Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yogi Bear :)

powróżę

Polecane posty

26 luty Czy znajde prace w zawodzie? jesli nie to w jakiej branży uda mi sie znalezc prace? czy moj zwiazek sie poprawi? Czy facet zacznie bardziej mnie szanowac?

@kisssiststss według kart, to wy już jakieś czynności związane z wyjazdem poczyniliście i pojedziecie.. może nie na stałe, ale wyjazd jest wam pisany.. oczywiście nic na siłę, zadecydować musicie sami, choć rada jest taka, żeby wziąć ślub

Gość Asia@@@
Dzień dobry Yogi! A więc mam zadać konkretne pytanie. Ok. Czy moje małżeństwo będzie szczęśliwe? Od dzisiaj w przyszłości. Czy widzisz, czy mąż już mnie nie zdradzi nigdy więcej? dziękuję!

Gość kisssiststss
Tak, ja tu juz jestem i sprawdzam mozliwosci, ale wciaz mam watpliwosci i nie wiem czy dobrze robie. Nauka jezyka dlugo potrwa... Slub? Czyli uwazasz ze stanowimy dobrana pare?

o cholera, to mnie wystraszyłaś nie na zarty. rozmowa w strawie pracy dodatkowej, ale kolidujacej w jakiś sposób z obecną. a w obecnej dzieją się teraz takie rzeczy, ze cholera wie... ale z pewnoscią pewniejsza niż ta domniemana nowa... a z tą kartą odejscia... nie wiem, ale może przeniecienie mozna z tym połączyć?? przez całą zimę dziecko mi chorowało, kiedy wreszcie przestało, zostałam przeniesiona do innego działu.

Gość Asia@@@
Misiu jesteś?

jestem Asiu, ale jestem zmartwiony więc odpowiem po 16.. przepraszam

Gość Asia@@@
Dlaczego się martwisz? Na wróżbę poczekam a tobie przesyłam uśmiech :). Trzymaj się Yogi!

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yogi, Bożena 28.06.1978 możesz sprawdzić czy dostanę tą pracę w Ośrodku wychowawczym dziś byłam na rozmowie, 200 chętnych. Ale dyrektor powiedział że jestem w 20 branych pod uwagę. w poniedziałek mam dzwonić do spółki i się dowiedzieć czy zaczynam u nich pracę, ale chcę z nich zrezygnować. Chcę tą pracę w ośrodku Proszę Cię bardzo sprawdź czy ją dostanę. Że jak zrezygnuję w poniedziałek z pracy w spółce zostanę wybrana w najbliższym czasie w tym ośrodku, że dostanę tą pracę. Nawet księgowość mi w tej pracy obiecano :)

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dziękuję za czas poświęcony

Gość moze mi sie jeszcze uda
pytam grzecznie jeszcze raz: to uda mi sie ? to wycofanie to zapewne z powodu przedluzajacego sie czasu oczekiwania (5lat), maz zdrowy... ja tez, z ta moja blokada tez sie zgadza... dziekuje.

Gość prosze proszę GIT GIT
witam, czy uda mi sie schudnąc? Anna 15.11.1989

Gość kolorowe piórko
Czy w najbliższym czasie dostanę pracę? Ania 5.04.1983

@Asia@@@ dziękuję Asiu za uśmiech :) Twój mąż wykorzystuje Twoje zaślepienie niestety.. z czasem to o co pytałaś się skończy, nie wiem dlaczego, ale karty pokazały, że obecnie nie ma czystego sumienia.. źle karty się układają, bo wypadają niestety te same.. jeżeli masz inne plany, coś innego na oku, to ja bym na Twoim miejscu się nie wahał.. widzę, że jakieś starania zostały już rozpoczęte.. według kart, wasze małżeństwo i tak się zakończy

@kisssiststss karty dały taką radę, że warto ten związek zalegalizować

Gość ivoonkaa9403
to niesprawiedliwe ;p czemu nie chcesz rozłożyć dla mnie kart?

misiek, a mogę one more time? jeśli tak powiedz mi co z moim tzw górnolotnie życiem uczuciowym w najbliższym czasie? Agnieszka 30 07 1985

Gość proszę , poradź
Alicja 17.03.68 czy dostanę pracę od wrzesnia, w szkole, jestem strasznie zmartwiona, jeśli masz sily sprawdzić :) , proszę

@onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa logicznie myśląc, to chyba lepiej podjąć pracę w spółce a później ewentualnie zmienić pracę.. karty pokazały, że chyba i tak będzie to ośrodek, bo te sprawy już się toczą, a jak napisałaś, byłaś na spotkaniu.. jedyne co mnie zbija z tropu, to fakt, że ktoś Ci zaproponował pracę w księgowości.. ja nie mam żadnej karty związanej z finansami

@ivoonkaa9403 bo Tarot odpowiada na konkretne pytania, a nie na ogólniki ;) serio, nie jestem w stanie tak na odległość napisać o wszystkim

@bibizzoo 🖐️ doprecyzuj proszę, bo karty można interpretować różnie, w zależności od stanu zastanego :) ta sama karta może oznaczać zupełnie różne sprawy w zależności czy już z kimś jesteś, czy nie :)

@prosze proszę GIT GIT silna wola jest, więc przeszkód nie widzę, jednak pamiętaj żeby nie przesadzać, karty pokazują że należy to robić pod czyjąś kontrolą

ale schudnę czy nie?

@kolorowe piórko według kart do końca roku nie, zresztą pokazują, że są na Ciebie jakieś naciski na to byś tę pracę miała

i jesli mozna to chciałabym zapytać czy zdałam egzamin na którego wynik czekam, bardzo się denerwuję

Gość Asia@@@
Dzięki misiu! Zaskoczyła mnie trochę ta wróżba. Myślałam, że uda nam się przetrwać. To prawda, że on może wykorzystywać moje zaślepienie. Jeśli chodzi o to czy mam kogoś na oku to to się nie zgadza. Nie podjęłam żadnych kroków. Nie wiem czy mu ufać dlatego trochę stoję obok i obserwuje. Powiedz mi Yogi czy widzisz inną kobietę? Czy ona ma męża i synka? Czy taka, która ma też męża ale córkę? Uda ci się to zobaczyć? Chciałabym wiedzieć, która z nich zagościła w jego sercu. Nie mogę tego się dowiedzieć od nikogo a bardzo chce wiedzieć. Dziękuję za twój czas dla mnie. Data ur męża: 25 12 81.

Gość Madziarenkaaaaaa....
Czesc a mnie powrozysz? Magda 28.12.1989 czy ten chlopak z ktorym jestem jest dla mnie odpowiedni, czy znajde innego? czy zdam prawo jazdy, za ktorym razem?

jestem sama spotykam się z kimś "na luzie' podoba mi się ktoś tam inny i jak Misiu?

Gość proszę , poradź
Yogi , jesteś jeszcze ? proszę