Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawda o ludzich

Chore czasy nastały, nie chcę żyć na takim świecie...

Polecane posty

Gość gość
Nie masz kasy to bedziesz sam jak jestes brzydki i tyle. Malo atrakcyjni ludzi z kasa zawsze beda mieli kobiety patrz na karkow. Te napakowane lysole sa mega brzydkie (ja bym kijem od szczotki nie dotknela) a u boku zawsze maja jakas laleczke. Ae jesli jestes brzydki masz slabo platna prace (brak perspektyw na lepsza) tzn ze nie masz nic atrakcyjnego dla kobiety i ona woli szukac dalej.

Gość gość
to co się dzieje z kobietami zawdzięczamy wypaczonym hasłom feministycznym kobiety same nie wiedzą czego chcą niektóre z nich tylko z powodu wyglądu można nazwać kobietą ale mentalnie to taki babochłop, już nie kobieta ale jeszcze nie mężczyzna dlatego też mężczyźni muszą się bardzo naszukać albo po prostu mieć niebywałego farta by znaleźć taką normalną do związku, do życia we dwoje PS. żeby nie było, jestem kobietą:)

Gość gość84
Wygląd ale też charakter. W rożnych aspektach, i proporcjach ale to jest ważne dla obu płci. Dla pewnej części kobiet również status materialny. Jednak, jeżeli ktoś ma przeciętny charakter to nawet najciekawszy wygląd mu nie pomoże (zwłaszcza w przypadku facetów).

Gość Gościówka..
Zgadzam się postem wyżej. Jeśli facet interesuje się tylko jedzeniem, spaniem, piwem i seksem to nie będzie postrzegany jako kandydat dla dziewczyny z klasą i zasadami, nawet jeśli będzie bardzo przystojny. Z facetami też tak jest, że czasem są atrakcyjni dopóki się nie odezwą :) v Facet po prostu powinien mieć coś do powiedzenia i nie zachowywać się jak dziecko, które nie wie czego chce, szuka matki albo zabawki a nie miłości. v Tak samo jak jest kryzys kobiecości -lansowany przez skrzywdzone feministki, tak samo jest kryzys męstwa i ojcostwa. Panowie nie dojrzewają, tylko pozostają na etapie Piotrusia Pana i gdy pojawia się jakaś odpowiedzialność, to wieją, bo przecież lepiej uciec, po co mają się troszczyć o kogoś, jak całe życie byli nauczeni by żyć egoistycznie. Z tego też powodu jest tyle rozwodów. Kiedyś ludzie byli bardziej dojrzali psychicznie już w młodszym wieku. v Mało kto już wie jaki ma być, role i cechy płci się mieszają i przez to dzieci rodzą się w różnych patologiach, a potem również powielają schematy z domu, bo nikt im nie pokazał czym jest tak naprawdę zdrowa rodzina, mąż, żona, czym jest własna tożsamość itp.

Gość gość
Wszystko wina kobiet bo mają posrane wymagania wobec mężczyzn i dodatkowo zmieniają się. inne są przed urodzeniem dziecka a inne po urodzeniu dziecka.

Gość gość
gościu z 18.53 a jakie to są "posrane" wymagania?

Gość dobrze, ze mnie tu nie ma
to moj facet widocznie jest jakims wyjatkowym szczesciarzem! chudawy bez miesni z przecietnym fiutem. wysoki i niebrzydki z geby, ale (patrz wyzej). bez kasy, dobrze wychowany, cichy, spokojny, ciagle siedzi w ksiazkach, bardzo uprzejmy, nie lazi z kolegami, nie-imprezowicz, nie-r****cz, troche spiety, pracowity - no sami widzicie, nie jest to obraz popularnego lansa. a jednak zakochala sie w nim super laska, niczym modelka, ktora faceci (bogatsi i atrakcyjniejsi od niego) rozrywali miedzy soba (mowiac w przenosni). czyli ja. a dlaczego sie w nim zakochalam? bo wlasnie jest taki kochany, spokojny, ufny, zyczliwy, uczynny, opiekunczy i wymagajacy opieki zarazem, kochany taki niuniek ❤️ to nie prawda, ze tacy zwykli faceci nie maja brania przez wzgledy powierzcjowne. moze po prostu nie jestescie interesujacymi ludzmi ze wzgledu na brak wiedzy, zainteresowan, tematow do rozmow, bo np. zamiast sie samodoskonalic, to zy biadolicie, ze dziewczyny z sympatii was nie chca.

Gość gość
"posrane" w sensie często jednocześnie przeciwstawne sobie mówią, że jak facet płacze to ciota a później jakieś gadanie, że facet nie wyraża uczuć a przecież płacz to wyraz uczuć pozytywnych i negatywnych wymagania typu prawdziwy mężczyzna zaczyna się od ....cm też głupota szczególnie jak dziewczyna z 150 cm mówi, że facet z 175 czy 180 cm jest dla niej za niski. No śmiech na sali. Nie wspomnę już tych dziwnych opisach dodawanych o człowieku na podstawie jego pracy. Strasznie stereotypowe i niedojrzałe.

Gość OTWÓRZCIE OCZY
Ludzie tu żalą się, że nie ma porządnych dziewczyn, ale tych z zasadami, wierzących też nie chcą, więc na co te żale? v Wymagacie zasad i wierności od osób, które nie mają w życiu jakichś stałych wartości a potem się dziwicie, że jakaś Was zdradziła albo wykorzystała, albo leciała tylko na kasę, albo na wygląd czy lans. Tam gdzie nie ma fundamentu, buduje się (związek) na niepewnym gruncie, np. na piasku... Nie powinni się potem dziwić, że taki dom się zawala i przygniata budowniczych. Czyżby nie pamiętali na czym swój dom zbudowali? na seksie? na lansie? na wyglądzie? To jest przecież piasek... egoizm, a nie głębia miłości. v Tyle znam naprawdę fajnych, ładnych i samotnych dziewczyn, a trudno im znaleźć porządnego chłopaka... bo większość tych bez stałych wartości chce głównie zaliczać... a tych z zasadami jest mało i szybko kogoś znajdują.

Gość gość
dobrze, ze mnie tu nie ma to moj facet widocznie jest jakims wyjatkowym szczesciarzem! ffff Jest szczęściarzem bo trafił na normalną kobietę a nie na to hm... pokolenie nie nazwę ich kobietami bo mógłbym Cię i Tobie podobne kobiety obrazić.

Gość gość
OTWÓRZCIE OCZY Tyle znam naprawdę fajnych, ładnych i samotnych dziewczyn, a trudno im znaleźć porządnego chłopaka... bo większość tych bez stałych wartości chce głównie zaliczać... a tych z zasadami jest mało i szybko kogoś znajdują. h\ Takie kobiety mają wysokie wymagania wręcz niepotrzebne. Przeciętna kobieta nie spojrzy na kogoś materialnie czy społecznie niżej nawet jeśli miałaby być z nim szczęśliwa. Przez to kobiety same odbierają sobie szczęście.

Gość znawczyni kobiet
Ej tam,przestan uogólniac bo mam męża niskiego,biednego ale zawsze mi imponowało ze jest pracowity,zaradny i ze mna sie opiekuje jak np zachoruje,Niestety wyszło jak wyszlo i okazał sie alkoholikiem,niestety tez stosował przemoc psych i raz fizyczna ale generalnie jak teraz nie jest taki zły.Niestety przez to co robił nie potrafie Go juz kochac ale szanuje Go jako ojca moich dzieci i nawet dbam o Niego.Sama jestem fajna,zaradna,mądra i nigdy nie patrzyłam na zasobnosc portfela ani urode faceta.Kiedys szukałam przyjaciela,nawet nie kochanka i mimo wielu prob podejmowanych okazywało sie ze zaden z nich nie był wart poswieconej Mu przeze mnie uwagi wiec widzisz...a szukałam wsród przeciętniaków albo nawet wsrod brzydali.

Gość gość
nie każda kobieta tak twierdzi, facet ma być wrażliwy a jak to wyraża, jego sprawa. A praca to praca, ważne, że się ją ma.

Gość gość
Tak było zawsze, od zarania dziejów. Dziś nic nie różni się od czasów faraonów. Ludzka natura niewiele się zmienia, technika się zmienia ale nie ludzie.

Gość gość
Ale ludzie są rożni,nie każdy jest zły, zawsze znajdzie się coś dobrego w każdym. Tylko trzeba to docenić i dać odczuć. Nie można generalizować i wsadzać wszystkich do jednego worka.

Gość wkurzonyntypek
To samo widzę. Najwięksi gnoje na wydziale cieszą się największą popularności. Mmoja przyjaciółka która kocham i mogłyby żyć z nią razem do końca życia nie chce mnie. Woli wybierać sobie gnojkow którzy ją zdradzają i nie szanują, przez których potem płacze. Mówi że boi się ze mogłaby stracić takiego przyjaciela jak ja-wymówka, po prostu potrzebuje zabawki.

"Najwięksi gnoje na wydziale cieszą się największą popularności. " x więc może to jest kwestia wzrostu :D

Gość Popieram Gościówkę...
szczera prawda!

Gość gość
!offerma is gay

Gość gość
!offerma is transeksual :)

Gość antoninka12345678987654321
patrząc na temat myślałam że to rzeczywiście będziesz pisał coś innego, natomiast niestety jak widać jeszcze nie dorosłeś do tego by zauważać co innego poza sferą- "ojej jakie kobiety są teraz złe". Nie tylko one zostawiają swoich chłopaków, na odwrót to też działa, jeśli nie wierzysz to znaczy że zadajesz się z pustymi dziewczynami i jedynie sam ponosisz za to winę. Natomiast dobrze mówisz o wartościach, niestety zanikają o ile już nie zanikły u większości i to robi się przerażające. Pozdrawiam wszystkich biednych chłopców.

Gość klaudiaaa67890
Bzdury.już prędzej na pieniądze, pozycje, charyzmę, czy pewnośc siebie poleci kobieta niz na wygląd. To faceci urodę uważaja za główny atut u kobiet, u nas to działa zupełnie inaczej- mezczyzna ma dawac poczucie bezpieczeństwa, ma być silny psychicznie

Gość gość
Facet ma dawać poczucie bezpieczeństwa.. hmm.. nie lubie jak się tak mówi o zarobkach faceta. Facet z dobrze płatną pracą jest dla kobiety interesujący i dlatego czujecie się bezpieczne bo nawet jakbyście przestały pracować i zaczęły leżeć w domu to i tak będziecie miały dach nad głową, jedzenie i kasę na kosmetyki i ciuchy. Dlatego nie cierpię jak kobiety mówią poczucie bezpieczeństwa jak to chodzi głównie o kasę i luksus jaki ona kobietom daje.

Gość poczucie bezpieczenstwa
Widze, ze faceci nie rozumieja co to oznacza dla kobiety, wiec wytlumacze. To jest przekonanie graniczace z pewnoscia, ze jesli pojawia sie problemy to kobieta nie zostanie z nimi sama. Jesli stanie sie cos z czym ona sobie nie moze poradzic to on sobie poradzi.

Gość gość
Dzis nie szuka sie kobiety do zwiazku bo takich nie ma tylko szuka sie takiej do bzykania. Smutna prawda.

Gość gość
Wy i to wasze poczucie bezpieczenstwa to dlatego kobiety wybieraja damskich bokserow i tyranow?