Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jak rozkochać w sobie faceta?

Polecane posty

na razie neichcący zastosowałam taktykę na blondynkę, po prostu zgłupiałam w jego towarzystwie :)

"to dlaczego dalej nie masz chłopaka jak jesteś inteligentna ?" własnei dlatego eni mam że jestem inteligentna :)

to zależy od osobowości... Podejdz i pogadaj z nim, poznawaj go... Żeby rozkochać w sobie faceta trzeba troszczyć się o jego uczucia, potrafić przewidzieć co zrobi, jak się zachowa, zaufać mu, jasno kreowac sytuacje, klarować sytuacje niezrozumiałe... szanować jego i jego zasady, nic nie robić za plecami... w razie sprzeciwu pertraktować... nie chce mi się dalej myśleć ;P droga do miłości jest zawiła... Tobie chyba chodzi o zauroczenie :)

on, dziękuję za powazne potraktowanie tematu :) chodziło mi: jak zauroczyć tak, żeby się zakochał

Gość Zuzanna Amelia &20
23:01 [zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu na razie neichcący zastosowałam taktykę na blondynkę, po prostu zgłupiałam w jego towarzystwie Alez to jest swietna metoda.

Oj Bras, inteligenta jest (3 raz nie będę powtarzać). Tej drugiej tezy nie było mi dane sprawdzic. Fiku, w dalszym ciągu obliczenia mi się nie zgadzają. Chyba że o kimś nie pamiętam, ale aż tak pijany to nie bywam

Gość Zuzanna Amelia & 20
Fiku - a moze skorzystac cos z kursu PUA albo NLP ?

nieprawda Zuza, wyszlam na kompletną blondynkę 😭 on chyab jednak wciąż ma nadzieję że jestem inteligentna, nie wiem jakim cudem

proszę... zaimponuj mu intelektem, rozumem, gustem... wiedzą... mi np imponuja kobiety inteligentne, z poczuciem humoru, taktem a zarazem wyrozumiałe, bo wiadomo że każdy popełnia gafy... szczere, otwarte, które wolą mnie przygotować na najgorszą prawdę i ja powiedzieć... bo kłamstwa nie zniesie ;P Zależy jaki jest facet, jakim jest człowiekiem

Zuza kursy PUA, to nie dla mnie :) w gruncie rzeczy lubię to swoją słodkośc i neiwinność, tą pruderię i onieśmielenie :) nie chcialabym zabic tej cząstki siebie :)

a i nie da się tak kogoś zauroczyć żeby się zakochał... można jedynie tak zauroczyć że się zainteresuje i będzie chciał dalej poznawać

"proszę... zaimponuj mu intelektem, rozumem, gustem... wiedzą..." on, łatwizna :D niebeiski, jakie dowody? [drży ze strachu]

Gość Zuzanna Amelia & 20
23:17 [zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu Zuza kursy PUA, to nie dla mnie w gruncie rzeczy lubię to swoją słodkośc i neiwinność, tą pruderię i onieśmielenie nie chcialabym zabic tej cząstki siebie Alez Fiku: To sa fantastyczne cechy. na pewno nie powinnas sie ich pozbywac. Trzymam kciuki. Na pewno sie uda.

Zuza kursy PUA, to nie dla mnie w gruncie rzeczy lubię to swoją słodkośc i neiwinność, tą pruderię i onieśmielenie nie chcialabym zabic tej cząstki siebie ty też Zauza powinnaś

Gość Zuzanna Amelia & 20
Co powinnam ?

Ty dobrze wiesz jakie :) I właśnie dlatego mam pewność. Aha, moje obliczenia? Nazwiska, kontakty, telefony, bo nie pamietam komu się niby dałem uwieść poza jedną sprytna bestia, która zrobiła to z nienacka i chyba niechcący?

rozkochać? to wszystko zależy faceta, jesli jest zainteresowany to choć by była najgorsza może się zakochać. i w drugą stronę choćby była najlepsza a on to zainteresowanie traci lub wcale go nie ma to z tego nic nie wyda.