Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie chce żyć na takim świecie

JESZ MIESO ? MUSISZ TO ZOBACZYĆ !!! DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH.

Polecane posty

Gość gjkgjdf
Na kafeterii masz prawie samych prostakow wiec czego tutaj wymagac, poza tym polaczki nia maja za duzo kasy i maja zbyt ograniczone umysly zeby zaczac myslec

Gość UWAGA ! UWAGA! UWAGA !
NAWET W UWADZE MÓWILI ZE MLEKO NIE JEST ZDROWE http://www.youtube.com/watch?v=KJkSLqYozfM TUTAJ TEZ GOSCIU DOBRZE PRAWI http://www.youtube.com/watch?v=4Trm7a4SEiw ALE NASZE SPOŁECZENSTO NIGDY NIE ZROUMI, ŻE MLEKO JEST DOBRE ALE TYLKO DLA CIELAKA. PO CZESCI TO ROZUMIEM, BO SKORO OD DZIECKA, WPAJANO, ZE MLEKO JEST ZDROWE TO CIEZKO TERAZ SIE PRZESTAWIC. ALE LDZUE OTWORZCIE W KONCU OCZY I ZACZNIJECIE MYSLEC RACJONALNIE, WYŁACZCIE TV A WLACZCIE SWOJ MOZG.

Gość gjkgjdf
Nie licz ze tutaj zakute paly to zrozumieja i nie chce im sie nawet czytac, zreszta czego wymagac od prostych chlopow i biedoty kafateryjnej.

LUDZIE SA OMAMIENI PRZEZ TV.

SIEDZA CWANIAKUJA NA KAFETERII I TYLE POTRAIA. OSTATNIE STADIUM LEMINGOZY :-O

Gość BOGA NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a w TV na animal planet pokazują bzdety, że ktos zaniedbuje zwierzęta. A co robia z takimi filmami????? Taki człowiek powinien zostać wbity żywcem na pal.

A CO CI MA POKAZAC TELEWIZJA RZADOWA ?

ONI POKAZUJA TYLKO TO CO CHCA, ŻEBY WAM ZRYC MÓZGI. NIELICZNI TYLKO SIE DOPATRZA TEGO, JAK TO WYGLADA NAPARWDE.

W REKLAMACH, SZCZESLIWE KROWKI, PANI JA GŁASKA, CORECZKA BUZIKA POZYŁA A CO W RZECZYWISTOSCI ? WIELKI SYF :/

Gość aha !!!
tak się składa że psów w polsce się nie zabija dla mięsa jak byś chciał wiedzieć !!!

Gość MAMA 3,5 LATKI
mój sąsiad, zabija psy i zjada :/ nawet samruje sie tym smalcem, bo mówi ze to zdrowe.

Zjadłam kanapki z baleronem właśnie :) Jak będę miała worek kasy to sobie pozwolę na zmiany żywieniowe - ale mięsa (a szczególnie ryb które kocham!!) nie mam zamiaru nigdy się wyrzec :)

Gość cdfvgrgvrtgt
Znaczny nadmiar kwasów omega-3 może być szkodliwy, więc należy stosować umiarkowane dawki.

Gość nadciąga masa dyslektyków :)
Najbardziej w takich tematach, rozwalają mnie ludzie którzy, piszą "a ja własnie zjadałam kanapke z baleronem" A co ty chcesz tym udowodnić czy pokazac ? chyba jedynie swoją głupote.

Gość fikołaj
dokładnie. tak jakby kogoś to ruszało, że wpierdalasz baleron, ja pierrr :-o a żryj i niech ci gnije w dupie.

Dlaczego moją głupotę? Po prostu napisałam :) Z tego co widzę to większość osób w tym temacie wykazuje głupotę galopującą. Z jednej i z drugiej strony brak zrozumienia i zacietrzewienie, obrzucanie się błotem, itd...

Gość nadciaga masa dyslektyków :)
Zjadłam kanapki z baleronem właśnie :) No to wytłumacz mi, co miał oznaczać ten triumfalny wpis ?

Gość ło matkoooooooooooooo
nie wyobrażam sobie jedzenia bez mięsa,jajek,mleka .sera,majonezu .sosu czosnkowego,lodów ....qrde ci wy jecie ??

Gość Frederyk Krakowski
Lody można zorbić pychaśnie z owoców, sos czosnkowy tez bez dodatku zwierzecych zwłok.

Gość Mleko kokoswe
tylko takie mleko pije :)

Gość niewista z poza miasta
Przcież mleko koksowe jest geste.

Gość kjbvjkhvhyjuvftgycdftry
weganie odzywiaja sie o wiele zdorowiej od jedzachcy meso. Mleko kokosowe zabija pasozyty i grzyby w organimie.

Gość klara pod lasem
tak z ciekawosci zapytam z czego sie robi ten sos czosnkowy?

Sos - ja robię dip czosnkowy :) Jogurt naturalny i ile wlezie czosnki przez praskę. Do tego sól, pieprz, cukier można dodać sok z cytryny. Ja jeszcze siekam koperek i dodaje :) Do ziemniaków pieczonych/grillowanych CUDO!! Aby uzyskać taki sos jaki jest z Mc Donalds - do dipu łyżka lub dnie majonezu :)

Gość mleko sie wylało :/
Składniki: 1/2 kostki (90g) tofu naturalnego 3 ząbki czosnku 1 łyżka oliwy z oliwek 1 łyżeczka suszonej bazylii 1 łyżeczka suszonego oregano sól i pieprz woda Zmiksuj tofu, czosnek i oliwę. Dodaj bazylię i oregano, dopraw solą i pieprzem. Kiedy masa będzie gładka, stopniowo dolewaj wodę, żeby uzyskać pożądaną konsystencję.

rozwala mnie tekst o krowie :D Mleko dla cielaka jest niesmaczne i nikt go nie ściąga. Cielak je pije. Potem cielak przechodzi na żarcie stałe i krowa znów daje mleko o normalnym smaku. Przestańcie jesc zboza, bo monsanto uprawia modyfikowane genetycznie, przez które giną pszczoły. A tak w ogóle jaka to różnica czy roślina czy zwierze, skoro i to i to żyje?

Gość mleko sie wylało :/
A co jabłka zakładają rodziny, maja serca, wydaja dziweki, rodza dzieci, patrza na Ciebie ????????????????????????????????????????????

Gość la la la la ta mi to
Jedzą ?