Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primverka

siara w ciąży

Polecane posty

Gość primverka

hej dziewczyny,mm nadzieje ze mi ktos pomoze. jestem w pierwszej dlugo wyczekiwanej ciąży, to juz 21 tc, jkies 2 tyg te,mu pojawil sie u mnie wyciek z piersi bylo tego dosc sporo,brudzilo biustonosz.a od paru dni nic zero,zanik siry piersi suche, czy to jest normalne czy powinnm sie martwic? bardzo prosze o pomoc bo wizyte u gin mam dopiero za tydzien, pozdrawiam!

Gość normalne, też tak miałam
raz trochę leciało, a raz wcale. Teraz z powodzeniem karmię piersią mojego 3-miesięcznego Smoka:)

Gość primverka
dziekuje, bardzo sie uspokoilam, mysllm ze do samego porodu juz tak bedzie i mam nadzieje ze brak siry nie wykluczy karmienie malucha:)

Gość do primaverki
tak to normalne. Nie martw się. Ona się pojawia, znika. U jednych jest ciągle, a u innych pojawia się po porodzie. Ile kobiet, tyle kombinacji :) Ja też miałam koło 20-go tyg. Teraz mam 31 i raz jest , raz nie ma :) Spokojnie :) Powodzenia i wytrwałości w oczekiwaniu na Maleństwo

to normalne i niczym sie nie martw :) jednym siara leci tak jak tobie innym dopiero jak urodza ....kazda z nas inaczej cieze przechodzi.