Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

WOJNA

Polecane posty

Mnie tylko chodzi o to, ze jak sie DOKLADNIE tym tematem zajmujesz OCHRONA PRZYRODY to ja w ogole nie wiem o czym ten WIELKI PROFESOR NAPISAL PRACE - ja powiem wam dostalam 4 magistrantki tam - O CZYM ONE PISALY? I ja sie nie dalam tej uczelni. A sens tam mialo myslenie...pustynia. Tylko tyle. I oni wszyscy na mnie , ze te magistrantki tyle napisaly.I powiem wam tak sie zawzieli na mnie, a g... racji mieli bo mieli sobie isc w ten teren - i wiecie nawet raz profesor byl i zrobil mi BIALE CZARNE. I tyle umieja. A na czym polegala praca tego profesora to nikt nie wiedzial. I wiecie w tej jego pracy ten las byl. A oni? Swoje mieli bez lasu. A w pracy o lesie powinien byc las i tyle. I on mial a oni? A jak powinno byc? I tyle. JAK POWINNO BYC? I tak jestem zniszczona, a na tym terenie bylo tornado. I oni - ci studenci - na koniec to rozumieli, zjedli bombe atomowa i ...sie powiesili. To byla haja a praca HABILITACJA i tyle. No to wielka praca przeciez - doktor habilitowany. A czemu? A czemu? I dali im sie powiesic i on mogl byc i cos w tym lesie dla nich - dla wilkow. A oni mu to zbierali jako WILKI - dane. No ale wilki nie pisza i tak ich wykonczyli. A mieli racje? No to byli ludzmi i co? Ma habilitacje? Bo chyba ma od studentow ze go chcieli na uczelni. Takie cos to jest. I sie dowiem - nie mam doktoratu bo NIE MOGLAM BYC NA UCZELNi. No coz... to habilitacji bo ja z tego terenu bylam dla siebie dr hab.Naprawde. Nie chcialam ale jak tam poszlam to takie cos. A promotora mialam takiego,ze MATKA miala byc kazda kobieta wiecie, a co sie stalo tej w 2 ciazy ze sie powiesila? Co to znaczy byc matka. Nie byla matka? I tyle :( GDZIE JeST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Widzicie CO TO WSZYSTKO WARTE - stad jest tyle zaocznych i tak dalej. kazdy zaplaci i sie nie zastanawia czy jest rok czy nie. A na dziennych? I wiecie ci ambitni - wilki a ten moj rok? Pass USA i to jak i wiecie co dalej? Bomba atomowa i oceny srodowiskowe. tyle im zostalo. SKLEPY na systemie rentowo emerytalnym sie dowiem. Krzywe protezy? Kto im to kupi ja na to. Ich ratuje tylko KWIACIARKA w USA- to jest ich honor. Reszta? Ona cos osiagnela - kwiaciarka po studiach biologicznych w USA. No i miala byc po botanice - po zoologii. Nie miala Linneusza chyba. A ja mialam no ale wyglad. Wiecie wystarczylo sciac wlosy - a zreszta to bylo tylko zdjecie. Takim niedorozwojem bylam i tyle. I wiecie nie dam sie tej uczelni - wszystko mi rozkradli a jakie prawo do nazwy ochrona srodowiska? I tyle. Jakie prawo? Kierunek studiow, a co to jest? To tu wiecie 5 lat bitych studiow dziennych - wszyscy powieszeni, a tu 3 lata nie wiadomo czego. Eeee bez sensu wszystko. Dlatego chcialam byc lekarka albo ekonomistka. Reszta bez sensu. Prawo - ekonomista moze stanowic prawo i tyle. Takie cos. No i to wszystko. Taka byla moja babcia i nikt jej nie chcial. A mojej matce kazali krew pic menstruacyjna na stala prace po przeczytaniu Dzienniczka - jak to jest ogranie wylewu i tak jestem oddana do Polski. ja normalnie dostane swira. I tyle. I wiecie nic tylko marzylam zeby w szkole uczyc. Naprawde. Ale rozumialabym rodowod na szkole i do dzis siedze w Pilsudzie - po angielskim 2 lata i biblioteka i nie dalabym sie wywalic. No ale wiecie . Nie umialam sie pozbierac. A studia to wiecie nie pochwale bo cala rozkradziona, brak passu USA -kim ja jestem? WER BIN ICH? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

ja troche zle myslalam.Mialam tego Jana Ewangeliste, ale nie mialam Apokalipsy. Znaczy mialam ale nie na zycie. tego nie mialam przemyslanego. Ja mialam apokalipse na KONIEC SWIATA. czy za mojego zycia? A zycie to jedna Apokalipsa i ludzie tak leca. Czy maja racje nie wiem.No ale TAKIE MIALAM MOJE ZYCIE i tyle. I mialam jana Ewangeliste ale na ojca. I mialabym Apokalipse i powiem wam nie poszlabym na biologie. Nie poszlabym . PO CICHU. A ja tak sie zrobilam biologiem. I po co? Tylko kim sie mialam zrobic GLOSNO? Filologiem?No to chyba lepiej filolog po cichu i biolog glosno. Takie cos. Bo z tej filologii to jeszcze prace znajdziesz a biolog. Z rozpiska pi razy oko urzad sie dowiem by mi pasowal. Zla katedra - zle wszystko. Nie ta katedra. To bym cos wiecej musiala wiedziec i tyle. takie cos. Ja chcialam byc botanikiem ale nie umialam. Tylko tyle. I z tego mialam ladnie urzad. tu sie dowiem. A gdzie indziej? Ale wszyscy mi Linneusza ukradli i tyle z calosci... wszyscy. I wiecie ktos sie ulitowal nade mna. 1 osoba. Ale coz... i tyle. A teraz chce tylko rente. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie ten watek potraktujcie - jesli robicie cos w terenie zebyscie STALI O TEN TEREN bo wiecie nawet po wielu latach - zobaczcie ile moge mowic - dlaczego sie nie obronilam , takie cos, a co bym miala mowic jakbym stala o pracownikow uczelni mej. Juz ich znalam z magistra. i tyle. pracy mi nie gwarantowali. Niczego i tyle. To wszystko. A tak - nawet ciekawa historia i wilki - takie cos. I tyle. Ten profesor jeszcze zyje - tak pisze. jak sie pozbyc tego nazwiska? I wiecie - ci urzednicy tez tacy sa. Bo by sie pozbyli tego nazwiska. W sumie wszystko im zasrawa. A wiecie prawa profesor nie stanowil i co teraz? Wszystko popsute moim zdaniem. Zjedli te bombe ci studenci , powiesili sie i to z rozpiska na oceny i komu one pasuja teraz? A co mieli robic? Jak mieli wiecie chyba tlumaczyc jak nie mieli LASU W PRACY - profesor sie z nich smial, mieli mu sie nie dac. A oni? Powiesili sie. I wszyscy sie smiali - ale wilki - mieli go zagryzc. A oni sie powiesili bo wilki powinny polowac, a oni zjedli bombe atomowa. No i co? czy mieli racje? I tyle. Nie zalowali czy zalowali ze sie powiesili wiecie po tej bombie? Takie cos to jest - ja sie nikomu nie dam!!! GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie ja ide z tego watku zeby ktos mi nie zarzucil, ze calkiem mi juz wali na leb. Musze sobie przemyslec WYCIECZKI W SPRAWIE PRACY. A czemu sie nie obronilam i mi nie pasuje bo straszna hsitoria wyszla, ze w moim terenie gdzie pisalam prace doktorska ZAOCZNA powiesili sie studenci, ktorzy pisali prace MAGISTROWI i ze byla z tego jego habilitacja to wpisali mu w urzedzie PROFESOR wiecie i z tego nie pasuje nic. I tak dostalam ten teren - za nazwisko wiecie, z ktorego W SUMIE jesli myslisz uczelnia TO ZADEN URZAD NIE PASUJE, a jesli myslisz urzedem to od razu zarabiasz. A jak ja myslalam? I tyle. I tak to sobie czyszcze. Ze nie mam tytulu, jestem normalna i wpisuje mgr choc powinien byc doktor ale mi sie nie oplaca - za stara wiecie to raz, a dwa powiem wam - bez drugiego nazwiska bo w tabelach nic Z MATMY SIE NIE ZGADZA bo trzebaby leciec pierwszym nazwiskiem - Szafer i piszesz co chcesz a z matmy nie wolno wiec to tez byl mobbing. Ale uczelnie ogralam. I zobaczcie MAGISTER WPISANY JAKO PROFESOR i wiecie uczniowie sie powiesili - magistrzy ze byli lepsi od niego bo mieli oceny srodowiskowe. Taka historia to jest. A on? Nie zareagowal. I wiecie - a czemu mial reagowac? Oni mu napisali MAGISTRZY niedoszli prace HABILITACYJNA - szukali mu materialow na habilitacje zeby chyba miec uczelnie i szkole - takie cos i tyle. Ja to bede wiedziec, ale na razie spadam. No i on ich olal. Takie rzeczy to sa. Bo w tym terenie pasuje HABILITACJA a doktorat? A to nazwisko to w ogole nie ruszysz tego i tyle. Takie rzeczy to sa. I wiecie bo tam byla INWENTARYZACJA ale bez znaczenia - te prace mialy znaczenie , tamto nie. Co tu nie gra? URZEDNICY - po zleconej pracy powinno zostac PRAWO PANSTWA i nazwisko URZEDNIKA w urzedzie, a twoje - wykonawcy tez ale ZGODNIE Z PRZEPISAMI , przepis powyzej. No to co to sa za prace ze nie zostaje przepis zostaje nazwisko i tytul PROFESOR. A co sie stalo z tymi studentami po bombie atomowej? A znim? Zyje? Widzieliscie go? Rok urodzenia 1934.Takie cos. Tyle w necie o nim. ???? GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość Bezdomny i Bezrobotny Poeta
Wiersz dotyczący wojny. Jak Ci się podoba Bezdomna i Bezrobotna Rencistko? Herbert Zbigniew Pan od przyrody Nie mogę przypomnieć sobie jego twarzy stawał wysoko nade mną na długich rozstawionych nogach widziałem złoty łańcuszek popielaty surdut i chudą szyję do której przyszpilony był nieżywy krawat on pierwszy pokazał nam nogę zdechłej żaby która dotykana igłą gwałtownie się kurczy on nas wprowadził przez złoty binokular w intymne życie naszego pradziadka pantofelka on przyniósł ciemne ziarno i powiedział: sporysz z jego namowy w dziesiątym roku życia zostałem ojcem gdy po napiętym oczekiwaniu z kasztana zanurzonego w wodzie ukazał się żółty kiełek i wszystko rozśpiewało się wokoło w drugim roku wojny zabili pana od przyrody łobuzy od historii jeśli poszedł do nieba - może chodzi teraz na długich promieniach odzianych w szare pończochy z ogromną siatką i zieloną skrzynią wesoło dyndającą z tyłu ale jeśli nie poszedł do góry - kiedy na leśnej ścieżce spotykam żuka który gramoli się na kopiec piasku podchodzę szastam nogami i mówię: - dzień dobry panie profesorze pozwoli pan że panu pomogę przenoszę go delikatnie i długo za nim patrzę aż ginie w ciemnym pokoju profesorskim na końcu korytarza liści

No to widzicie z tego terenu UZURPUJE sobie prawo pisania tych ocen z rozpiska. Ze w takim terenie pisalam doktorat i wiecie jak ja go mam dokonczyc? Pasuje uszanowac profesora Szafera i to wszystko. Inie moglo tak byc? Za dobrze bym sie miala. Wszysko mi popsuli. A ten profesor Szafer tak ladnie tam pasuje , tak wszystko porzadkuje i pasuje mi cos napisac dla koralika z tego. A ochrone przyrody miec z takiej innej POPULARNONAUKOWEJ tego profesora wiecie HABILITOWANEGO MAGISTRA.Takie cos. I wiecie - po mnie zostaje prawo. Takze ja to moge pisac. A tak? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

No dziekuje Ci bezdomny i bezrobotny poeto - na razie musze isc - cos przeczytac, ale powiem wam - takie cos - tylko z tego terenu mam te oceny - z tego profesora, powieszonych studentow. Z tego mam rozpiske sie dowiem. Nie -rozpiske mam od babci. Nic tylko kazali jej pisac te oceny po studiach. A ona nie chciala i poszla wyzej??? takie cos. NIe chcieli jej tam gdzie ona chciala - takie rzeczy. I gdyby wiedziala co dalej to by wziela te oceny tylko wiecie - jej mezowi nie pasowalo z tego plywac chyba. I tak ja niszczyli za malzenstwo. No to on plywal, ona siedziala w domu. Bo wiecie mieli 2 dzieci. Co one mialy robic? Z morza pasuje wszystko, a z takiego czegos? No i po nia przyszli? A czemu? i tyle. Takie cos to jest i z tego mam te rozpiske ale tez z obserwacji Mengele. Od siebie. I z terenu. Ze szkoly nie mam nic - biznesy parlamentu brytyjskiego od zamordowanej anglistki. Tyle. Czy sie tym bede zajmowac? WTC mi zostaje -takie cos. Ale ogolnie nie bede sie tym zajmowac - co innego bede robic. W krajach arabskich bede dzialac. Tyle moge zrobic w przyszlosci. Prace stala mam z rodziny i tyle. Takie cos. To wszystko. tyle mi zostaje. Powiedzmy , ze mam kraje arabskie od brygidek to mialy je uszanowac bo w sumie jedna ksiazke arabska mialam , ale czy one z szacunkiem sie wyrazily o tych krajach arabskich? Ja mialam szacunek - a one? Co to mialo byc? I wiecie kilka innych ksiazek i zbieraj se paszporty i moglyby byc. A one jak cos przyslaly to wiecie - poogladalam z przodu , z tylu, CO TO MIALO BYC? PO CO TO? Co ktos tym chcial osiagnac? No duzo nad ta ksiazka myslalam ale nic nie wymyslillam. Zwlaszcza ze jestem oddana wiecie Skarbek/Adolf/sw/Elzbieta /wilk. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

GDZIE JEST MOJA RENTA????!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!! :( :( :( :( ps. ja nie wiem jak mozna byc normalnym Z TAKICH HISTORII.Nie mozna i tyle. Dopiero sie trzeba pozbierac i jakos znormalizowac. Np? Jechac gdzies na wycieczke. I jakichs mysli nabyc i tyle. takie cos to jest. I tyle. CDN!!! ps2. dajcie jakiegos bloga o wycieczkach fajnego - gdzie ktos byl w POlsce. takie cos. Albo gdzie mozna TANIO I NIEdALEKO na poludniu Polski jechac. Powiedzmy za praca. takie cos. Zeby miec prace stala. GDZIE JEST MOJA RENTA? :(

GDZIE jEST MOJA RENtA????!!! cdn ps. nt powyzszego bloga wypowiem sie za jakis czas. Obecnie nie i mam swoje powody. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość publiczna wojna płciowa
Prezes w grobie leży. Na koturnach śpiewają o zgryzocie w zakładach uspołecznionych. Kiwali palcami. Kwilili buciorami w życie. Nie mam już siły się obsuwać w nicość. :(

No nie wiem czy to sie stalo wtym terenie moim to jest WOJNA PLCIOWA. To jest WOJNA NA TYTULY i wiecie ja sie zaburzylam bo te waloryzacje zeby sie nie okazalo ze to byly kawalki prac magisterskich studentow pisane dla MAGISTRA ktory mial byc HABILITOWANYM MAGISTREM i oni chyba mowili ze prace sa na HABILITACJE jego i byl to material na habilitacje i mu ja dano chyba z pominieciem tytulu doktor. A to chyba magister byl i dali mu zarobic, a zrobil sie z calosci tytul jego PROFESOR w urzedach. I wszystko jest zawalone NIBY nazwiskiem - a nazwisko jest jakby HEREZJA wiecie. TAKIE COS TO JEST. I ja powiem , ze z tego nie jestem po obronie i nie mam tytuly doktor. I wiecie on gadal HEREZJE i oni tez na niego. I byli wilkami na niego ale mu tam zbierali do swoich prac wiecie ogral ich imieniem - rozumieli tylko nazwisko i tak nic sie nie dzieje w tej ochronie przyrody, a on chyba??? MOIM ZDANIEM mial napisana mala ksiazeczke ze oprocz tego to nic wiecej i WSZYSTKO ROZWALILI ci studenci i on. Ze jego chyba posralo z ta habilitacja - ze to byla HEREZJA na niego, tyle lat siedzial na pewno na uczelni i ani doktora i to pasuje ze tak w tym terenie wiecie w sumie NIC NIE PASUJE i on mial mala ksiazeczke napisana i to byla chyba jego praca magisterska i on sobie tak to cenil, ze wiecej nie potrzebowal i uznawal las i to. I to wszystko. I on te ksiazeczke wydal - ale to juz bylo pozno. Ja te ksiazeczke widzialam.No ale widzicie - tyle madrego z calosci. I dla siebie on mial racje i ja mial. No ale ... takie to wszystko jakies. No on mial praktyke nauczyciela akademickiego wiele lat, ale bez doktora. No i nagle profesor. takie cos to chyba jest. Bo oni mi dobrze zyczyli na uczelni, a ja takie ekscesy.Co wy i tyle. A ta uczelnia to jedno klamstwo jest - prawda to jest ten moj rok pass USA i krzywe protezy - ja nie znam innej prawdy i to nazwisko profesora - tu w tym terenie. No bo wiecie - tyle lat tam lazilam - ani obrony no coz... takie cos. Studenci pisali waloryzacje zostal tytul I NAZWISKO . Bo tytul tez. A imie? I tyle. I tak mozna z wszystkiego odejsc - IMIENIEM TEGO PROFESORA. tak sie bili. I ja wiecie w ogole nie stalalam o to nazwisko, a zostalam oskarzona ze stoje o nazwisko profesora, ktory sie powiesil - bardzo slawny wiecie - bardzo madre rzeczy pisal. W zasadzie PODSWIADOMIE chcialam sie nim wyniesc, ale nie umialam -nie wiem czemu. Ale to mi zarzucono. A o co mialam stac? O prace naukowa tego profesora powiedzmy HEREZJA NA NAZWISKO MIAL. Nie umialam. Wezcie sobie to poczytajcie - jesli wiecie jaki to profesor - co prawda mnie to po nic nie bylo ale taka praca ze wiecie PUSZCZA BIALOWIESKA WYSIADA i to wszystko jest polska nauka - habilitacja magistra i powiem wam ZACHECAM ZEBY skonczyc na 3 literkach bo tyle czasu zmarnowalam w sumie, ze cos strasznego. jeszcze na zaocznym doktoracie. Ksiazki moje wszystkie - dzis zaluje JEDNEJ KSIAZKI ze kupilam. Kazdej!!! i tyle. I TYLE TO WSZYSTKO WARTE bo to nazwisko co napisalam - slawne w Polsce, ekolog, to nie - to sie powiesil. A ten teren to co?No i zostalo mi NIEPOKOLANE nazwisko promotora. I tyle. A po co? I koniec. No i wiecie te powieszenia na uczelni, takie cos. Z czego to? No nawet ten moj powieszony rok. Nawet to.Ale wiecie kradli mnie ze nie ma szans ze sie poddam. Wszyscy. No niemniej historia bardzo polska i tyle. Nie wiem jeszcze co to jest wojna polsko-ruska i data jakas. Moze ktos cos napisze. Atak na Moskwe? Co to mialo byc? i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :( ps bo wiecie wojna POLSKO-bolszewicka to wiem co to jest. A co jest wojna polsko -ruska? Jest taka wojna? Kiedy? Z gory dzieki za odpowiedz. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość Pierdzielnij się babo
w ten pusty łep i przestań śmiecić na forum.

dziekuje za bloga 🌼 - bardzo fajny - WILCZY PARK. Bardzo fajne. Jak najwiecej WILCZYCH PARKOW musicie miec w Polsce. I hoduja wilka i wszystko gra. No cos mozna zrozumiec , ze las najwazniejszy. Wiecie to chyba bylo tak, ze on byl magistrem wiele lat, a one - to byly kobiety mu zbieraly wszystko, uczyly sie tych prac, a on ze gotowac mialy sie uczyc. I same kobiety sie pozabijaly przez niego, ze zostal z nich DOKTOREM HABILOTOWANYM po tylu latach magistra. Wiedze nic mu nie zarzucisz, a im? zarzucisz? i tyle. No i koniec marny. Kto mial racje?I tyle. a ja on na nie lecial. Wcale nie nazwiskiem. A one ze jedna HEREZJA to on. A czemu? Bo nie byl religijny i tyle. No i wiecie reszty nie wiemy. I koniec. Czy byl swiety? Nie wiemy i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

sam sie palnij w leb. Ale sie urzadzilam- no ale coz... takie zycie i tyle:( GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! cdn :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Te mosty jeszcze fajne - wilki i mosty - bardzo fajne - jakies parki jeszcze fajne by sie przydalo. Wilcze parki i tyle. Kurde powiem wam jestem po stronie tych kobiet co sie powiesily bo sie mialy uczyc gotowac. I co jeszcze? i tyle. One po prostu chcialy dobrze zyc z uczelnia. I wiecie on mial wiedze i mu pomogly troche, no ale to byly prace do urzedow i sie zajechaly.No i kazdy wiedzial z czego mial mgr. I to bylo takie madre, a one? Co one znalazly w tym lesie? I nikt sie nikomu nie dal i sie powiesily i wiecie trzeba uwazac na imie jeszcze tego profesora. Zajechal je nazwiskiem nie - IMIENIEM. Ale nie tylko. I im udowadnial ze mialy siedziec na dupie i tyle. A przynajmniej nie tak daleko.Jeszcze je krytykowal. Bez szans na doktorat i wiecie nie rozumialy -bo to jest norma - nie rozumialy CZEMU IM NIC NIE PASUJE Z NIEGO? No czemu i tyle. I koniec :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość publiczna wojna płciowa
Zdechłam z mózgu i płacić nie ma komu i za co niby? Za te kwiaty zdechłe? Matka wyjechał do roboty i wszyscy w domu poumierali przez ten gaz, bo go nie zakręciła :(

Bardzo ciekawy ten link z blogiem - moze jeszcze ktos cos napisze. Ja bym musiala po wilka jechac ale to daleko. Wiecie wszedzie wilka hodowac, las i jest stala praca tak, a tak? I ja zostalam okradziona, mna sie nikt nie przejmowal. Ksiazki mialam ukradzione nawet na studiach!!! las!!! w sp mialam ukradziony swietlik - no wszystko - sklepy, wszystko. takze wiecie ja o Polsce nie chce slyszec. I po 3 roku pojechalam na wycieczke WILKA Z LASU ODEBRAC tylko tyle i stala praca. I jeszcze mnie corka przeora oszukala, nie pojechala tam. No mowie wam ten rok to normalnie nawet zera nie byly, tacy ludzie jak ta historia tego profesora przyrodnika i STUDENTEK chyba- chyba wojna plciowa rzeczywiscie ale wiecie w sumie chodzilo o kariere. jakim prawem on sie wpisal PROFESOR? Bo wojna plciowa tez ale to cos malo by bylo. Panstwo jeszcze i tytul. Takie cos. I tego im nikt nie powiedzial i sie powiesily -mialy prawo do samobojstwa ich zdaniem i tyle. No taka historia straszna i tyle. I ja uwazam, ze ta laska tak jest zajechana a nie mna. Ta zniknieta ostatnio. Ja nie stoje o transport. Bo transport to skad dokad i po co. I tyle. takie cos. No i dla mnie to nie jest najwazniejsze. Np MAPA jest wazna, wazniejsza. A najbardziej renta. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość mojsze czartoryski
PROCESOR! No mnie zastrzeliła tym p r o c s o r e m! Gdzie ona była gdy konstruowano pantałyki? Ja się pytam kto ma takie wymagania, żeby PROCESOR? Ale komu i na co P R O C E S O R? A skutki uboczne? Delfina była przeciwna. :( P R O C E S O R !

Nie wypowiadam sie nt bloga o wierszach bo go musze PRZEMYSLEC tego bloga. Nie ma czego. jest. Wycieczki mam opanowane. rele tak sobie i tyle. Tego bloga nie mam przemyslanego to nic nie pisze, ale przemysle i sie wypowiem. A te studentki i profesor to jest wojna SPOLECZNA. To jest tez wojna plciowa ale jest wyzsza. I on mogl z nimi walczyc bo szlo o teren z wojna. Co sie mu wtracaly? Byl magistrem ,wiedze mial , poglady mial.Nie stal o prawo. On byl na uczelni. On mial POGLADY NAUKOWE. To jest uczelnia. One myslaly zle. On myslal dobrze. On uczyl czego uczyl na uczelni mial TYTUL PANSTWOWY i poglady naukowe. A jakie one mialy poglady? Ze co? Ze on jest HEREZJA? One mialy miec naukowe poglady i zostawalo im pracowac na uczelni. A nie? No co jeszcze? GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

PROCESOR! No mnie zastrzeliła tym p r o c s o r e m! Gdzie ona była gdy konstruowano pantałyki? Ja się pytam kto ma takie wymagania, żeby PROCESOR? Ale komu i na co P R O C E S O R? A skutki uboczne? Delfina była przeciwna. P R O C E S O R ! =========================================== Wiecie tego nie rozumiem. Wiem tylko, ze poleglam na pracowniku NAUKOWYM uczelni z tytulem MAGISTER , ktory NA SILE byl przez studentow promowany wyzej - HABILITOWANY. I zostal profesorem bo co bylo robic. taki dorobek. taka historia to jest. No to panstwa nie cenil - przez Slask na przyklad. Poglady naukowe mial - kto mu je uszanowal? kto sie nimi przejal? Byl tylko magistrem. I wiecie tak sie skonczyla ta wojna i powiem wam on zarobil i to ile, te bez grosza, a w urzedzie PROFESOR i NAZWISKO. i co dalej? A w sumie magister tam wpisany i wszystko gra, a tak? PROFESOR. No wiecie co... i to jest moj koniec przy mojej rodzinie ja jestem PO MATURZE i to az za tyle. Po co mi magister w takim panstwie i to jeszcze DZIENNY. takze wiecie ja juz tylko ksiazki i nic poza tym i tyle. Tak sie szanuje nauke tu, a jak masz kontakt z tym nazwiskiem to szanujesz POGLADY NAUKOWE, a to jest tytul i nazwisko i tak sie czlowiek zaburza i nic nie pasuje, zeby zarobic. Wiec z tego nazwiska mozna stac najwyzej o poglady naukowe - trzeba je znac - na pewno nie sa one wyszczegolnione w habilitacji tego pana i co dalej?Ale sa. I ja wiem jakie sa. Czy sa poprawne?To nie sa jednak poglady profesora Szafera. On mial inne poglady. A moj promotor? To juz w ogole nie wiem. Bo tu jeden i drugi mial poglady a ten moj promotor? I tyle. To by cos znaczyl w towarzystwie jednego i drugiego profesora ale jakos no moze troche. Inne ma poglady. Ale na ochrone przyrody jakie ma? Bo oni maja na ochrone przyrody - przez to mnie wciagneli. A on? No i jeszcze ekolog mnie wciagnal. A on jesli ma to nie istotne dla mnie. To moze mial mi podziekowac. I byloby uczciwie a tak? I tyle . GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość icek pines
Mnie też habilitowali i to wielokrotnie i bez litości dla mojego ustroju. Byłem dręczony procesorami i funkcją wykładniczą z macierzą i derywatami. Do dziś mam wyprane poglądy naukowe i trudności z wychodzeniem na nieparzyste piętra. Także nikt nie może zrozumieć bólu procesji i bez smaku upiornie strupieszałego keksu z Kadyksu od mojej drogiej cioteczki Mariny. :(

wiecie troche sie tam chcialam pouczyc,ale 4 lata i koniec. I tyle.Moze wiecie chodzilo mi o ksiazki, zeby se troche ksiazek nazbierac chociaz... tak do konca? Ale w sumie. I ja recenzji nie mam pracy a powinnam miec 1 recezje z Krakowa i jedna tego profesora. I jakie mialam na to szanse wiecie z nazwiskiem z Warszawy.Po co sie nim przejelam.Nie pasuje i tyle. Na niego mialam miec znajomosci w Krakowie - na tego promotora. Ale jak? Musialabym byc po botanice i dobra w tym byc. Tylko tyle. Chociaz - co to znaczy byc dobrym botanikiem systematycznym bo o tym pisze. Juz raczej ekologiem i tak sie mialam ustawiac. A czemu nie ktos zapyta. Bo zniszczono profesora ekologii i nie umialam. Na uczelni byl wybuch bomby atomowej i nie umialam na ekologie isc, a wsumie jestem ekologiem. Bo kim ja jestem na tej biologii ekologiem. I wiecie z tego wybuchu nie pasowalo mi isc na ekologie. Tyle ile. I tam sie idzie z Szaferem , z Linneuszem. Dobrze sie idzie. A ja juz okradziona - bez lasu, ksiazek. I 5 lat na takich studiach. Wiecie co. 5 lat za duzo. Matura, praca, jakies zaoczne. 5 lat do kitu, cale zycie rozwalone. To liceum no to jeszcze - oddana na mature, ale reszta? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość icek pines
Mnie zabrali na uczelnie w suce na sygnale i z wielkimi pogróżkami. Nie mogłem się skupić na Heliopolis i drżeniu rąk. Płukanie i książki o bombie i Rosenbergach, którzy zabili Stalinowi matkę.

Tez Cie habilitowali? No widzisz i wiecie ja ten teren mam taki ze wiecie NIC Z TYM NIE ZROBIE. Nie w Polsce.No i zostawal mi wyjazd i ja sobie pisalam nawet z Amerykanka i wszyscy na mnie.No ona byla nizej? wyzej? po WYZSZYCH szkolach. No coz... ja tam tyle ile bylam nia zainteresowana no ale w tym terenie bylam i sie nie dam. Tego bylo TAK DUZO - tyle wiedzy - wszystko znisczone. WSZYSTKO BEZ SENSU bo nie gotowalam. No coz... ja tak nie mysle. Ale... :( GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość icek pines
Miałem te habilitacje! I wiem jaki to jest teren i babranie się. Mnie to już powyżej uszu i nogami nie mogę do dzisiaj władać w zakresie pełnym jak choćby żołnierze, czy legislatura. Takie są teraz wymogi i koniec i można sobie ale nie w Polsce, tylko na co to komu?

Gość icek pines
Nawet w filii kościoła buddystycznego na bielanach odmówili mi poręki za Ojcze Nasz. To co ja miałem zrobić? Powywieszać habilitacje na sznurkach i biegać po korytarzach? Szkaradzieństwo! :(