mamba444 0 Napisano Lipiec 24, 2012 witam! Ja i moj chlopak niedawno pocieralismy swoje narzady o siebie,jednak mielismy na sobie normalnie ubrania. Mialam wtedy dni plodne ,dlatego chcialabym sie dowiedziec czy istnieje jakas mozliwosc,ze zaszlam w ciaze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niepokonana radosc zycia Napisano Lipiec 24, 2012 alez oczywiscie ze to mozliwe..zrob test ciazowy bo mozliwe ze wkrotce bedziesz mama! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytajacaaaaaa3222222 Napisano Lipiec 24, 2012 nie jestes w ciąży na 100000%!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pocierana mama Napisano Lipiec 24, 2012 Tak, ja tak zaszłam w ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytajacaaaaaa3222222 Napisano Lipiec 24, 2012 przestan stresowac dziewczyne! NIE MA SZANS ABYS BYLA W CIAZY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niepokonana radosc zycia Napisano Lipiec 24, 2012 a dlaczego mamy nie stresowac? Chyba lepiej by to dziecko przestalo sie w przyszlosci pocierac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytajacaaaaaa3222222 Napisano Lipiec 24, 2012 a przez ubrania niech sie pocierają ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niepokonana radosc zycia Napisano Lipiec 24, 2012 hehe, no niby racja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba444 0 Napisano Lipiec 24, 2012 dzięuję za wszystkie dotychczasowe odpwiedzi te miłe i mniej miłe!:) Czyli żadnego ryzyka nie ma:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach