Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie chce żyć na takim świecie

JESZ MIESO ? MUSISZ TO ZOBACZYĆ !!! DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH.

Polecane posty

Gość vegankaodlat3
ja mam kiedys zamowial z internetu egg replecer miszanke różnych mąk, piekłam ciasteczka w piekariku rowniez z ciasteczkami z jajkami (dla jajkozerców) i moje wyrosły lepiej , jajkozercy sprobowali i spakowało tak samo dobrze :)

Gość monnnia098
haha :D w jajkach siedzi dziki tłusty i mięsisty zwierz! :D

Gość Supremus Dux
Twoje ścierwo zjedzą później robale. Nie będą miały takich dylematów.

Gość umcumc.
wegetarianie i weganie zachowuja jak jacys sekciarze. Nawet w tym temacie to widac. Przeklamujecie rzeczywistosc i na sile probujecie innym wmowic, co powinni jesc, a czego nie. Nie chcecie zrec.miesa to tego nie robcie, ale nie mowcie innym jak maja sie odzywiac.

dokładnie, dziwią mnie motywy. przecież na wegetarianizm nie ma żadnych dofinansowań z UE, więc nie wiem kto finansuje te lobby. przypomina mi to zachowanie Polek prze-konwertowanych na islam, po przejściu wstępnego prania mózgu.

Gość podrukrivvvvony
nikt nikomu nie bedzie wmawiac że cierpienie istot żywych jest dobre, sam kilkaset tysięcy lat temu byłeś MAŁPĄ!!!! to że nie jest się cżłowiekiem nie oznacza, że się nie czuję bólu, człowiek - osiągnął już taki rozwój że może minimalizowac swój ból i cieprienie , teraz nastał czas aby mimimalizowac bół i cierpienie jaki człowiek wyrządza zwierzętom bo sam BYŁ (i jest) jeszcze całkiem niedawno!!!

Gość monnnia098
podrukrivvvvony no już misiaczku nie gorączkuj się tak zjedz kotleta przejdzie ci :)

Gość podrukrivvvvony
tajemnica_on widzisz dlatego, że dla niektórych jesteś głupszym gorszym, gatunkiem (podgatunkiem) - powinieneś iśc do małej klatki na pare lat , potem powinni cie zarżnąc i przerobić na parówy, w między czasie tuczyć ciebie rurą na siłe kilkanascie gównianą karmą razy dziennie żeby było więcj parów

Gość podrukrivvvvony
monnnia098 mina ty tez powninnaś iść do takiej klatki ( bez watpienia dla jakichś ludzi jesteś tępym podgatunkiem, istotą gorszą) to kaltki tuczyć (chociaz ewnie nei trzeba) i przerobić na parówy i mydło

to chodź wsadź mnie do klatki zakompleksiony chudzielcu ze szkorbutem. uprzedzam że decydując się przyjąć mą ofertę możesz zostać połamany w pół jednym ciosem wyprowadzonym z tricepsu karmionego kurczakiem.

Gość monnnia098
podrukrivvvvony - nie wiem skąd w tobie człowieku tyle agresji ... opanuj swe emocje i uzupełnij braki które posiadasz. Wtedy może nasza dyskusja będzie przebiegać na minimalnym przynajmniej poziomie. " bez watpienia dla jakichś ludzi jesteś tępym podgatunkiem, istotą gorszą" może to właśnie ty jesteś podgatunkiem dla 'jakichś' ludzi i swoje kompleksy wypisujesz tutaj. Jak masz problemy z sobą, chętnie wyciągnę do ciebie pomocną dłoń. Więcej pokory bo dyrdymały na necie pisać każdy jeden potrafi .

Niektórzy wegetarianie i weganie popadają w obłęd. Rzeczywiście to zaczyna przypominać sektę. Moje kumpele też zachowują się jak oblakane i nawracaja :D ostatnio w sklepie jak zobaczyly nutelle to zaczęły drzec ryja ( bo nie jest weganska, a jeszcze kilka miesięcy temu zajadaly ze smakiem). Uswiadamianie to nie zmuszanie. Trzeba to robić z rozmysłem a nie agresywnie.

Gość Marcin584,
kto chce ten znajdzie portal wysokich lotów. Ja Wypowiadam się na kilku poważnych, ale takie miejsca też są potrzebne dla najniższej klasy instynktów takich jak pojeby typu charmsy czy z.jeb prowokator Pszemek Tytoń

Gość podrukrivvvvony
tajemnica_on a ja nie potrzebuje żadnego tricepsa żeby Ciebie zmiesc z poiwerzchni tej planety bez wysiłku!

Gość ivaM
Nie obchodzą mnie inni ludzie, ich dzieci czy problemy, wiec tym bardziej nie obchodzą mnie zwierzęta....

popieram nie jedzenie mięsa. chociaz sama jem, wprawdzie w bardzo malych ilosciach ale jednak, zastanawiam sie tez nad calkowitym usunieciem miesa z mojej diety ale do cholery, dlaczego mialabym nie jesc nabiału? przeciez przez to zwierze nie cierpi, krowa musi byc wydojona. wiem to bo moi rodzice przez wiele lat mieli gospodarstwo, mieli krowy i widzialam ze nic im sie nie dzialo z powodu dojenia. to musi byc wykonane. krowa daje mleko nie tylko kiedy ma mlode, jak ktos wczesniej napisal, wlasnie kiedy ma mlode, mleko nie nadaje sie do picia , wtedy cielak ma czas by je ssać. po jakims czasie jest odstawiane i podaje mu sie mleko udojone. a teksty z owocami ktore cierpia i maja dusze sa juz naprawde niepokojące.. uwazam ze ludzie ktorzy tak mysla maja cos nie tak z glowa.

Gość dretyuiop
???

Gość do postu wyzej
zjeb nazywa sie billy joe greg a link to Ohio Dairy Farm Brutality

Gość Ten świat jest chory.
o co ci chodzi-Inaczej się to odbywa u ludzi prywatnych, a inaczej w kiedy mleko jest produkowane na wielką skale. Krowy przy tym cierpia niemiłosiernie. Stoja 24h w ciasnych boksach, podłaczone pod dojarki, czesto sa ranne i ledow żywe :(

Gość Czas który jest szybszy niż ja
To tylko zwierzęta ludzie...je się zjada...

Gość Mono dieta
A ty jesteś tylko człowiekiem...:/

Gość Czas który jest szybszy niż ja
Nie. Ja jestem AŻ człowiekiem. A to TYLKO zwierze :)

Gość łojejuuuu
I tym wpisem własnie pokazujesz jakim to jesteś "aż człowiekiem"

Gość Ziomalkaaaaaaaaaaaa88
Czas który jest szybszy niż ja--zycze ci zebys przeszedl to samo co te masakrowane zwierzeta :)

Gość Koleżanka groszku zielonego
Podłączam się do życzeń :)

Gość baby blond
Ojeju ale biedactwa :(

Gość grybaski )
Tak to jest. Ludzie zruinują ten świat :(

Gość nekrofil :)
fajne! dajcie więcej :)