Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vgbgbgs

Ile czasu goi się odbyt po porodzie?

Polecane posty

Gość vgbgbgs

Urodziłam 2 miesiące temu. Nadal czuję ból przy wypróżnianiu, o seksie analnym niestety niemal zapomniałam. Kiedy będzie dobrze?

Bo ja się na tym nie znam. :classic_cool: Wiem, że przed porodem robi się lewatywę, podejrzewam, że dlatego, żeby nikogo nie osrać podczas parcia. Ale czemu ma Ci się goić odbyt? Dupą przecież nie rodziłaś. :classic_cool:

Gość vegetables
Prawik takiego idioty jak ty nie widziałam dawno!!!!! Autorko może warto pójść z tym o lekarza, ja też się długo goiłam ze względu na pęknięcie i zbyt duże rozcięcie. Może nadmanganian potasu Ci pomoże, zwyczajnie się w nim podmywaj.

Gość vgbgbgs
no bo rozrywa się przecież pochwa, a przy okazji również odbyt - oczywiście nie w takim stopniu co pochwa ale również jest okaleczony

Gość Powinno już Cię
przestać boleć, autorko

A mówią, ze poród to takie piękne doświadczenie. Idź do lekarza, tutaj w południe się nie zbiera konsylium lekarskie i nie rozpatruje się spraw rozerwanych pup i domniemanych ciąż. Powodzenia. 🖐️ i dużo zdrowia dla mamy i malucha. 🌻

Gość Prawik1968
Obrzydliwe doświadczenie ten poród.

Gość buhehehe
Kobieta pyta a pustak vera sie wpierdaIla i znów demonstruje,jaką jest ignorantką i pustakiem.Biedna ta ziemia,że musi takie sfrustrowane i puste babsko dźwigać.Ale taka natura - wszędzie zdarzają się upośledzenia.A teraz spierrdalaj vera - brakujące ogniwo ewolucji spędzające życie na róznej maści forach zieeewwwww

Gość vgbgbgs
właśnie ostatni raz analnie miałam 9 miesięcy temu - dziękuję za normalne wypowiedzi - idę jutro do lekarza. Pozdrawiam

Gość malokto
Może Ci się hemoroidy zrobiły i dlatego tak długo boli?

Gość fdfdsfdsfdsfs
Pewnie masz żylaki odbytu, a nie żaden rozerwany odbyt jak tutaj niektórzy piszą. Tam nic nie mogło się rozerwać. Musiałabyś rodzić mutanta żeby coś się stało, a i wtedy od razu by ci lekarze powiedzieli, że jest coś nie tak.

Gość Tendnecyjny228
co wy krocze się nacina prawie do dupska jak tego lekarz nie zrobi to właśnie następuje rozerwanie i z tego mogą być nieprzyjemne konsekwencje.

Gość galopujacy debilizm
Vera choc sie nie zna to logicznie mysli :P Gdyby autorce pekl odbyt podczas porodu (o czym jeszcze nie slyszalam) to by srala pod siebie, bo jedyne co by moglo peknac to zwieraacz, a to sie nie zdarza. Po drugie gdyby ja lekarz tak nacial ze az do odbytu to to bylby powazny blad w sztuce I powod do odszkodowania (krocze debile nacina sie ukosnie) Wiec albo autorka ma zylaki, albo to debilny prawik :P

Gość kjhljhjkjjjjjj
Tendnecyjny228 bzdura, w żadnym cywilizowanym kraju już się nie nacina bez powodu. Nacinany jest coraz mniejszy procent kobiet, bo okazuje się, że u większości rozerwania, albo wcale nie ma, albo jest mniejsze niż nacięcie. Po co szkodzić jak może być lepiej? Tylko w Polsce niepotrzebnie nacinają krocza, bo nie wiedzą jak powinien wyglądać poród z ochroną krocza. Nienacięte krocze to duża wygoda po porodzie i warto o nią się starać. Poza tym jakby jej pęknięcie doszło do odbytu to już by wiedziała o tym zaraz po porodzie.