Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie chce żyć na takim świecie

JESZ MIESO ? MUSISZ TO ZOBACZYĆ !!! DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH.

Polecane posty

a to martwisz się o rybią czy krewetkową rodzinę? ;D Zmartwię cię, tylko ssaki naczelne tworzą rodziny :D Przykro mi, ze jesteś hipokrytą i tylko dlatego, że burak nie piszczy przy krojeniu go jesz. Bo rośliny również czują.

Gość htgdsgsa
na niekktorych debili wystarczy tylko spojrzec na same nicki zeby sie nie pomylic co do ich imbecylstwa.ale racja,szkoda czasu na zyebane polactwo.

więc nie trać czasu na siebie zjebany polaczku i od razu skacz pod pociag. Albo lepiej nakarm sobą rybki. Czemu ma się ścierwo marnować

Gość Pan Bog is dead
Ale po co odpowiadasz komuś takiemu jak cwelicho ;;Pszemek Tytoń przecież widać że niektórzy celowo tu siedzą żeby kogoś wkurzyć bo mają z tego chory ubaw. nara

widac ktoś poznał dogłębnie znaczenie słowa "cwelicho" :D :D Tak, bawię się dobrze, bo śmieszą mnie dzieci bawiące się w weganizm :D Poczytajcie najpierw o żywieniu człowieka a dopiero wtedy się w to bawcie. Niech was również zastanowi czemu w Indiach żywotność jest tak niska.

Wątpię, żebyście chciały mieć męża chuderlaka z mięśniami z soji. Kobietom bardziej pasuje wegetarianizm. Prawdziwy facet musi jeść mięso żeby wyglądać na faceta a nie kostuchę. Niemniej jednak żal mi zwierząt które zjadam i często o nich myślę. PS: Świnie już by przecież dawno wyginęły, gdyby nie "jedzerzy".

płaczą tak nad tymi krówkami i świnkami, a prawda jest taka, że bardziej cierpią ich odpowiedniki dzikie guźce, dziki, bawoły. Zdychają z głodu, szarpane przez drapiezniki. Pewnie nikt z nich nie był nigdy na farmie np takiego Łaciatego i nie zobaczył ile przestrzeni mają takie krówki. Żeby nie było, bestialstwo halal i koszernych rzeźni mnie mierzi i z tym walczę. Bo co jak co, ale bezmyślne krzywdzenie zwierząt w imię religii jest chore. Zwierzę można zabić szybko i w miarę bezboleśnie.

Gość la la la la ta mi to
Wątpię, żebyście chciały mieć męża chuderlaka z mięśniami z soji. Kobietom bardziej pasuje wegetarianizm. Prawdziwy facet musi jeść mięso żeby wyglądać na faceta a nie kostuchę. Niemniej jednak żal mi zwierząt które zjadam i często o nich myślę. PS: Świnie już by przecież dawno wyginęły, gdyby nie "jedzerzy". Powielasz jakiś denny mit. Zejdz na ziemie dzieciaku, bo wiesz tyle co przeczytasz na katerłe. To że ktoś jest na weganiskiej diecie, nie oznacza ze wyglada jak anorektyk.

Gość rrrrrrrrrrrrffdxxscdvfvfv
A daj spokój, nie ma co komu tłumaczyć, przeięż tutaj taka ciemna masa siedzi, że aż ręce opadaja.

udokumentuj swą wypowiedź zdjęciem- faceta wegetarianina umięśnionego. na diecie się znam. ludzi nie wyzywam.

Gość wege fan
Jestem na diecie wegańskiej już 6 lat i mam nadwagę- jak to możliwe ?

Gość sssszzzzummmm.
To może geniuszu wytłumaczysz mojemu psu, że od dzisiaj będzie jadł sałatę i marchewkę zamiast wołowiny lub drobiu powodzenia ;)

Gość jkdbfhbhgvfrbrgv
witrianzim opiera sie na surowej diecie-tak dla jasnosci :P

Gość jkdbfhbhgvfrbrgv
sssszzzzummmm.-geniuszu, pies to drapieznik, więc sałaty zrec nie bedzie.

konkretnie imię i nazwisko oraz potwierdzenie że nie jadł mięsa przez ostatnie lata; bo montować filmik to każdy głupi potrafi. o, zaczyna się olimpiada, wystąpi jakiś wegetarianin? :D chyba że w bierki lub szachy, brydża.

Gość Steven Seagal,
Steven Seagal to weganin.

Gość Steven Seagal,
jean claude van damme

za czasów świetności obaj jedli mięsiwo aż huczało. teraz jak są pomarszczeni i starzy to próbują zwrócić na siebie uwagę. dalej próbujcie

Gość sssszzzzummmm.
jkdbfhbhgvfrbrgv - geniuszu , my również jesteśmy drapieżnikami :)

Gość zuzia_854
nie zgodzę się z teza ze mięso szkodzi, powoduje agresje itd. Wazne jest to eby dieta byłz abilansowana, a nie zeby nie było totalnie mięsa. Niektorzy ludzie (np chorzy na niewoiste zapalenia jelit) muszą jeść mięso, bo bez tego nie mogliby normalnie funkcjonowac. tak samo jak nie moga jesc przetworów z mleka. zamiast n. lodów muszą jesc sorbety z grycana i musza UNIKAĆ błonnika, a kazdy normalny człowiek musi jesc błonnika jak najwiecej, zeby jelita normalnie funkcjonowały. dieta jest zalezna od osoby, jej trybu zycia i indywidualnych preferencji. Nie ma idealnej i uniwersalnej diety, tak samo diety pod grupe krwi to jeden wielki bełb.

Gość wejdznastrone
vegan fitness forum tam jest pelkno zdjec mieskniakow i biorą tylko wegan suple

Gość Steven Seagal,
a co ja mam próbować ? jak dla ciebie filmiki sa spreparopwane. Śmiszni ludzie.

Pewnie jak kurczak lub świnia widzi tych 'vegan athtets' to bije sprinterskie rekordy dla swojego gatunku :) Wy macie jakieś powiązania z tym debilem 'sławni wegetarianie' z onetu??

Gość monnnia098
Ludzie jedźcie mięso, nie dajcie się zwariować! Kobiety również... Potem nawet kotleta schabowego mężowi nie będziecie umiały ubić ;) a co dopiero mielonego skleić! :)

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Dziewczyny a jak np. robicie ciasto i musicie dodac jajka to czym zastępujecie?