Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xvxvvv

Czy niska dziewczyna może być atrakcyjna?

Polecane posty

Gość xvxvvv

Mam jedynie 158 wzrostu, bardzo mi to przeszkadza. Chciałabym być wysoka, mieć 170-175 wzrostu... niestety to niemożliwe. Jak pozbyć się kompleksów?

Ja mam 156cm wzrostu i nie spotkałam się nigdy ze stwierdzeniem, że jestem przez to brzydsza. Na brak zainteresowania ze strony facetów też nie narzekam :D I przynajmniej mam pewność, że w szpilkach nie będę wyglądała jak Statua Wolności :)

Gość xvxvvv
Mi po prostu bardzo podobają sięwysokie dziewczyny, z tego względu, że lubię się dobrze ubrać, ale ZAWSZE to ta wysoka będzie wyglądała lepiej. Oczywiście lubię nosić obcasy, wtedy czuję się lepiej, ale wysoka dziewczyna i bez obcasów wygląda zjawiskowo

Gość elizkiiiiiiiiiiiii
ja mam 152 cm:)) nigdy nie miała z tego powodu kompleksów .

158 to wcale nie tak malo. mam kolezanke ktora tyle ma, ja mam 165 i jakiejs ogromnej roznicy miedzy nami nie widze. i zapewniam cie, ze kolezanka wyglada atrakcyjnie:)

Ja mam 185cm chodzę w szpilkach i nie wyglądam jak statuła wolności bo myślę że dużą rolę odgrywa twarz i charakter dziewczyny a dopiero po tem wzrost :-)

Jak dziewczyna jest zgrabna i ładna to czy jest wysoka czy niska, to jak będzie chciała faceci będą się ślinić na jej widok :)

Autorko fakt wzrostu nie uda ci sie zmienic bo jest niezalezny od nas. Na pewno nie jestes mniej atrakcyjna tylko dlatego ,ze jestes niska Moze sprobuj podbudowac sie w innych kategoriach? Zmien fryzure, uprawiaj sport itd ale najwazniejsze to zmien myslenie. Ja kiedys bylam szara myszka, na ktora nikt nide zwracal w liceum uwagi. Dzis lubie siebie i swoj niski wzrost :)

a moim zdaniem kobieta majaca 180 nie powinna zakladac zbyt wysokich obcasow. wydaje mi sie ze nie wyglada to fajnie. juz sama w sobie jest wysoka poco jeszcze dodawac sobie wzrostu? chociaz oczywiscie to sprawa indywidualna kobiety.

Gość zona swego meza87
nawet zwykla kiecla na dziewczynie ktore ma te 170cm wyglada pielnie. niestety prawfa jest taka ze o dziewczynie 165cm nigdy niepowie sie zajebista laska. bo piekna musi bywc jednak wysoka.ale czy wyglad jest taki wazny zestarzejemy sie itak. ja mam 170cm a jak stanela kolo mnie sliczna laska o glowe wyzsza poszulam sie jak skrzat. ale co nie zabije sie ze mam tylko tyle ile mam

Gość sinisterrkaa
Najladniejsze dziewczyny jakie znam mają około 160 wzrostu, no maksymalnie 170. Liczy się przede wszystkim twarz i proporcjonalnosc figury, nawet tej niskiej :)

Gość śląsk wks wks
wysokie laski są ok, jeśli lubią grać w kosza :)

dokladnie, bardziej liczy sie proporcjonalnosc. chociaz uwazam, ze kobietka 150 powinna sie troche podwyzszac obcasikami, a ta 180 juz nie. ktos napisal, ze kobieta okolo 165 nie moze byc atrakcyjna, oj zdziwil by sie zdziwil.....

Jesli nie masz krótkich nog to i przy niskim wzroscie możesz prezentowac sie sexy. Znam jedna dziewczynę, ktora jest sliczna ale mierzy zaledwie 155 cm a do tego ma bardzo krótkie nogi ...

Gość 23lola23
Atrakcyjność tkwi głównie w głowie. Czy niska, czy wysoka - każda kobieta może być atrakcyjna wystarczy, że o siebie odpowiednio zadba. Ja mam ledwo 160 cm, a uważam się za atrakcyjną kobietę i myślę, że moje otoczenie też mnie za taką ma :P Wielu mężczyzn lubi mieć filigranowe kobietki, którymi może się zaopiekować.

Gość 23lola23
Biest, no i dobrze - przynajmniej masz pewność, że będziesz zaopiekowana tak, jak chcesz :D Ja za to mam za długie nogi i kiedyś to był jeden z moich naczelnych kompleksów. Wiem, że to dziwnie brzmi. Ale przy moich 160 cm mam nogi długości koleżanek, które mają 170 cm... Mój facet ma ponad 180 cm, a jak założę obcasy, to mamy nogi tej samej długości :O

Ja powinnam miec nick mala Mi hehe :) Powiem ci ze mam gleboko w d...ce kto co mysli czy sie komus podobam. Jestem jaka jestem i taka sie lubie :)

Biest prawidłowe podejście do życia! Wysokie dziewczyny nie zawsze są szczupłe ! A widzę że tu niektórym tylko takie na myśli. Właśnie Shakira jest super laską a jest niziutka to jeden z wielu dowodów na to, że wzrost nie wiele ma do atrakcyjności. Chyba, że ktoś ma jakieś fetysze :D (to ja tam nie wnikam)

Gość moja żona ma
ja lubię takie maleństwa ;)

Gość 23lola23
mała Mi była złośliwa, poza tym ten nick chyba już jest zarezerwowany :D Masz do tego zdrowe podejście. Szkoda tylko, że nie za wiele kobiet je ma i potem powstają tego typu wątki... :D jakby wzrost był wyznacznikiem kobiecości

Gość nieoNN
Wszystko zależy od proporcji.Niezależnie od wzrostu,jeśli masz odpowiednio długie nogi(do swojego wzrostu) jest dobrze.Spodnie na niskiej kobiecie kończące się w połowie łydki plus płaskie buty-wiele kobiet popełnia te kardynalne błędy zapominając że taka długość nogawki jest zdradliwa nawet dla wyższych.