Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania ...

Kocham męża, ale mam ochotę na mały wybryk!

Polecane posty

Gość soft_cream
u mnie glownym powodem bylo to ze moj narzeczony byl jedynym z ktorym bylam w lozku. jestesmy dwa lata razem. od jakiegos czasu bylam ciekawa jak to jest z innym... jeden facet ktorego znam juz dlugo, moj facet tez, pisal ze mna smsy... kilka bylo dwuznacznych... i tak to sie zaczelo:(

Gość soft_cream
to mial byc tylko jeden raz. ale ten pan wiedzial jak mnie soba zauroczyc. zreszta juz poltora roku temu troche krecilismy ze soba. on wie czego mi brakuje w zwiazku, i mi to daje. nie tylko seks. oboje jestesmy w zwiazkach. kocham go, on mnie tez, ale oboje wiemy ze nie wolno nam byc razem. i jak on to nazywa 'jestesmy nie oficjalna para' chore to:o

Gość mam podobnie :(
mnie nazwy kolega swoją najsłodszą i jedyną tajemnicą ... i jak tu nie myśleć o takim ;)

Gość soft_cream
slodkie to;) moj nas raczej nazywa 'przyjaciolmi od wszystkiego' nigdy nie uzyl slowa ze jestem jego kochanka. bo jestem kims wiecej;)

Ech baby, baby, za dwa miłe słowa .... Kłamstwo jest zawsze kłamstwem...i nic tego nie zmieni... Jak ktoś kłamie, to znaczy że jego można wzamian conajmniej równoznacznie okłamywać...

Gość soft creamm
ale sie ubawiłam twoja ostatnia wypowiedzią buhahahahahahaha a jak ci pluje spermą po mordzie to też mówisz że deszcz pada?

Gość księżniczka Króla Artura
nie wiem czy ja się tu nadaje ,bo facet w którym si zauroczyłam nie był/nie jest mną zainteresowany ale wiem jak można się czuć kochając meża i marząć o innym na tą chwile cóż zal mi siebie ze jestem idiotką zal mi męża ze ma głupią zone a co do PANA X zachowywał się jakby chciał i nagle bum przeszło mu chciałam mu nawet dać do zrozumienia ze jestem zaintersowana flirtem ale nie umiem nie potrafie i dziś chyba nawet nie chce Szkoda ze nie był mną zainteresowany zawsze to bym sobie podniosła samoocenę i wogóle jakoś było by fajnie miałam kogoś kto mi pomagał w pracy bo jestem tam nowa a wszystko dzieje się w pracy!!!! cięzko mi pracować mysle zeby zrezygnować nie moge już go o nic pytać bo zrobił się sztywny nie dostępny itp ja jakoś ciągle patrze na niego itp eh

a może spróbować dać mu do zrozumienia ze mam ochote na flirt ale jak to zrobić ?! i czy jest sens (wiem ze kogoś ma ,ale wiem ze przez tamten tydzien był mną zainteresowany , a moze mi się wydawało ?! moze był miły a ja się nakeciłam i on zaczął uciekać nie wiem ale brakuje mi go

up up

Gość koleżanka z wczoraj
i jak myśląca tak samo? podwiózł Cię do domu?