Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żab-X

** kilka słów prawdy dla samotnych z kafe **

Polecane posty

Gość Kazdy pasztet chce miec
przystojniaka a brzydkie prawiki chca modelek i dlatego sa sami

żabciu, sam bylas dlugo samotna, powinnas zatem byc mądrzejsza i zrozumeic że bycie samotnym to nei wina czego tam tylko brak szczescia poznanai odpowiedniej osoby

w sumie racja . czasami sie zastanawiam czy jak bym sie postarał i np co 2 tygodnie łaził do klubów na imprezy czy bym kogos poznał

fiku, ja byłam samotna bo miałam całe tony kompleksów. nigdy nie uważałam się za piękną i nie szukałam kogoś "godnego mnie" 🖐️ a większość kobiet ma po prostu nieproporcjonalnie przerośnięte ego (i tyłek :P)

" a większość kobiet ma po prostu nieproporcjonalnie przerośnięte ego (i tyłek ) " 100% prawdy nawet kilka takich znam osobiscie normalnie zal mi ich :D

@ fiku mikuuu Cóż, na pewno mądrzejsze niż plaska a tłustawa panna uważająca się za bóstwo. ;) Szkoda, że bez wyznawców. Ach gdybyż ego stało za wszystko inne - waćpanna byś się od adoratorów opędzić nie mogla.

Gość rstrer677889
cream ty sie nie ciesz,przeczytaj punkt 6 :P:P:P:P użalający się nad sobą faceci zawsze są/będą sami

ja sie nie ciesze w realnym zyciu sie nie uzalam ale prawda jest taka jak napisała zelkowa czyli większość kobiet ma po prostu nieproporcjonalnie przerośnięte ego więc to wina kobiet

Gość fdshdsgds
do Kaliban nie sadzisz ze fikuu miku to jakis bot ? przeciez to niemozliwe tyle gnic na kafe i zeby nie bylo--nawet nie czytam jej wypocin :D

niektóre mają ego proporcjonalne do wagi - weźmy takie grycanki :D chociaż tych młodych to mi żal, bo nie dość, że są utuczone przez rodziców, to jeszcze mają głupią matkę :o

"nie sadzisz ze fikuu miku to jakis bot ?" obawiam się, że nie. generalnie nawet siedząc na kafe i użalając się, każda w miarę ladna kobieta w końcu sobie kogoś znajdzie :P

nie uważam się za bóstwo, po prostu lubię siebie i doceniam :) zakompleksieni ludzie oceniają nei znając, bo najprościej wyzwać od głupich, grubych i się ponabijać gdy nie am się nic do powiedzenia

Gość rstrer677889
niektóre mają ego proporcjonalne do wagi - weźmy takie grycanki ale to żle ,ze się akceptują?

wszystko ma swoje granice akceptacja również akceptowanie złych nawyków żywieniowych i chorobliwej nadwagi nie jest dobre to tak jakby alkoholik akceptował swój alkoholizm...:O

"to tak jakby alkoholik akceptował swój alkoholizm" ja się właśnie staram :P :D

Grycanki to nastolatki/dziewczynki, można krytykowac rodziców, że nei dbaja o zdrowie dzieci, ale krytykować dzieci, że są dziećmi i nie mysla długofalowo tylko zdają się na to co im wpajaja rodzice

Gość rstrer677889
akceptowanie złych nawyków żywieniowych i chorobliwej nadwagi nie jest dobre ok ,zgadzam się z tym ,ale one nie nawołują do obżerania się słodyczami. są jakie są ,albo to akceptujesz albo włączasz film z chudymi ''zdrowymi ''kobietami

Świetnie, że panie Grycan się akceptują. Fatalnie, że ich podobizny zdobią miejsca publiczny. Toż wracając nad ranem zamulonym i stanąć twarzą w twarz z czymś takim, to można na zawał zejść! @ fiku mikuuu Milo, że składasz autokrytykę.

jak ktos lubi jessc to niech je i wygląda potem jak swinia jak ktos lubi pic alkohol to niech tankuje i zostanie alkoholikiem zresztą tacy tez mają powodzenie więc alkoholizm nie jest chyba taki zły

Gość a kto to jest ten kominek
i czemu ty go znasz jak podobno masz życie w realu? :classic_cool:

Gość rstrer677889
:D biedny cremiczek wszyscy mają powodzenie tylko nie on :P

fiku co ty pierniczysz grycanki nie mają 5 lat każda nastolatka doskonale zdaje sobie sprawę czy jest szczupła czy za gruba i raczej rzadko w tym wieku ślepo wierzy się rodzicom- wręcz przeciwnie - to okres buntu ale tak pani grycan akceptuje też swoją całkowitą bezmyślność sama jest niebrzydką, kształtną , dojrzałą kobietą z córki robi coś potwornego

ale one nie nawołują do obżerania się słodyczami. alkoholik też nie nawołuje do picia:P

" a kto to jest ten kominek i czemu ty go znasz jak podobno masz życie w realu? " zna go cała Polska. rozumiem, że można nie wiedzieć, kim jest Tusk, ale Kominka nie znać...? :O