Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowamlodaamamusiaaa

WASZE CIALA PO CESARSKIM CIECIU!!!!!!!!!!!!!!!!!ROZSTEPY, BLIZNY ITP!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Nie smaruję już niczym, bo i tak mi nic nie pomoże, zresztą tańczyć na rurze nie zamierzam i tak naprawdę nie wpędza mnie to w kompleksy :) A odnośnie seksu, to.. po 2 tygodniach od cc :P

cesarzowaona - a co niby w tym brzuchu jest nie tak? Wg mnie masz normalny brzuch.

Gość fjfdsjhfdjhfgg
Cesrzowa ty masz brzuch jabyś nigdy w ciąży nie była...

Gość cesarzowaona
przed ciązą miałam sliczny brzuszek a teraz mam srodkową częsc wypukła no i nad blizną po prawej stronie odstaje mi skora mocno tak jakby za mocno mnie z jednej strony zszylu.Zdjęcie nie oddaje rzeczywistosci ;/

Gość ale przecież
rozstępy nie są spowodowane cc, tylko ciążą. Mam dwa małe pod brzuchem. Blizny nie widać, tylko w jednym miejscu mi kawałek czerwonej kreski widać, ale nie tak chamskiej, jak na zdjęciu, tylko, że ja po wszystkim już 14 miesięcy jestem. Może i blizny nie widać, ale ni ćwiczyłam i teraz zaczyna mnie ciągnąć, jak w ogóle do tej pory jej nie odczuwałam. Podejrzewam, że się jakieś zrosty porobiły. A brzuszek mam ogólnie sflaczały i z jednej strony mi lekko zwisa nad blizną, ale to dlatego, że mały był nietypowo ułożony, w poprzek i mi tak brzuch wypchał.

Jutro wrzucę zdjęcie swojego brzucha to w 3 sekundy się wyleczysz z kompleksów :P

Gość cesarzowaona
kochani dziekuję za komplementy, ale uwierzci mi ze wcale tak super nie wygląda jak na zdjęciu. Moze przez oswietlenie w miarę dobrze wyszedł. Ciesze sie tylko ze nie mam rozstępow ale naprawde jest o wiele gorzej niz przed a przed okresem to juz calkiem balon

Gość cesarzowaona
nie , naprawde to moj brzuch

Gość ale przecież
Przecież to męski brzuch jest :P Ale straszny, fakt :O

Gość ale przecież
Ja bym zapodała swoje zdjęcie, ale mam zarośniętą i blizny nie widać :P Ale z tego co widzę, to mam najgorszy z Was wszystkich.

Gość cesarzowaona
no brzuch okropny z tego zdjecia az sie przestraszyłam

Gość cesarzowa chyba mija się z pra
Ty chyba nie ejstes kobietą, ty nie widziśz że ten brzuchol to po ciąży tak wygląda????

Gość cesarzowaona
kto ja? to moze byc brzuch po ciazy lub facet boprostu miał otylosc brzuszna shcudł i tak m zostało. Takie blizny moga miec faceci i kobiety

Gość cesarzowa chyba mija się z pra
Do ale przecież to było :P

Gość cesarzowaona
Wiecie co to niesprawiedliwe ze ciaza tak niszczy kobiece cialo. Nie powinno tak być nie dosc ze i tak sie ciepri podczas porodu lub w trakcie to jeszcze potem takie okaleczenia ciala i deformacje zostają.

Gość nowamlodaamamusiaaa
Noto sciagne tego kolca:) Sama sie zdziwilam ze tak ''wisi'';/;/

Gość nowamlodaamamusiaaa
o ten kolec tez wlasnie chcialam zapytac m.i. dlatego go mam na zdjeciu:) co zroic zey to tak kurwa niewisialo;/:(

Gość ale przecież
Dla mnie ten brzuch niby faceta co napisałam jest najgorszy z tych wszystkich. Serio wygląda jak facet i jeszcze to owłosienie które się tam wyżej zaczyna..

Gość cesarzowaona
To raczej facet bo spodnie zapinaja sie na prawą stronę , a ta blizna po srodku brzucha to moze po operacji. MOj tata ma taka blizne po operacji zolądka wlasnie

Gość nic sie nie martw
nowamlodamamusia nic sie ni martw, wszystko wroci do normy blizna jak sie zagoi to smaruj Bio Oil ( kupisz np w boots ), rozstept tak samo. Mi pomoglo i prawie nic nie widac po cc .zacznij pomalu cwiczyc ale nie intensywnie bo pamietaj ze jestes po cc, daj sobie czas, rob peeling z kawy, masuj brzuch, bedzie dobrze, szkoda ze nie mam swoich zdjec przed i po bo bym cie na pewno podniosla na duchu, wygladalam koszmarnie.

Gość cesarzowaona
a co da smarowanie blizny tym Bio Oil ?

Gość nowamlodaamamusiaaa
dziekuje kochane..no coz...ehh to dopiero 9 dzien wiec cudow sie niespodziewam, ale mam nadzieje ze przejdzie to wszystko i bedzieo git:) ja sie smaruje ''formula'' niewiem czy ktoras slyszala, ale bio oil tez mam zamiar kupic

Gość suszareczka
WItajcie. Mam taki sam brzuch jak autorka topiku. Po ciązy jestem juz 5 lat i jedyne co sie zmienilo to ze rozstepy z takich czerwonych zmienily sie na jasne. Smarowalam wczystkim mozliwym, teraz tylko zwykly balsam jak normalnie do codzinnej pilęgnacji. Pogodzilam sie z tym, w koncu mam ekstra córę i faceta któremu to nie przeszkadza. Także nie martw sie, napewno zjaśnieja i beda mniej widoczne.

Gość wstyd mi
kobiety a powiedzcie mi czy was tez boli w miejscu ciecia na miesniach??jestem prawie 9 msc po cc i tak mnie boli od jakiegos tygodnia jakbym dopiero co byla po cc odnosnie brzucha az mi wstyd ja mam okropny nie az taki jakie pokazywalyscie jako pocieszenie a jednak ,autorko masz kilka rozstepow a pomysl ze ja mam caly dol brzucha "przeorany" glebokimi i szerokimi rozstepami, w ciazy mialam strasznie duzy brzuch obwod brzucha 150 cm i przytylam 27 kg,duzo wod plodowych do 34 tyg mialam tylko jednego malego rozstepa a jak sie obnizyl to az skora mnie piekla,teraz tez mam spory brzuch i nie wiem jak sie za niego zabrac co cwiczyc jak i zeby to bylo mozliwe przy absorbujacym 9 miesiecnym dzieciatku

Gość wstyd mi
podnosze

Gość pytanie do cesarzowej
czy Twoje zdjęcie jest robione na leżąco?