Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jak rozkochać w sobie faceta?

Polecane posty

No ładnie, wyjedzie człowiek na kilka godzin za granicę i już mu praktykantki organizuja. A gdzie casting? Podanie jakieś ? I jeszcze perspektyw odmawiają :(

Nikt tak nie potrafi zmusić mnie do sprawdzenia skrzynki jak Ty :) (naprawde wredna Gadzina) Były by za to dodatkowe punkty .... tyle że nie dostałem.

Jaaaa? No gdzież bym śmiał :) Gdybym Cię nie kochał to już dawno bym Cię przełożył przez kolano i spral na goły tyłek. Chociaż ... jak nad tym pomyśleć ... jedno drugiego wcale nie wyklucza..

Gość wr3er43r
Fiku krytykujesz PUA, a tutaj to samo robisz.

Akurat w tym przypadku nie miałem na myśli żadnych podtekstow erotycznych. Trzeba było się skupić na początku zdania bardziej.

nie krytykuje PUA, a pana po nauce PUA, który ma sprany mózg (moze to nei kwestia PUA, a taki byl przed :D) niech faceci czytają i próbują zrozumieć kobietę, jej zachowania, potrzeby i będą dobrymi partnerami krytykuję równeiż manipulację (pan z owego topiku stosuje manipulację niskich lotów)

Fiku PUA? Hmm, a może? Nie, prędzej handel żywym towarem. Mam dziwne przeczucie że jak już mnie całkiem na amen rozkocha, to opchnie mnie do Ekwadoru za karton bananów. .... A one tam tylko czyhają na takie slowianskie ciacha :)

Gość Zuzanna Amelia & 21
Takiego goracego bruneta z Ekwadoru to i mi mozesz podeslac.

Gość Zuzanna Amelia & 21
Nie widac : Ani blondyna ani trojki dzieci. Niebieskiemu sie pomylilo. W swojej krysztalowej kuli zle zobaczyl. A ja sie juz przygotowalam i nawet slubne sukienki zaczelam ogladdac.

bruneta i bruneta.....to ja się reklamuje jak umiem... a Ty mnie cenisz niżej od kartonu chiquity (o kurduplu w klapkach nie wspominając). Mistrz marketingu to ze mnie nie bedzie, ok, trudno, ale żeby tak lekką ręką handlować moim kielkujacym uczuciem? Sumienia nie masz?

Gość Zuzanna Amelia & 21
Niebieski - poswiec sie. Za goracego bruneta z ekwadoru na pewno warto. Dla Ciebie beda za to gprace tancerki Samby. Dobrze pomysl.

niebieski, to ty serca nie masz, naiwnemu dziewczęciu ślesz miłosne wiersze i mamisz kiełkujacym uczuciem, prawdziwy diabełek :)

Zuza, czy ja Ci tego blondyna kurierem obiecalem przesłać? Cierpliwosci. Wrozbita nie, marketing nie . Wszystkie moje plany na drugi etat niszczycie.

Gość Zuzanna Amelia & 21
Niebieski - to ile bedzie szla ta Twoja przesylka z blondynem ?

Co mi tam tancerki jakieś gorące .... eee co to ja miałem....? Ja tak do końca nie jestem przekonany kto tu jest diabelkiem, a kto naiwnym.

Gość hej hej to ja biedronka pstra
Hej Wam! Fiku, przede wszystkim bądź sobą. W końcu ma się zakochać w Tobie takiej, jaka jesteś, a nie w kimś, kogo pewnie jestes w stanie udawać znając jego preferencje i oczekiwania. Poza tym polecam dużą dawkę cierpliwości - co nagle, to po diable. Jeśli myślisz o nim poważnie, poznawajcie się najpierw na stopie koleżeńskiej, żebyście oboje nie czuli presji i mieli możliwość oswojenia się ze sobą nawzajem, a następnie powoli przechodźcie do bardziej zaawansowany poziom relacji męsko-damskiej ;)

tancerek się nie lubi? jak to tak? "Ja tak do końca nie jestem przekonany kto tu jest diabelkiem, a kto naiwnym." wystarczy, ze ja wiem :) "Hej Wam! Fiku, przede wszystkim bądź sobą. " ja nie umiem udawać :) co najwyżej droczyć się czy trochę hamować :)

Gość buquile
Jak rozkochać faceta? to pytanie już mówi że dotychczasowe podchody i sztuczki nie działały. Czyli nie jest tobą zainteresowany.

Gość hej hej to ja biedronka pstra
Zapomniałabym - spraw, aby mógł spojrzeć na siebie Twoimi oczami, niech sie w nich przejrzy jak w lustrze, ale nie takim zwyczajnym, tylko jakby w "krzywym zwierciadle", ale w pozytywnym sensie. Niech poczuje, że akceptujesz go takiego, jaki jest. Słuchaj go uważnie, patrz mu głęboko w oczy, chwal, doceniaj, pozwól mu sobie pomagać. Niech się czuje męski, potrzebny, mile widziany, lubiany, pożądany. Maluj w jego głowie obraz Was jako idealnie dobranej pary. Nie wiem, jak Ci to napisać, ale mniemam, że wiesz, o co chodzi.