Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawda.o.kobietach.x

Prawda o kobietach

Polecane posty

Wiecie jaka jest prawda ? kobiety są źródłem problemów na tym świecie. Facet ma do zrobienia 1000 rzeczy, praca, hobby zainteresowania, konkrety. A baba będzie siedieć, nudzić się, wyczarowywać problemy, czepiać się, cały czas obgadywać, oceniać i jak jej się nie podłoży miliona dolarów, żeby na chwilę zajęła się kosmetykami i zakupami (w których sama zrobi sobie tysiąc problemów, bedzię tylko narzekać, że "nic nie ma") to będzie siedzieć i zawracać głowę problemami. A na koniec po wydaniu tego miliona wróci jeszcze nie zadowolona, bo to takie a tamto srakie, a ktoś krzywo spojrzał a inna baba w kolejce skomentowała. Baby nie mają pasji, nie umieją się zająć niczym na serio, wszsytko co robią nie ma nic wspólnego z celem tej czynności samej w sobie, tylko żeby zabić czas, pochwalić się albo dowartościować. A najlepsze w babach jesto to, że mają ego 10x większe niż faceci. W każdej firmie w której pracowałem, kobiety mające 10x mniej umiejętności na dane stanowisko chciały dostawać 10x więcej pieniędzy niż faceci. Uważają, że wszsytko im się należy. Wysiłek, który normalny facet uznałby za coś zwykłego, one uważają za nadludzikie poświęcenie, który musi dziesięciokrotnie zostać wynagrodzone. Taka prawda. Gdyby kobiety miały męskie umysły, Świat byłby 10x bardziej spokojnym miejscem, posuniętym do przodu, bardziej ułożonym, a ludzie wysiłki w każdej dziedzinie były by 10x lepiej wykorzystane.

Gość rzuć ją bo to stara
tak masz rację baby to zło nie warto się z nimi zadawać do tego śmierdzą i są nudne lepiej być prawiczkiem

Gość kibuc
jasne na począte4k - baby do woja

Nie mówiłem, że śmierdzą. Jak śmierdzisz, to się możesz umyć, a ograniczonego umysłu z dnia na dzień nie zmienisz. Mam nadzieję, że nie zmarnowałem czasu i przynajmniej jedną kobietę zmusiłem do refleksji nad sobą i może się jakoś odmieni

Gość Renatka_17
"Gdyby kobiety miały męskie umysły, Świat byłby 10x bardziej spokojnym miejscem" a ty miałbyś rozjechany tyłek, bo ktoś w związku musi być facetem 🖐️

Gość nie chcę mieć dzieci
masz rację niestety :( większość kobiet jest taka...

Gość kibuc
koleś, to TY masz problem istnieje powiedzenie, że kobiety należy kochać i nigdy nie starac się zrozumieć :D a ty po prostu nie umiesz odpuścić :D

"kobiety należy kochać i nigdy nie starac się zrozumieć " To po co Ci kobieta ? Może kup sobie świnię, niech biega po domu i kochaj ją i nie staraj się zrozumieć. A może wysyp śmietnik w pokoju i pokochaj go. Dlaczego ? nie pytaj, nie staraj się tego zrozumieć. Jak takiś mądro, to jak Twoja kobieta zapyta "Miśku, dlaczego mnie kochasz ?" to odpowiedz "Nie pytaj, nie wiem i nie próbuję zrozumieć, tak się po prostu robi"

gdyby kobiety miały męskie umysły to wszystko by było zarzygane,obsikane,brudne,śmierdzące,oblepione spermą,każdy miałby rozjechaną każdą dziurę jaką ma w swoim ciele :P. Poczytaj sobie chociażby o grillu robionym przez faceta :P

Gość kibuc
1. - jestem kobietą :P 2. - kocha nie sie ZA ZALETY a POMIMO WAD 3. - mylisz bezrefleksyjność z pragnieniem postawienia na swoim po trupach 4. - możesz mnie po męsku cmoknąc w posladek

Gość zeeenek
Nie, kocha sie za cos, a nie pomimo czegos.

Moim hobby jest dłubanie w nosie. I co suki, żadna z was tego nie przeskoczy!

Typowe kobiece podejście. Zero kontrargumentu tylko "No i co że takie jesteśmy. Kochajcie nas mimo tych wad"

Gość prawiczek 29 lat z kafełe
no więc zeneeeek będzie kochał krysię pomimo jej - 200 kg wagi - wiatrów - cmentarza w gębie - wykształćenia podstawowego - braku higieny - regualrnych zdrad przez net z amatorami grubasek - bezrobocia i 5 dzieci od poprzedniego konkubenta :classic_cool: przeciez kocha się pomimo a nie za :P co za matoł :D

Gość zeeenek
Zanim nazwiesz kogos matolem zacznij rozumiec znaki interpunkcyjne. Po "nie" wstawilem przecinek.

Gość uczuc rozumem nie ogarniesz:)
milosc to przeciwienstwo kalkulacji

Gość ło matko a to co?
nie wiem o co ci chodzi? chciałeś zabłysnąć na forum kobiecym? a ty co udowodniłeś tym postem? obgadałeś kobiety ,wyplułeś jad ,i nic z tego nie wynika jesteśmy jakie jesteśmy ,nie podoba się zostań gejem faceci także---OBGADUJĄ ,RYWALIZUJĄ ,OKAZUJĄ NIEZADOWOLENIE,NIE MAJĄ PASJI(picie piwa nie jest pasją)DO TEGO SĄ NIELOJALNI I FAŁSZYWI :)

Gość zeeenek
"picie piwa nie jest pasją" Dlaczego nie?

agresja to domena mezczyzn (wysoki testosteron)

Gość Matematyk motyk
uczuc rozumem nie ogarniesz:) milosc to przeciwienstwo kalkulacji tu by się nie zgodził,każda kombinuje,który facet ma więcej ,a ten tylko mieszkanie ,a ten dom ,którego pokocha? wiadomo,że tego z domem,wiec to jest kalkulacja

Gość zeeenek
"agresja to domena mezczyzn (wysoki testosteron)" Dzis to sie wyrownuje. Coraz wiecej tzw meskich pipek.

ojeej ktoś Cię bardzo skrzywdził, lub miałeś dużego pecha do napotkanych na drodze kobiet. Przyznaję jako kobieta, że czasem nie panujemy nad hormonami, co sprawia, że jesteśmy upierdliwe i jęczące. Jednak nie każda kobieta siedzi na dupie i wymyśla sobie problemy,nie każda ma ego i nietykalną damulkową dumę. Jak można tak płytko oceniać kobietę, pomijając fakt, że Cię jedna urodziła... Ja mogłabym napisać coś w stylu, każdy facet to dupek,tylko cycki i piwo im w głowie. Ale tego nie napisze bo wiem, że każdy człowiek na świecie różni się charakterem i istnieją tacy wartościowi. Matulu no!

Gość ło matko a to co?
Dlaczego nie? bo jest głupim przyzwyczajeniem ,niczym wiecej

nie wiem na jakie kobiety trafiasz, ale ja nigdy nie tworzylam takich obliczen (patrzac na moje relacje, to zarabialam tyle co moi partnerzy albo wiecej, nie mam presji na znalezienie bogatego faceta/sponsora i same pieniadze nigdy nie byly dla mnie wazne)

Gość a ja jestem kobietą
i obiektywnie rzecz biorąc zgadzam się z autorem. Kobiety są leniwe, ograniczone i siedzą na kafe zamiast zająć się życiem. Pierwszy lepszy przykład ja biegam i od ładnych paru miesięcy nie mogę znaleźć koleżanki. Znajome narzekają, że grube, niewysportowane itp. a gdy im mówię by pobiegały ze mną to im się nie chce. Nawet przez internet zaczęłam szukać i na razie sami faceci odpisują... Mężczyzna jest zazwyczaj nr 1 w życiu kobiety. Potrafi spędzić cały dzień na kafe i pisać durne wątki o swoim facecie, zamiast porobić coś pożytecznego.

Gość zeeenek
"bo jest głupim przyzwyczajeniem ,niczym wiecej" Dlaczego glupim i dlaczego przyzwyczajeniem? Nie tobie oceniac jaka pasja jest glupia a jaka madra. Jesli ktos uwaza ze jego pasja jest picie piwa, to ma do tego pelne prawo.

Gość ło matko a to co?
i obiektywnie rzecz biorąc zgadzam się z autorem. Kobiety są leniwe, ograniczone i siedzą na kafe zamiast zająć się życiem. :D a ty co teraz robisz?nie piszesz na kafe?