Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yogi Bear :)

powróżę

Polecane posty

Gość aleleniwasobota
do yogi chodzi mi mniej wiecej o cos takiego jak wpis powyżej.miedzy mną a m jest ok,ale dręczą nas problemy natury finansowej.

Gość anjaaaaaa
czy moj zwiazek przetrwa? czy moj partner mnie kocha? czy mnie zdradza? 02.07.1985

Gość Yogi Bear ;)
z tymi kartami to nawet dobry pomysł, ale nie w ten sposób się przekonam :P wiem, że mogę się mylić, jednak tak jak mam przeczucie co do związków karmicznych, co później potwierdzam, tak też w tej sytuacji jestem podejrzliwy ;) no w każdym razie już za dwie godziny będę pewien :)

Gość true story 92
co masz zamiar zrobić? 😭 czy nie możesz po prostu mi powróżyć? Wydaje mi się, że nie znam żadnego faceta, który interesuje się tarotem.

Gość górna_strefa
doczekam sie dzisiaj ???? czy bedziemy razem ja klaudia 27.10.1994 on daniel 29.03.1991

Gość Yogi Bear ;)
nie bój się, tak czy inaczej Ci powróżę, jedyna różnica może polegać na tym, czy tu na forum, czy osobiście.. no chyba, że boisz się wróżb :D

Gość true story 92
Ale w jaki sposób się tego dowiesz? Powiedz chociaż ile masz lat, to moze skojarzę jakiegoś faceta w Twoim wieku, którego znam.

Gość true story 92
Nie musisz mówić ile masz lat, znalazłam odpowiedz na 1 stronie tematu.

Gość Yogi Bear ;)
wiek tu się na niewiele zda, gdyż nie wyglądam na tyle ile mam, więc mogłabyś nie skojarzyć.. wydaje mi się, że mieszkamy w pobliżu :P

Gość górna_strefa
no trudno tylko starcilam czas.. dzieki za poswiecony czas..;(( smutno mi bo sie nigdy nie dowiem

Gość aleleniwasobota
yogi a mógłbys odpowiedziec na moje pytanie.?sorry,że jestem taka namolna,ale bardzo mi zależy.

Gość true story 92
Mieszkasz w mieście?

Gość Yogi Bear ;)
widzę, że już Ci stawiałem karty i z tego co wyszło to coraz bardziej mnie to utwierdza w moim przekonaniu :) tak, mieszkam w mieście :P

Gość górna_strefa
poswięc chwile proszee;))))))))

Gość true story 92
Tak pytałam juz o coś wcześniej i w związku z popularnością Twoich wróżb tutaj postanowiłam spytać jeszcze raz :) To powiedz, w której części Polski mieszkasz? Wtedy i ja uwierzę, że jednak możemy się znać.

Gość Yogi Bear ;)
coś spowodowało, że wyhamowałaś moje wróżby, coś kazało mi poczekać i to przeczucie, choć dziwne, musi coś oznaczać.. może to był czas by na chwilę zwolnić tempo :) mieszkam w woj. Łódzkim :P

Gość górna_strefa
CZY BEDZIEMY RAZEM JA 27.10.1994 ON 29.03.1991

Gość aleleniwasobota
o a ja tez mieszkam w łódzkim.he,he........

Gość true story 92
W takim razie nie znamy się napewno. Ja mieszkam w zupełnie innej części Polski. No ale ciekawi mnie to, że wyhamowałam wróżby :D Jeszcze mi się nie zdarzyło haha:D

Gość Yogi Bear ;)
uff.. no to kamień z serca, bo chyba głupio bym się czuł gdyby się okazało, że się znamy :P no jest coś dziwnego w tym, że Twoja prośba kazała mi się zatrzymać i zastanowić, bo nie miałem dotąd takiego odczucia.. na wróżbę jednak przyjdzie Ci jeszcze trochę poczekać, pewnie dopiero jutro wezmę karty do ręki, i nie chodzi tu o Ciebie, po prostu to jest jakiś znak, że na dziś koniec :)

Gość górna_strefa
bede czekac do jutra bo zalezy mi na odpowiedzi i werze w twoje wrozby mam nadzieje ze mnie nie ominiesz pozdrawiam;)))

Gość true story 92
ok :) Nie ukrywam, że mnie też by było trochę głupio :) No cóż poczekam, mam nadzieję, że zobaczę jutro pozytywną odpowiedź na moje pytanie.

12 02 1982 Agnieszka czy Andrzej mnie kocha czy się oświadczy czy wezmiemy ślub dziecko czy moja córka będzie mówić czy były mąż będzie się mscił czy wygram podział majątku czy zostane z dziećmi w tym domu czy będę musiała go spłacać czy były mąż mnie czy sąd odbierze byłemu mężowi prawa rodzicielskie bardzo mi zależy i gdzie będzie mieszkałbyły mąż w pl czy za granicą

Gość clodija
kiedy spotkam milosc zycia i kim on bedzie 27.10.1994

Gość a6666666666666666
proszę na temat kupna ksiażek do matury czy ktoś pomoże mi w ich kupnie0da mi jakaś większą sumę -od razu c z te rnasty w rzesien 1 9 8 5 dziękuję

Gość a6666666666666666
ja też mam nadzieję na odpowiedz dziękuję

Gość Aisha123
Alicja 17.03.68 czy będę miała pracę od września ( jestem nauczycielką, na zastepstwie, nie wiem co będzie dalej :( ) już wcześniej pisalam, nieśmialoaprzypominam, jesli można

Gość jesli zechcesz mi powrozyc...
Yogi Bear ;) dlaczego byloby tobie glupio gdybys wrozyl komus kogo znasz? Wstydzisz sie? :)

Gość niebieskooka agggaaa
Witam serdecznie prosze o wróżbę... Agnieszka 05.05.78. Paweł 29.03.76. Czy to ma sens... Czy niedawno poznany Ryszard 11.06.80. to ten na całe życie.

Gość danielekkkk
czy bede z nią ja 29.03.1991 ona 27.10.1994