Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauryn t

filmik z lotniska z debilnymi rodzicami co porzucili dziecko.....poryczalam sie:

Polecane posty

no tak teraz sie czepnij, ze krytykuje tych co plakali:D Po pierwsze mnie nic nie boli z tego powodu, po drugie uwazam, ze trzeba byc totalnie niestabilnym emocjonalnie by plakac ogladajac ten filmik. Tym bardziej, ze jest bez dzwieku, zadnego placzu nie slychac ani tez nie widac dziecka biegnacego za rodzicami. Po prostu ktos placzac ogladajac to dopowiedzial sobie brednie jakies i wyl ot tak, bo chyba mial taka potrzebe:D Spoko mi to nie przeszkadza, kazdy sobie lubi czasem poplakac, ale chyba juz lepiej na jakims glupim melodramacie niz na marnym nagraniu z lotniska.

Gość popłakala sie na filmie
buhahahaahah

Gość mmarzena
Nawet dziecko 2-u letnie moze zapamietac taka traume do konca zycia. Jestem mama 2-u letniej dziewczynki i takie dziecko nie jest juz niekumatym bobasem. Moja tak bardzo cieszy sie z wyjazdu na wakacje, ze bedzie woda, cieplo, zabawa i ciagle o tym mowi w swoim jezyku :) teraz takie dziecko cieszace sie wyjazdem, tym ze cos sie dzieje nagle jest zostawiane w obcym miejscu z obcymi ludzmi.....wspolczuje tej malej istotce :( rodzice nieodpowiedzialni, kompletnie pozbawieni wyobrazni, egoistyczni, podli i bez serca!!!!

Gość kitunnna
durni dzinnikarze nie mają aktulanie żadnej sensacji do naglaśniania i podniecania się, więc zajęli się pierwszą lepszą sprawą i próbują zrobić z niej dramat. 2 letnie dziecko nawet nie wie co to znaczy wakacje, samolot, morze itd...więc nie pierdolcie, że była to dla niego wielka trauma i zabicie marzeń. 2 letnie dziecko jest natomiat na tyle rozumne, że jest w stanie pojąć słowa mamy, która powiedziała, że za chwilę przyjdzie babcia/ciocia/ wujek ( nie wiem kto dokłądnie odebrał dziecko) i zabierze do domu, a mama wróci za jakiś czas, tak samo jak zawsze wraca np. pracy. a już najbardziej powalił mnie jeden z komenatrzy wyżej: '' dziecko pół roku nastawiali na ten wyjazd" buahaha czy Ty wiesz co to jest pół roku dla 2 letniego dziecka? to jest 1/4 jego życia, takie dziecko nie rozróżnia pojęć typu wczoraj, dzisiaj, tydzień temu, a co dopiero pół roku:D

Gość no i dobrze???
No i dobrze ze sprawa nagłośniona.Dziecko to nie rzecz zeby ot tak sobie zostawić jak bagaż i wyjechać na 14 dni .

k....a no szkoda mi tego dzieciaka ,mój jest w podobnym wieku i nie zostawiłabym go tak obcym ,w ogóle matoły ci rodzice jak można nie sprawdzić było ważności dokumentu.

Gość mentaI cut
wiecie co - rzygać mi się chce na Wasze zachowanie. płaczecie nad losem dziecka na lotnisku, a nad losem miliona dzieci w żłobkach już nie?

Gość dziecko w żłobku
dziecko w żłobku jest przyzwyczajone i nauczone,że tak się dzieje, że mama za parę godizn wróci, to jest stan stały, ciągły, rano mamy nie ma, po południu mama jest, jest to miejsce które zna, panie które widzi codziennie,a nie obca baba na lostniku, obce miejsce, tłum ludzi, krzyk ,m hałas, i obcy facet któryu je zabiera do rzekomych dziadków

ale chyba idac pierwszy raz dziecko nie zna pan i nie czy mama wroci:D Tak jak pisalam o sobie ja histeryzowalam kilka dni zanim sie uspokoilam:P

Gość suka nie matka
jak nogami przerabia zeby zdazyc na samolot suczysko pierdolone

Gość suka nie matka
co wy kurwa porównujecie złobek - instytucje- do lotniska?? i kurwa - oni mieli leciec z dzieckiem!!!!!!!!!!!!!! a pozbyli sie go jak kupy!!!!!!

Gość suka nie matka
ja pierdole- zaraz mi któras napisze ,ze tak przeklinam wy jestescie bezmózgowce jak porównujecie złobek,przedszkole czy planowane wakacje bez dzieka do zaistniałej sytuacji

Gość suka nie matka
mi chodzi tylko albo az o to jak mozna tak zostawic dziecko - suka jedna- ciekawe czy by nie była "OBRAZONA" NA meza jakby pojechał bez niej? miałaby suka focha i wypominanie do konca zycia ze tak sie zachował pustak ,beton i suczysko z niej

Gość suka nie matka
niej ja kurwa tak córka zostawi jak bedzie miała w wieku 70 siu lat zafungowane kanary przez córke- sorki mamus ty sobie tu poczekaj - przyjedzie po ciebie ciocia mela - ja jade pomoczyc dupsko w basenie ......

Gość suka nie matka
i schorowana mamusie zostanie bezradna na lotnisku- moze przesadziłam z ta 70 tka - jak bedzie po 80 stce .....

Gość suka nie matka
a jakby jej córka zgineła w wypadku samochodowym wracajac z lotniska z ta cała niania? jakby jej było?

Gość suka nie matka
ktos taki kurwa nie ma instynktu,nie powinien miec dzieci - sucz jebana grzeje pizde na słoncu

Gość suka nie matka
ufff- spadło mi cisnienie jak sobie pouzywałam na niej ..........

Gość ghfhffghfhfgjhjujkkk
Mnie dziwi to że na tym topiku jedziecie po rodzicach jakby to dziecko skatowali etc, a na innym głaszczecie mamusie której znudziła się zabawa w rodzine?

mam 3 letnią córkę i wiem doskonale co kuma 2 latka a czego nie... rok temu leciałam z małą samolotem do koleżanki i wiem, jak ona to przezywała, że poleci "w chmurkach" itp, więc nikt mi nie wmówi, że dziecko nie przeżyło traumy.. w obcym miejscu, wśród obcych ludzi mama nagle znika a jeszcze minutę temu mieli wszyscy jechac na wakacje, miała być zabawa itp... 2 latek więcej kuma niż sie nam wydaje!!!!!

Gość mentaI cut
i co z tego, że przeżyło traumę, jak miliony polskich dzieci przeżywa traumy kilkudniowe nawet w żłobkach, ale nikt tego nie przeżywa, bo media Wam tego nie każą przeżywać :D

mental cut - zakładam, że dziecka nie masz... jak będziesz mieć, zmienisz myślenie

Gość walentynkowa ona
Ale spójrzmy na to tak: dziecko jest zostawiane w obym miejscu z obcymi ludzmi (żlobek) i jest ok, a tam40min i tragedia? bez przesady!

Gość SĄ WIĘKSZE DRAMATY
uff masakra http://media.wp.pl/ kat,1022943,wid,14788144,w iadomosc.html

Gość mentaI cut
nie, raczej nie będę mieć. ale w żłobkach traumy są przeżywane i mi nikt nie będzie wmawiał, że to co innego. proszę szanowne Mamy o nie nabieranie się na sensacje z mediów. nikt nie dokumentuje żłobkowych traum liczonych w milionach

ok ale żłobek to konieczność, nie ma wyboru a wakacje nie są przymusem... pracować trzeba..matka nie pójdzie do pracy, nie da dziecka do żłobka to straci pracę... nie będzie miała za co żyć... a w ogóle to nie wyobrażam sobie sytuacji, że lecę z dzieckiem i nie mam waznego paszportu, to sie sprawdza wcześniej!!!!! może liczyli, że im sie uda, ktoś przymknie oko...

Gość mentaI cut
media nie rozdmuchują żłobkowych traum, ponieważ matka oddaje dziecko do żłobka i idzie do pracy - i rząd dzięki temu ściąga z niej podatki :) panimaju?

Gość suka nie matka
przestancie porównywac PLANOWANE zaprowadzenie dziecka do złobka do NIEPLANOWANEGO pozostawienia a SAMEMU POJECHANIA NA RELAKS!!!!!!!!(jak mozna sie relaksowac po takim zachowaniu?)

ciekawa jestem, czy rodzice mają wiadomości z kraju, co się tu dzieje pod ich nieobecność, czy będą mieli niespodzianke jak wrócą :)

Gość onaniemasił
nie wiem nie idzie dodać nowego tematu dziewczyny pomózcie mi bo nie mam już sił wiem ze to co napisze zaraz mnie tutaj zjedziecie ale moze ktoś pomoze mojej córce. otóz corka ma 2.5 roku i od roku tak mi nerwy zszargałą ze nie mam już do niej sił i cierpliwośći. wszystko było by ok gdyby ona jadła. ale nie chce nic ani sniadania ani obiadu ani kolacji. nie dostaje nic żadnych słodyczy . nie umię sobie z nią poradzić każdy dzień każde jedzenie kończy sie klapsami w pupe .czasami mam już tak ją dość że chciałaby mją udusić nie umiem sobie znią poradzić wyniki ma ok nic nie pomagało zadne syropy tabletki na apetyt nic (wszytsko wypisywane przez lekarza) ona waży 9 kg nie wiem co mam znia zrobic nic nie pomaga ani grożby ani prośby ani prezenty kompletnie nic .próbowałam wszystkiego i nic do neij nie dociera niemogę pozwolić jej na to by kilka dni nie jadła.