Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

WOJNA

Polecane posty

A teraz jeszcze zapytuje spolecznosc kafe w zwiazku z samobojstwem Janiny S. PO CO ONI W OGOLE POLEZLI DO SZKOLY W roku 1990? Po co? Powiesli nam wszystkim krzyze na scianach?I ja pytam od siebie - mam 2 siostry samobojcze - co ja mialam zrobic z tym krzyzem na scianie? Co ja mialam zrobic? Jak oni polezli do tej szkoly? Jak mogliscie sie na to zgodzic? I to jest kolejny dowod ze Polska to kraj bez Boga - bez 2 pierwszych przykazan - po co oni tam polezli tak naprawde i po co? tak naprawde powiesili krzyz w kazdej klasie i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie do czego zmierzam za kwote dzis otrzymana ani nie kupie mieszkania ani nie obronie doktoratu. Czy jest to uczciwa kwota? Nie wiem. Nie interesuje mnie to. Wylacznie renta po matce a kiedys pojde w inne prace. I wiecie ja nie mialam wplywu na to co wyprawial moj rok. 90 osob, ktore juz dawno nie zyje. Takie studia to wiecie - bez sensu i tyle. Zupelnie. Nie rozumialam tej uczelni ukladu. A gdzie indziej? A to nawet dobrze szlam ale nie moglam - tam bez sensu. Na reszte kasy nie bylo takze wiecie - bez doktoratu, rodziny , wszystko bez sensu. A na to ja nie zarobilam i tyle. I nie o to mi w ogole chodzilo. Przegralam z 4 passami , umowa o prace na pakt z diablem, zakonnica z 2 dzieci , zemsta za slub koscielny i wiecie - gdyby ktokolwiek NAPRAWDE MYSLAL O SZKOLE O UCZNIU to by mi papiery zwrocili i byc moze dalej bym uczyla. Moze by cos wyjasniono po ludzku. Moze choc doradzono odejscie ze szkoly - ze wzgledu na np. powieszony rok i dlatego ja tak dlugo pracowalam a diabel mnie porwal nie ze wzgledu wiecie na powieszony rok tylko o ile to na zniszczonych 2 Amerykanow z rzymskim rodowodem . Bo to bylo na wojne, straszne. A powieszony rok to co niby i tyle? A oni przegrali z rokiem 1512, passy USA mieli zrobione mna wiecie - takie cos. I tyle. Co jeszcze? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 ;( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość Kilgore Trout,
Witaj, Bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix - właśnie mnie olśniło. Jesteś jak drzewo. Na kafe burze i zawirowania, a Ty trwasz doskonale obojętna.... 🌼

Moze cos tu napiszecie a jesli nie to wychodzi na to ze jedyne co ma w Polsce sens bez passu USA to...koralik. No a Jan Ewangelista? Niemcy? I tyle. No i powolanie. W Korfantym powolanie. Ale ta szkola nie byla taka. Ale jest i tyle. No to wiecie po Korfantym koralik i tyle. Gdzie ci uczniowie mieli koralik?Nie dam wam sie i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Jestem drzewem z lasu I CO MI ZROBISZ? Taka jestem. Jak chcesz ze mna wygrac? DAB Z LASU I JELEN. Kozirog debosz. Jak mnie chcesz pokonac? Taka jestem - DRZEWO Z LASU. DAB. Jutro napisze byc moze jakis wiersz o drzewie. I wiecie mnie porwal z tego szatan. I tyle. Ja juz taka nie jestem nie do konca. A angielski? To tylko nazwiska i tyle. Czemu akurat Szekspir? i tyle. No ale wiecie przyrodnicza bylam i jestem. W sumie ogrodniczka. Troche bym pokombinowala i ogrodniczka. Musialabym nie byc tylko na kase wzieta. Jak ten uczen. Jego w ogole nie bylo - tylko kasa i tyle. I wiecie jego zdaniem ten angielski mu pasowal i jak tam cos umial to se mial isc. No ale za co? On mial isc na komisje i poszedl na smierc. Zle zrobil. No ale widzicie jak jest. A ja nie mialam powolania... matko swieta :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość Kilgore Trout,
A po co ogrywać dąb. Bez sensu. Wiesz. Nie mam takiego zamiaru. Trzymaj się 🖐️ 🌼

Gość Kilgore Trout,
P.S. starych drzew się nie przesadza.

czesc kilgore, nie ja dostane rente i ja sie wynosze. To nie ma sensu. Ja nie jestem zadnym drzewem. O co tu chodzi? Wiecie - tak mysle - ale to jest BAAAAARRRDZO ogolne wytlumaczenie w 3 linijkach. Ja na studiach mialam bardzo glupi rok i nie wiedzialam ze sie kropneli wiecie. I zostalam na doktoracie.No moze przez to ze czegos mi brakowalo. Ale wiecie ja nie zamierzalam sie uczyc 20 lat ani tyle. Ale jakas tam mozliwosc byla to poszlam BEZ ZNAJOMOSCI REALIOW kraju. Przykro mi. W tej chwili jestem w szoku, a kare smierci mam wymierzona latami. Ja nad tym w ogole nie panuje. Ja wiecie zyje krajami arabskimi i tak pass USA - tyle moge zrobic dla USA - zasluzyc na ich pass passami krajow arabskich. Niemcow traktuje jak Kainitow - nie istnieja np. za amazon i tyle. takie cos to jest. I wiecie no ja nie wiem - nie rozumialam kary smierci w Polsce - tak przegralam. I nie rozumialam Indian do konca, swojego zwiazku z nimi. Nie zostalam lekarka. Bardzo smutne. takie rzeczy. I to wszystko. I wiecie ja naprawde myslalam, ze powiedzmy w 2004 roku bede pania dr i tak se moglabym wtedy pimpac z tym dr Mengele a tak bez sensu bo...nie mam stalej pracy. Ale wiecie to nie jest wszystko. I tak mnie zniszczono. No powiem wam - dostalabym 2 kary w tej szkole i bym sie troche pogodzila z negatywna ocena pracy, a tak? Ja sie z tym nie umialam pogodzic. Ja po prostu - no cos mi sie takiego stalo ze nie i nie i nie i nie. Ze mialam miec kary, ze to bylo za ostro. Ze co ja zrobilam zle? I ja nie umialam wymyslic tego koralika a powiem wam -powolanie to nie jest sposob w jaki istnieje panstwo polskie, a stojac o program nauczania powinnam stac o panstwo polskie. I to sa 4 rodowody i wiecie co - no to pomysl czy ta osoba nie ma panstwa i co? Stojac o program nauczania zostalam skreslona ze nie stoje o koralik. A oceny uczniow? Same piatki. Tak wlasnie stalam o koralik. Ocena. I tyle. A nie? GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

wiecie 1% przyznalalabym racji klechom gdyby w tej szkole skad mnie WYJEBALI tak to nazwe przyszli i wbili mi krzyz do sciany. Bo co moga zrobic zeby to sie nie powtorzylo wiecej. TYLE i koniec. To wszystko co mam do napisania. Bo wiecie dyrektor zyczyl mi kosza na glowie i w tym momencie ksiadz ktory wbija krzyz do sciany i macie 1% racji, a tak? Nie wiedzialam czy ja sie przeslyszalam? Co powiedzial pan dyrektor - nikt nic nie slyszal. A to sie CHYBA??? przeslyszalam. Moze mi cos tam w uszach zawirowalo. Takie cos to bylo. GDZIE jEST MOJA RENTA?????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie i majac OMC 40 lat tak rezygnuje z passu niemieckiego bo takie zycie - Skarbek/Adolf/sw Elzbieta/wilk i ich popieraj. 8 Wawrzyncow popieraj. Ojciec biologiczny - to tez poprzec? i tyle. takie cos. matki nie bylo. A czemu? Czemy ja nie jestem ochrzczona. A dalej? Nie no wiecie do widzenia. I tyle. A co ja mialam robic w zyciu? Kolekcjonowac jaja - ale czyje? ALE JAJA - takie cos. ???? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

wiecie ja ich nie do konca poparlam. Ja ich poparlam z rodowodu na szkole i sw. jana Ewangelisty. I wiecie Niemcy to tylko trzeba miec wytlumaczone ze pass kasa i tak sw. Jan Ewangelista - rodowody na sklep i magazyn to super, nie lubisz KAIN a zyczysz wojny za wojne - NIENAWIDZISZ- Lucyfer. To sa Niemcy i tyle. I wiecie tak chyba Zielone Swiatki nie powinny miec passow niemieckich bo jak nie stoja o Jana Ewangeliste to po nich.No ale ja stalam. Chociaz? Ostatnio juz nie bo wiecie - juz bez przesady z Kainami i kto to sie musi zastanowic i tak dalej.takie cos. ta zniknieta laska- paszport i tyle. Jaki? USA miala miec i Jana Ewangeliste. Chyba nie miala. Takie cos. A ja do USA przez kraje arabskie inaczej nie ZA ZNIKNIECIA -juz nawet nie za Indian. Za znikniecia - jeden wielki problem. I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Ta laska nic tylko pass musiala miec - nie miala - a miala miec USA kto wie czy nie myslala, ze stary tej bratowej ma 4 passy to co jej sie stanie? I co dalej? On zawart pakt z diablem na stala prace. I co? I wiecie ja nie mam stalej pracy, ale dla mnie to jest najwazniejsze i tyle. I jestem wykonczona bez sensu. Ja sie w zyciu im nie dam. Nie rozumialam z ogrania panstwa kolekcji passow arabskich bo bym miala w liceum Dalej kredyt - wyjazd do USA. Przez wakacje- nie wiem czy bym wrocila - z kasa wiecie - dokonczyc studia i wyjechac. W zyciu bym tu nie siedziala. po prostu na rodowod mialam ograne panstwo sie dowiem. CO??? A po pierwsze jaki rodowod i tyle. Takie cos. No i to wszystko. Ja chcialam byc archeologiem z wilkow. A teraz z passow arabskich i to wszystko. Mnie wiecej nic nie obchodzi. No bo wiecie wszystko bez sensu wymyslilam. Ja sie uczylam -czy musialam? - pomoc temu Mengele - mojemu ojcu biologicznemu. Kto to skrytykowal, ze to nie jest rodzina biologiczna - choc tyle. Nikt. No a czy to mialo sens jak on mnie nie chce? I tyle. Jego sprawa.No ja taka nie bylam. No wiecie on nie wiedzial co ze mna zrobic. To mial zatrzaść. Nie mogl. to mial oddac . To juz nie jest moja wina, sprawy. No coz... to jest skomplikowane. Tytulu dr nie mam i mam wszystko gdzies bo widac. Te pracy to jest tylko pomiar i podpis. Ja w swoim doktoracie tez mialam pomiary w terenie - za pomoca przyrzadu pomiarowego. Tych tam nie umiem, to sie trzeba nauczyc OBSLUGI PRZYRZADU oraz norm i tyle. No i tak dalej. A wiecie - nie o to mi w zyciu chodzilo. Ale teren badawczy to wybralam sobie wiecie do doktoratu tak , ze naprawde niesamowita bylam. Do jakich ja tam wnioskow doszlam. I to chcialam za darmo. Zeby to mialo wartosc. A tu nic z tego. I niby tez tak moglo byc, ale w sumie ile kasy? Wyobrazcie sobie ze mnie skreslili na to. Czy oni byli normalni? Bo wiecie mialabym tytul i moze i by mnie i ciagnelo byle co napisac, a tak? I wiecie ta laska to z przyrody ksiazka i pomiar a ja nie i tyle. Ja to tyllko teren , ale renta teraz. To juz historia. Prace 1 napisalam to za jedna wzielam - to moze byc. Co to warte? Nie wiem. A co jest warte przepisywanie ksiazki 20 lat do tylu? Co to jest warte. No i lasce zostaje pomiar i tyle. A nazwisko? Ja nie przywiazuje wagi. Nie mam doktoratu. tyle zawsze powiem. Ja nazwisko bym miala prawidlowo z PRACY DOKTORSKIEJ i to by pasowalo a reszta nie i tyle. GDZIE JeST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie ja nie mialam zielonego pojecia ze ja jestem na roku, ktory robi KRZYWE PROTEZY NA PASS USA. to jak miec z tego nazwisko zeby cos robic? I dalej doktorat no ale wiecie - to juz mengele nie wiem czy byl normalny. A ja? W sumie... nawet moglam ten doktorat robic chociaz... ale wiecie ja nie wiedzialam jak on poszedl na studia? On wszystko klamie. Nie mam na to wplywu. My to tylko forsa -nic poza tym. A ja lece rodzina. Ja jestem SAMOTNYM Zielonym Swiatkiem. I tyle. to jest inaczej. Bo Zielone Swiatki to maja rodziny? I tyle. Takie cos. I ja wiecie no to wszystko od wilkow. tam lekarka. No ale wyszlo co wyszlo. Kiedys same biznesy ANIA SHIRLEY. Bede jej pomagac rzadzic w krajach arabskich tyle mi zostaje. Ania SHIrlEY - tam jeszcze nie byla. Tak bedziemy zwalczac haremy. Ania Shirley. i tyle. GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

witajcie - witaj Max, co Ty mi insynuujesz? Zebym sie sklonowala? Po co? Sekta mnie odrzucila gdyz zasadniczo nie mam myslenia sekta i zostalam sama POWIEDZMY, ze w indianskim psychiatryku. No wiecie ... od rana myslec co tu robic dalej - trzeba posprzatac. I za to sie biore. Powiem wam DALEJ ZADAJAC RENTY MATKI i nie ma o czym pisac jak dla mnie. I teraz tak - ja tej renty prawdopodonie CHWILOWO? od soboty nie umiem dostac- jakbym nie miala prawa??? bo poczta lokalna leci sobie ZE NIE MAJA MIEJSCA NA POCZCIE. Wybaczcie ale juz nie wiem - w psychiatryku chyba normalniej niz w takiej wsi. Nie macie pojecia jak sobie w brode pluje ze ja tu wrocilam. A ten doktorat tez jest dziwny, ten promotor tego chyba nie rozumial - a ja tym bardziej. I CHYBA??? z tego niemieckiego passu doszlam do wniosku,ze TEREN NIEZALESIONY jest wazniejszy niz zalesiony. I za to powinnam dostac tytul dr i wiecie to cos oznaczaloby bo jak sie domyslacie jak poszlam na doktorat to byl to doktorat ze znaczeniem - mialam tam poglady ze znaczeniem. I wiecie gdyby KTOKOLWIEK KIMKOLWIEK sie na tym ZAOCZNYM co prawda doktoracie interesowal to by doszli ludzie do wniosku, ze cos mam z glowa z tego terenu,ale co.Przy swoich pogladach bo ja im zarzucam nie wiem wiecie - szczegoly fitosocjologii tylko, ze w ogole nie maja zadnych naukowych pogladow. I ja mialam taki TEREN NIELESNY JEST WAZNIEJSZY NIZ LAS. To jest jakis poglad, nie? To nie pasowalam bo oni mieli poglad ze las jest jest wazniejszy i tyle. No to niech se pani idzie jesli pani nie chce placic 100 mln. I powiem wam - to byl doktorat i moglam dojsc do wnioskow naukowych i wielu innych. No i powiem wam teren byl LESNY i ja doszlam do wniosku tam - od tego zaczelam tam, ze POLSKA TO KRAJ LESNY i ja zaczelam bo to byl teren pt. PIKNIK POD WISZACA SKALA. I oni to czytali powiem wam i chyba srali ze smiechu ze zaczelam od tego ze Polska to kraj lesny. A ja mialam zaczac? Wychodzilo tam ze POLSKA TO LAKA. A przeciez to nieprawda. No i co dalej? I mialam nazwisko Szafer -no wlasnie ja go nie mialam ale w tym terenie NAUKOWO MYSLALAM POPRAWNIE. Bo nazwisko Szafer jest to powien sposob myslenia,ktory ja mialam.No to sluchajcie - jesli wychodzilo mi , ze najwazniejszy jest teren nielesny to prosze sobie znaleźć ludzi,ktorzy pania popra. I wiecie niby moglam sie wyniesc, ale w sumie dopiero na 3 roku kiedy dostalam 2 nazwisko - matma. No to pozno. I jak? No i mam pretensje ze zaczeli mi mieszac a to taki teren. Tu nawet tornado bylo - DOKLADNIE W POL TEGO TERENU. W telewizji bylo , wszystko. W roku 2008 kiedy nie bylo zadnego Amerykanina juz -dwoje ich bylo - z rzymskim rodowodem. A ja sie juz nie obronilam. I wiecie z tego terenu ja nie widzialam zadnej przeszkody dlaczego ja sie nie mam obronic. Bo sie dowiem , ze ja bylam psychiczna ze tam lazilam. No to ja nie wiem - ja mialam TEREN NIELESNY TAM - cala roslinnosc nielesna. To wiecie CO NAJMNIEJ ZMIANA TEMATU. Nie zmiana nazwiska na temacie tylko tematu. I powiem wam mnie to juz do niczego potrzebne nie jest. Z tego mialam miec nazwisko , imie i nazwisko i cos dalej. No to mnie zalatwil Korfanty, ze tak napisze. I tak juz bylam zalatwiona sie dowiem. No dobra co sie wszystkim podobalo. A teraz jeszcze ta praca wiecie i ta laska co w aucie i z autem chyba zniknela to ona w sumie przegrala bomba atomowa. Bo ja zjadlam i jak ona poszla na studia? Ze jedyny kierunek, ze nie pasuje bomba atomowa. Tak leciala. No a ja lecialam tak - zaklad rodzicow??? w Polsce wybuch bomby, a dalej na uczelni. I zniszczyli profesora. Takie cos. Umarl na raka - powiedzieli choroba popromiennna. Takie cos. A ten rok moj? I wobec wojny na mnie passami i mojego passu USA od Jana Ewangelisty to wiecie oraz klopotow z porwaniem ucznia 2 razy to powiem wam no coz... czy to jest moja wina? I ja zwalam na Zielonych Swiatkow bo uwazam, ze ten uczen mial od razu wiedziec jak przyszedl do sredniej nie ze rodzice mu sie powiesili po porwaniu go i nie bylo go jak oddac tylko ze jest 2 razy porwany i to wszystko. I prawdopodobnie z tego wynika wniosek, ze zostali ci drudzy rodzice zmuszeni do rozdania calego majatku, ktory wygrali bo dziecko nie bylo ich. Taka to jest historia. Na film wiecie. Ale nie ma czegos takiego i chyba... nigdy nie bedzie. I tak on ma sw. Patryka bo sie dowiem ze ode mnie nawet tyle nie ma. A co? To o to chodzi w jezyku? To znaczy o co z tym sw. Patrykiem? I sie nie dal bo jest rozwalony matma i tyle. To mial byc sw. Patrykiem, najwyzej Szekspirem. Takie cos. I jest od Jana Ewangelisty na zawsze - najwyzej opusci cudne USA i pojdzie do Krzyzakow na wschod. Zalezy co tam bedzie - bo jak strasznie to tez pojdzie gdzies bo bez sensu siedziec gdzies jak strasznie i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

I teraz wiecie juz absrahujac od cyferki 3 i tego co sie tam dzialo na tym terenie czy mialam OGOLNIE niepoprawne poglady w tym terenie? Bo ja sie nie dam - ze teren nielesny dla czlowieka jest wazniejszy niz las. Takie industralistyczne poglady sie dowiem.No tyle ile ja na to. A czemu ten las ma byc wazniejszy? I koniec. Takie cos. I zostaje poglad ILE LASU? SKAD SIE BIERZE LAS? Takie cos. I co dalej... takie rzeczy. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Tam na tym doktoracie jeszcze w tym terenie moim starczylo zupelnie nazwisko SZAFER. tyle. I koniec pracy. I drugie nazwisko mi wiecie przywalono. PO CO? No i mnie zniszczono a ja nie rozumialam czemu. I tak wykonczylam tego ucznia chyba tez - tego podwojnie porwanego. Jezeli to matma. Doslownie bo nie umialam tego skonczyc, czepiali sie o wszystko. Mnie wyszlo, ze te tabele mialy byc wazne, ze to nie mozna wpisywac wg uznania - w sumie tak uczono a przestalo pasowac z tym nazwiskiem drugim. No coz... od poczatku bylam troche zaburzona, ale to drugie nazwisko to zupelnie co innego? No i jak tu odejsc widzicie. A nad wszystkim wojna 1510. Bo ja - chyba ta laska tu mi zarzucala, ze ja zle mysle.No coz... to jest jedna sprawa teran na doktorat, a jeszcze sa 2 inne sprawy czy nawet 3 inne sprawy ale z dala od jej pogladow. PRZYRODNICZYCH wiecie. To sa poglady dotyczace panstwa i tytulu panstwowego. A ona wiecie tez byla pania mgr na pewno no to panstwowy tytul i coz... wszystko ograne wojna 1510 i tyle. Ja mialam wiecie taki schemat 1. tu jedna historia byla ale chyba 2 razy czy cos. 2 i w tym terenie doktoratu 2 razy takie cos. Acha juz wiem. Tu historia nie tylko lesna ale zwiazana Z PALACEM tutaj. I dwie historie troche dalej i tyle. No i w tym trzeba przemyslec sobie tornado 2008 dlaczego nie bylo go w tej miejscowosci gdzie pisze. I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

wiecie moja najwazniejsza wartosc stala praca no i tak - ja sie nie porownuje do nikogo. Mnie na rodzine brata - na ojca bratowej starczy pass IZREALA, 3 passy krajow arabskich i go nie ma. I nawet nie pass USA. Bo passu USA to dla mnie na niego szkoda i tyle. Ale ludzie walibyby wyzej. A Izraela sie dowiem? No to po dziadku ze taki byl. To powinien wiedziec. I wiecie tak jego syn robi doktorat i jest rownym gosciem ale wiecie to jest doktorat z 4 passow ojca. I powiem wam ja w to nie wnikam - ja po prostu odkad tu wrocilam - tym terenem na doktorat chyba najbardziej I ZLE WROCILAM to ja nie rozumiem niczego. I no coz... a kiedy ja cokolwiek rozumialam? I powiem wam JEDYNE WYJSCIE DLA MNIE to renta i wyprowadzka i zerwanie kontaktu z ta rodzina??? na zawsze bo po co mi oni i tyle. No nie? Takie cos to jest. Zeby mnie ZNOWU tak urzadzic? I ja sobie np. sklep zrobie czy cos bo juz mam i oni mi to wszystko rozwala, zniszcza. Tak mnie nienawidza bo sie nie wydalam i tego nie rozumieja. To mieli miec stala prace bez umowy z diablem. To wszystko. I ja w to juz nie wnikam - cala moja opinia to powiem ze z tej umowy i na nich nie potrzeba nawet passu USA tu. Pass Izraela na nich starczy i 3 kraje arabskie. Z moimi pogladami i co oni sa warci z 4 passami - USA, KANADA, AUSTRALIA i... NOWA ZELANDIA? Chyba Wielka Brytania. Nowa Zelandia. I tak walcza znowu z parlamentem brytyjskim, sluzba liturgiczna, polskim KK, i rodzina krolewska w londynie. A brygidki to sa ich dobre kolezanki wiecie. I co to za wojna? Co to za wojna? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie z tych prac ktore oddalane zostaly ostatnio to one nie maja zadnego znaczenia. Ekonomiczne. Zadnego innego -czyli NAUKOWEGO. To co ja napisalam to wiecie trzebaby porownac - to jest wiedza merytoryczna a takie cos to ja rozumiem trzeba sie odniesc i PORZADNE BADANIA W TERENIE. Ale to wiecie nikt wam za taka cene na pewno nie zrobi. Bo wtedy sie bierze 10 lat do tylu opracowania i tak sie leci. A SA TAKIE? Ta laska co zniknela to wziela opracowanie 20 lat do tylu OMC. To co to jest co prawda nie tego to tyczylo no ale. A ja do swojego opracowania -powinnam miec WYTYCZNE. Czy takie sa? Takie normy - co tam pisac. A jesli to dla mnie 10 lat do tylu sie dane zbiera Z LESNICTW i z urzedow ale 10 lat do tylu. 20 lat do tylu to skandal. I BEZSENS. To sa dane ARCHIWALNE i to mozna zestawiac, ale bierze sie 10 lat do tylu. A nie? Co sie bierze? Najlepiej 5 lat do tylu, a 10 maksymalnie jak dla mnie. Dlatego ja sie nie interesuje powaznie tym co pisalam na doktoracie. Powazniejszy jest Zbigniew Herbert poeta - uwierzcie mi. Bo jemu o cos chodzilo, a reszcie? I tyle. Zebyscie byli PANEM COGITO. A reszta kim chce zostac w zyciu? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

wiecie ODDANE nie oddalone i tyle. Ale takie cos to trzeba miec DLA MNIE prace 10 lat do tylu a to co ona wziela to sa DANE ARCHIWALNE i tabela - teraz 10 lat wczesniej i 20 lat wczesniej - dla zainteresowanych. Czy mozna pisac prace URZEDOWA w oparciu o dane 20 lat do tylu? Co to jest sluchajcie 20 lat do tylu? Nie wiem. To mial byc aneks czy powiedziane, ze 10 lat temu bylo to samo. A BYLO? NIc sie nie zmienilo.No to plus zalaczniki sprzed 10 lat i tyle. No to 20-10 lat do tylu. I tyle. I wtedy ma to sens dla mnie a tak? i koniec. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Bo wiecie dla mnie to o co mi chodzi to jest historia NAZWISKA NAUKOWCA - profesora W URZEDZIE!!! No to na uczelni. Ten profesor ma wszedzie nazwisko w urzedzie. Calkiem niezle, tylko po co? I co dalej? I kto go pobije? A przeciez to sa dane urzedowe. Jak do tego doszlo w ogole? Wiecie prace sa OK ale one sa PRACAMI NAUKOWYMI? I tyle. I jest straszny bajzel z tego powodu. Profesor wzial sobie studentow i sam sie wszedzie oglosil chyba - on mial to robic z pracownikami naukowymi, a calosc miala zniknac. To on se robil tak dorobek na uczelni, stad jest taki bajzel w tym terenie z tego profesora , ze wiecie co... nikt nie umie zarobic i tyle. No wiecie zamiast UCZCIWIE zaplacic to takie cos. Moze studenci mysleli, ze kase dostana , niczego nie dostali. Za nazwisko jest wszystko przyblokowane i wszystko stare 20 lat do tylu, a teraz idz zeby ci za to zaplacili za uaktualnienie tego szajstwa starego - idz. No i co? Nie pasuje placic. Wiec moze tak to bylo pomyslane, zeby nie placic. Ale na przyklad taka osoba jak ja od razu jest stratna bo przeciez takie stare dane, ale nowe zeby zaplacili nie. Takie rzeczy to sa. Dlatego dalej ide na rente - przez to nazwisko tu w kazdym urzedzie - co oni tu wyprawiali i tak dalej. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

wiecie to sa wszystko prace pisane na ogranie wojny 1510, a ten profesor naukowa prace napisal O LESIE.Jaki tam jest las? Ale w zasadzie jaki to nie wiadomo. Tylko wiedzial co robi on a ja? Takie cos. Ale sie wkopalam. I uwazam to kara za to, ze ta wies MNA powiesila ten urzad dawno temu. A w Katach tez byl urzad powieszony i to taka kara. I w razie co - ta moja czesc to ja powiem - a jak sie prosze panstwa ustawiac do nazwiska tego profesora zeby w tym urzedzie cos zarobic. Zeby pasowalo cos zarobic? Jak sie ustawic? Trzeba sie po prostu zrobic tym profesorem tylko w takim razie 10 lat temu on mial pociagnac to czy ci sami ludzie ich uczniowie. Gdzie to jest? To sa dane sprzed 20 lat. To teraz mozna pisac co sie chce - nazwiskiem profesora odnosimy sie do danych sprzed 20 lat. No wiecie co... dla mnie nazwiskiem bo ja w tej dzialce sie staram wykazac. Wiec nazwiska swojej dzialki musze szanowac. I co dalej? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Bo wiecie ta moja czesc to w sumie sie dowiem powinna byc dla gminy. A co ta gmina robi? Pomaga robic kariere profesorowi w Lodzi - ja jestem z nizszczego terenu jemu placac wiecie i tyle. I walczy z Niemcami tak. Urzad miasta i gminy sie musialy dostosowac i wiecie moze ktos sobie lokalnie zarobi z tej historii ode mnie. A dane? Teraz pasuja 20 lat do tylu i nowe. Przeciez cos sie moglo zmienic. Ale nie pisalam takiego czegos. To sie dowiem ktos z uczelni. 1 profesor i wiecie pelno NAIWNYCH studentow,ktorymi robil kariere i mial niezle materialy wszystko. A inni? No to ja jako ten jeden profesor. On jeszcze nie byl profesorem jak to wszystko pisal. I tyle. I zeby z krakowa. Z Lodzi. Bez sensu - jedna kasa. Lodzia sie ratowali. Tak wymyslili. BEZ SENSU!!! Na calosc historii ktos z Krakowa. I tak sie nikt nie dal - co za bezsens. A dalej? Co z tymi studentami? Dostali prace? Zycie im sie ulozylo zawodowe bez zaplaty za to? Tam chyba jest JEDNO POWIESZENIE, a okolica jest znaczaca. Stad to powieszenie bo to mialy byc prace z Krakowa jesli tak to myslano. I wiecie wyszlo takie jakies dziwne. Nic nie do ruszenia. Czemu? GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Bo wiecie ta moja czesc to w sumie sie dowiem powinna byc dla gminy. A co ta gmina robi? Pomaga robic kariere profesorowi w Lodzi - ja jestem z nizszczego terenu jemu placac wiecie i tyle. I walczy z Niemcami tak. Urzad miasta i gminy sie musialy dostosowac i wiecie moze ktos sobie lokalnie zarobi z tej historii ode mnie ------------ Tu jeszcze chce to to poprawic ze wiecie do konca dobrze nie pisze bo literowki tu mam. I wiecie takie cos mi sie przydarzylo na tej uczelni i chyba tak jest cicho w tym terenie ze wszystko na wojne 1510 i to bez sensu. Jedno powieszenie bylo na uczelni bylo po tym profesorze i mogl byc i tak sie powiesili chyba ci studenci z mojego roku wiecie i tak dalej - na uczelni - kobieta w 2 ciazy. Takie cos. No ale to moze trzeba bylo inny teren. Blisko i sie smieja ze mnie. No ale ja tego nie wiedzialam. I wiecie no to Ok, ale uczelnia mi do szkoly dzwonila i tak mnie zniszczyli tez. A ja uczylam angielskiego. I co teraz? A taki teren mi dali zebym wiecie co - ogrywala im nazwisko. No ja tam blisko, ale z tego nazwiska nic nie pasowalo i nie umialam sie wiecie domyslic ze ja nie mam Kevina? A takie tam - ZE MAM ODEJSC. Z tego nazwiska. No do powieszenia siedz na tej uczelni i tyle. I chyba jest to historia ze ci studenci chcieli miec zaplacone , to samo robic, nikt im tego nie zaplacil. Co dalej? I wiecie dalej by bylo - przeciez mi zaplacili. A co dalej? Renta i koniec. Tak sie wpakowalam przez to wiecie mialam olac tego Mengelego - co ja mialam robic? I ale sie obronilam?Ciekawe czy oni sie obronili czy przed obrona sie popowieszali? To mieli isc na ekonomie i robic te oceny co ta laska zniknela. Takie cos to jest. Bo ja nawet te oceny mialam i sie zastanawiano jak. To jest ze zjedzenia bomby na przyklad albo inaczej - ja mam inaczej, ale calosc taka i taka historia. Wojna 1510. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

I wiecie TAK MI PASUJE ze UP tu lokalny - reszta bez znaczenia po takich klopotach w pracy? Choc o porwaniu szatanskim nie wiedzieli dalej na ten doktorat mi kazali isc bo tak pasowalo. Z waloryzacji przyrodniczych wszedzie powieszenia jednego i tyle. I powiem wam - no to tak - uczelnia slaska - jedno powieszenie, tam nastepne. Takie mam zycie. Ale tak nie chcialam studiowac to to mam gdzies wszystko. Ale historia. I tyle. No i zostaje mi jedna uczelnia -no jaka?Ja nie napisze. Wiecie no to pasuje mi wycieczka w poszukiwaniu pracy w tym miescie. Takie cos. No ale historia , nie? I chcac nie chcac np. cos robic to musze sie ustawic publikacjami tej uczelni jako glownymi - zwlaszcza po pracach za granica. Jaki to ma sens wszystko?A gdzie obrona? Zobaczcie jakie nazwisko profesora - wszystko leci z tego - kazda uczelnia. Ale z tej uczelni powinni miec prawo aneksy robic do takich prac, ale tez im nie pasuje. Predzej juz mnie - ciagle magister. Taka historia to jest. Zaden z powieszonych przez tego profesora studentow sie nie dal i tyle. No i oni chyba kazali in NA BIOLOGII pisac te oceny, z tego to. I oni sie powiesili, ze co - oni kariere mu zrobili? A oni kim? I powiesili sie wszyscy. Ale numer. I z tego nic w tych urzedach nie pasuje. A calosc chyba byla zeby wszyscy sie poddawali koralikowi. I jak ich poddac, zeby bylo wojewodztwo czy cos tam wiecie. I chyba W CALEJ POLSCE TAKIE COS bylo - na te wojne 1510 - ja se to jeszcze poczytam . taka historia to jest - bo to bylo powszechne wezwanie do pisania takich prac w urzedach. takie cos. I tyle. No i tak sie ta laska wykonczyla ze zamiast na halas A W TEJ OKOLICY NiE DA SIE POSTAWIC NA HALAS. Czemu? To jest skomplikowane. Bo jakby postawila na halas to by nie zniknela tez. Albo ta swoja sztuka miala wybronic sie wiecie - budynkiem -tyle starczylo w sumie jej i tyle. Ze jest po historii sztuki i ...tyle to wszystko warte. Na te swoje wartosci sztuki. I z tego nie zauwazyla, ze te prace przyrodnicze sa 20 lat stare i to taka historia sztuki. Bo by sobie byc moze w to poszla. Mnie pomowila co ja to wyprawiam i poszla tak w to. Nawet tyle mogla. A ja z tego nazwiska - uczelni musze pilnowac mimo wszystko i to ja mialam swoje zdanie, zupelnie co innego w zyciu robilam i tyle. A teraz chce rente bo widzicie jaki sens wszystkiego. I to sa pieniadze po mojej matce i koniec. GDZIE MOJA RENtA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Szkoda ze nic nie piszecie.Ja ide sprzatac - tyle wam powiem. I powiem wam takie cos - ze ta laska ona nie miala racji - ta co zniknela bo ta praca ktora ona uzyla to byla jedna z wielu prac, ktore zostaly napisane w ramach programu panstwowego tzw. INWENTARYZACJI czy waloryzacji??? ja bym to nazwala raczej INWENTARYZACJA a jesli to byla waloryzacja to miala byc inwentaryzacja i wiecie - a od wojny co? No to co 20 lat - no powiem wam kto na tym zarobi? I tyle. Jak to teraz wyglada? i BYC MOZE - wszystkim studentom zaplacono - troszeczke a tu nie. I wiecie oni zbierali material do prac magisterskich, a ten profesor do profesorskiej i powiem wam - musieli byc skads zeby nie bylo ich widac i z tego wynikalo, ze tez dostana kase a tu nic. Kazali im zjesc bombe atomowa i robic takie cos co mengele i sie powiesili zeby wszystko popsuc no i czy popsuli? I sa slawni. A ja w Polsce to tak - urzad miasta Koralik powieszony ktory powiesil Katy. Jeszcze kainy sa powieszone i wszyscy na mnie - ale to nie ma sensu. Mnie sie dzis sen snil, ze na mnie w tej szkole dalej, ze zerem jestem. No to mobbing. I tak chce rente. A praca na poczcie to wybaczcie NIE MA MIEJSCA - no to nie ma i tyle. I widzicie 37 lat i wszystko od poczatku.Wszystko. Cos strasznego i tyle. No i wszystko mi pasuje dalej - renta tez. No ale... i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie o co tu poszlo? Ja juz wiem!!! Ze wszedzie zbierali studenci ZE SWOJEGO TERENU i gralo a tu nie. A czemu? I tyle. A czemu? No i sie ci powiesili bo nie pasowalo im nie. I wiecie przegrali ta wojna, ze uwazali, ze ten promotor g a nie kariere zrobi tym lasem wiecie, taki las - co tam rosnie?takie rzeczy. A nie wiedzieli o tej wojnie i przegrali. Bo jak ja lece? Tak. Tym pradziadkiem moim ogrodnikiem i dziadkiem i wiecie ja jestem Z TEJ RODZINY nawet w szkole ogrodniczej i dalej w sklepiej - a mialam? No wiecie choc tyle - dalej rodzina, swoje biznesy, a tak? Ja nie potrzebowalam zadnych studiow choc mnie ciagnelo na archeologie i wyjazd na wschod.No to sie strace z Polski. Ja bym tu nigdy nie zyla.I teraz dopiero zaczynam cos rozumiec z tego swojego doktoratu, ktory bez sensu jest sie dowiem. Nie on ma sens. Dla mnie a dalej? No dalej - co dalej? Dalej sa PIERWSI FITOSOCJODZY to byli PROFESOROWIE i tyle. Takie rzeczy to sa. I wiecie tak jestem podwojnie zajechana i terenem i jest ich publikacja. Dlatego jak poszlam w ten teren to nie za bardzo pasowalo mi pisac, a przeciez jest ich ksiazeczka gdzies w Szkocji do szkoly sredniej. Wydana. Talkie cos jest. Bo co zamierzam robic na rencie jesli ja dostane? Moze poszukam tej ksiazeczki? Moze warto? Zbigniew Herbert do tego pasuje. Czy nie warto? No warto sie zastanowiec. Wycieczka przy okazji. Ja wiem? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Ha wiecie - tez mi sie nie dali bo na magistrze byli madrzejsi i tak dalej. No to wiedzieli o tej wojnie i sie nie dali.I dostali rozpiske na oceny srodowiskowe i nie chcieli ze po ekonomii, ale oni mogli - pokazac mieli prace magisterskie - teren byl, historie znali i mieli tak sobie leciec a takie oceny czy takie. Nie oni chcieli takie.I powiem wam chyba im sie nie dali , ze po co pisali w takim terenie. Mogli, ale nie musieli. To teraz ida w oceny srodowiska a nie waloryzacje. Ze sie naucza czegos - tak im tlumaczyli grzecznie, milo, KULTURALNIE, a oni swoje i swoje i swoje. I tyle. No i co dalej?Takie cos to jest i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

GDzIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

wiecie mozna mi rzeczywiscie zarzucicbrak studiow wkrakowie ale po szkole sredniej w KJU. Tak to bez sensu. I sorry za literowki, alenie za bardzo mi sie tu chce pisac - takie zycie i tyle. Nie ma to sensu. Zalamana jestem wiecie tymi powieszonymi studentami w tym terenie. Zalamana. No ale takie sa fakty. Tez sie nie dali, ze sie powiesili przez wielkiego profesora, ktory sie nimi dorobil i tyle. Sam se to mial wszystko dlubac i mieli zaplacic bo oni mieli z tego magisterskie, on habliltacje z ich prac - nie lazil on. To musieli sie starac bo to taki las NICZEGO TAM NIE MA, a oni mu wyszukiwali DO HABILITACJI MATERIALOW i wiecie ile musieli wiecej czytac i w ogole i sie mu nie dali. Zaplac. A mysleli czy to tak moze bo najpierw ciekawy teren , zgodzili sie , a pozniej wiecie dojechac musieli, tu jedzenie, wyzywienie. Nie jest to proste. Moze powinni miec jakis pomnik? Pasuje im w tym terenie pomnik - pamieci ofiar pogrzebanych przez ten teren. Ja tez tam. Swieczke mi tam zapalcie. I wiecie ze w lesie wilki ich mogly rozszarpac i oni byli tak ze mogli pisac albo oceny srodowiskowe albo te waloryzacje. I wiecie moze mieli 2 prace magisterskie i to sobie pisali a mieli jeszcze drugie swoje. I to robili powiedzmy - wrzesien pazdziernik czy wiosna a to swoje w wakacje. Albo nie - to robili z nim w sezonie a reszte poza sezonem i chyba to byla katedra ze 2 prace sie pisalo. No i mial zaplacic bo zamierzali zjesc bombe i robic te drugie prace. dlatego jezdzili w ten teren. i ... im podziekono. Ze waloryzacje im zostaja. Wszystkim jedno i drugie a im jedno. I sie nie dali. Bo bylo ze te oceny Mengele to robi ekonomia - biologia tez I OCHRONA SRODOWISKA - taka nazwa wydzialu. Ciekawe czemu i tyle. Skad ta ochrona srodowiska? Tak szlam na te studia - czytalam nalepki i szlam , a wiecie nie chcialam isc na slaska uczelnie. Nie na te. A Krakow po mojej sredniej to obraza by byla dla Krakowa. A ja krakow szanuje. Moze sobie na wycieczke pojade do Krakowa. Za bardzo co prawda nie wiem po co. Ze szukam pracy. W sklepie. Do Krakowa moge pojechac - poogladac. Cos innego niz tu mam. Cos zarobilam. ???? GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(