Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majcia13

escapelle czy możliwe skutki uboczne po 4 tyg?

Polecane posty

Gość majcia13

witam wszystkich i proszę o radę!!! otóz 4 ,5 tyg. temu za dużo wypiłam i miałam stosunek z moim chłopakim nie skończył we mnie wziełam escapelle po 37 godz dodam że byłam w 8-9 dniu cyklu a mam 28-30 regularnie więc chyba 1 dni nie płodne tak czy siak chyba byłam przed owulacja .wiem jakie są skutki tabletki przestudiowałam ulotkę kilka razy miałam krwawienie 4 dni ok ze skrzepami i żadnych innych objawów jednak 3 tyg później zaczęły boleć piersi z bokui lekko podbrzusze aż do teraz okresu jeszcze nie ma i wiem że może sę spóźnić dużo jednak martwią mnie te piersi i wydaje mi się że obręb wokól sutków się zmienił jestem przerażona wyglądają jak na 1 objaw ciąży robiłam test po 4,5 tyg. w okolicach spodziewanej test negatywny....(raz nie zauważyłam że takie sutki były i ostatnim razem uroiłam sobie pewien objaw aletutaj teaz nie wiem są takie dziwne) nie wiem co myśleć cały czas mam w głowie że zaszłam na wpadce pl powiedziano mi że mam 1,5 % ryzyka zajścia .. pomóżcie!!! proszę!

Gość majcia13
jest tu kto? halo? proszę o jakąś radę i czy faktycznie możliwe że jestem w ciąży?

Gość Duszpasterz Kafeterii
ciężko grzeszysz... będę się modlił za ciebie...

Gość majcia13
bardzo śmieszne...ale modlitwa teraz też mi została :)