Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuussia2

co mam zrobic??

Polecane posty

Gość mamuussia2

Hej. Mam problem. Mam nadzieje ze ktos mi pomoze. Otoz chodzi o mojego narzeczonego. Jestesmy razem od 4 lat. Ja mam 20 on duzo wiecej ale nie wyglada na tyle ile ma. Mamy dwojke dzieci jedna corka ma 2 latka i 4 m-ce druga 6 m-cy. On mi bardzo duzo pomaga potrafi wszystko zrobic od obiadow po zajmowanie sie dziecmi i zna sie na wielu rzeczach ale miedzy nami nie jest dobrze a on chyba albo tego nie widzi albo nie chce zobaczyc i co wiecej nic z tym nie robi a mowi ze mnie kocha ze zalezy mu i nie wie co by zrobil jakby mnie stracil i ze w zyciu bardzo mu pomoglam. Ale tak nie zabiera mnie nigdzie jestesmy w domu nawet na spacer nic raz na rok gdzies z dziecmi wyjdziemy nie spalismy na kasie ale nawet jak byla to nic. Jak mowie zebysmy gdzies poszli to mowi to idz sama i strasznie mnie to wkurza. Oprocz tego SEX to szkoda gadac jest tylko sex bez pieszczot czulosci calowania gry wstepnej nic po prostu bzyku az dojdzie i koniec nawet nie zaspokaja mnie i nawet mu to nie przeszkadza ani nie przeprosi za to i na dodatek trwa to chwile i na dodatek raz na tydzien najwczesniej pare razy sie zdarzylo ze nawet raz na 3 m-ce raz na 2 m-ce. Strasznie mnie to boli nie wiem co zrobic mowilam mu wiele razy o tym a on nic. Nawet jak na kolana chce mu usiasc to mowi ze nie. Nie ma zadnego calowania przytuli raz na jakis czas i pocaluje. Nie chce zeby tak to wygladalo.Kocham go nie chce go zostawiac ale nie chce bys nieszczesliwa a tak jest nie wiem mam go zostawic? ale mam z nim dwojke dzieci i nie mam nawet do kad pojsc w razie czego pomozcie mi prosze. Jeszcze dodam ze nie ma zadnych problemow z czlonkiem ze mu nie staje czy cos w tym stylu wrecz gra wszystko super tylko on tak postepuje nie wiem czemu. Pozdrawiam

Trzeba się było zabezpieczać to byś nie musiała siedzieć z facetem ze względu na dzieci. :classic_cool:

Gość mamuussia2
widze ze sa tu bardzo wredne osoby. Ja napisalam ze bardzo go kocham nie jestem z nim ze wzgledu na dzieci ale jesli tak bedzie dalej to bede musiala cos zrobic z tym. Prosze czytac dokladnie

Gość mamuussia2
narzeczony ma 36 ale wyglada co najmniej 10 lat mlodziej ludzie daja mu 24

Postrasz go separacją, albo zacznij szukać sobie partnera który zaakceptuje dzieci i będzie dawał Tobie to o co poprosisz. Najlepiej jak to będzie jakiś pantofel.

Gość mamuussia2
do vera lyn to bylo do pani powyzej perwersja nie do Pani

Zaszłaś w ciąże nie mając nawet 18 lat, sama będąc dzieckiem. Zresztą nadal jesteś bardzo niedojrzała, co wynika z Twojego postu. Nie dojrzałaś do samodzielnego, dorosłego życia i stworzenia dojrzałego związku. Możliwe, że nie jesteś dla niego równorzędną partnerką. Możliwe też, że sam jest idiotą.

Panią verę aż zatkało. Co 18 latka zobaczyła w 34-letnim meżczyźnie? Jestem głupią kurrwą, ale szczerą i powiem na głos - pieniądze. Albo facet jest na tym samym poziomie intelektualnym co 18-nastka. :) Szczecin, nie dałeś sobie ostatnio napisać, więc napiszę tutaj - przepraszam. 🖐️

Gość mamuussia2
do pani PERWERSJA nie wiem dlaczego Pani pisze ze jestesm niedojrzala wrecz przeciwnie. Nie imprezuje zajmuje sie dziecmi nigdzie nie wychodze dbam o wszystko. Nie rozumiem tego. Moj wiek nie ma nic do rzeczy a w zyciu troche przezylam i na pewno nie jestem niedojrzala a Pani w ogole mnie nie zna wiec prosze darowac sobie takiego typu komentarze. Pozdrawiam

Gość Ali :)
Skoro w wieku 35 lat wziął się za 17-stkę, to widocznie lubi po prostu dziewczynki... Ty już masz 20 i jesteś po 2 porodach, wiec pewnie już wyglądasz jak kobieta, a nie dziewczynka.

Gość mamuussia2
Pani vero lyn na pewno nie zobaczylam w nim pieniedzy bo bogaty nie jest ja rowniez. Jak juz pisalam nie wyglada na swoje lata i jest bardzo przystojny i bardzo fajnie sie ubiera tak na luzie wiec pewnie to?? i nie jestem zadna dziwka. Widze ze nie warto prosic tutaj o jakas pomoc i rady. I w ogole czemu Pani schodzi z tematu? Czy ja napisalam w pytaniu PROSZE POWIEDZIEC CO JA W NIM WIDZIALAM?? nie sadze. prosze sie zastanowic wiecej nie odpisuje na takie rzeczy bo szkoda czasu. Pozdrawiam

No ja Ci mówię 'legalny pedofil'. Ty już wyrosłaś z kręgu jego zainteresowań.

Gość mamuussia2
do Ali sama chyba jestes pedofil. Zastanowcie sie co piszecie. Ja go znam bardzo dlugo juz jak bylam mala dziewczynka poniewaz wychowal mnie jego tata bo mieszkalam na tej samej ulicy to teraz juz prawie tesciu i znamy sie dlugo az pewnego dnia rozmawialismy caly dzien i tak sie zaczelo. Wiecej nie bede nic pisac bo i tak zaraz cos wymyslicie glupiego

Gość gangrena 20110722
Chyba najbliżej prawdy jest ALI. Myślę, że pod jego zachowaniem kryje się drugie dno. To nie jest sprawa na forum, tu przydałby się psycholog.

" 16:18 [zgłoś do usunięcia] mamuussia2 do Ali sama chyba jestes pedofil. Zastanowcie sie co piszecie. Ja go znam bardzo dlugo juz jak bylam mala dziewczynka poniewaz wychowal mnie jego tata bo mieszkalam na tej samej ulicy to teraz juz prawie tesciu i znamy sie dlugo az pewnego dnia rozmawialismy caly dzien i tak sie zaczelo. Wiecej nie bede nic pisac bo i tak zaraz cos wymyslicie glupiego" haha, mam nadzieję, że to podszyw :D

Gość mamuussia2
wezcie sie zastanowicie a jakbym napisala ze np ma 25 lat i mam znim dzieci to juz nie bylby pedofil? wiekszosc postow jak czytam to dziewczyny pisza ze np maja 17 lat a partner 23 i jakos nie bylo takiego typu odpowiedzi. Nie znacie naszej sytuacji naszego zycia jak ciezko w zyciu oboje mielismy tylko jakies bzdury potraficie wymyslac naprawde brak slow chyba jacys nienormalni sie wypowiadaja albo nastolatki. myslalam ze tu sa dorosli ludzie ale chyba sie pomylilam

Gość gangrena 20110722
Nie wyśmiewajcie Dziewczyny. Myślę, że nie jest to podszyw, tylko sama podświadomie coś wyczuwa, a że jest bardzo młoda i nie ma doświadczenia szuka pomocy, tam, gdzie oczekuje ją znaleźć.