Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrrasss

dziewczyna pracujaca fizycznie

Polecane posty

Gość zeeenek
Manio ciekawski: studia to oprocz wiedzy takze pewnego rodzaju obycie, poszerzenie horyzontow spolecznych, kultura studencka, nabywanie roznych zdolnosci spoleczno-interpersonalnych, inne srodowiska, inni znajomi, inne nawyki, inne zainteresowania i tak dalej, ktorych osoba pracujaca na produkcji po prostu nie posiada. To jest masa detali ktore maja ogromny wplyw na poglebienie tej przepasci. I ta przepasc nie bedzie malec, tylko z kazdym rokiem rosnac.

Gość ,Michał..567
chyba zyjecie w innym swiecie;) Mój brat prowadzi firmę i mówiąc krótko kasy ma jak lodu...a jego panna stoi przy tasmie przy czekoladach:) haha..ale panna jest naprawde bardzo fajna i inteligentna a przedewszystkim jest bardzo ładna. Przeciez bogatemu facetowi to nie przeszkadza ze mało zarabia .a z tego co wiem po slubie ma wogóle nie pracowac.

Gość zeeenek
Nie chodzi wylacznie o jej zarobki, tylko o poziom intelektualny i o to, ze jako fizyczna bedzie sie szybciej starzec. Niepracujaca zona wlasciciela firmy to inna sytuacja, niz ta, ktora opisuje autor.

Gość lulu674
Jestem facetem i nigdy nie patrzyłem na swoje dziewczyny przez pryzmat jej zarobków,to chore.Jestem zaradnym facetem i jestemw stanie utrzymac rodzinę i pozwolic aby moja żona nie musiała pracowac.W moim otoczeniu to normalne. jestescie ułomni

Gość zeeenek
"Jestem facetem i nigdy nie patrzyłem na swoje dziewczyny przez pryzmat jej zarobków" Nie piszemy tu wylacznie o zarobkach. Choc jednoczesnie nie pomijamy tego.

Gość myszka703
poziom intelektualny???????? oceniasz po wykształceniu? przecież nie każdy pochodzi z bogatej rodziny i sa przypadki gdzie taka dziewczyna musi isc do pracy ,często musi liuczyc sama na siebie i sama się utrzymac. I cenie takich ludzi za zaradnosc .nawet bardziej od tych magisterków którzy siedzą po studiach w domu i mówiąc szczerzę zarabiają mniej niż osoba pracująca fizycznie

zeenek,czy zenek a uważasz,że każdy z wyższym wykształceniem znajdzie pracę umysłową?Znam wiele osób,które nie zmnalazły godnej pracy,za godne pieniądze i ludziska podzieliły się na dwie grupy-1-zapieprza fizycznie-2-żyruje na rodzicach.

Gość zeeenek
"zeenek,czy zenek a uważasz,że każdy z wyższym wykształceniem znajdzie pracę umysłową?" Nie, pisalem o sensownych kierunkach, a nie o szkolach tego i owego. "Znam wiele osób,które nie zmnalazły godnej pracy,za godne pieniądze i ludziska podzieliły się na dwie grupy-1-zapieprza fizycznie-2-żyruje na rodzicach." Ok, ja tez znam, ale co to ma wspolnego z autorem tego tematu?

Miachal, lulu- nie rozumiecie o czym jest temat. :) Przede wszystkim o przepaści intelektualnej, a nie głównie o kasie!!!

Gość zeeenek
"Poza tym inteligencja nie jest rzeczą nabytą,ogłada owszem,ale też nie w każdym przypadku." Zgoda. Ale dziewczyna pracujaca w fabryce bedzie z roku na rok dziadziec niz nabierac oglady. W przeciwienstwie do autora, ktory zapewne bedzie zdobywac doswiadczenie zawodowe i podnosic swoje umiejetnosci. Nadal nie uwazasz, ze nie bedzie poglebiac sie miedzy nimi przepasc?

Gość jooo12
AUTORZE SKORO DOBRZE ZARABIASZ TO CZYM SIE MARTWISZ JEŻELI DZIEWCZYNA NIE JEST CICHOCIEMNA I PRACUJE TO SWIADCZY O TYM ZE NIE JEST JAKIMS BEZROBOCIEM .i nie bedzie lezała do góry dupa na kanapie,

Gość dfyawe4t
zenek jak czytam te Twoje żenujące wpisy to stwierdzam że jesteś jakimś pierdolonym psychicznie chorym apodyktycznym tępakiem do którego nic nie dociera.Przecież mówią Ci ludzie że nie ma to różnicy bo wszystko zależy od człowieka a Ty jak jakiś pierdolony buc wiecznie znajdujesz wytłumaczenie na to że sytuacja zawodówka-studia to Zuuuoooo !!! Jesteś debilem , każdy normalny człowiek wie że w życiu co dziennym takie sprawy nie mają kompletnie znaczenia i nikomu nie przeszkadzają no chyba że jest się takim skończonym kretynem jak Ty i parę ludzi którzy Cię poparli.

Gość zeeenek
"poziom intelektualny???????? oceniasz po wykształceniu? przecież nie każdy pochodzi z bogatej rodziny i sa przypadki gdzie taka dziewczyna musi isc do pracy " Nikt tego nie neguje. Takie jest zycie. ",często musi liuczyc sama na siebie i sama się utrzymac. I cenie takich ludzi za zaradnosc " Ja tez bardzo cenie takich ludzi za zaradnosc. Nikt tu temu nie przeczyl. Piszemy o zupelnie czyms innym. ."nawet bardziej od tych magisterków którzy siedzą po studiach w domu i mówiąc szczerzę zarabiają mniej niż osoba pracująca fizycznie" Nie piszemy o magistrach "tego i owego", tylko o autorze, ktory jest po przyszlosciowym kierunku i zarabia niezle pieniadze, co sam napisal.

Gość stronazycia
NIE BUFONIE ! Tylko zmarnujesz jej czas !

Gość stronazycia
BOSZE po studiach i tacy ograniczeni..wstyd /

Gość zeeenek
"każdy normalny człowiek wie że w życiu co dziennym takie sprawy nie mają kompletnie znaczenia i nikomu nie przeszkadzają " Oczywiscie ze maja znaczenie i to bardzo duze. Wystarczy spojrzec w jaki sposob dobiera sie wiekszosc par.

Gość anne marie ....
no i co z tego jak sie jest mlodym to zawsze jest jakis okres gdzie sie robi fizycznie, wazne jaka ona jest i czy ma jakies aspiracje, plany marzenia.. dowiedz sie sle dziwne to dla mnie ze ktokolwiek ma takie rozmyslenia... czyli jakmam dobra prace itd. to tez nie moge sie zwiazac z np. budowlancem itd. itp.poniewaz .... ? no wlasnie coo... ?!

Gość Marii inaana
zeenek i autor tematu to ta sama osoba, zakompleksiona, z niskim poczuciem wartości szukająca usprawiedliwienia w swoich życiowych błędach :) Możesz mieć sobie nawet dziesięć tytułów mgr ale po tym co tutaj piszesz w życiu bym z Tobą nie chciała zmienić ani jednego słowa. To mówiłam ja matka dwojga dzieci, po liceum bez matury, pracująca od 25 lat jako kierownik filmy logistycznej mająca pod sobą studentów którzy myślą że jak mają mgr przed nazwiskiem to Boga za noga złapali.

Gość zeeenek
"czyli jakmam dobra prace itd. to tez nie moge sie zwiazac z np. budowlancem itd. itp.poniewaz .... ? no wlasnie coo..." Mozesz zwiazac sie z kim chcesz, jesli ci to pasuje.

Gość zeeenek
zeenek i autor tematu to ta sama osoba, zakompleksiona, z niskim poczuciem wartości szukająca usprawiedliwienia w swoich życiowych błędach Możesz mieć sobie nawet dziesięć tytułów mgr ale po tym co tutaj piszesz w życiu bym z Tobą nie chciała zmienić ani jednego słowa." Nie, ja akurat mam wyksztalcenie zawodowe. "To mówiłam ja matka dwojga dzieci, po liceum bez matury, pracująca od 25 lat jako kierownik filmy logistycznej mająca pod sobą studentów którzy myślą że jak mają mgr przed nazwiskiem to Boga za noga złapali." Podrowienia dla dzieci.

Gość anne marie ....
o moj B O Z E .... haha .. w tych czasach nie ma co oceniac po dyplomie magistra, znam goscia z liceum ktory po prostu szedl na dno, alkohol dragi, w glowie 0... ledwie zdal mature a dzis wielki pan magister :) haha oczuwiscie nic sue nie zmienil ale dyplom ma :] podetrzyjcie sie tymi dyplomami, teraz to i z doktoratem przychodza pracowac na nizsze stanowisko byle by pracowac...

Gość Marii inaana
Dziękuję niedorajdo życiowa :) maminsynku i zakompleksiony gówniarzu z przerostem ego i magazynierem przed nazwiskiem :D

Gość andzeliczka1789
CO JEST Z WAMI ? JA TEZ PRACUJE FIZYCZNIE I JAKOS NIE MAM PROBLEMU Z FACETAMI . A WRĘCZ PRZECIWNIE,JESTEM Z FACETEM KTÓRY MA DOBRE STANOWISKO ,NIE WSPOMNE O JEGO ZAROBKACH . OBRACAM SIĘ W GRONIE JEGO KOLEZANEK ..KOLEGÓW. I JESTEM LUBIANA .OCZYWISCIE RÓWNIEZ SŁYSZAŁAM ŻE NIE MUSZE PRACOWAC. TU NIE MA CO MÓWIC CZY WARTO CZY NIE WARTO. MÓJ CHŁOPAK JEST WE MNIE ZAKOCHANY PO USZY A JA W NIM.AUTOR JEST Z LEKKA UPOSLEDZONY,NO CHYBA ŻE TA JEGO OFIARA TO JAKIS KASZALOT BEZ MÓZGU.

Gość zeeenek
"Dziękuję niedorajdo życiowa maminsynku i zakompleksiony gówniarzu z przerostem ego i magazynierem przed nazwiskiem" Prosze

Gość stronazycia
U mnie starosta pierdoli co popadnie i na drzewo nie ucieka, to znaczy ze jest wartościowym człowiekiem i powinnam wyjść za niego za mąż)

Gość zeeenek
"CO JEST Z WAMI ? JA TEZ PRACUJE FIZYCZNIE I JAKOS NIE MAM PROBLEMU Z FACETAMI . A WRĘCZ PRZECIWNIE,JESTEM Z FACETEM KTÓRY MA DOBRE STANOWISKO ,NIE WSPOMNE O JEGO ZAROBKACH . OBRACAM SIĘ W GRONIE JEGO KOLEZANEK ..KOLEGÓW. I JESTEM LUBIANA .OCZYWISCIE RÓWNIEZ SŁYSZAŁAM ŻE NIE MUSZE PRACOWAC. TU NIE MA CO MÓWIC CZY WARTO CZY NIE WARTO. MÓJ CHŁOPAK JEST WE MNIE ZAKOCHANY PO USZY A JA W NIM.AUTOR JEST Z LEKKA UPOSLEDZONY,NO CHYBA ŻE TA JEGO OFIARA TO JAKIS KASZALOT BEZ MÓZGU." Pogadamy za rok, dwa, ok?

Gość Marii inaana
I nie udawaj już takiego wielkiego pana intelektualistę bo dzieciak z ciebie w dodatku żałosny do bólu :D Robisz z siebie pośmiewisko, a podobno wykształcony człowiek jesteś , z dyplomem :D

Gość jerzy123
zeenek ty cwelu po zawodówce i tak żadna na ciebie nei poleci bo masz za cienki porfel, nie wyżywaj się tu buraku ze wsi

Gość Evvvvvka
przez 5 lat byłam związana z facetem po zawodowce, sama w tym czasie skonczyłam studia na uniwersyteccie medycznym. To był inteligentny facet, fakt ze miał wiadome braki w wiedzy ale nadrabiał je ogolną kulturą, elokwencją, niesamowitą zaradnoscią zyciową. Jednak w pewnym momencie przepasc miedzy nami stała sie zbyt duza. On pracował fizycznie wsrod tępawych kolegow, coraz mocniej przesiąkał tym srodowiskiem, Nie było wogole mowy bysmy sie wspolnie spotkali z naszymi znajomymi bo to byli ludzie z totalnie innych swiatow. Zmeczylo mnie to rozdzielanie swojego zycia pomiedzy przepastne srodowiska.