Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToFaktOczywisty...

Prawdziwy mezczyzna chce tylko dziewicy a dlaczego ?

Polecane posty

a ten cytat rozbawił mnei najbardziej: "kobieta, która się szanuje wie jak się ubrać,żeby być jednocześnie atrakcyjna ale swoim wygładem nie prowokować mężczyzn do nieuczesanych myśli" bo dziewice nei prowokuja mężczyzn :D:D tylko udają że oni ich nei interesują :D

Gość JulianTuwim
fiku przestań proszę, irytujesz się bez potrzeby ja się nie wywyższam, tylko mówię o tym co widzę na ulicach i w swoim otoczeniu w pracy, a dużo w życiu już widziałam i niejedno przeżyłam dlatego kiedy mówię, że skromna kobieta zawsze będzie skromna a wyuzdana będzie wyuzdana i przed każdym nogi rozłoży to wiem co mówię

Gość JulianTuwim
pa, dziecko drogie:)

Gość JulianTuwim
to duża firma, nie ja tych ludzi zatrudniałam, zwalniać ich też nie będę

Gość JulianTuwim
to prawda,że skromność to stan ducha:) Matka Boża jest skromna, zobacz jakie są Jej stroje

"mamy po prostu równo poukładane pod sufitem i nie zdejmujemy majtek na zawołanie, tyle i nic więcej" Nie przeginaj juz w tym wywodach bo to juz jest zdecydowanie przesada.

Gość JulianTuwim
ej no koleżanko, nie pozwalaj sobie za dużo, ja nikogo nie obrażam, a już na pewno nie Biest

sama napisalas ze porzadne kobeity ubieraja sie skromnei, reszta to te ktore przed akzdym sciagaja majtki a biest jets cholernei seksowna i prowokujaca na zdjęciu ;)

Ja sie na codzien ubieram calkiem normalnie; Chodze na codzien w jeansach i koszulkach (fakt faktem obcislych) i adidasach. Wychodzac na kolacje, do kina czy impreze urodzinowa z mezem ide w mini sukience i 15 obcasach.

no wiesz Biest, wstawiasz fotkę w samym staniku, nie mozna nazwac cie skromną :D:P a mimo wszystko jakos nikt nei am watpliwosci ze jestes porzadna :)

powiem tylko tyle, bo nie chce mi się wywodów robić: znam dwie dziewczyny, które czekały z tym do ślubu. 4-5 lat po ślubie zaczęły (nigdy w towarzystwie, ale w cztery oczy tak) mówić jak bardzo żałują, że chcą spróbować czegoś innego, że skąd mają wiedzieć jak smakuje seks, jeśli nie mają żadnego porównania? Jedna już zdradziła. Co do drugiej, nie mam wątpliwości, że prędzej czy później też zdradzi. Obie głęboko wierzące katoliczki. Moim zdaniem faceci, którzy chcą dziewic mają bardzo niską samoocenę, bo liczą na to, że dziewica się nie pozna, że w łóżku są słabi - będzie myślała, że tak powinien wyglądać seks. A najbardziej wierni i kochający są Ci, którzy w swoim życiu trochę przeszli i wiedzą z czego rezygnują decydując się na życie z jedną osobą. I nie mówię tu o ludziach, którzy sypiają gdzie popadnie i z kim popadnie, tylko o takich, którzy mieli w życiu kilka związków, które po prostu nie wyszły.

Ta fotka jest ze starej sesji fotograficznej. Czekaj zmienie fotke zeby nie bylo. Ja jestem zwariowana ale na pewno nie jestem jakas ..... :-)

Gość fiku mikuuuuuuuuuu
nie zmieniaj Biest :) chodzi o to że ta katoliczka szufladkuje ludzi po pozorach nawet mnei zablokowali za tę rozmowę tutaj :D

Gość Ale przesadzacie w obie strony
dziewica =porządna niedziewica = nieporządna Trochę dziś niepoprawne bo dziewica może przecież robić tzw. lody czy seks analny i technicznie rzecz ujmując jest dziewicą. Dla mnie może być dziewica i niedziewica ważne by nie uprawiały przygodnych seksów, by nie "oddawała" się po krótkim czasie jak niektóre po miesiącu. Seks w poważnym związku jest akceptowalny i całkowicie zrozumiały.

Hmmmm nie wiem czy to ma cos wspolnego z wiara. Jako kobieta powinno sie miec jakiej wartosci moralne nic wiecej. Nie jestem zwolenniczka czekania z sexem do slubu choc jestem wychowana w bardzo katolickiej rodzinie. Wg mnie kobieta jak i mezczyzna nie powinni traktowac sexu az tak lekko i przynajmniej isc do lozka z kims z kim jest sie stalym powaznym zwiazku gdzie jet milosc i wzajemny szacunek Kazdy ma swoje zdanie i niech z rezsta postepuje jak uwaza.

Gość Zuzanna Amelia & 23
A ile czasu musi uplynac zeby porzadna dziewczyna "sie oddala" ?

Gość fiku mikuuuuuuuuuu
biest, ja od razu wyczułam że jesteś spoko babeczka ;)

Ja jestEM dosc samokrytyczna ale jesten czasem spoko :-) Zycie jest zbyt CIERNISTE by je brak zbyt powaznie i sie smucic :-P Powazna to ja bede w trumnie..:-)

Gość fiku mikuuuuuuuuuu
szkoda że usunelas zdjecie :(