Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam Bo NieWiemmm

Jak wyczuć czy facet chce czegoś poważniejszego?

Polecane posty

Gość Pytam Bo NieWiemmm

Słuchajcie jak rozwiązać taki problem. Kobieta spotyka się z facetem.jest bzykanko,buziaki itp. telefony,jakieś wyjścia,oboje się sobie podobają,ale kobieta nie wie na czym stoi. No powiedzmy,bo niby wszystko jest ok,ale tak naprawdę nie jest. Kobieta chciałaby albo w lewo ,albo w prawo,bo nie pozwala sobie w miedzy czasie na randkowanie i spotykanie z innymi czujac się zobowiazana. jak delikatnie wyczuć faceta czy chce czegoś wiecej czy odpowiada mu tylko taki stan??? jak w ogóle poruszyc i czy poruszac taki temat z facetem by go ewentualnie nie wystraszyc?

Gość Jeśli już jest bzykanko
to po co facet ma coś zmieniać. Nie idź szybko do seksu to ten któremu zależy na seksie tylko odejdzie ten któremu zależy na kobiecie zostanie. Proste!

Gość Pytam Bo NieWiemmm
No tak,ale jesteśmy dorośli(po 30 stce)i seks to normalka. Nikt nikogo przecież nie zmuszał i siłą nie brał:)

gdyby facet chcial czgos powaznego to bys wiedziala, skoro nie wiesz znaczy ze jemu odpowiada uklad, spotykamy sie, abwimy, nei myslimy o zwiazku czy przyszlosci

Gość turkaweczek
Czyli dorosłe osoby nie patrzą na uczucia tylko od seksu zaczynają ciekawe.

19:39 Pytam Bo NieWiemmm Słuchajcie jak rozwiązać taki problem. .........jak w ogóle poruszyc i czy poruszac taki temat z facetem by go ewentualnie nie wystraszyc? :D:D:D hahaha - i powiadasz, że jesteś po 30?:D:D:D:D:D

Gość nawalona ziutka
woniają mu jaja:D

Gość Pytam Bo NieWiemmm
Nie od seksu zaczynają,ale seks już jest a to jest różnica. Ludzie są różni i wiem,ze nie ma złotego srodka,ale wcale nie tak łatwo "dostrzeć"czy komus na nas zależy ,bo moze się okazac,ze to tylko złudzenia!

Gość Pytam Bo NieWiemmm
Tak jestem. Przejechałam się już nie raz na facecie. Boje sie kolejny raz i jeśli ma to nastąpic to wolałabym żeby to nastąpiło jak najszybciej,a nie jak np.ostatnio po dwóch latach. Za takie numery już dziekuję

Gość wedrth
na czym miałoby polegać to "coś więcej" na małżeństwie? zadaj mu to pytanie wprost - najłatwiej uzyskasz odpowiedź lub przynajmniej podpowiedź ile z nim jesteś i po jakimś czasie było to całe bzykanko?

Gość wedrth
poza tym jak traktować kobietę, która takich "potencjalnie poważnych związków", a w praktyce jedno - dwuletnich ma już za sobą np. 5? dla mnie to zwykła darmodajka, a nie kandydatka na żonę

Gość Pytam Bo NieWiemmm
coś więcej dla mnie to dzielenie z nią życia???? Myślenie poważnie,branie jej pod uwagę w swoim zyciu??? nie mówie o małżeństwie.Miałam męża zmarł...

Gość amojamojamoj
Autorko, na jaka literke zaczyna sie imie Twojego znajomego? Jesli mozesz... Swoja droga, zgadzam sie z Fiku.

19:52 [zgłoś do usunięcia] Pytam Bo NieWiemmm Tak jestem. Przejechałam się już nie raz na facecie. A co, chcesz żeby ktoś tutaj podał Ci jakiś test, ankietę na sprawdzenie czy masz duże szanse się przejechać na konkretnym facecie? A może chcesz od razu na 3 randce zaproponować mu związek do końca życia?:D

Gość amojamojamoj
Dlugo znacie sie z tym facetem?

Gość Ja bym raczej najpierw
wyczuła czy facet chce czegoś poważnego, a później dopiero poszła do łóżka. A gdybym już poszła to chyba traktowałabym to jako normalny związek.

Gość baszarteg ;)
jak kce siku to muwi prosto z mostu a jak czegos powaszniejszego to uzywa zwrotu -"to-aleta"

Gość Pytam Bo NieWiemmm
ciab-nie,nie chce.

Gość amojamojamoj
No, ale tutaj chodzi o to co ten facet na to. Autorka pewnie tez czuje sie juz prawie jak w zwiazku. Prawie bo brakuje kropki nad i , tj. co facet o tym sadzi.

jak nie chcesz, to po co pytasz i się zastanawiasz? :O

Gość Pytam Bo NieWiemmm
amojamojamoj o to własnie chodzi.

Gość kobieto trzeba bylo sie zastan
wiuac przed ruchankiem czy facet chce zwiazku czy tylko seks ukladu znajac zycie jak sie nie okreslil, to chce fucking friends (inaczej wiedzialabys, ze mu zalezy)

Gość Pytam Bo NieWiemmm
wszystko wskazuje na to,ze mu zależy.jego zachowanie itp,ale znamy sie dopiero kilka miesięcy.Nie chce mi sie "tracić czasu"dla kogos kto może pokazywać jedno a robić drugie. Dlatego chciałabym jak najszybciej rozwiać swoje wątpliwości.

Gość dobry człowiek z wyglądu
czyż może być coś poważniejszego niż poważne bzykanko?

Gość Pytam Bo NieWiemmm
tak poznałam. Nie jestem zdesperowana tylko naprawde nie chce mi się tkwic w czymś bez sensu.mam mało wolnego czasu i kiedy już go mam siłą rzeczy wypada,ze spedzam go z nim.Tu nie pójde,tamtego nie zrobię ,coś przekładam żeby miec ten czas tylko dla niego. Żyje w biegu i moze tym bardziej mnie to ciekawi? Może to głupio brzmi,ale chciałabym wiedzieć i to jak najszybciej czy jest sens się tak starac.

Gość Pytam Bo NieWiemmm
nawet jesli samo bzykanko to na tyle satysfakcjonujace,ze warto mu było poswiecić te kilka miesiecy;)

Gość zapytaj sie wprost !!!
inaczej bedziesz tkwic w w tym niewiadomo czym i okaze sie, ze jestes FF

Gość ftgbhynjk
Pytam Bo NieWiemmm nawet jesli samo bzykanko to na tyle satysfakcjonujace,ze warto mu było poswiecić te kilka miesiecy Czyli Ty nie chcesz związku tylko seks układu. Skoro Tobie bzykanko wystarczy to czego zajmujesz miejsce w internecie?