Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

WOJNA

Polecane posty

No wiecie - ja sietam w Stalina juz nie bawie. Wojna polsko ruska tylko - takie cos. Na pewno nie o Stalina. I wiecie to sie obrazilam - tyle sie nalazilam w tym terenie i tak mnie zniszczyli. I sie dowiem uznalam Amerykanke a nizej ode mnie - czytacie jak jest - magistry pisaly habilitacje magistrowi. No OMC magistry i tyle wszystko warte W POLSCE. takze wiecie wiedza i koniec. Ale sie nie osmieszylam bo MOJA WIEDZA, moja kasa na ksiazki, moje nogi , moje zdrowie i tylko... mialam nie chciec tego tytulu. No ale to by cos znaczylo. Nawet dzis - pani doktor by wam pisala te posty, a tak?Pani magister a ten rok moj? I wiecie moze zostalam na tym doktoracie, zeby UCIEC OD TEGO ROKU, zeby nie miec z nim nic wspolnego. A nie mieli racji mi powiedza? passy krajow arabskich i moga tak byc. Pass USA tak jak mieli i 3 passy krajow arabskich. Ale oni nie sa z takiej rodziny.No wlasnie - ale to jeszcze, ze co to za myslenie? No trudno mi to wytlumaczyc. Ja chcialam byc ogrodniczka - sadzic rosliny MOGLAM - izolowac jakies tam nowe odmiany , wiecie takie cos i do tego ROK Z KRZYWYMI PROTEZAMI i ja 5 lat ze wsi w takim czyms. Nie no ludzie chybascie oglupieli. I tyle. No to oni pass USA a ja? i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

wiecie ja nie bylam do konca swiadomajak ja poszlam na ten doktorat bo to koniec byl a na te studia to juz w ogole. I co zrobil ten rok? Po pierwsze zniszczyl rodzine na dzien dobry. A jaka mieli racje? Zniszczyli kucharke, kierowce i nauczycielke biologii. I dalej. TO JAKA ONI MiELI RACJE?I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Powiesila sie kucharka i kierowca. Nauczycielke biologii musieli zabic. I to jest pytanie PO CO SIE ZYJE W POLSCE? Takie pytanie i tyle. Jaka mieli racje? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

ja wam to opisze wiecie - sens zycia to jest w Polsce samobojcza kucharka i kierowca i zamordowana nauczycielka biologii przez wydzial biologii. Przez rok i tyle. To jest sens zycia w Polsce. I rodowod. ALE JAKI? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość Bezrobotny matematyk
Barbaro, ciekawi mnie, czy wolisz całki czy pochodne? Odpowiedz proszę. Pozdrawiam!

Gość bezzzzzdomnaibezrobotnai
Witam w moim watku🌼 tyle ile moim - witam bezrobotny matematyku🌼 - reszte czytelnikow takze. Wiecie LEB MI PEKA jak sobie pomysle GDZIE JA TO CHODZILAM, ale musze jakos dac rade i tyle. Zaczelam pisac nowy watek - ale mi nie wyszedl ten watek cos - za krotki temat napisano - no to go wpisuje ponizej i wiecie rozumiem , ze ta moja opowiesc o profesorze HEREZJA powiedzmy niczego nie zmienia, ale jednak jakies zaburzenie mnie z TERENU nastapilo bo wiecie jakos PRZYLGNELAM do tego terenu. I ja sie za to nie dam nikomu bo jeden las a GDZIE WILK W LESIE? i koniec. A oto co napisalam w nowym watku: ============================================== na starym nikt niczego minie napisal. Ciekawe czemu? Ktos ma jakies obawy? wiecie napisze wam, ze no nie wiem czemu tak zaczelam lazic po tym terenie. To skomplikowane. Uczelnia - ten budynek gdzie zaczelam doktorat to znikniety psychiatryk takze napisze wam ze no coz... chyba cos tam sie zaczelo dziac ze mna. Byl to poczatek DOKTORATU ZAOCZNEGO. Nie mieli doktorow? Takie cos moze. No a ten teren to wam pisalam - pracowal magister na uczelni to go mialy wylac magistrem. Co te laski zrobily? No i wiecie - nie wiesz tego i TRACISZ ZDROWY ROZSADEK. Bo ja stracilam zdrowy rozsadek ja sie nie dam. NA SZCZESCIE pracowalam w szkole i mialam wakacje ZAPLACONE. No ale tez to takie bylo - cala historia jakas taka - HORROR CODZIENNY I tyle. On uwazal, ze mial rodzine i wiecie do swidania. Bo nie byl zonaty. Swoje poglady i taki koniec. A one? i tyle wszyscy narobili. Teraz dopiero jest OBALONY. Profesor normalnie, ze najwiekszy w Polsce. Dajcie spokoj. Na terenie WOJNY 1510. Sie wkopalam. No ale tez by mi sie nie dalam to mialam byc mezatka no ale wiecie - a kto to powiedzial? No bo co zonaty? rozwodnik? Takie cos i tyle. Dobra - moze cos napiszecie moze nie. Ja robie swoje porzadki i tyle. Co jeszcze moge napisac? Tak mnie wciagnelo to lazenie po terenie i tylko mialam wiedziec tak ogolnie CZY TO MIALO NAJWIEKSZY SENS? No i tyle. I tak sie wciagnelam. No ale ten teren i tak dalej. Nie dam sie za 2 rzeczy tam wiecie i tyle wam na razie napisze. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :( =================================================== cdn.

Sorry a literowki, ale wiecie -musialabym bloga pisac, zebym miala sile przeczytac te posty raz jeszcze i wiecie tak mnie wciagnac pass niemiecki. I widzicie - jak macie pass uczcie sie jezykow obcych bo tak skonczycie jak ja. Jezyk i koniec. No i na koniec troche tego niemieckiego musialam sobie przypomniec? przyswoic bo widzicie calkiem oszalalam. Co to sie stalo? Wiecie zycie to tam Apokalipsa, ale to za duzo - no to sie nie obronilam i koniec.Nie - o co tu chodzi i tyle. Ale powiem wam NIESTETY tez sie nie da za adopcje z ograniem panstwa. To niby jak mialam zyc? I tyle.No to na polnoc Polski tam brak rodowodu i pretensje a tu? I to w takiej okolicy?Nie ma szans i tyle:( No i to wszystko. Co jeszcze? Masz mgr czy dr na tym bezrobociu i tyle. Takie cos. No coz...to tyle ode mnie bo co tu jeszcze napisac powinnam.Nie mam pomyslu juz - taka prawda. GDZIE MOJA RENTA????!!!! kolejny dzien walki o rente i koniec. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

wiecie ja w Niemczech mam 4 procesy tak za 1.Skarbek/Adolf/sw/Elzbieta/wilk 2. 8 razy Wawrzyniec 3 oddanie z ograniem panstwa no to na okolice by mi powiedzieli. Prosze mi wytlumaczyc jak mialam stac. Inna narodowosc. Czyli jak? I gdzie paszport brytyjski do tej okolicy. A wy jak macie passy niemieckie to sie stoi o jezyk. Dla mnie byl to jezyk ADOLFA no ale... to sie dziekuje za pass - w sumie tyle zostaje i tyle. Jan Ewangelista tam jest - rodowody na szkole na magazyn, Kain albo Lucyfer. I dla mnie Lucyfer juz za takie zostawienie problemu - od roku 1510. I tyle. Do momentu jak tego nie wiedzialam po ekscesach , ktore tam przezylam KAIN, a teraz Lucyfer i nie zmienie tego bo ta wojna po prostu ograna i tego nie rozumiecie i tyle. No i to wszystko. Takie cos to jest. No nie mozna tego zlekcewazyc. A czemu doszlo do Lucyfera Niemiec. Ano jakos doszlo - tak samo jak do wielu innych rzeczy i tyle. Takie cos to jest i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Jeszcze wam napisze, ze JA mam panstwo ograne. Ale jak macie panstwo - tak wylecialam z pracy w Korfantym i tak jest moja renta. przykro mi bardzo i tyle. Albo nie przykro. Z ktora sie WYNOSZE z tej PIER POPIER wsi i koniec. Bo wiecie takie studia to lepiej isc do roboty chociaz... no ale to 5 lat i na cale zycie. Troche krzywe protezy... wiecie troche krzywe zwierze ,troche krzywa roslina... aaaa zostaly im paszporty krajow arabskich a wiecie tak im chyba mowili, a ci srali ze smiechu to byl poczatek, a po 5 latach NIE PAMIETALI i tyle. NIE PAMIETALI!!!! i tak ta uczelnia ma sens. W sumie ta uczelnia i 4 passy krajow arabskich i masz godnosc. A tak? Tyle mialam wiedziec i co? A nie jest tak? Ja sie nie dam. Ja sie nic nie zmienilam od sredniej pod wzgledem moich pogladow na panstwo polskie. Na reszte nie mialam pogladow. Ale na panstwo polskie mialam. A jakie? ZEROWE i tyle. Takie mialam poglady na panstwo polskie ZEROWE i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

filmik POWYZSZY JEST O SPO_WIE_DZI - taki filmik wam przedstawiam. Chcialam w nowym watku, ale nie umiem. Moze za jakis czas - moze za duzo pisze - moze za jakis czas wkleje. Posluchajcie i co sadzicie o tym co ten ksiadz mowi. Napiszcie 🌼 Pozdrawiam, bezdomnaibezrobotna

witam, chcialam rozpoczac nowy watek,ale nie mam na to szans chyba czy o co chodzi? :( No to tutaj - dlaczego nie ma mojego listu o spowiedzi? Co jest grane? Jedyny blad jaki popelnilam to taki , ze na ZAGRANICZNYM blogu SWIADOMIE nie wpisalam spowiedzi - co sadze o spowiedzi i takie cos. No i moze byloby inaczej, a moze tak samo. No ale to bylby moj poglad. Ja mam ograne panstwo. A jesli nie mam to dopiero teraz. Ja sie nikomu nie dam ze tak moglo byc i tyle. Nikomu to nie przeszkadzalo i ...taki koniec. Renta jest moja wiecie i ja sie nie poddam. Brak figur na panstwo nikomu nie przeszkadzal. A co wam w ogole przeszkadza. Brak powolania? A co to znaczy? i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :( =============================================== Witam w moim kolejnym watku, nie wiem czy moge go wkleic. Dlaczego wycieto moje listy o spowiedzi? Cos tam bylo zle? Robie test wysylania na forum GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość kafeterjanin
czemu wątki zakładane przez chorych psychicznie nie są usuwane? nie zaśmiecajcie forum!

To jeszcze raz... moze ktos tu cos napisze - nie wiem czy dam rade, ale postaram sie no zakonczyc niejako bloga o Zbigniewie Herbercie na rzecz bloga o spowiedzi. Moze tak lepiej? Nie wiem sama. Ten blog o Herbercie chyba nie ma sensu. Do dzis nie mam renty. Nie chce z siebie robic posmiewiska - i tak jest wesolo choc wiecie... a blogiem o spowiedzi pokaze , ze mam jakies poglady bo tak to tez wygladam jakos...dziwnie. To tu o spowiedzi a tu poezja. Tylko wiecie to tez nie jest calkiem debilne bo powiem wam tu chodzi zasadniczo o to mi , ze ja zegnam szkole. Zeby mi nikt glowy ani zadka nie zawracal. Wlasnie herbertem, ze to w ogole w mojej sytuacji sensu nie ma. Z doktoratu - jak mnie urzadzono, jak lazilam mam figure. Czy mi to potrzebne? Przyda mi sie jakie zycie dla mnie bylo. W szkole ani tyle. Figure za chodzenie zawsze bede miec. No moze kiedys blysne z tego zlotym zebem nie o to mi chodzilo. Cala uczelnia to wiecie ja tylko chcialam mgr choc czy to bylo najwazniejsze w moim zyciu? Raczej stala praca. A teraz sie dowiem? Czy naprawde spowiedz? No ale walcze o moja rente DARMOWA??? spowiedzia i tyle. Jedyne co jest za darmo i tak walcze o rente ze mialam ograne panstwo i sie nie poddaje. A tym Herbertem niczego nie osiagam. Bo wiecie gdyby NAPRAWDE BYLI nauczycielami innymi niz krzyz na scianie to ten Herbert mialby sens a tak - z doktoratu posmiewisko, a w sumie tyle pracy, a np. wola jakiegos goscia bez matury, ktory sie dorobil. CHOLERNIE UCZCIWIE no ale go wola. To prosze bardzo.Mnie to uwlacza. Ludzie nauki nie, tacy - no to prosze bardzo. Ich wybor. W koncu szkola kojarzyla mi sie z jakims intelektem , z jakims IQ, z oczystaniem to sie dowiedzialam , ze nie mam piatej klepki. Nawet przesladowanie za Janine mnie zdumiewa. A jednak stawiam na spowiedz i tak sobie zyje dalej oraz krzyze rodowodowe i z tego dalszy ciag. Nikt mi zadnego nie postawil to czy sie chwale sie dowiem - niczym. Tylko pisze jak zyje i sie zastanawiam ile krzyzy i jakich miala Ania Shirley bo tak w Polsce jestem i zwalczajac GADY - zwierzeta. Takie cos. I tyle. GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

z OCZYTANIEm - tyle jeszcze chcialam napisac bo sie dowiem wielki doktorat a nie umiem nawet napisac o co mi chodzi wielce i tyle. Takie cos to jest. No coz... to tyle chyba. Moze cos napisze jeszcze o tym Herbercie ale z rozsadkiem, z umiarem , po przemysleniu i tak dalej. Tyle. Co poza tym? Spowiedz, spowiedz i jeszcze raz spowiedz. Za darmo. Na moim najnowszym blogu. CDN GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

ps. jeszcze wam napisze - o tym herbercie tez glupi blog nie jest. GDZiE ON JEST? NIe zyje sie dowiem...no wlasnie - nie zyje :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

w Nastepnym wpisie na moim blogu spowiedzzzz napisze wam DOKLADNIE o czym mowi ksiadz. W ogole nie bede tego komentowac tylko po prostu wypisze jak ktos nie ma czasu sluchac calosci. GDZiE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość bibibi4567
"Rządowe statystyki mówią, że średnia pensja w Polsce to ok. 3600 zł. To znaczy, że średnie składki emerytalne to 703,08 zł miesięcznie - procent Składki emerytalnej do ZUS jest stały, określony ustawowo. Liczba pracujących na koniec II kw. 2011 to 16.163 mln. Możecie te Dane sami zweryfikować przeglądając oficjalne strony rządowe, sięgając do oficjalnych statystyk GUS. Miłej zabawy. Ale co z Tego wynika?? BARDZO WIELE, a właściwie BARDZO DUŻO. Dużo czego?? PIENIĘDZY, oczywiście. Pomnóżcie urzędową i oficjalną liczbę zatrudnionych i oficjalną i bardzo urzędową średnią składkę emerytalną do ZUS. Powinno Wam wyjść miesięcznie 11.375.519.400 zł, czyli ponad jedenaście miliardów trzysta siedemdziesiąt pięć milionów. To gigantyczne pieniądze, a jest to Tylko składka emerytalna. Bawmy się dalej: pomnóżcie to razy 12 miesięcy, a wyjdzie na to, że w skali roku jest to 136.506.232.800 zł. Kończą się Wam okienka w kalkulatorze? Mnie też. Zatem powiem, że jest to słownie ponad 136 miliardów 506 milionów zł w roku. Mamy w Polsce około 5 mln emerytów, dokładnie - w marcu 2011 - było ich 4,979 mln. To znowu wg oficjalnych, rządowych i jedynie słusznych i poprawnych statystyk. Rencistów nie liczę, Bo już na pewno nie zmieszczą mi się w kalkulatorze, a poza tym - na nich jest OSOBNA składka!!!. Wychodzi mi zatem na to, że rocznie jest to średnio 27.301 zł na emeryta, czyli miesięczna emerytura średnio powinna wynosić 2.275,00 zł. Tymczasem średnia emerytura - znowu wg rządowych, oficjalnych i jedynie słusznych i poprawnych statystyk wynosiła w tymże marcu 2011 zaledwie 1721,00 zł. Czyli o 554 mniej niż wynika ze składek wyliczonych na podstawie danych statystycznych rządu RP, GUS, ZUS, KRUS i każdy inny SRUS. Jak policzycie dalej, to wyjdzie Wam NADWYŻKA rzędu 32% w stosunku do wydatków na Emerytury (czyli średnio ZUS jest na plusie około 2,5 miliarda zł miesięcznie, czyli 30 miliardów Rocznie!!!). Tymczasem, rząd ubolewa, że budżet dopłaca ponoć do emerytur dziesiątki miliardów rocznie. Jesteście zdumieni?? To przeliczcie jeszcze raz. Też liczyłem, bo nie wierzyłem. Wniosek jest taki: ktoś z trójki: GUS, ZUS, Rząd RP łże. ŁŻE W BEZCZELNY SPOSÓB. Gorzej: dopuszczam możliwość, że łże więcej niż jeden, a nawet że łżą Wszystkie wymienione instytucje. Taki jest mój wniosek. Ale jest też PYTANIE: co dzieje się z nadwyżką??? I takie są wnioski wynikające z oficjalnych danych statystycznych. Chyba, że Rostowski przesłał sfałszowane dane do GUS, wszak to, używając eufemizmu, mistrz kreatywnej księgowości. Załóżmy jednak, że dane oficjalne są prawdziwe, a więc wnioski zeń wynikające także. Proszę sobie wyobrazić, jaka gigantyczna nadwyżka powstanie przy wydłużeniu czasu pracy potrzebnego do osiągnięcia wieku emerytalnego. Oczywiście, pracy tej i tak nie ma, a bezrobocie zamiast maleć wciąż rośnie, co również potwierdzają dane oficjalne. Na co ma pójść taka nadwyżka?? Na zrzutkę na Greków?? Włochów?? By żyło im się jeszcze lepiej?? Gdzie jest kasa ??? Jeśli tak jak ja, jesteś przeciw kłamstwom rządzących, to proszę skopiuj to na inne fora, aby Jak najwięcej osób mogło to przeczytać, zanim zostanie usunięte. Dodam od siebie że post został usunięty po 20 minutach od chwili pojawienia się go na w.p"

Gość wpeowpwppew
co to za inwigilacja? Ja nie zamierzam się spowiadać

ja w Polske nie wierze. Kto zarabia te 3600 zl. ja nigdy tyle nie zarabialam. ja tylko w szkole pracowalam i tyle. A teraz wylecialam i wszystko od poczatku. A spowiadac sie nie bedziesz. No ale trzeba sobie spowiedz przemyslec. Ten ksiadz ma duzo racji -nie wiem co prawda co robi w Medjugorie - KK chyba tego nie uznaje. Ale to jest ksiadz - to on ma racje. Ja tylko napisze o czym mowi. Bo to jest net - tu trzeba sie WIZUALIZOWAC i wykorzystywac media, zeby przekonac kogos do czegos albo probowac??? To wszystko. Dziekuje za uwage 🌼 GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

wiecie kazdy w zyciu robi swoje. Nie wiem co by na ten filmik powiedziala -napisala Janina S. Ja nie mam zamiaru nikogo zmieniac niemniej zycie polega na tym, ze trzeba uwazac. Autorytetu zadnego ksiedza nie zamierzam podkopywac. Zadnego podkopu i potrzeby podkopu we mnie nie ma. Moze czegos sama sie dowiem? Bo po co robie te blogi. No tego Herberta juz chyba??? koncze, a to - w ramach NAUKi, w ramach jakiegos szkolenia???? moze zebym byla madrzejsza? moze komus te moje blogi cos pomoga? Ja inaczej mysle o spowiedzi, o tym co to jest. I o wielu rzeczach a tu jest takie podejscie - to zostalo nagrane. Moze jakies streszczenie - dla siebie rowniez. Takie cos i tyle. No mysle ze to ma jakis sens- byle gdzie bloga wkleje i to wszystko. Moze ktos sie zainteresuje blogiem o spowiedzi. Nie wiadomo. Moze ktos trafi do spowiedzi. Bo wiecie mimo wszystko blog bo nie utozsamiam sie z tym forum - zaczelam od salonu pieknosci - spowiedz jako salon pieknosci. Nie ja - ale takie haslo tego wykladu/ pogadanki o spowiedzi. Duzo rzeczy tam jest madrych. Moze ktos chce jechac i sobie pojedzie. Ja nie jestem tym zainteresowana, ale moge posluchac DLA SIEBIE o spowiedzi, moze cos skorzystam. A osoby zainteresowane tez zachecam- mozna nawet cos zanotowac i tyle. Bo ksiadz dlugo mowi a nie zawsze mozna uslyszec tyle o spowiedzi. Czasami by sie chcialo a nic z tego. I tyle. Niektore sytuacje sa ciekawe nawet. Inne watpliwe czy niezrozumiale. Samo zycie. Pozdrawiam. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość tup tup tup tup tup tup
trup

Gość tup tup tup tup tup tup
trup