Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mellluzynnna

tylko kretyn wierzy w niz demograficzny

Polecane posty

Gość lohinnala
ja nie lubie kobiet bo one zwykle sa religijne iuwazaja kaplanow za autorytety, cóz ja uwazam ich za nic-a kto zaludnia te religijne oranizacje , wspolnoty , grupy itp-baby. maja niewolnicza mentalnosc i ciemni kaplani steruuja ich zyciem , durne baby na to pozwalja , jest mi to od awsze obce bo nie nawidze kaplanow-wiec kobiety o takiej postawie sa dla mnie g..em i dlatego nie mialam nigdy przyjaciolki

Gość lohinnala
przeciez ja mowie ze polska europa swiat sa przeludnione -a co glosz akaplani i politycy -ach rodzcie co roku-to chyba kazdy wie

Gość filipasddafa
ci ktorzy kaza rodzic dzieci -jakos nie pomagaja biednym wielodzietnym , rodzionom,, dlatego kazdy myslacy czloweik w planowaniu rodziny kieruja sietylko egoizmem , wygoda , korzyscia-a oredownikow , rozmnazania uwaza z,,a g..o

Gość filipasddafa
znowu ty? a co jestes z partii lub religii nakazujacej wielodzietnośc, rodzenie co roku?ludziow jest jak mrowkow a pracy , mieszkan za mało

Gość filipasddafa
co ja zem poradze wze w przeciwienstwie do ogromnej wiekszosci kobiet jestem ateistka a kaplani sa dla mnie niczym a nie autorytetami, zadnych religijnych akscesoriow nie mam

jesteś przede wszystkim idiotką a pozostałe twoje cechy nie mają w ogóle znaczenia bo ta jest tak dominująca. widać to po prostackich bredniach które wygadujesz. potwierdzają one moją tezę że żeby być lewakiem trzeba być kanalią albo idiotą.

Gość filipasddafa
ja nie jestem lewak-popieram prawo i spr, na nich glosowalam, tylko uwazam ze ludzi na swiecie jest za duzo a polska jest przeludniona jak afryka , rozni naukowcy tak twierdza- i co wszyscy lewacy? dane socjalogiczne sa twarde ponad 90% rodzin wielodzietnych zyje w nędzy-ale kaplanow i politykow to nie obchodzi tylko kaza rodzic babbom az macica pierdyknie

Gość filipasddafa
to czemu powazni naukowcy twiedza od 10 leci ze swiat jest przeludniony-brakuje zacia wody , mieszkan pracy , opieki medycznej szkol itp? a co chcialbys zeby twoje dzieci (jesli mas zlub bedziesz mial) uczyly sie w klasie 50 -60 osob jak to jest w 3 swiecie a potem na ich wymarzone stanowisko mialy konkurencje 1000 ludzi?

Gość filipasddafa
norwegia ma tyle mniej wiecej wielkosci co polska a ma tylko 5 mln ludzi jest superbogata, polska ma 38 mln ludziow na po prostu masakra , jakby polakow bylo tylko 5-10 mln to moze polska bylaby bogata jak norwegia

jaką trzeba być idiotką żeby uważać że istnieje pewna określona "pula miejsc pracy" i na tę pulę przypadają istniejący ludzie. więc im mniej będzie ludzi tym będzie im lepiej. co za pojebana szmata!!!!!

"co bys myslal gdybys aplikowal o prace a na twe wymarzon estanowisko bylo 900 chetnych? moze-po co oni sie urodzili, zeby zdechli itp " powiedziałem ci, powieś się głupia suko.

Gość filipasddafa
jak to nie nic wspolnego/ma wszystko wspolnego-jak jest malo ofert a duzo ludzi to masakra-powiedzmy jest milion ofert i 1,2 mln bezrobotnych 1 mln znajduje robote wiec jest malo bezrobotnych a.Jest teraz 2, 3 mln bezrobotnych ofert mniej niz 1 mln to po dostaniu roboty zostaje ponad milion bezrobotnych no nie?powazny problem , gdyby sie nie urodzili lub zdechli to skala bezrobocia byla by mniejsza

Gość filipasddafa
rocznik 1983 rekord 732 tysiace ludziow sie urodzilo, dzis maja 29 lat , sa potworna konkurencja dla siebie brak pracy i mieszkan, po ch..a sie ich tyle urodzilo/sa tylko teraz odpadem na rynku pracy,pewnie by sie pozagryzali wzajemnie, dla ich dzieci nie ma zlobkow , przedszkoli, opieki medycznej,

Gość filipasddafa
tak , stanowisko istnieje dzieki ludziom ale ta potworn akonkurencja , zycze im zdechnieica-dgybym byla milionerka to bym wypier..la na bezludna wyspe a jako sluzbe domowa mialabym roboty bo ludzie mnie brzydza

Gość filipasddafa
widialam oferte-poszukiwany redaktor / dziennikarz-korektor-tak 3 w 1 , pracodawca kanalia chce by jeden pracownik zapier za 2, 3 a pensja pojedyncza

Gość filipasddafa
widze ze ty nie jestes rycerz ktory czci damy, gdyby na tym forum byli rycerze to by cie zmitygowali ale wspolczesni faceci maja wydmuszki zamaist jaj

Gość filipasddafa
rodacy , ten cham obrazil mnie dame, rzuccie mu rekawice- istancie w obronie mej czci -jesli tego nie zrobicie to strace wiare w ludzi

Gość filipasddafa
cztam mnostwo ksiazek i gazet , deklu-konferencja demograficzna w kairze mowi ci to cos? profesorzy twierdza z eludzi jest za duzo i tyle, a surowce i woda sie wyczerpuja ,

Gość filipasddafa
znasz rodziny z kilkanasciorgiem dzieci/ nędza straszna kaplani i politycy chca by kazda bab miala tyle dzieci a zero pomocy-czy jakis kaplan lub polityk co sie zachwyca wielodzietnoscia funduje biednym dzieciom wyprawke szkolną/alez nie -wedlug nich dzieci wychowuje sie powietrzem

skończ z tym swoim niedorzecznym pierdoleniem. jak masz taki "pęd do pomocy" to ty im pomagaj. ale lewctwo to już tak ma ze każdemu by "pomagało" za cudze.

Gość filipasddafa
czytam tygodniki opinii , publicystyczn e-jesli wiesz co to znaczy -a w kobiecych tygodnikach jest pelno historii w stylu-mam duzo dzieci , maz umarlo odszedl -pomozcie, czytalam o rodzinie co w 11 osob zyje na 30 metrach , 1/4 polskich dzieci jest niedozywiona -a co kaplani i politycy je doywia? no nie , tylko kaza produkowac nowe dzieci skazane na glod

Gość filipasddafa
ja nigdy nikomu nie pomoglam -bom jest egoistyczna , nihilistyczna -wolontariat to nie dla mnie-ale kaplani i politycy -glosza jak mozna wychowac jedno dziecko to mozna i 10 . mądre no nie/

Gość filipasddafa
mnie zycie , ludzie i swiat rozczarowali to sie w samarytanke, spolecznice , wolontariuszke bawic nie bede

tu nie chodzi o to w co ty się będziesz "bawić" tylko jaka bezdennie głupia jesteś. te twoje prostackie poglądy, prymitywne wnioski, światopogląd matoła. to jest takie straszne właśnie.

Gość filipasddafa
coz me serce stwarniolo po ciosach jakie w zyciu dostalam , dlatego wybralam bezdzietnosc i nienawidze ludzi

!offerma tu nie chodzi o to w co ty się będziesz "bawić" tylko jaka bezdennie głupia jesteś. te twoje prostackie poglądy, prymitywne wnioski, światopogląd matoła. to jest takie straszne właśnie. O TOBIE offerma MOŻNA TO POWIEDZIEĆ,wypisz wymaluj to o Tobie .Masz zero kultury nie potrafisz normalnie dyskutować ,kto się z Tobą nie zgadza to zaraz idiota itd ,kim ty jesteś by kogoś oceniać sfrustrowany człowieku ? Zuzka wczoraj miała rację że Ci odpowiedziała w twoim jęczyku, bo z Tobą normalnie nie da się podyskutować.Jak dyskusja nie idzie po Twojej myśli nie ma oklasków dla Ciebie ,to zaraz uciekasz się do wyzwisk i iwektyw,żałosny facecik jesteś .

offerma jest boski :classic_cool:🖐️ a teraz możecie lecieć na inne topiki i waszym plebejskim zwyczajem rozgłaszać "żelek znowu liże dupę offermie! jejku jejku jejku!" :D już naprawdę ubaw mam z tych kretynów.

Gość felidelok
a co dla was kapłani to autorytety i bedziecie miec duzo dzieci bo oni tak kaza?dla mnie kaplani sa niczym