Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

WOJNA

Polecane posty

Ja wiecie generalnie w zyciu lece zdrowiem i powiem wam - w grudniu 2010 nie wiedzialam gdzie jade. Wczesniej tez, ale do pralni. No to tyle. 1 dzien w pralni - wyrzut za nic,pila spalinowa i niech robia ze mna co chca. I to jest ta rodzina. I na mnie jeszcze sa sklonowani. No wiecie co... i tyle. I powiem wam to tego nie wiedzialam. Zeby nie wyszlo ze adoptowana. Tak mysle. Bo ja sie tego nie umialam domyslic. A CZEMU? Z KLONOW!!! A mialam brata klona. I wiecie TAK NAPRAWDE ale to tez pol na pol jak bylam mlodsza to nie umialam wymyslic ze studia mam bez sensu. Bo poszlam do liceum, a chcialam do ogrodniczej i archeolog i tak bym mogla te oceny pisac jako archeolog - akurat tak. A poszlam na biologie, wczesniej do liceum. Wszystko zle. A czemu? i tyle. BO TAK MI KAZANO. BO TAK MIALA BYC PRACA STALA. I ze ja tak poszlam widzicie A CZEMU? i tyle. A czemu? Jak wy dostajecie prace stala w Polsce i tyle. I ja zawsze musialam sama myslec nad praca stala i wiecie ja tego nie rozumialam ze jestem w rodzinie adopcyjnej, adopt, ja myslalam , ze to tak jest. Ani koralika, ani panstwa nie rozumialam. Zrobilam sie DZIECKIEM ZROBIONYM NA KASE - potepilam to , ale co mialam robic? Taki los dziecka zrobionego na kase. Nic mu nie pasuje. Tacy glupi rodzice, ale co robic. A tu adopt. Czy bym sie domyslila ze jest adoptowana bez klona? Ha! Nie wiem. Moze... i wiecie tu jeszcze babcia miala 3rodowody, Mengele na interesy. Z rodowodem sie ciezko domyslic ze adopt. W tym liceum te siostry. Tak to sie tam domyslisz a tak? 3 rodowody na mnie. Jakie mialam szanse? I wszystkie z dziecmi. No to ja wcale i tyle. Co jeszcze? GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN :( :( :( :(

gdyby nie ta wojna 1510 to bym przynajmniej kapowala ze ja jestem chyba???? porwana takie cos. A reszta to wiecie no troche se jestem sama winna bo w 2004 snil mi sie sen o PREDKOSCI SWIATLA. Taki jest szatan. I do tego miejsca zrozumialam ale w sumie CO JA Z TYM MIALAM ZROBIC? I tyle. No co - bo tyle rozumialam predkosc swiatla. I co dalej? I tyle. I dalej bylam wykonczona czasem, nic nie bylo normalnie. I ja sie z tym godze. Ja sie z tym godze bo nie mialam z tym szans,ale w zasadzie wiecie NAPRAWDE wszystko co moglam W MOJEJ syTUACJI WYMYSLIC w 2004 roku z powodu tego snu to - dowiem sie udac sie do psychiatry czy ja jestem normalna. JEdEN KAS se z zycia zrobilam.No nie do konca. Nie rozumialam w cholere tej predkosci swiatla. Samolot i tyle. No ale ja bym tego nie ograla nawet 2 latami spowiedzi. Tak wrocila sluzba liturgiczna do Londynu takim czyms. No i tak sie powiesila kobieta w 2 ciazy - juz chyba nie zyla. No ja tego nie rozumialam. Ja rozumialam ze szatan jest potezny i STRASZNYM ZEREM jEST, ale wiecie zycie przeroslo mnie calkowiecie - sen mi przeroslo. To byl sen jak mnie urzadzil KK w Polsce. Najwiekszy szatan jaki istnieje. Tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN :( :( :( :(

Zostaje jeszcze opisac Indian, ktorzy nosili jedzenie dla tych ktorzy szli wiecie i powiem wam szli niesc jedzenie i chcieli no najrozniej tam bylo - niektorych wyznaczali ci starsi. I niektorzy wracali, niektorzy zostawali i pewnie z czasem wiecej bylo tych co siedzialo i czekalo na jedzenie niz tych co chodzilo w ogole i wiecie moze do takich rzeczy dochodzilo i ... np. zostawalo kilkanascie osob, szli z jedzeniem i powiem wam ...nikogo nie bylo. I bylo - czy zwierzeta zaatakowaly, ale np. niektorzy siedzieli w klatkach ,klatki zamkniete i co? Moze ktos siedzi w lesie i lapie? Nie wiadomo i tyle. I wiecie ich idealologia to byla jedna sprawa, a z czasem z tego chyba WSZYSCY ZAMIENILI SIE W WILKI. Bo wiecie np. wiek XX i Indianin ma pelno krzyzy rodowodowych - SKAD TO MA U DIABLA? Nawet sie nie ochrzcil nie raczyl. Czemu? I pelno krzyzy i bez chrztu. Rozwalali sie jedzeniem. Ja to pisze zeby nic nie bylo na mnie i tyle. No teraz juz musicie pomyslec - wszystko po cichu. Dlaczego? I co sie to stalo? I czy nie bylo alternatywy dla Indian? Naprawde?Bo ja mam dla nich alternatywe zeby sie musieli chrzcic i zeby mogli utrzymac taki szpital psychiatryczny. I wiecie tam chodzilo o to, ze oni mieli WROCIC. Ale jak? No wiecie las byl duzy. Nie wszyscy byli w klatkach. Kto wymyslil klatki. to byl rodzaj stania w kacie. takie cos. A co bylo dalej? GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie to wszystko jest JAK SIE TO ZACZELO? i tyle. I tego nie napisze bo to trzeba zaplacic a reszta to i tak sa poglady moderacji tego forum a nie moje. od czego sie to zaczelo ze zaczeli nosic jedzenie jako dobry uczynek. Tak sie nie chcieli chrzcic, ale co poza tym?I tyle. i no wlasnie... niestety to byl koniec. To mialo byc pod obserwacja i wiecie Rzym dla mnie mial byc po to, zeby ktos tam byl , wiedzial co robi, opisywal wszystko i w Rzymie byly AKTA, PAPIERY co to tam bylo mowione, jaki byl nakaz, a jakie byly rezultaty i posluch. I to mieli wszystko spisywac i wiecie tajne akta - jak nawracali Indian na przyklad. I tak dalej. To wszystko mieli miec przemyslane dzis. A co jest? ZNIKNiECIE. I wiecie napisalam tekst ogrywajacy znikniecie i nawet tego nie rozumialam. A co tak naprawde ogrywa znikniecie zeby sie nie dzialo ono. Co? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN. :( :( :( :(

Wiecie to jest takie cos? CO TAK NAPRAWDE DOLEGALO SWIATU? Co mu dolegalo? I kim byli Indianie jak zaczeli zyc POLOWANIEM W SUMIE? Dlaczego w taki sposob - wilki. No tez byli wilkami. Ale czy to bylo madre?I tyle. I wiecie ja to napisze. I ja na tej rencie bede takie rzeczy pisac i to jest madre i ma sens. I tyle. I MOIM ZDANIEM Indianie zwariowali ok. roku 1000 i tyle. Jak zostali uratowani Niemcy. Nic tylko wtedy wszystko sie rozlecialo bo pojawila sie EUROPA wiecie choc juz wczesniej cos tam bylo nie do konca jak nalezy - ten sw. patryk np. ale to tam jeszcze malo. 2 rzesza ich zniszczyla. I na koniec sa zniszczeni 2 rzesza. I tyle. CZYLI? RODOWODAMI. Tak sie stalo w Europie ze pojawily sie RODOWODY i to wplynelo na Indian, ze zmienil sie w pewien sposob kierunek myslenia no swiata nie ale Europy. I oni mieli ZERWAC kontakt z Europa. Czy to bylo mozliwe? I sie zajechali. Dowalila im Francja na koniec. Nie rozumieli rodowodow ani panstwa w sumie. Choc za brak chrztu sie poddawac nie musza przy niemieckich rodowodach. I wiecie Polska w sumie to jest rodowod od Jana Ewangelisty i te Zielone Swiatki dla mnie to jest z tego. A ten KK jest tak slaby i taki MIERNY tu dla mnie - jedyne co ma do powiedzenia to WYLIZ albo kara smierci. A wilk - co na to? I tyle. CO NA TO WILK? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość misjonarz z Afryki
Czy to prawda,że pani czkawka i pani bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix to ta sama osoba?

No i co po mnie zostaje? KIM BYL SW.PATRYK? a to musicie sobie sami poszukac i co mu sie stalo biednemu.Bo sie dowiem -jak moglam postawic na Londyn. Zeby tak nie skonczyc jak Patik.Ale powiem wam no swiety- tak jak ten najwiekszy swiety katolicki i ja tak lece. Taka historia. Zalozyciele bankow to zupelnie co innego. To w ogole o to nie chodzilo, a ci Indianie juz byli zniszczeni, juz byli wilkami, juz byla francja wiecie - to byl DZIKI ZACHOD - jedno walenie sie nie wiadomo o co i tyle. A jak do tego doszlo? I zalozyciele bankow to jest pewna historia ale wiecie panstwo na Florydzie , w Nowej Zelandii, ile tych panstw to nie jest myslenie zalozycieli bankow - WIELKA BRYTANIA to jest tylko jak sluzba liturgiczna wrocila i oni tego nie docenili oni nie rozumieli jak to wplywa. Np.?byli od Indian i to jest tez oskarzenie, ze na sw. Patryku wszystko sie tam skonczylo, a on? Chyba byl tam, dobrze powiedzial, pozniej sie mu wszystko powalilo wiecie i no ... jednej rzeczy nie rozumial i po nim. A czemu nie chcial siedziec w tych Indianach? Tak im dobrze radzil. I za to chyba ze poszedl to go osrali a poglady zapomnieli. Tak mi sie wydaje. Bo co sie zaczeli tak cieszyc jak te Zielone Swiatki zaczely znikac. Co sie tak cieszyli? Ochrzczeni a to samo im sie dzieje. Jasna cholera - to chyba juz ten koniec o ktorym mowil sw. Patryk czy jak on sie tam nazywal. A on co tam robil? Nic tylko WILK NA NICh i tyle. Bo sie mieli dac ochrzcic bo w Niemczech beda?sa rodowody - takie cos bedzie i wszyscy padna. Bo skad oni mieli tego wilka i ta francja skad sie tam znalazla? takie cos to jest i tyle. GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

wiecie ten sw. Patryk to byl nic tylko PROROK. Ale nic nie napisal. Znaczy wiecie on cos napisal. Ale nie powiem wam co - czy byscie uwierzyli? W inne rzeczy tez byscie nie uwierzyli wiecie.ale to tez prawda. I to i tamte rzeczy. I on MOIM ZDANIEm przewidzial ze Niemcy maja rodowody - juz mieli. Ale co wynika z rodowodu.I zostali uratowani ze maja sie brac do roboty z tymi rodowodami. I tak mial racje gdy mowil Indianom ze nie maja trzymac z Anglia bo to dekle.Lepsi Niemcy. Nie. No i wiecie Z KIM ONI MIELI TRZYMAC? Czy on mial racje? A kto mial racje? Od razu pisze ze Jadwiga Slaska idzie do Niemiec z czasem. Kto mial wiec racje? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość misjonarz z Afryki
ale czy to prawda? Ważne!!!!!

sw.patryk dla mnie byl osoba WYBITNA ale kazal im sie chrzcic bo Niemcy wszystkich wykoncza. Rodowody to nie musial wiedziec, ale jak musial ze wszystkich wykoncza - tacy sa. Tak leca jak leca i wszystkich zajada. I dlatego powinni byc ochrzczeni jak przyjda do nich. To ich wyrzuca albo cos im zrobia wiecie i bedzie Ok. Tak mu mowili i ciagle odmawiali chrztu i tyle. A czemu? A on nie umial im wytlumaczyc ze tak jest panstwo wiecie. Z chrztu. Czy tylko tak? I tyle. CZY TYLKO TAK? Ano. tyle im zaproponowal. Nie. A czemu nie? Czemu cos tam? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

No to jest prawda. czemu nie? Ja napisze sobie historie Indian od roku 0 - przyjscie Chrystusa na swiat do roku 2012 - XX wiek i was tym ogram. I co? ze nie rozumiecie WSZYSCY CO WY ROBICIE?I tyle. I wiecie do 1 przyjscia sluzby liturgicznej do Londynu Polska jeszcze mogla byc. Po roku 1510 mieliscie sie wziac i zywcem zakopac i tyle. jak dla mnie. A ratowanie was po Adolfie Hitlerze - calej Europy to w ogole wiecie... i tak miala zaistniec Am. Pol i USA I KANADA po prostu was ROZWALIC i isc w Rosje. No najbardziej USA, ale JAK ONI MiELI TO WYKONAC tak zdziadowani? Zostawala Kanada, a tam? Jeden rodowod - co to ma byc? I ile ludzi. A Australia gdzie i sam piach. No ale mieli Europe zobligowac DLA MNIe, zeby poszla sobie do Afryki. Do diabla. Po prostu WSZYSCY!!! A co sie stalo? Kto pomogl Europie po Adolfie i DLACZEGO? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

wiecie kto dal kredyty Niemcom po Adolfie to byl chory psychicznie? To byly kredyty na rodowod - od sw. jana Ewangelisty. Oni mieli byc OD KAINA po wojnie i zero kredytu. Wojna i oni to Lucyfer a takie cos co mieli to KAIN , zero kredytu i zrobienie z nich JEDNEJ AFRYKI GOSPODARCZEJ za zalozycieli banku. USA mialo dokladnie wiedziec jak wrocila sluzba liturgiczna 2 raz i mieli miec rozpracowany parlament brytyjski I ONI ZE SWOICH PASSOW JAN EWANGELISTA i ...po wszystkich. Niemcow mieli zrobic od Kaina. tyle. Nie umieli. I tak przegrali. I USA 2012 jest to A BIG LOSER - ja tez bo nie mam ich passu ALE CZEMU? I tyle. Bo sie dowiem Afryka sie powiekszy - ale poczatek. Niestety alez to jest sprawiedliwe. STRASZNIE i tyle. BO TAKA NiESPRAWIEDLIWOSC WSZEDZIE. Takie mam zdanie i tyle. GDZIE JEST MOJA rENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie wy macie tak duzo klonow ze nie czaicie ze swiat ma ok. 20 tys. lat - ten wspolczesny - ja pisalam kiedys listy do INDUSA - byl najmadrzejszy i tam mu wyliczalam jeszcze bylam ponad POLSKIEGO Jana Ewangeliste wtedy ile swiat ma lat wg tam filmow roznych i wyszlo mi cos ze 20 tys. i obliczalam mu wiecie cywiliazcji ludzkiej od wielkiej rewolucji religijnej w Egipcie - takie cos pisalam z 4 lata temu jak jeszcze nie rozumialam jakim jestem zerem. Ale Polski sie tak nie splawia. Bo gdybyscie byli z Egiptu to bym was tak splawila. Was sie splawia Indianami od narodzenia Chrystusa. To historycznie - a tyle klonow to wiecie w Polsce dla mnie sie mowi tak - Chrystus sie narodzil, ale w polsce nie wystepuje. W Polsce nawet w ZLOBIE SIE NIE NARODZIL i tak sie splawia podejscie polskie do dziecka. OGRANE ZLOBKIEM PANA JEZUSA. Ja to mialam zlobek Analizy.Ale tak jakos celowali chociaz? I tyle. takie cos. No i tak sie was ogrywa ze macie zlobek, sw Franciszka i tego wszystkiego nie widac - pozostawialiscie sie tymi budami , zlobkami ,tu zwierzatko, tu zwierzatko, tu grobek, tam grobek. A jak jest prawda za tym sw. Franciszkiem wiecie i ZLOBKIEM. Bo Maryja nic nie znaczy w Polsce ale to cos znaczy. BOZE NARODZENIE - naprawde :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

GDZiE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Napisze wam tyle do roku 1510 mozna was przezyc - POLSKE i jej wyczyny, ale dalej... chociaz ci krzyzacy. Za to mieliscie miec wpierdel. Powod byl 100 lat pozniej IDEALNY. Dalej wasze postepowanie dla mnie jest JEDNYM KANALEM. A ta Bona tez. WYSSALA mi dom dziecka bo jak sie ma KAINA to nie ma budy i tyle. Tak uwazam. I co? Ma bude? Miala. I wszyscy sie z niej smiali jak robila co robila. A ta Miroslawa co robila? Bo czy ja jestem przy zdrowych zmyslach. Wy sie na siebie popatrzcie. A najbardziej ten wasz KK. OD KOGO ONI SA? Od szatana. I to jest jedna sprawa - a to panstwo? Od kogo wy jestescie? I wiecie i tak ze mna przegraja i tak. OD Boga od razu przegrali - co najwyzej Maryja to nie Bog. Tak ich ocenilam 1% racji mialam W TEORII. Przy 2 wyjsciu Zydow z Egiptu - odejsciu sluzby liturgicznej z Polski nic tylko NA NICH!!! byl ten system 40 lat wyjscia Zydow z Egiptu - zalozycieli bankow. A w RPA lecieli inaczej i wykonczyl ich parlament. No ale sluchajcie jak oni wyszli z tej Polski. Za 1 razem - to sie musialo??? skonczyc Elzbieta 1 wyszli JAKO POLACY, ale to juz nie. No a jesli to mieli byc Polacy wyzej. Gdzie jestescie wyzej? Nie jestescie i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Powiem wam jedzenie to to USA ma, ale co oni sa warci jesli przez nich na moim roku, moich studiach , ktorych nie chce wspominac BO NIBY CO I KOGO I MAM TAM WSPOMINAC to wiecie jesli musieli zabic KLONA BORYSA JELCYNA - jakiegos adopta - powiesic, zeby co w sumie? To powiem wam CO TO JEST ZA PANSTWO TO USA? Kto tam rzadzi? Jakie tam sa decyzje ze takimi rzeczami poslugujac sie ludzmi do takich tragedii dochodzi i to jest dobrze. Bo wiecie tego Jozefa Stalina mozna zrozumiec bardziej niz ksiecia Karola i wiecie JAKI JEST TEN SWIAT I TA POLSKA TEZ ze po wojnie Niemcy nie byli od Kaina - USA tutaj - wiecie - oni tam maja jedzenie, ale co oni jedza? Jak ta Rosja wiecie wyszla na swoje po tej wojnie. Ja tego nie rozumiem. Co tam sie dzialo? Przykro mi . Bo czym sie teraz zajme. Jak oni tym Stalinem doszli DO JAKIEGOKOLWIEK ROZWOJU gospodarczego to ja nie wiem. Wierzyli w rewolucje. Ze to ma sens. Kiedy oni nic nie robia. Chyba to widzicie. Kilku tam - BRYGIDKAMI!!! Dlatego nic z tego nie rozumiem. I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

czemu wiecie oni w tej Rosji nie biora sie za rolnictwo? tego nie rozumiem. Bo te krzyze brygidek to to sa biznesy - WYKOPKI. Chyba maja kase stojac o RPA i wiecie nic tylko tak zablokowaly rolnictwo one. I tak w sumie padla ta komuna jakos tak dziwnie. KLONAMI. Bo chyba tak mieli powiedziane na 2 klony krolewskie zeby nie poszlo klonowanie bo co to dalej? Jedynie Zielone Swiatki moga wszystko uratowac. Nie sposob zrozumiec czemu rolniczo nic sie tam nie dzieje i tyle. GDZIE JEST MOJA RENtA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Szkoda ze nic nie piszecie - prawo adopcyjne polskie. Nie znam sie. Czy moze istniec RODZINA w Polsce z oddania NA MATURE. Tylko to bym chciala wiedziec. Bo jak sie wybronie w sadzie z 2 podpisu. Takim czyms. Czy w Polsce istnieje rodzina z ODDANIA DZIECKA NA MATURE? Jesli istnieje to nie powinna bo moje 2 podpisy na pracach dzis to wlasnie jest tego rezultat. To sa prace podpisane przez osobe oddana do rodziny??? NA RODZINE??? na mature. Takie cos. A ojciec biologiczny, ktory przyznal sie do mnie psem co mial mnie zagryzc mial studia bez matury. I jak ja wygladam teraz. Wiecie zrezygnowalam ze szkol - po prostu. Czy popelnilam grzech? Darowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby sie dowiem. No wlasnie - nie zagladalam w zeby waszym szkolom. Ode mnie nikt nawet pieniedzy nie chcial. Trudno - nie zagladalam nikomu w szkole w zeby. I to wszystko co mam do napisania na temat polskiej oswiaty i waszych metod. Tyle mnie to obchodzi. NIC. I taka prawda. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

ODPOWIEDZIA NA WSZYSTKO JEST ZBIGNIEW HERBET [POLECAM!!! GDZIE jEST MOJARENTA????!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :( ps.kolejne jego wiersze na jego blogu wkrotce!!!!polecam!!!!

Wiecie co - dostalam wlasnie wyplate za moja prace wiecie ale ...no ja sie ciesze bo zawsze cos ale wiecie nie o to mi chodzilo. I wiecie ja sobie robie ze ta wyplata jest zniknieta. Polowe zostawie lasce, ktora podpisalam, ale wiecie - to jest tylko pomiar dla mnie i moj brak przyrzadow pomiarowych. choc powiem wam no calosc dziwna. Co ja chcialam w zyciu robic ktos powie? No leczyc, a wiecie ja wam powiem kogo leczyc? Ja jestem z zakladu wiecie , ktory popelnil zbiorowe samobojstwo. I poszedl mi prad to jak leczyc i tyle. Nie ma. A tu sie nie dam zmanipulowac - cos mi sie tam nalezy - na benzyne - ale ja lece renta. I wiecie no to zle zrobilam ze postawilam na szkole inaczej niz na kase ale to moze mial ktos zwrocic ZWLASZCZA, ze w 2000 roku bylo pelno pracy dla anglistow, a ja nie potrzebowalam w zyciu zadnych studiow. Moglam byc po szkole ogrodniczej i np. wyjechac do roboty i tyle. To jest moje podejscie do zycia. A studia np. zaoczne w jakiejs pracy. A pretensje mam o brak mieszkania i siedzenie na wsi i ja sie za to nie dam. I wiecie ta laska - no to imie i nazwisko to tak sobie moje wartosci - zostaje adres - to jest wartosc moja, ja nie chce na wsi mieszkac, a powiem wam reszta to kasa zostaje bo tam nie ma adresu i tyle. To wystarczy zmienic dane i tyle. I jakby cos to w sumie no... wlasnie. Ale ja jestem do podzialu i tyle. A calosc mi nie odpowiada wiecie bo ja chcialam swoje cos i no ja po roku poszlam ze szkoly. W 2001 roku poszlam - jedna kasa. Nie rozumialam koralika chociaz... nie dam sie tez. Rozumialam, ale poszlam tak ze nie bylo dalej koralika i nie umialam odejsc - krzyze mieli na program nauczania i nie umialam odejsc i to wszystko i tyle. No i powiem wam tylko ta renta mi zostaje albo koniec. Bo mi sie nikt nie da, ale takie cos mam od dziecka i koniec. I zjadlam 8 bomb atomowych i sie nie dam i wiecie jedynie przez ten koralik nie umialam odejsc i tyle. I wiecie co ja mialam robic w zyciu? Zlitujci sie nade mna. No chemicy to poszlam na biole. Z tej bomby sie dowiem. Ja jeszcze chcialam byc KUCHARKA. I tyle. Gotowac -takie cos. Dostane rente, najem sie za swoje, przykro mi i wylecze tez. Ja nikogo nie okradam wiecie. A swoje imie i nazwisko i nic bym nie dostala, ale ja sie nie dam to jest poniewieranie czlowieka ja chce rente i do widzenia bo wiecie - co zrobic z takim dzieckiem jak ja - srednie, zawod - na studia se zarob. Jak oni mnie wychowali? I sie nie dam. I moze tak wiecie - CO ONI SIEDZA TAK NA TEJ WSI? I sie nie dam bo chcialam mieszkanie w miescie tylko tak by mi ksiazki nie pasowaly, a tak? I wiecie sklep przez neta moge miec i wszystko mam gdzies. A panstwo mam ograne. Na rente tez. Ityle. Renta z ograniem panstwa bez praw czlowieka - ja sie nie dam.Kto mogl pokonac lecha Walese? Tylko 2 porwania jakiegos Amerykanina.I tyle. Jeszcze zona cala szkole mu powiesila - nie ma i koniec. I tak mi powiedziec mieli -niech se pani idzie bo pani tego w zyciu nie wygra, tak doktorat i zarabiac. Czy by mi placili. I wiecie tak to tyle ile, ale tez bym mogla byc w holandii, a tak? Co to mialo byc? I ja sie nie dam bo ja siedzialam rok w domu i ogrywalam zwolnienie dyscyplinarne bo wiecie tak pasowalo ze za to za picie. A CZYJE? I tyle :( Takie cos. I wiecie dlatego chce rente ze sie wpieprzylam na te rodzine i koniec. I sie dowiem chcesz pieniadze zarob sobie bla bla... no wiecie. Bez passu USA zostalam. Do widzenia i tyle. A ten dom to jest KEVIN. Nie ma mojego powrotu tu, wies do wysiedlenia. Niestety ja tu nie wrocilam W OGOLE. Dlatego sie nie dalam. Bo jak sie ze mna dogadac? Moze na ekranie neta bo nie mam pojecia jak i tyle. ta wiocha DLA MNIE - to jedno lazenie do kosciola.Spowiedz? W KJU nie ma spowiedzi. I co dalej?I tyle. No i te poglady tu wszystkie i wiecie ja bez krzyza na spowiedz zostalam w TAKIEJ OKOLICY i taki koniec. I ja za te cala tragedie winie KK - a co by mi to dalo. bardzo duzo i tyle. I tylko tyle. I dwa lata do spowiedzi jakby mowili. Reszta bez znaczenia i jestem nie do pokonania - najwyzej kara smierci, a tak? Co to mialo byc? Ale do zadnych znikniec sie nie przyznaje bo od dziecka jestem na znikniecie i napisalam tekst ogrywajacy znikniecia, wszyscy to mieli gdzies, nawet nie rozumialam co pisze. No i taki koniec. I jakie wartosci ma KK oprocz kasy to wiecie tez nie jest bez znaczenia. Dla mnie wyrok smierci i tyle. Czy slusznie? Inni moze tez, ale tak by mnie nie wykonczyli. Powolaniem Zielone Swiatki mnie nie wykonczyly i tyle. Takie cos to jest i ja sie nie poddam. A jak sie mialam wydac za tego mlodszego brata to nie wiem - opinia tu, tam taka sama. On sie ani nie podpisal i co? Ja mialam byc nizej klasy Stalina?Bo co? I sie nie dalam i tyle. Takie cos to jest. I koniec. GDZIE JEST MOJA RENtA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Moje zycie wyglada tak w sumie -no to w liceum sie wcioralam ale po roku studiow chcialam odejsc i nie umialam i nie rozumialam w ogole ze doprowadzialam ALE KTO???? JA NA TEJ BIOLOGII??? Z TAKIEJ WSI? Po cichu do wysiedelnia? do tragedii calej rodziny - co prawda klona ale czlowieka i tyle. I wiecie no to musialam siedziec do konca. Z tego mi nic nie pasowalo. Nawet UCZYC TEJ BIOLOGII. Rok mnie okradl ze szkoda slow.Po co zadawali sie z dr Mengele nie wiem, a ta rodzina dla mnie jest taka , ze inaczej i sznur calkowicie bo co? Z koralika jedzenie mieli a reszta? Nie wolno tak myslec.A poza tym to jest KEVIn - to nie ma sensu. Juz nie sie dowiem ale widzicie - te brygidki daly te krzyze tym Polakom, Rosjanom to wszystko sie stalo. Przeze mnie . Ja to wszystko mam. Ze to przeze mnie i tyle. Te klony w tym Londynie tez mam. Diana Spencer, a ta moja kolezanka z roku? To jest polska Analiza. To wszystko sie stalo i jest. Jaka jest prawda o Dianie? I wiecie ja nienawidze tej rodziny krolewskiej wLondynie, nienawidze Szkotow, wszystkiego, Walii tez ale Walia jestem ratowana. Zeby chyba nazwiska im nie poszly z jezyka. I wiecie rodzina krolewska w Londynie to wszystko jest klamstwo. Tam nie chodzi o rodzine, ale tytul maja i tyle. I ja nigdy nie bede w Europie. A na wsi to sie przyjezdza i robi interesy. Bo tak i tyle. I co wiecie ja zrobie. No a wiecej to mieszkania i tyle. BO TAK SKONCZYLAM!!! Czy mam kogos winic? Brygidki. Ochrzczona nie jestem -husyt wiecie i tyle. Takie cos no ale... w Niemczech lecialam ze sa od Lutra -moze wam to cos pomoze. Nie wiem czy to madre. Ale tak jest spokoj, a tak? co? Kazdy zacznie sie rzucac o 1510 a czy to ma sens jak sa rodowody? Co jest wazniejsze? Jak ten Rzym wyglada. No ale taka prawda i to jest prawda nr 1 i sw. Augustyn ktorym waliliscie i dalej tez bylo co bylo i sie nie dam i tyle. A Kevin Poniatowski - rodzaj sw. Patryka chociaz , ale nie duzo sie urwie i tyle. Dowiem sie ze go oslabilam nie wiem. Moim zdaniem Anie Shirley choc ja? Film oslabil ja bo ona miala duze znaczenie i wszyscy jakos skretynieli chyba z tego filmu, a czy Ani Shirley o to chodzilo?I tyle. No mozna ja kiedys zapytac. Choc czy bedzie kogo? Ona jest na znikniecie. A reszta to kredyt. No i wiecie - zostal mi lisc klonowy? Bo o co poszlo Kevinowi , ze taki byl czy sie stal. O kredyt, ze nie z liscia klonowego.I chyba tak jest Slask. Tez nie wiem. Takie cos. GDZIE MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie ja poszlam do sadu w 2005 roku poniewaz nie rozumialam co sie stalo. No to mialo byc ok od wrzesnia skoro ocene mi cofnieto. Nie. No to ja tego nie rozumialam zaraz dostalam dyscyplinarke - tez tego nie rozumialam poszlam do sadu. I do tego momentu wiecie COKOLWIEK ROZUMIEM. A nastepnie wiecie nie wiedzialam co zrobic bo mialam doktorat i na tym sie skupilam bo szkola byl to koralik. I tam cos jeszcze pisalam zeby mnie nie wyrzucili i w sumie -tak jeszcze patrzylam co dalej w zwiazku z ta rozprawa -ale jakas reakcja byla to w sumie tak do polrocza 4 godz. w szkole i dalej do UP- moze wyjazd? Na pewno prace skonczyc. I...dostalam prace - tak jak dzis te wyplate.No i mialam nie isc i mialabym doktorat. A dzis pieniadze wzielam i dostane rente to oddam bo w sumie tak mnie oszukano ze latem - w wakacje - 2006 zaplacono mi w szkole przy przegranej w sadzie. No to z tej zaplaty - praca na zastepstwo - napisalam apelacje do sadu - chociaz... tylko wiecie kto by mi cos poradzil? No przegralam panstwem i to rozumiem DZIS, a tak nie. To powolanie to 1 rzecz i w sumie co to warte. Ale w takim razie ja powinnam miec papiery zwrocone i tak w zasadzie wzielam dzis te pieniadze - ze dostalam 1000 zl za mobbing, a zwolnienie dyscyplinarne i negatywna ocene pracy utrzymano. Czy mogl byc taki wyrok sadu w 2006 roku? Mogl byc. Ja zadalam 20 tys. za mobbing i zadalam wiecie papierow. Powiedzmy ze dzis ta wyplata to jest taki wyrok w sadzie. Co ja mam z tym zrobic?Nie wiem. Isc sobie wyrobic pass USA.Nie pasuje z tych pieniedzy. Pasuje mi jedynie z tego co zarobilam w Holandii -niestety to za malo. To juz nie mam - z renty mi bedzie pasowalo. I wiecie taka bylam i tak skonczylam. I to jest jedna sprawa i za to sie nie dam. Bo taka BYLAM. I w roku 2008 porwal mnie diabel i ja juz powiedzmy nie jestem taka jak bylam i nie mam tytulu dr do roku 2008 a teraz co? I tyle. I w tym roku nie zylo juz 2 Amerykanow z rzymskim rodowodem i w 2007 cala ta sytuacja i blogiem roztrzaskalam innego Amerykanina - no sam ale tez na sumieniu go mam , musze uwazac i jeszcze jednego cwiczac angielski w sieci. To wszystko. No i nie przewiduje zadnych kontaktow zagranicznych w sieci, niczego. Rente, lekarza i gary.I mieszkanie. I cos robic. Najwyzej mnie kropna, ale z renta. A tak to nie. I sie dowiem ze jestem zerem i tak dalej. No to juz wiem. Ze sie mialam wydac. No dobra to wiem. Ja po prostu wiecie nie rozumialam co sie stalo w tej szkole. I wiecie - nie dam sie wam. Doprowadziliscie mnie do takiego stanu, ze ... ach szkoda gadac. No ale stalo sie. Nie mialam szans na zrozumienie wielu rzeczy i tak dalej. Powolanie coz jest warte przy tym jak Polska niby istnieje. Co jest wazniejsze? Dwie teorie sa. Nie dalam sie za to jak przegralam. Panstwo mam ograne. Do widzenia. I to widac i tak chce rente. A te 1000 zl to mi dal sad w 2005 i tyle mi przyznali i niczego nie cofneli. I co wy na to? Wygralam czy przegralam? takie cos? GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie ja sobie to policzylam ze tak mnie sad potraktowal bo zona dyrektora szkoly powiesila cala szkole - dal mi 1000 zl. I tak chce rente i oddam Mengele. Jakies prace ze sie uczylam i poszlam. Dlaczego tak.Bo nikomu nie wierze ze ludzie sa uczciwi. A powiem wam taki proces jaki mialam i jak skonczylam to jest dla mnie - to nawet kpina nie jest. I ja ten doktorat przyplacilam zdrowiem i tak nie mam rodziny. Tylko tyle. Doprowadzilam??? do tragedii.Jestem bez mieszkania , pracy. Czy mieli prawo mi to zrobic? Jesli maja panstwo. KK. Jesli maja panstwo. A jak niby? Z POWOLANIA? Byl proces w sadzie. Na panstwo sa figury. CO TO JEST POWOLANIE kSIEDZA W POLSCE? no wiecie - ksiadz ma figury? Moze tak - czy ksiadz ma figury na panstwo. I tyle. Takie cos. Nie wiem. Takie rzeczy to sa. To jak ma panstwo? Z powolania? Co to jest?I tyle. I koniec. I wiecie takie cos i ten uczen by zyl. Gdybym wiedziala, ze to ksieza swinia. Ale to ja nie wiedzialam jak ksiadz ma panstwo. Tak chyba to leci. I tyle. Nie wiem!!! A wy wiecie? Tyle. GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

wiecie ja zyje tak zeby nie sprzeniewierzyc pieniedzy matki. O co ja mam pretensje? Ze ja NIE JESTEM KLONEM? No - ze mi nikt nie powiedzial, ze matka ma grob w Londynie, ze ja mam brata w Holandii, ze ja jestem z rodziny krolewskiej w londynie OMC wiecie. Nie wiem za bardzo na czym by to mialo polegac, ale OMC tak by to wygladalo. No wiecie OMC bym sie wyniosla z tej chalupy i nigdy tu nie wracala... no ale... i tyle. No i dostane te rente i wszystko oddam - nazwisko w pracy mozna zmienic. I sie dowiem to i tak niczego nie zmieni. Ale to nie jest moja sprawa. Dostane rente i tak sie to zakonczy. No przeciez caly czas pisze o rente i o nic wiecej. I nie, i nie , i nie, i nie. i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

21:37 GDZiE jEST MOJA RENTA????!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

wiecie ja rozumiem pretensje ludzi, ktorym zniknelo dziecko. Ja to rozumiem. Ale ja chce 2 rok moja rente po matce. I ja sie dowiem co ich to obchodzi. A co mnie obchodzi ze jakas laska zniknela w samochodzie. A widziala ze mam bombe w aucie? Ale wy wszyscy jestescie mili i tyle. To wszystko. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

jesli ona wiecie wiedziala ze mam bombe w aucie to wiecie i powiem wam tak nie rozumialam co sie dzieje w pracy w szkole.Nie rozumialam ze wszyscy wieszaja mnie powieszona matka. No wiecie co... i tyle. A czemu? I koniec. A CZEMU WIESZAJA MNIE POWIESZONA MATKA? I wiecie rodzinie tej laski moge napisac tyle, ze klasa Stalina rozwalila mi nauczycielke angielskiego - meza w banku, ona w banku, 3 dzieci. I CO ONI NA TO? Albo np. moi bracia nie zyja. A ja co? Pokonana w szkole 4 paszportami bo nie moglam odejsc i zakonnica z 2 dzieci. takie cos to jest i tyle :( I dlaczego?No pomyslcie dlaczego i tyle.I wiecie z tej historii przynajmniej podejmijcie probe przeciwstawienia sie parlamentowi brytyjskiemu i tyle. To wszystko. Troche bardziej wyraznie niz Miroslawa Sz ktora mnie zniszczyla byle nie pic krwi menstruacyjnej na stala prace, a wy mnie tak prosze nie traktujcie bo taka nie jestem, nie bylam wiecie. A tak sie czuje i tyle. To wszystko. Po prostu jedno klamstwo w tej szkole. A co ma powiedziec kobieta z wyzszym wyksztalceniem zabita fenolem przez meza z malutkim dzieckiem wlasnie urodzonym i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :( cdn. dzis ide.jutro znowu przyjde i chce moja rente.No bo niby co dalej? jak? i tyle. No jak? nie wiem!!!! po prostu moja renta i... to wszystko. A co jeszcze? Ja to wszystko oddam - praca jest na znikniecie wiec do podpisana za wlasciciela prawego. Mnie na tej pracy nie zalezalo. Ja wiecie mialam inne plany na zycie. Tytul mialam miec zeby Mengele sie po mnie nie darl - ksiazeczki jakies ladne wydac. Zamiast tego dostalam 1000 zl w sadzie i to wszystko co mieli mi do powiedzenia. Tak to robie. No co ja mam o calosci myslec. Jeszcze wyjechalam do pracy fizycznej gdzie dostalam sie na ...pile spalinowa i za to niestety mnie mozecie ugryżć w zadek a za pralnie rowniez wiecie bo co z tym zrobic w UP w Polsce? Slepy zaulek. Dalej - ogorki - co to ma byc? I tyle. jakby nocki. Inne rzeczy - jedynie pomidory. No to klamac zbierajac ogorki ze zbierasz pomidory. To lepszy moj koniec - wszystko rozwalone. A czekolady to po cos wrocila. i tyle. ogrodnictwo - porno. Zalezy co UP mysli o porno - na srodku drogi. Dalej bez szans bo wszedzie gora takie ogrodnictwo. I koniec. I rok w domu a co dalej? 1000 zl po 7 latach wygranej w sadzie. tak traktuje dzisiejsza wyplate i reszte mam gdzies. Mam dac do banku ze znaczeniem .No kto wie. Dla tej laski ale mozna ukrasc. Czy warto. No to zrobilam ze po 7 latach dostalam taka oto odpowiedz od sadu ze zdziwieniem za... ja to tak rozumiem.... powieszona szkole zona pana dyrektora. Takie cos. Bo wiecie po co ja zyje to nikt nie zrozumie. Nawzjaem. Po co wy chodzicie do tej szkoly? Po co? Zeby sie powiesic tam zbiorowo i takie cos mi zrobic? Bo przeciez nie podwojne porwanie. Takie rzeczy sienie zdarzaja. WCALE. i tyle. jedynie kara smierci. ZNIKNIECIE. A takie cos? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie ta laskanic tylko musiala mi wymierzyc najwyzszy wyrok ze temu uczniowi cos ode mnie pasowalo. Po co? Bez sensu. Pewnie taka sama i tyle. No ale wiecie - to byly 3 lata zeby cos zrobic z tym. A on?Nie mogl miec panstwa jak nalezy? Ja tez tak nie mialam panstwa. No ale wiem co mialo byc. Albo figury na panstwo - kupic albo panstwo - nie mial - i to sa w sumie 4 rodowody CO TO ZA PANSTWO i tak by mu pasowal pass USA? I wyjazd do roboty? Nie wiem. No ale pass USA by mial zawsze cos a tak? Bo on nie byl do fenolu? A do czego i tyle. On tego nie rozumial. I jakie mial szanse na szczesliwe zakonczenie calosci. No wiecie... ja tego nie akceptuje. Ja nie akceptuje calosci takiego myslenia. Ono dla mnie jest z WYGODNICTWA. ja nie jestem wygodnicka. Prosze mnie zle nie oceniac. Jestem. Nie - ja moge czegos nie wiedziec, ale wygodnicka? Nie. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

wiecie z tym powolaniem to chyba jest tak, ze jak mieli powolanie to zaraz wiedzieli czy koralik czy program nauczania. A z rodowodem nie. Tak glosili ksieza w Polsce. Jest to prawda? I wiecie tyle mi mieli do powiedzenia W SREDNIEJ SZKOLE gdy EX zona dyrektora powiesila cala szkole - inna. Nie te sie dowiem.No ale - i tu chodzi mi o to, ze mieli DOBRZE wstawic mi te ocene i jej nie anulowac bo tak by mnie powiesili wiecie matka powieszona, a tak to co sadzic o ksiezach, ktorzy nie umieja nawet W TERMINIE wstawic ci oceny negatywnej pracy, a jedyna ich wartosc to ...kalendarz? Co???? i tyle. I wszystkie znikniecia w zwiazku z tym moim horrorem to prosze isc do kleru polskiego, a ja wiecie pozostaje NIEMYM SWIADKIEM przy szopce betjemskiej zapoczatkowanej przez sw. Franciszka z moim EX rodowodem na szkole i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(