Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody-19

fantazja

Polecane posty

Gość mlody-19

Dziewczyny: macie taką fantazję, żeby totalnie zdominować chłopaka? Żeby jadł Wam z ręki, całował stopy, chodził na smyczy, był Waszym podnóżkiem, dywanikiem itp. Wszystko oczywiście w ramach zabawy...

Dokładnie tak. Jedynie w kwestii fantazji to może pozostać. Nie ma tak dominujących kobiet, które byłyby w stanie tego dokonać. Niedoyebane mameje.:D

Gość mlody-19
myślę, że są...

Gość mlody-19
sam znałem jedną, która była dominująca, choć akurat nie robiliśmy takich rzeczy....

Gość mlody-19
ratlerek: no widzisz, że są. lolitka: fajnie, że nie jestem sam...

Gość mlody-19
lolitka; ukonkretnisz jakoś tą swoją fantazję? Może być z młodszym?

Gość oj młody
Rzecz w tym, żeogrom na część kobiet, która ma predyspozycje do takiej dominacji ma zarazem w dupie faceta, który by chciał z własnej woli tak dać się upokarzać. Facet to ma być FACET, a nie marna imitacja psa. Jeżeli zostało w tobie choć trochę charakteru, żeby być chociaż jakimś rasowym dógiem, to masz jeszcze szansę, ale na miłość boską jak można porzadać "mężczyzny" na poziomie pekinczyka? :D Nie, mój drogi, upokorzony mężczyzna jest dlaa większości kobiet odpychajacy. Facet-pies to namiastka faceta. Facet-rycerz to jeszcze-jeszcze...

Gość mlody-19
lolitka: a jakbyś sobie wyobrażała taką akcję?

przywiązałabym faceta na stojąco...............i zrobiła mu takiego loda kręconego...........uhhhhaaaa

Gość mlody-19
no ale to trochę co innego, niż to co opisałem... Ta moja fantazja nie spodobała Ci się?

związałabym faceta na stojąco................i zrobiłabym mu takiego loda kręconego...........uuuuuhhhhhhaaaa

Tobie lolitka chyba naprawdę coś się pomyliło. A teraz głowa w dół i przed siebie cześć.

Gość mlody-19
czyli jednak femdom Cię nie kręci. Szkoda. Pamiętaj tylko, że to taka zabawa, która nie musi przekładać się na życie...

Gość Stefan....
Lolitko a pieprzysz sie ?

Gość oj młody
Młody, a którą opcje byś wolał: - dać się przebrać w ponczoszki, szpilki, różowy fartuszek i cały dzień robić za pokojowke swojej pani - dać sobie założyć smycz, być psem, jeść z podłogi i lizac stopy pani - ubrać się w biała koszulę, spodnie itd. I być cały dzień lokajem dla swojej pani a za każde przewinienie musieć obciągać strapona a na koniec dać się nim zerznac?

nieeeeeee juz raz tak mialam... z zabawy przeszlo do zycia codziennego.. i jest moim ex.. je nie moge zdominowac faceta , a zawsze tak sie konczy, kiedy ja wcale tego nie chce ja potrzebuje faceta ktory zdominuje mnie i chooj, znalezc nie moge

Gość mlody-19
oj młody: chyba wybrałbym tą drugą opcję happy tree: opiszesz jak to u Was wyglądało. Co mu robiłaś? Jakie to miało przełożenie na życie?

zbyt boli, zbyt intymne szkoda faceta, upodlil sie, stal sie pantoflarzem pod kazdym wzgledem zakochal sie a to najgorsze co facet moze zrobic