Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka przez głupie ciuszki

nie mogę zasnąć przez 190 zł :(

Polecane posty

Spodziewamy się dziecka, mieszkamy na wsi, siostra męża pojechała do wiekszego miasta ma zakupy i dzwoni do mnie stamtąd, że są MEEEEEGA wyprzedaże ciuszków niemowlęcych i czy coś chcę dla naszego maluszka. Myślę MEEEEGA wyprzedaże, czyli może po kilka zł, to mówię jej, że jak faktycznie tanio to może ze dwie pary jakiś śpioszków, skarpetki, może czapeczkę. No i wieczorem ta siostra wraca z tych zakupów (mieszkamy razem) przychodzi do nas daje nam małą papierową torebkę z firmowego sklepu, a w środku tak jak chciałam: skarpetki, czapeczka, kilka par śpioszków i paragon. Na 190 zł. K U R W A mać. Jak to zobaczyłam to odechciało mi się nawet wyciągać te rzeczy i oglądać. A teraz zasnąć przez to nie mogę. Bo za 190 zł to ja pół szafy bym w pepco kupiła.

Jutro idę na kontrole i miałam zrobić badanie w 4d, a przez te durne zakupy teraz nie mam na to kasy. A jak się uprę i zrobię to do końca miesiąca zostanie mi 5 dych. Extra.

Gość dziewczyna9
Jaki to sklep? Zazwyczaj można zwrócić.

Po co powiększacie rodzine jak nie macie kasy? A co jak dziecko zachowuje czy coś i trzeba bedzie nagle wydać kase?

Żal mi 190 zł na ciuszki!!! Nie byłoby mi żal na leki, na jedzenie, na pieluchy. Ale nie na ciuszki, z których i tak po miesiącu wyrośnie. Właśnie dlatego na takich rzeczach staram się oszczędzać, by nie było mi żal na te ważniejsze.

Ludzie, mamy kasę. Ale to że mamy, nie oznacza chyba, że muszę kupować zwykłe body za 3 dychy. I nie porównujcie ubranek do choroby. Aż tak durna nie jestem.

Aha rozumiem, tylko teraz piszesz że jak zrobisz badanie to zostanie Ci 50zł, więc nie rozumiem. Ale czy to naprawde dużo za tyle rzeczy?

Wojas :(

Weź paragon i jedz oddać jutro ciuszki, serio powinni przyjąć. Chyba że sklep ma zastrzeżone ze przecenionych nie przyjmuja

Bo w tym miesiącu zrobiliśmy remont łazienki i miałam już wyliczoną kasę do końca miesiąca.

Gość dziewczyna9
wojas robi buty nie ubrania

To miasto jest oddalone od nas 160 km w jedną stronę. Na paliwo wydam tyle ile by mi zwrócili za te ciuszki... Kurcze, że ja głupia jej powiedziałam, żeby coś kupiła. Mogłam powiedzieć, że wszystko mam. To nie... Ale w życiu bym nie pomyślała, że dla niej 30 zeta za śpioszki to taniocha :(

sory, torebka jest z Wojas, dopiero teraz spojrzałam. na metkach ciuszków jest 5.10.50

A przyjmą mi w innym oddziale? To nie musi być w tym samym, gdzie były kupione?

Powinni Ci przyjąć. Znajdz na strnie numer telefonu do najbliższego sklepu, zadzwoń i zapytaj

Gość dziewczyna9
kręcisz autorko 5.10.15 nie jest drogim sklepem a na wyprzedaży to już całkiem można za parę zł ubranka kupić prowo jak nic

Przeciez 5.10.15 jest tanim sklepem - szczegolnie jak jest wyprzedaz. I powiadasz, ze tylko skarpetki, czapeczka i kilka spiochow za ta cene???

Kurna, wychodzę na dusigrosza, ale naprawdę szkoda mi pieniędzy na takie rzeczy :( Nie chcę, żeby zabrakło mi na inne rzeczy, dlatego to co mogę staram się kupować taniej. Między innymi dzięki temu, mimo że nie zarabiamy kokosów, nie byliśmy nigdy zmuszeniu brać kredytów, na raty i nie musimy liczyć każdego grosza.. Wiem, że dla niektórych 3 dychy za śpioszki i dycha za parę niemowlęcych skarpetek to mało, ale dla mnie to jednak zbędny koszt, biorąc pod uwagę, że gdzie indziej mogę to mieć samo 3 razy taniej.

Spojrzalam na strone 5.10.15 Skarpetki 6.99 czapka - kolo 20 zl spiochy - od 15 do 20 zl (to nowe- bez przeceny kosztuja 30zl!) Cos krecisz... :o

No ludzie, trzymam właśnie w reku białe zwykłe body na metce napisane: baby newborn model 5T2206 r.56" cena pierwsza 49,99 w promocji za 29,99.

Te 30 zl to chyba za 3 sztuki - tak mi wychodzi, jak patrze na strone producenta.

drugie, koszula niemowlęca 5J2201. pierwsza cena 39,99 w promocji za 29,99. tez poszukać na necie?

Gość dziewczyna9
no co proszę, 3pak body za 24,99 czyli ta cena nie za 1 sztukę tylko za 3

No bez jaj!