Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie chce żyć na takim świecie

JESZ MIESO ? MUSISZ TO ZOBACZYĆ !!! DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH.

Polecane posty

ja na pierwszym świniobiciu byłem mając chyba 6 czy 7 lat. W czasie uboju byłem w domu, potem pomagałem już przy mięsie.

Gość to jakieś zaburzenia
Pewnie, że jeść trzeba, ale niekoniecznie, mięso. Jest taki wybór, że nie jesteśmy skaznani na to żeby zabić aby być najedzonym.

Gość oj ludzie, ludzie
Jak to nie wiemy. Wiemy, wiemy, że trzba było sobie zabić. Kiedyś nie jadło się tyle mięsa. Kiedyś mięso nie było nafaszeroane takim syfem jak teraz, kiedyś, kiedyś, kiedyś..a co teraz ? Jeden wileki biznes. Trzeba jeść mięsko, żeby chorować, żeby lekarze mieli co leczyć, żeby przmysł farmaceutyczny nie padł, i tak się kręci ten paskudny świat. Dokąd to wszytsko zmierza ? :(

Gość Koleżanka groszku zielonego :)
szczuplutka- ja też nie dam rady tego obejrzeć, bo od razu w ryk ;((( Mięsa nie jem i jestem z tego dumna.

Gość mort vache
tu nie chodzi o to że się zabija te krowy, tylko o to w jaki sposób, nie dokońca zabite krowy wiesza się i rozpruwa czy nawet rżnie się piłą o to chodzi w tym filmie, to tak samo jak wy nie pójdziecie do dentysty bez znieczulenia,

Gość pwoepwklfkdie
mi się po 10 latach zrobiły takie niedobory że jak jadłam to mi krew z ust leciała,miałam pełno ran w ustach z braku witamin. Poza tym ciągle człowiek jest głodny, po fasoli się pierdzi tak że cały wieczór jest koncert a jaki smród, fu.

Gość wgfrgfbfbh
SZCZuplutka OnA Wiesz, naziści też twierdzili, że można zabijać humanitarnie, ładowali ludzi do komór mówiąc, że idą się kąpać, śmierć następowała stosunkowo szybko. Jeśli jesz mięso to nie powinnaś płakać gdy zwierzę cierpi. Śmierć zawsze boli. Rozrywanie brzucha nie jest chyba przyjemne dla krowy i patrzących na to innych zwierząt czekających w kolejce.

Gość wgfrgfbfbh
mort vache To jest standard.

Gość krowa też człowiek
własnie chodzi o to, jak się zabija i że się w ogóle zabija.

tak tylko po to zwierze sie oglusza zeby wlasnie je wykrwawic bo mieso bedzie gorzkie. Straszne..ale tak jest

Gość wegankaodlat3
moja dieta weganska podstawa strączkowe (o zielonym groszku i falosce szpargowej sie tak nie pierdzi po soji tez nie :P) i orzechy (bogactwo wszytkiego) , bakalie do tego mleka roslinne sojowe, ryzowe, orzechowe, kokosowe ... wzbogacane witaminami reszta jak przy wczesnym stylu zycia pelnoziarsite piczywo, makaron, kasze, warzywka i owocki

dlaczego swinie oglusza sie pradem np??? mozna by bylo zastrzelic...tak samo krowe. Niestety zwierze musi sie wykrwawic...zeby mieso nadawalo sie do jedzenia

Gość o matko z corka.
ale wy macie nasrane w glowach, mieso to przede wszystkim zrodlo bialka, a wiec glownego budulca organizmu czlowieka. Ja jadam tylko drob z mies i ryby, inne miesa sa dla mnie niestrawne i za tluste (szczegolnie wieprzowina), ale kurcze przrciez to sa zwierzeta hodowlane, a nie udomowione (tak jak pies czy kot). Problemem nie jest zjadanie miesa, ale sposob w jaki dokonuje sie uboju zwierzat.

Gość Mia86
Ja tam mięso najzwyczajniej w świecie lubię. Lubię jego smak i nie zamierzam się go wyrzekać. Na moje szczęście również, średnio obchodzi mnie to, że trzeba było zabić krowę, żebym mogła zjeść swojego hamburgera. A już nie jeść mleka, jajek, miodu, itd.? Pojebało?

Gość zobaczcie to w srodku filmu co
jakis psychik robi cielakom i krowom na famie :(:(:(:( wierzyc sie nie chce ze sa na swiecie takie scierwa , nie ogladac jesli ktos nie chce sie zdenerwowac :O http://www.youtube.com/watch?v=t3DPCQjlanM

Gość sialalalala.,.
jka sie cywiloizacja i wiedza bardziej rozwinie bedzie zygal trawą

Gość dlatego nie wierzę w boga :)
Gary Yourofsky zayebisty człowiek,szkoda że na tym forum prawie sami imbecyle którzy nie chcą poznać prawdy o KROWIM MLEKU czyli ROPIE!!!! Miłego zatruwania wszystkim idiotom. eot.

Gość +Whitey
Ja widzialam ten link,ktos wkleil na stronie 3 pod nickiem-- Zlota seria ale musialam przewinac , to jakas farma koszmar w stanach w ohaio🖐️

Gość dlatego nie wierzę w boga :)
Ja też.

Gość TYLKO DLA LUDZI O MOCNYCH NERW
ACH - TO Z FARMY TEGO DEBILA z linku wczesniej wpiszcie w YT Ohio Dairy Farm Brutality Concealed Cruelty - Pork Industry Animal Abuse

Gość do kogos wyzej
to jakis psychol , co sie dzieje na tym swiecie , jeszcze te teksty wariata jak bil te zwierzerta az im glowy napuchly i lamal ogony, debil ma cos z glowa to widac , nikt normalny by tego nie zrobil. ja tez jestem ateista od wielu lat , kiedys wierzylem .

Gość ja też nie wierzę w Boga
jak patrzę co sie dzieje na ziemi. Kiedyś jak ktoś chciał zjeśc mięso to musiał sobie upolować. Zwierze nie cierpiało a teraz powstały w cywilizowanym świecie fabryki smierci. Ja jak wchodzę do sklepu mięsnego to widzę poćwiartowane trupy i zaraz na myśl mi przychodzi... jak by to wyglądało gdyby tak ludzi pozawieszać na takich hakach.

Gość nic na to nie poradzicie, że
człowiek, jest wszystkożerny, tak Natura chciała, by przetrwać może jeść wszystko, rosliny i białko zwierzęce, owoce. Gdyby był roslinożerny, jak przekonuja nas weganie, miałby żołądek, jak krowa, przystosowany do trawienia roślin, a nie taki jak ma, ot co. A swoją drogą, taki wegetarianizm, czy nie daj Boże weganizm, to jak to mawia prezes wszystkich prezesów, JarKacz, to zakamuflowana opcja, bulimni,czy jakiejs innej niemiłej choroby psychicznej. Bo jak nazwać, jak ktos odczuwa wstręt na widok, mięsa, czy wyrobów, chory na jakąś anoreksję i powinien się leczyć, a nie pitlić na forum "duby smalone"....

Gość ja też nie wierzę w Boga
może i nic nie poradzimy na to, że jestesmy mięsożercami. Ale można by zwierzęta traktować humanitarnie. np. stworzyć wielkie farmy gdzie zwierzeta by sie normalnie pasły a jak ktos chce jeść mięso to na tekaiej farmie jednym strzałem ze strzelby zabija sie zwierze, płaci za rozebranie zwierzęcia.

Gość Ile do was mam mówić ? :/
Nie jesteśmy do jasnej cholery, miesożercami :-o

Doprawdy, człowiek jest królem bestii, ponieważ jego brutalność jest najwyższa. Żyjemy ze śmierci innych. Jesteśmy grobami.

Gość tak tak dla wege
TYLKO WEGETARIANIZM DAJE ZDROWIE TAKŻE DZIECIOM BEZ MIĘSA I WSZYSTKICH CHORÓB: RAKA SERCA ŻOŁĄDKA MIAŻDZYC ZAWAŁU, WYLEWU CUKRZYCY 90% ZATRUĆ OTYŁOŚCI BSE (SZALONE KROWY) PTASIEJ GRYPY, SARS, PRYSZCZYCY (ŚWINIE) PASOŻYTÓW= o 99% MNIEJ CHORÓB SERCA, 95% mniej raka -dane z najszacowniejszego pisma medycznego "British Medical Journal" =wyniki z 13 lat badań stanu zdrowia 11 tys. osób- wegetarian. Badania nazwane "Studiami Oksfordzkimi", określiły pozytywne konsekwencje zdrowotne diety wegetariańskiej. "Właściwie zaplanowana dieta wegańska i inne typy diet wegetariańskich są odpowiednie na wszystkich etapach życia, włączając w to okres ciąży, karmienia piersią, niemowlęctwa, dzieciństwa i okresu dojrzewania" - Amerykańskie Stowarzyszenie Dietetyczne i Dietetycy Kanady "Stanowisko na temat diet wegetariańskich" (2003) Dieta Wegetariańska - konferencja naukowa. Warszawa, 17 marca 2000. Organizator: INSTYTUT MATKI i DZIECKA przy współpracy z Sekcją Żywienia Polskiego Towarzystwa Gastroenterologii Hepatologii i Żywienia Dzieci. W podsumowaniu konferencji stwierdzono, że zbilansowana dieta lakto-ovo-wegetariańska jest bezpieczna i korzystna zarówno dla dzieci, jak i kobiet karmiących piersią "Wegetarianizm, jako filozofia życia blisko i zgodnie z naturą, preferuje model żywienia w oparciu o produkty pochodzenia roślinnego, niekiedy rozszerzony o produkty z jaj i / lub mleczne, które pozwalają na łatwiejsze realizowanie potrzeb każdego organizmu. Dieta wegetariańska, prawidłowo skomponowana jest w stanie w pełni pokryć zapotrzebowanie człowieka na niezbędne składniki odżywcze, gwarantując prawidłowy rozwój i funkcjonowanie człowieka. Zdrowy wegetarianin może bez przeszkód zostać krwiodawcą." Wypowiedź dla Polskiego Czerwonego Krzyża dr n.med Małgorzaty Kozłowskiej - Wojciechowskiej Prezes Fundacji-Rada Promocji Zdrowego Żywienia Człowieka Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie.

Gość iiiiiiiiiiiiiijiiiii
zwierzęta mają swoje prawa. np mają prawo być smaczne.