Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szara via smartphone

dlaczego on chce do cholery???

Polecane posty

Gość maj80ty
dla jednych jestes atrakcyjna, dla innych nie.to kwestia gustu.

Odpowiadam koledze kilka postow wyzej...tak, odpowiada mi. Dlaczego posiadanie meza ma byc synonimem stabilizacji? Mam dobre zycie, prace, robie co lubie. Nigdy nie mialam parcia na rycerza na bialym koniu czy welon. Patrze na siebie i wiem jak wygladam. Stad zupelny brak zrozumienia:) Jasne, ze fajnie ale moze warto zrozumiec i wykorzystac w przyszlosci?;)

Gość uiydwiuy
do fghdsfbvf- az chciałoby sie kliknąc "Lubię to"- zgadzam sie z Toba w zupełności. juz nie wiem o oc chodzi...heheh

Fgh...daj spokoj, to nie jest temat na setki postow wiec sie nie podniecaj. Zylka Ci peknie.

Dla potwierdzenia- dziekuje za wypowiedzi i nie zachecam do zamieszczania kolejnych postow:)No.

Gość knjkljo907
jestes stara raspla, zauroczenie sexem tez minie predzej u faceta, i myslisz ze bedzie patrzyl jak zycie mu przez palce ucieka? bedzie chcial zalozyc rodzine i predzej czy pozniej powie ci adieu!!!!!!!!!!

I co w zwiazku z tym, ze powie?Czytaj ze zrozumieniem.

Gość KRYSTYNKA83
ja podobam sie sobie i mezczyznom.spotykałam sie jak ty na luzny niezobowiazujacy seks z facetami.nie było ich duzo. w koncu sie zakochałam w jednym z nich.niestety ale musze go sobie wybic z głowy... dzis cos mnie naszło na przemyslenia, ze chyba czas z tym skonczyc. czas sie ustabiliozwac...kurcze jestem przed 30-tka a miałąm jeden powazny zwiazek w zyciu... kochana zycze Ci wszytskiego dobrego.cokolwiek zrobisz to jest Twoje zycie.korzystaj z niego jak tylko chcesz i jak Ci sie podoba.

Gość a mi szkoda
autorko, pytasz mniej więcej o to, co on w Tobie widzi, tak? :) wg mnie, poza tym, że jesteś pewnie ogólnie fajną i przy tym - fajną w łóżku babką, to jeszcze bardzo ważne jest tutaj kryterium dostępności :) to, że nie polecisz na niego od razu - to Ty sobie w swojej głowie myślisz, z jego perspektywy może to wyglądać inaczej (nie w jakimś obraźliwym sensie, że uważa Cię za lafiryndę, puszczalską, czy coś) - tylko raczej tak, że skoro ta babka kiedyś chciała ze mną seksu bez zobowiązań, to niby czemu teraz nie miałaby chcieć?;) poza tym, naprawdę, jakąś taką niesamowitą wagę do tych jego słów przykładasz, wg mnie nieadekwatną do rzeczywistości... jakby Ci słał bukiety róż, latał do Ciebie samolotami, cokolwiek ROBIŁ to byś się miała nad czym zastanawiać: czemu ten facet ma takiego fioła na moim punkcie? a tak jak jest - co w tym dziwnego, że facet lubi sobie pomyśleć i pogadać o seksie z babką, nawet zupełnie przeciętną? :)

Hm...ale ja nie przywiazuje wagi do jego slow, bo powiedziec mozna wszystko. To dodatek.Bardziej chodzi mi o czyny. Nieistotne czy jak wroci to sie spotkamy, czy nie. Ja nie rozumiem dlaczego w ogole trafialismy do lozka;)

Gość a mi szkoda
nie rozumiesz, bo pewnie, jak duża część kobiet, oceniasz siebie zbyt krytycznie :) i tyle facet poszedł do łóżka z fajną babką, która lubi seks i mu się spodobało, i babka mu się spodobała, bo mu się spodobała, i tyle :) nie ma żadnych reguł, że super-pięknym podobają się tylko super-piękne, poza tym - nie to ładne, co ładne, tylko co się komu podoba :) nic dziwnego w tym nie ma do zastanowienia dla Ciebie - czemu oceniasz siebie samą jako kobietę drugiej czy której tam kategorii? szkoda życia na takie niedocenianie siebie :)

Dlaczego tak oceniam siebie? Hm...bo mam lustro?Na moim ciele sa defekty, ktorych w zaden sposob nie usune. Nie da sie ich nie zauwazyc;) Oceniam swoj wyglad pod katem atrakcyjnosci czysto seksualnej. Nie uwazam, ze do niczego sie nie nadaje, nie marudze wszystkim dookola, nie chowam sie w norze.

Dobra kochani, muszę uciekać, bo mieszkam blisko torowiska, i za chwilę będzie jechał Pośpieszny z Zielonej góry do Krakowa i muszę przytrzymać swój stary kredens, który mam jako pamiątkę od babci.

:D -dobre!

Gość a mi szkoda
no ale właśnie o tym piszę: nie to ładne, co ładne, itd; ktoś uznał Cię za atrakcyjną seksualnie i dał temu wyraz, idąc z Tobą do łóżka i prosząc o jeszcze;) - stąd wynika, że JESTEŚ seksualnie atrakcyjna (pewnie nie dla wszystkich - nikt nie jest aktrakcyjny seksualnie dla wszystkich) - a Ty dalej swoje: nie jestem :)

No dobrze-jestem:D tak, tak, tak!

Gość ej szara
mam podobnie,ciało pełne defektów, blizny, piegi, nadwaga, a mimo to chętnych do jego spożycia wielu. atrakcyjnośc to nie tylko piękne ciało. njabrdziej atrakcyjne są kobiety inteligentne z otwartym umysłem (bo nogi to każda może ...otworzyć), wówczas mężczyźni nie tracą ochoty na seks z taką kobieta, wciąz i wciąż ich pociąga ;)