Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koci_Pazur_Purpurowy

Klub trzeźwych alkoholików

Polecane posty

Gość Frelcia ale tych jego
porad ludzie nie chcą i założyli po to inny temat żeby z niektórymi z alko nie gadać trochę kultury zawsze sie przyda:)

"Koci_Pazur_Purpurowy nie piję ponad 6 lat" no no no:D...moje gratulacje:) ja przy Tobie jeszcze raczkuję stażem:)....pogody ducha życzę:)

Gość Frela...
Ajvik jest bardzo kulturalny:) i bardzo miły:)

miód też ale znam takich co im niedobrze na sam widok:D;)

cześć Frelu:)...nie musisz pisać na mój temat:)...poradzę sobie:)

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,,,,,,
pogonić wam tu Jakubka?:D

Gość specjalista niezalog
bez odbioru

cześć ladac:)...cześć Wisienko:)...cześć podszywie Speca:o

no szkoda byłoby miejsce dla innych,potrzebujących:(

" wypierdalaj ajven sk**wiele j**ane sie zleicialy bo na ich topie zaden czlowiek pisac nie chce oprocz nich " ostatni juz raz odpiszę ci frustracie. Na naszym topie piszą normalne osoby, nie takie jak ty:o...dobrze że cie u nas juz nie ma. Nie potrzebujemy takich awanturników:o Zobacz jak ty sie zachowujesz:o...a zarzucasz mi chamstwo:o zastanów się nad sobą, co reprezentujesz swoją osobą:o

Frelcia ale tych jego a jaką krzywdę Tobie zrobiłem???:(...słucham..

"wypierdalaj ajven co TY swoja osoba prezentujesz to ja dawno wiem i na waszym topie juz od dawna ani nie pisze ani nie czytam." no to słucham...jaką krzywdę ci wyrządziłem????...

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,,,,,,,,
namiar kruczek

Gość Gość
:D

No teraz Cie rozumiem...więc po co były te wyzwiska? Widzę ze potrafisz jednak rozmawiać....ok....znikam skoro tak Ci przeszkadzam.. a co do opinii o naszym topiku to się nie zgadzam, nie jest tak jak mówisz.. ok...żegnam🖐️

Gość jakgdziekiedynoipoco
ja chciałabym wiedzieć co kieruje alkoholikiem? Co czuje gdy chce sie napić? Widzi swoje dzieci, które boją się płaczą a jednak nadal pije.. Nie mogę tego pojąć. Jak można zabrać rodzinie ostatnie grosze i wydać na wódke. Chciałabym sie dowiedzieć co czuje wtedy alkoholik?

Gość ale w pijaki jesteście
agresywni :/

Gość TakaJednaNebeskaSukienka
ja żyję z trzeźwym alkoholikiem, to dobry człowiek o bardzo silnym charakterze ale..... powiedzcie mi proszę Wy bardziej doświadczeni dlaczego czasami tak bardzo zamyka się w sobie? czy to jest ten moment kiedy ma ochotę się napić?

"jakgdziekiedynoipoco ja chciałabym wiedzieć co kieruje alkoholikiem? Co czuje gdy chce sie napić? Widzi swoje dzieci, które boją się płaczą a jednak nadal pije.. Nie mogę tego pojąć. Jak można zabrać rodzinie ostatnie grosze i wydać na wódke. Chciałabym sie dowiedzieć co czuje wtedy alkoholik? " Napiszę Ci co ja czułem... Chciałem się napić, wyluzować, na trzeźwo nie potrafiłem....byłem nieśmialy i małomówny...po pijaku język mi się rozwiązywał. Nie widziałem płaczu dzieci, zajmowałem się nimi piwkując sobie i dożynałem się jak spały. Wydawało mi się ze wszystko robię jak trzeba ...no i pije se piwko, które mi nie szkodzi:o...Alkoholik nie wie ze jest cory, mysli ze pije tyle co inni, ze pije bezpiecznie...że kontroluje się Na tym polega ta choroba, ze jesteś chory, a o tym nie wiesz

Zasada nr 1 To forum dla każdego kto chce pisać i nie wam Trole decydować , kto może , a kto jest zbędny podczas dyskusji !!!!!!!! Tym , którzy piszą tematycznie : najlepszą metodą na trolla jest głodówka [nie karmić trolla], nie odpowiadać na zaczepki , omijać każdy post. Znudzi się i odejdzie. Ajven ....jesteś zbyt "ambitny " i uciekasz , bo jakieś badziewne trollisko skada Ci na ogonie ? hehehe pozdrówki :)

"dlaczego czasami tak bardzo zamyka się w sobie? czy to jest ten moment kiedy ma ochotę się napić? " być może...ile czasu nie pije???

hmmmmm zamienił alkoholizm na pracoholizm:( ale najwazniejsze, że jest szczęśliwy:)

7 lat nie pije i wiesz nie potrafię odczytać u niego emocji, zawsze ma taką samą minę do wszystkiego:) tak musi być?

to dobrze że jest szczęśliwy...ale treźwiejący alkoholik musi mieć na wszystko czas...planować dzień...pracoholizm nie jest dobrym wyjsciem. Ale ważne ze nie pije:)

Gość jakgdziekiedynoipoco
dziękuję za odpowiedź. Najgorsze jest dla mnie to że alkoholicy nie myślą o innych. Ja mam ojca alkoholika więc wiem co mówie. wielu znajomych, już dorosłych teraz sobie nie radza przez to że żyli z ojcem alkoholikiem. Pomyślcie o innych zanim sięgniecie po butelkę wódki

Gość Koci_Pazur_Purpurowy
chwila!!!to mój topik i nie życzę sobie abyś kogoś stąd wyganiał:o jak ci nie pasuje to sam wypierdalaj tępy chuju :o

"Chciałabym sie dowiedzieć co czuje wtedy alkoholik? "" .............. nic nie czuje, chce się napić , jesli nie może zaczyna manipulować otoczeniem tak , żeby winą obarczyć bliskich (za wszystko):(

dokładnie tak jest:) zero spontaniczności, wszystko zaplanowane co do sekundy:)