Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrrasss

dziewczyna pracujaca fizycznie

Polecane posty

Gość piotrrasss

Jak w temacie. Czy jest sens wiazac sie z dziewczyna pracujaca fizycznie, gdy sam jestem facetem wyksztalconym i niezle zarabiajacym?

Gość 253235
Nie!

Gość zeeenek
Wg mnie nie ma sensu, na poczatku moze byc fajnie ale z czasem zaczna wychodzic roznice, nie mowiac juz o tym, ze od pracy fizycznej bedzie sie szybciej starzec

Gość patryschia
z twoim intelektem nie!! zalosny jestes:/

Gość zeeenek
Ma racje, wymien jeden powod dla ktorego wyksztalcony facet z perspektywami mialby sie wiazac z fizyczna?

Gość Po co w ogole sie zadales
z taka? Mozesz sprobowac jak np. sie uczy, ale jesli nie ma zadnych aspiracji to roznice szybko zaczna wychodzic, nie bedziecie mieli o czym rozmawiac itp.

Gość piotrrasss
Na razie jeszcze sie nie zadalem. Poznalem ja w klubie, spotkalismy sie pozniej kilka razy i zastanawiam sie czy jest sens wchodzic w to.

Gość beretta cbr
Jest sens jesli ona chce to zmienic.Jesli nie to daj sobie spokoj.Ja sie tak udupilam I teraz zaluje.

Gość takie czasy
wykształcony a debil.... ;) :classic_cool: Wyksztacony na Uniwersytecie w Pcimiu Dolnym "Zarządzanie i Marketing"?? >>Mozesz sprobowac jak np. sie uczy, to powyższe najlepsze

Gość Niebiessskoooka,,
a w tym pytaniu jest debilnego? A tym bardzej w stwierdzeniu ze jest szansa jesli sie uczy?

Gość *Aliyah*
A ja znam kilka takich par. Nie jest ich wiele, ale są udane :). A może też zdarzyć się tak, że jedno drugie zainspiruje i zachęci do tego, by się rozwijać. Można powiedzieć, że u mnie tak trochę było, choć akurat w moim przypadku to tak nie do końca to samo :).

Gość piotrrasss
Problem w tym, ze wlasnie sie nie uczy.

masakra, nie do wiary że niektóre osoby są tak puste. Dno i cztery metry mułu! Jakie znaczenie ma to czy ktoś pracuje fizycznie czy nie albo jakie ma wykształcenie? To w żaden sposób nie determinuje tego kim człowiek jest, jaki ma charakter czy jakimi odznacza się wartościami. Tylko pustak skreśliłby drugą osobę przez wygląd na wykształcenie lub wykonywanie takiej czy innej uczciwej pracy.

Gość beretta cbr
Agent...nikt nie powiedzial,ze to fajne.Ja tez mialam takie podejscie ale zycie je zweryfikowalo.Roznie w zyciu bywa,czasem nie ma innej opcji I trzeba pracowac fizycznie.Chodzi o to,ze czlowiek wyksztalcony,rozwijajacy sie,majacy jakies ambicje....zwyczajnie po pewnym czasie przestanie sie dogadywac z partnerem bez ambicji I checi wyjscia z pracy fizycznej.Ja wiem,ze wsrod ludzi po studiach tez sa imbecyle...no ale to jednak nie jest tak czeste,prawda?rownosc mozesz miedzy bajki wlozyc,chociaz to przykre.

Gość zeeenek
"Jakie znaczenie ma to czy ktoś pracuje fizycznie czy nie albo jakie ma wykształcenie?" W przypadkow zwiazkow bardzo duze " To w żaden sposób nie determinuje tego kim człowiek jest" Oczywiscie ze determinuje, lokuje go w takiej a nie innej grupie spolecznej, finansowej, zawodowej, jak prawie nic innego ," jaki ma charakter czy jakimi odznacza się wartościami." Nie o tym jest mowa, tylko o dopasowaniu "Tylko pustak skreśliłby drugą osobę przez wygląd na wykształcenie lub wykonywanie takiej czy innej uczciwej pracy." Autorze badz zatem "pustakiem" i nie marnuj sobie zycia z fizyczna

Gość karrrol
olej ja

Gość 8765435789
"Jakie znaczenie ma to czy ktoś pracuje fizycznie czy nie albo jakie ma wykształcenie?" gdyby to facet był tym fizycznym to nawet byście nie splunęły na niego! "Tylko pustak skreśliłby drugą osobę przez wygląd na wykształcenie lub wykonywanie takiej czy innej uczciwej pracy." Kobiety to robią!

Gość Mój kolega tak ma
Wziął sobie taka On po studiach ona po niczym Bez ambicji nawet technikum jej sie nie chce zrobić Wg mnie porażka Żeby jeszcze ładna była A tu paszczur bez zębów

Gość sfdfdgfh
przeciez ciebie ruchaczu mogą w kazdej chwili wywalic i tez bedziesz zapier d alac fizycznie wiec zamknij ryj gnoju

Gość piotrrasss
Jak mnie zwolnia to poszukam innej pracy w swojej branzy, akurat w dzialce ktora sie zajmuje nie ma klopotow z praca. Ona pracuje we firmie produkcyjnej na linii.

Gość OSIEEMd
Jak czytam takie tematy i ludzi się w nich wypowiadających to po prostu szeroko otwieram usta ze zdziwienia, nie wierzę ! ludzie w jakim wy świecie żyjecie ? To że dziewczyna pracuje fizycznie to ją skreśla ?! Te wszystkie odpowiedzi "zostaw ją, nie warto" po prostu uderzyły we mnie jak jasny gwint.Co za chamstwo i głupia mentalność, skąd wy się kurwa bierzecie...

Gość eeee jak to co
nie rozumiem.... Jeśli ci się podoba i masz o czym z nią rozmawiać, to w czym problem? Bo ma niższe wykształcenie? Wyższe wykształcenie się zdewaluowało zbyt łatwo może je mieć każdy debil. Bo pracuje na produkcji? Pewnie byłoby lepiej gdyby żerowała na rodzicach i udawała "fake" studia.

Gość zeeenek
A jaki jest sens zeby wyksztalcony facet wiazal sie z fizyczna?

Gość zeeenek
Autorze ja juz ci napisalem co masz zrobic, nie pakuj sie w taki zwiazek, bo sobie zmarnujesz zycie

Gość ,,,start,,,
Do Panswa z wyzszym wyksztalceniem: nie unoscie sie honorem, bo w zyciu bywa roznie, moze byc tak, ze za jakis czas Wy bedziecie pracowac fizycznie i na Was kazdy bedzie patrzyl jak na najgorszego smiecia. Ja mam wyksztalcenie srednie, maz zawodowe, oboje pracujemy fizycznie. a co do tematu, jezeli ma sie wspolne zainteresowania to wyksztalcenie nie ma nic do rzeczy.

Gość zeeenek
"Wyższe wykształcenie się zdewaluowało zbyt łatwo może je mieć każdy debil." Zalezy od kierunku. Poza tym skoro moze miec je kazdy debil, to dlaczego ona nie moze? "Bo pracuje na produkcji? Pewnie byłoby lepiej gdyby żerowała na rodzicach i udawała "fake" studia." Nie, lepiej zeby skonczyla sensowne studia i znalazla sensowna prace, zamiast robic za fizola.

Gość zeeenek
"Do Panswa z wyzszym wyksztalceniem: nie unoscie sie honorem, bo w zyciu bywa roznie, moze byc tak, ze za jakis czas Wy bedziecie pracowac fizycznie i na Was kazdy bedzie patrzyl jak na najgorszego smiecia." Nikt nie patrzy jak na smiecia, tylko piszemy, ze zwiazek tych 2 osob w takiej sytuacji mija sie na dluzsza mete z celem. Niech fizyczna szuka kogos ze swojego zakladu i po klopocie.

Gość ,,,start,,,
Ale maja racje, zostaw ja w spokoju. Dziewczynie nalezy ktos lepszy niz ty!

Gość zeeenek
Nawet jak sie z nia zwiaze to takie zwiazki i tak zazwyczaj nie wytrzymuja proby czasu. Wiec autorze jesli chcesz zaoszczedzic swoj czas, to zostaw ja juz teraz.