:

Gość gość
Bo wy kurfiska to czytanie ze zrozumieniem macie opanowane do perfekcji hahahaha oj ssalabys szmato mojego fiuta oj ssalabys.

Gość gość
To sa jakieś dzifki. Wystarczy te forum prześledzić by zobaczyć co one sobą prezentują. Tylko wstyd Polkom przynoszą.

Gość gość
nie odpisujcie choremu "człowiekowi" - tylko go nakręcacie

Gość gość
Widze, ze idiota dalej tu przesiaduje :D Zanafca angielskiego na poziomie 1 jeden jak sam pisal, który pozwala mu na pogawedki z tubylcami przy piwie w pubie :D Zona i pani od fitnesu w jednym :D Mnie on juz nie rusza, troche głupio robic sobie polewke z debila, w koncu chory a przeciez i tak tego nie zrozumie..

Gość gość
Oh ty kurfisko z rozy*****m dzyndLem. Mojej koleżance to możesz pasztecie buty lizać jeśli chodzi o urodę, wykształcenie i prace. Ty Pyerdolona świnio z Pgru. Ty przerochany przez czrmuchow odyncu. Tatuś musiał niezłe dopaka w dzieciństwie przerochac, ze teraz takie kurestfo na forach godxinami przesiaduje i szuka az ktos to obrazi. Potrzebujesz tego jak powietrzny zasrancu. Na bank jestes jakimś pasztetem, niedorochanym i niedorobionych.