Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauryn t

filmik z lotniska z debilnymi rodzicami co porzucili dziecko.....poryczalam sie:

Polecane posty

Gość oszaxa
Jakbys kretynko :O odebrala matce prawa rodzicielskie to dopiero bys traume dziecku zafundowala :O Dom Dziecka, co? W Polsce polowa rodzicowto kretyni. Na kafe wiekszosc zreszta :P

Gość ddddd53543
widocznie dziecko dla nich to balast, jak w wielu wielu polskich rodzinach pozornie "porządnych"

Gość Mama dzieci, żona
tez się popłakałam, pokazywali w wiadomościach. W życiu nie postąpiłabym tak jak oni :(

Gość trtrtrtru
do idiotki wyzej-jesli swoje dziecko porownujesz do bydla to gratuluje...i wspolczuje mu matki wywloki:O

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Ale ja nie rozumiem. Przecież po tą dziewczynkę zaraz ktoś przyjechał, ona ją tylko na chwilę zostawiła. Tam dzieciaki zawsze czekają na rodziców, np jak dziecko samo podróżuje to oni to dziecko odbierają i tam czeka na swoich rodziców. Może nie byli na takich wakacjach nigdy i im się fartło i bardzo chcieli jechac? Wiecie co? Moja mama bardzo chciała jechac do Grecji i jak zakład pracy organizował wyjazd właśnie tam to moja mama ZOSTAWIŁA MNIE Z BABCIĄ NA 3 TYGODNIE. Że ja nie umarłam, a mojej mamie praw nie zabrali..

Aha, dodam, że ja bym nie zostawiła mojego dziecka w takiej sytuacji i nawet bym nie dopuściła do niej, bo ja to wszystko zawsze muszę miec zapięte na ostatni guzik, a gdyby tak się stało to wróciłabym z dzieckiem do domu. Nawet na weekend bym go nie zostawiła, mały wszędzie z nami jeździ. Tylko uważam, że nic złego się nie stało, nikt krzywdy dziecku nie zrobił.

Gość lglglg __
kuurwa mac, czy twoja matka zostawila cie sama na lotnisku??????????????????????????? ty nie widzisz roznicy miedzy zaplanowanymi wakacjami bez dziecka a porzuceniem w ostatniej chwili na lotnisku i zostawienie go w tłumie obcych mu ludzi? czy wy macie choc odrobime empatii gruboskórne baby?????????????

dramaturgia medialna i nic poza tym. Naglosnili sparwe jakby ktos znecal sie nad dzieckiem czy porzucil bez wiesci na lotnisku, a tak nie było, dziecko po odebraniu prze opiekunke trafilo pod opieke dziadka, zupelnie nie rozumiem dlaczego tyle ludzi sie bulwersuje Współczuje pracownikom tego biura że musieli szargac sie w wyjącym dzieckiem

Dokładnie, dziecko zaraz zostało odebrane i pojechało do swojego dziadka. No powiedzcie co w tym takiego złego?

i mówi się że homorodzice są niebezpieczni dla dzieci a widzicie co z dziećmi robią pseudonormalni rodzice. Albo się dziećmi nie interesują albo interesują się za bardzo katując je,głodząc,znęcając się psychicznie na nimi i bestialsko zabijając je.

Nic sie nie stalo? I wy matkami jestescie? Ciekawe, ze zarowno policja, prokuratura i rzecznik praw dziecka zajeli sie tą sprawa.I rodzice na bank beda mieli dozór kuratora. Ale dla wam jak zawsze -nic sie nie stalo. Dno.

Gość o qrde:.......................
jaka opiekunkę ? jakic facet przyjechał po dziecko (kolega męża)

Gość emigrantka1452
ja nie rozumiem jak rodzice mogli nie wiedziec ze paszport jest niewazny

Gość o qrde:.......................
pca bym tak nie zostawiła a co dopiero dziecko

1.Dziecko nie było SAME.Zajęła się nim obsługa a po drugie za chwilę ktoś je odebrał. 2.Ja bym nie potrafiła jechać na wakacje i zostawić w ostatniej chwili dziecka tak jak oni postąpili.Dla mnie to egoistyczne!

Gość równo
czy nad dziećmi oddawanymi do żłobka, nieraz nawet młodszymi, które płaczą jakby je ze skóry obdzierano, też tak płaczecie, głupie kwoki [ porzucone na lotnisku! puknij się w łeb jedna z drugą ]

Gość Mama dzieci, żona
"szargać z wyjącym dzieckiem" :/ a nie szkoda Ci tego malucha że mama go opuściła? Została sam w obcym miejscu, pewnie nie rozumiała całej tej sytuacji, bo przecież nie zna sie na zegarku i nie wiedziała ile to pół godziny.

Gość Mama dzieci, żona
dzieci chodza do żłobka bo rodzice idą do pracy a nie wyjeżdżają na wczasy i porzucają

Gość no i???
dla wac to normalne ze jedno dziecko zostawili a z drugim pojechali na Rodzinne wakacje...

Ja też bym tak dziecka nie zostawiła, nawet bym sobie bez niego wakacji nie zaplanowała. Ale nawet jakby kolega ojca przyjechał to co? To nie jakiś facet z ulicy tylko znajomy. A dlaczego nie płaczecie jak wyrodne matki okrutnice dzieciaki zostawiają w żłobkach wśród obcych ludzi i dzieci? Wiecie jak te dzieci za mamą biegną i płaczą i piszczą?

W zupelnosci zgadzam sie ze slowami Jerzego Owsiaka skierowanymi do Rzecznika Praw Dziecka cytuje: "Chciałbym od Pana usłyszeć nawet brzydkie słowo w stosunku do rodziców i ludzi, którzy będąc na lotnisku w Pyrzowicach i widząc zachowanie tychże rodziców, nie zareagowali tak jak powinni zareagować normalni ludzie - nie pozwolić, aby mama i tata opuścili swoje dziecko. Powiem to za Pana - to jest kurestwo!" - pisze Owsiak" tu zrodlo: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,List-Otwarty-Jerzego-Owsiaka-do-Rzecznika-Praw-Dziecka-Marka-Michalaka,wid,14784503,wiadomosc.html

Gość równo
popłakało sobie kilka minut i przestało, znalazło się wkróte wśród bliskich i znanych mu osób czyli dziadków dziecko 2 - letnie szybka zapomina o takich przykrych chwilach jak rozstanie z mamą

blablbalablbalblbalbalablablab, ty serio nie widzisz roznicy miedzy zlobkiem a taka akcja jak ta na lotnisku? Mam nadzieje, ze nie masz dzieci i nie planujesz.

Gość emigrantka1452
no nie wiem czy dwuletnie dziecko tak szybko zapomina,ze mamusia i tatus zostawili je.......mimo,ze mialo z nimi leciec,co innego gdyby od razu zostawili u dziadkow

Gość równo
wypowiedź Owsiaka klasyfikuje się jako jedna z wielu głupot powiedzianych w tym temacie

Gość równo
A Ty zanim coś napiszesz, co takiego pamietasz z okresu jak miałaś 2 latka, hę?

Doprawdy pracownikom inf.tur nalezy sie kolosalne wspolczucie ze zamiast skupic sie na własnej pracy to musialy histeryzującym wydzierającym sie 2 latkiem zajmowac, zapewne zadna z was nie miala by na to ochoty Czytalam ze na lotnisko przyjechala dziecka opiekunka i dostarczyla je dziadkowi.Robic sensacje na skale jakby rodzice porzucili dziecko na lotnisku wylatując gdzies nie wiadomo gdzie,a dziecko bez opieki,wyzywienia i noclegu.Nie było tak. Mysle ze ta glupia sytuacja nie zajeła wiecej niz 3-4 godz. I po cholere takie dziecko stresowac? tylko dzieciak na dobre sie rozkleił przez brak odpowiedzialnosci jego rodziców, a inni pracownicy lotniska przez rodzicow niedopatrzenie tez mieli urwanie glowy z tym dzieckiem