Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mellluzynnna

tylko kretyn wierzy w niz demograficzny

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 8
Offerma jest znany z ublizania. Zadna nowosc.Zelkowi/Zabie tez kiedys publicznie naublizal na kafe. Widocznie juz zapomniala jak sie wtedy czula. A moze tak lubi. Kazdy kto dluzej byl na kafe wie o tym. Ale moze nie wszyscy zauwazyli ze Offerma czesto ubliza i poniza ludzi ze wsi. traktuje ich jak bydlo, gorszy gatunek. A przeciez Zabciu sama pisalas ze Twoj ojciec ciezko pracowal na gospodarstwie i musial sie takze opiekowac mlodszym rodzenstwem. Zawsze mi sie wydawalo ze szanujesz swojego ojca. W kazdym razie ja mam zwyczaj szanowac takich ludzi. Mowimy o nizu i woli bycia rodzicami. Czy chcielibyscie miec corke , ktora przyklaskuje i plaszczy sie przed takim co miesza z blotem jej wlasnego ojca ? Moze czasami naprawde lepiej nie miec dzieci.

Gość lopiijja
mnie sie nie podoba swiat i dlatego jestem bezdzietna a ze ciemniacy potepiaja bezdzietnosc z wyboru-wystarczy zajrzec na fora , mi to wsio ryba

"jeśli wogóle cokolwiek obchodzi" widać obchodzi, skoro przyłazisz chociaż nie masz nic do powiedzenia w temacie.

Gość lopiijja
dla mnie nakazywacze rozmnazania czytaj wielorództwa to g..o , a ja sie ciesze z em bezdzietnosc wybrala a swiat i ludzi mi zwisaja i powiewaja

żab-X "jeśli wogóle cokolwiek obchodzi" żab-X Logiczne myślenie się kłania ,kto przyszedł za kim yyyy ? Interesuje mnie temat topiku a nie Twoje relacje z offermą ,one są mi zupełnie obojętne .Czizas myśl czasami ,to chyba nie boli ? I jeszcze jedno ,piszesz na publicznym forum więc licz się z tym że ktoś będzie Cię oceniał i niby za Tobą łaził(pochlebiasz sobie, więc zejdź na ziemię) Chcesz by nikt nie wtrącał się w Twoje dyskusje z ofermą to piszcie na priv a jak nie to twarz w KUBEŁ !!

"Czizas myśl czasami ,to chyba nie boli ?" teraz już w ogóle nie rozumiem, o co ci chodzi. mój post skierowany był do ogółu, a nie do ciebie. a skoro już się przypieprzyłeś, to odpowiedziałam. idę, bo normalnie ten poziom debilizmu mnie przerasta. czuję się jak w szkole specjalnej. "Chcesz by nikt nie wtrącał się w Twoje dyskusje z ofermą to piszcie na priv " no i jeszcze idiota będzie mi pisał, co mam robić i z kim. to już kurwa jakaś parodia.

Gość lopiijja
popieram bezdzietnosc z wyboru

Gość Zuzanna Amelia & 8
Zelek - to nie jest twoj prywatny folwark zalosny stworku tylko publiczne forum. Chcesz pisac prywatnie z offusiem to pisz na priw. A tu musisz sie liczyc z innymi. Nawet jak ci sie to nie podoba. I uwazaj - historia lubi sie powtarzac.

Gość kraamba lambamba
Nie ma co robić wykładów z ekonomii ludziom co nawet nie mają wyobraźni. To się po prostu mija z celem. Ok, ludzi może być mało i kraj może działać efektywnie ale struktura wiekowa jego populacji musi być zdrowa. "ja nigdy nikomu nie pomoglam -bom jest egoistyczna , nihilistyczna -wolontariat to nie dla mnie-ale kaplani i politycy -glo" Wiesz, że to nie świadczy o świecie ale o Tobie? I to nie najlepiej o Twoim zdrowi umysłowym i poziomie samorealizacji. Dziwnym trafem ludzie którzy są życiowo spełnieni to nie mają problemu, żeby komuś w czymś pomóc lub wziąć udział w czymś sensownym. Ale to ty jesteś ze soba nieszczęśliwa

Gość baderr
"eszcze raz powtarzam. Pracodawców obecnie nie stać na zatrudnienie wielu osób, ponieważ KOSZTY PRACY są wysokie. Dlatego jest mało ofert." To takie pierdolenie, a na nowego Mercedesa co roku ma, ale żeby zatrudnić jednego człowieka nie ma i wykorzystuje tych pracowników których ma na maksa.

Gość lopiijja
swiat mnie kpnał w de to ja nie plone miloscia do bliznich-pracodawcy zmusza pracownikow do pracy 1kilkanascie godzin dziennie za klilaset zl a sami zyja w luksusie -ciz wyzysk potworny

Gość Zuzanna Amelia & 8
To wlasnie dlatego ma na tego mercedesa ze nie zatrudnia niepotrzebnych ludzi , a tych ktorych ma wyciska na maksa. To komunisci stwarzali sztuczne stanowiska pracy i jaki byl tego efekt to wiemy.

Gość lopiijja
jakie sztuczne stanowiska -byly wielkie budowy , fabryki ,praca dla wszystkich no i PGR-y po zmianie ustroju wszystko padlo-a ci ludzie stracili prace

Gość koszty pracy nie są aż
tak wysokie. NIe demonizujcie. Dla pensji 4000 PLN brutto masz Netto 2850 a koszt dla pracodawcy 672,40. Czyli Twoje 4000 zł kosztuje pracodawcę 4672,40 zł a ty dostajesz do łapy 2850 zł. Mylisz chyba koszty pracodawcy ze składkami od wynagrodzenia. ale to płaci pracownik,

Gość Zuzanna Amelia & 8
Padlo wszystko bo wiekszosc z tego byla sztucznie podtrzymywana na koszt panstwa. Praca byla ale tylko dlatego ze panstwo te miejsca pracy sztucznie stwarzalo.

Gość lopiijja
rok szkolny -za pasem -czy kaplani i politycy ktorzy nakazuja i propaguja wielodzietnosc czyli biede funduja wyprawki biednym dzieciakom/ no nie-tylko glaedza -rodzcie baby co roku

Gość lopiijja
od sredniowicza zycie chynba troche sie zmienilo-a kaplani i politycy pier..la -rodzcie co roku, im wiecej n ludzi tym lepiej, jakos to bedzie, wychowacie dzieci powietrzem

Gość lopiijja
normalny czlowiek jest indywidualista i samotnikiem - aa co baba ma rodzic co roku bo jacys kretyni lamentuja -system emerytalny pada-macice do roboty/

"O TOBIE offerma MOŻNA TO POWIEDZIEĆ,wypisz wymaluj to o Tobie" nie kmiotku, o mnie tego powiedzieć nie można. ja nie wygaduję bredni urągających rozumowi i nie powtarzam ich jak upośledzony umysłowo mimo że kolejni ludzie logicznie wyjaśniają mi że nie mam racji i tłumaczą jak jest naprawdę. ja nigdy nie twierdziłem że jestem św. franciszkiem i mam nieprzebrane pokłady cierpliwości do matołów którzy nie dość że nie mają pojęcia o czym bredzą to jeszcze są zbyt ograniczeni żeby choćby zastanowić się nad wyjaśnieniami które dostają. skoro więc autorka nie ma szacunku do mnie i innych choćby na tyle żeby przez chwilę zastanowić się nad naszymi argumentami tylko je kompletnie olewa i wypisuje sprzeczne z rozumem brednie to ja nie mam szacunku dla niej. logiczne?

Gość lopiijja
jestem bezdzietna z wyboru bo uwazam ze na swiecie nie ma ani jednego dobrego czloweika-moje dziecko zyloby wsrod bestii i kanalii wiec wole go nie miec , kaplani , politycy , nauczyciele propaguja przemoc wobec kobiet -szkola to dno -swiat i ludzie to dno , przyjazn nie sistnieje wiec sie nie rozmnoze -a nakazywacze rozmanzania niech sie pier

jak już pisałem wielokrotnie "niż demograficzny" i "problem demograficzny" nie ma nic wspólnego z twoim wyborem czy sytuacją życiową. ten problem polega na tym że za 30 czy 50 lat, gdy obecnie pracujący nie będą już pracowali ktoś ich musi utrzymać. jeżeli nie będzie dzieci to kto? "japońskie roboty"? no ale do ciebie argumenty nie docierają. ty, tępa matolico, będziesz wypisywała w nieskończoność te swoje brednie i twierdziła że "problem demograficzny nie istnieje bo jest bezrobocie". szkoda słów na to jak jesteś pojebana.

Gość Zuzanna Amelia & 8
Offermus - wez Ty sie ozen z Zelkiem i zrobcie sobie szescioro. Ona bedzie szczesliwa, Ty bedziesz szczesliwy , wszyscy kafeteriusze beda szczesliwi. Naprawde - pomysl o tym.

Gość lopiijja
wszyscy ludzie sa zbędni polska jest przeludniona

Gość lopiijja
kopac rowy , robic na budowie , przy tasmie , sprzatac -to moga robic roboty, ludzie to zbędne bydlo

Gość lopiijja
ja chcialabym miec roboty do sluzby-pomoce domowe sa czesto niedokldne

Gość lopiijja
mysle tylko o sobie -jestem aspoleczna -coz nic mnie poza mymi nieszczesciami nie wzrusza

Gość Zuzanna Amelia & 8
18:49 [zgłoś do usunięcia] !offerma zazdrościsz? Komu ? Tobie ? Malzenstwa z Zelkiem ? ??? Jaja sobie robisz

Gość jakiegos przystojniaka
przecie ona chwalila sie ze ma faceta !!!

Gość biega za ofusiem na potem
facet ja nudzi to szuka zastepstwa jak z jednym nie wyjdzie to drugi bedzie .