Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania ...

Kocham męża, ale mam ochotę na mały wybryk!

Polecane posty

Gość ania ...

Może powiecie, że jestem głupia, ale mimo wszystko mam nadzieję, że znajdę osobę, która pomorze mi się odnaleźć. Otóż jestem mężatką od 2lat. Jestem szczęśliwa, nigdy nie żałowałam, że wyszłam za mąż mając 22lata. Do teraz... poznałam mężczyznę, któremu się bardzo podobam. On też mi się podoba. Często myślę o nim, nawet wyobrażam nas sobie w sytuacjach dwuznacznych. Kocham mojego męża i boję się, że zniszczę wszystko przez jeden głupi wybryk, ale z drugiej strony jeszcze nie skosztowałam życia w 100%. Mogłam robić tyle różnych rzeczy wcześniej, a teraz.... Nie wiem co mam robić...

Gość ania ...
nikt nie odpisze?

Gość rb3n4n43
rob co chcesz masz do tego prawo, ja tego nie neguje, tylko pamietaj zebys mogla potem spojrzec sobie w twarz w lustrze.

Gość ania ...
Marzy mi się gangbang z murzynami albo ostry anal z księdzem. Mam szanse?

Gość rb3n4n43
jak ja kocham podszywaczy :)

Gość ania ...
Tak właśnie myślałam, że znajdzie się osoba która się pode mnie podszyje i będzie pisała brednie.

Gość Dr.Dick
Trzeba bylo o tym pomyslec zanim wyszlas za maz.Teraz dupa zbita.Moglas zyc pelnia zycia.

Gość ania ...
rb3n4n43 dzięki za odp, właśnie ja już teraz mam wyrzuty sumienia, że nie jestem szczera i wierna męzowi, choć to tylko myśli. A co dopiero gdybym coś zrobiła,ale ... cały czas jest to ale...

Gość OlkaKa
Ja nie rozumiem po co wy tak wcześnie wychodzicie za mąż...

Gość rb3n4n43
wiesz co ja mam takie zdanie ze wszystkiego w zyciu nalezy sprobowac, tylko niestety czasem sie zaluje pozniej. A on wie ze masz meza?

taki aniu mały wybryk może skończyć się rozwodem...mąż na pewno Ci nie wybaczy:)

Gość ania ...
Tak wie, że mam męża. Zresztą on sam jest żonaty. Wyszłam wcześnie za mąż, bo mój mąż jest dużo starszy ode mnie i nie chciał zwlekać ze ślubem. A ja jestem pewna tego, że chcę z nim żyć..............

Gość OlkaKa
No właśnie widzimy jak pewna :D

Gość ania ...
Oj, jestem pewna, bo mnie nie chodzi o to, żeby spędzić zycie z tamtym gościem, tylko chodzi mi o miłość fizyczną. Boże jak to bez sensu brzmi... Macie racje nie jest warto poświęcić wszystkiego, dla przyjemności fizycznej.

Gość rb3n4n43
jak ja dobrze wiem jak to jest jak kochasz tak bardzo jedna osobe i chcesz byc z nia zawsze, a mimo to ciagnie cie do drugiej. Ale kto nie byl w takiej sytuacji, nie zrozumie.

Gość Strażak nieSam
Chce żyć, ale już niekoniecznie uprawiać seks.

Gość ania ...
rb3n4n43 i co zrobiłaś w takiej sytuacji?

Co to za kretyńskie tłumaczenia? Wyszłaś za mąż, bo mąż chciał? A co on ciągnął cię siłą do ołtarza, a ty nie mogłaś odmówić, bo miałaś lufę przy skroni? Ty się musisz wyszaleć, bo jak miałaś 22 lata to jeszcze nie umiałaś używać mózgu na tyle, żeby wówczas wymyśleć, ze potrzebujesz czasu na szaleństwa? Jak pomyślę, co by się stało gdybym ja coś takiego zrobiła, to aż mi się rzygać chce. Kocham mojego najbardziej na swiecie i w życiu bym mu tego nie zrobiła. Pomijając, że w odróżnieniu do autorki mam też moralny kręgosłup i zasady. Życzę ci, zeby twój mąż wpadł na taki sam pomysł I jeszcze też żonaty facet??? a co ci ta żona zrobiła? Czym zasłużyła na to?! Ja pierdole co za dno

Gość ania ...
po prostu mąż jest starszy i nie jest w stanie mnie ostro rypać w migdałki jak tamten, a ja lubię się czasem poczuć taką małą dziwką

Gość assatka
no też bez przesady sami święci się odezwali? Nigdy nie mieliście głupich myśli? Jakiegoś snu, który skłonił do jakiejś refleksji? Aj strasznie sobie bierzecie wszystko do siebie :)

Gość assatkka ma rację
dawanie dupy wszystkim naokoło to fajna rzecz:)

ano jak widac święci Sen a planowanie zdrady to dwie różne rzeczy. A ja jestem w tak szczęśliwym związku, ze nie chcę i nie potrafię myśleć nawet o zdradzie. Aż mnie ściska w gardle na samą myśl

Gość sugapop
i dlatego nie rozumiem ludxzi z parciem na slub po cholere wychodzic za maz w wieku 21 lat?

Gość ania ...
Dzięki assatka za wsparcie :) Nie musisz się podszywać pode mnie, bo i tak nikt Cię tu nie zna więc możesz powiedzieć smialo co myslisz pod swoim nickiem.

no tak, osoby które krzywdzą swoich najbliższych z premedytacją bardzo potrzebują wsparcia. A osoby z rozchwianą psychiką im go udzielają. Fajny burdel

Gość ania ...
a myślicie, że będzie sporym nietaktem, jak podczas pierwszego rżniątka z tym nowym poproszę go, żeby zrobił mi siku na cycki. bo widziałam coś takiego w jednym filmie i mam ochotę na taki wybryk, a z mężem to nie bardzo, bo to stary ramol i się nie zgodzi:(

Gość ania ...
To nie jest planowanie zdrady. Napisałam tutaj, żeby zwalczyć chęć do zrobienia czegoś głupiego. Doktor G powiedział mi prawdę, która nie chciała mi dojść do głowy.

Gość ania ...
widzę, że to nie ma sensu........ Takie beznadziejne wpisy nie są mi potrzebne

Gość a mnie się zdaje
że po prostu szukasz przyzwolanie, dlatego tak poparłaś asatke czy jak jej tam

Gość a mnie się zdaje
to napiszę ci wpis, który jest ci "potrzebny" : zdradź męża w końcu każdemu się coś od życia należy, ślub to jego wina bo cię namawiał, więc masz pełne prawo iść do łóżka z kim chcesz. happy?