Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koci_Pazur_Purpurowy

Klub trzeźwych alkoholików

Polecane posty

Gość kafeterianin,
" 09:57 [zgłoś do usunięcia] Koci_Pazur_Purpurowy wyrwany z dna dopiero poznaje co to prawdziwe życie, uczę się, pracuję, zmieniłem swoje życie o 360stopni" o 360 ? generalnie nie polecam :)

co tu robię?....czytam...może dowiem się czegoś więcej na temat mojej choroby. Nie mów mi gdzie mam czytać i pisać i nie psuj fajnie zapowiadającego się topa...i nie obrażaj moich znajomych i przyjaciół....mnie również, ja Ciebie nie obrażam

i powtarzam....tamten top nie jest mój i będę czytał i pisał gdzie zechcę, a Ty nie wypowiadaj się za wszystkich, mów za siebie.

Gość Pijane powietrze
No ja nie bardzo w temacie Waszej kłótni ale niefajnie że tyle nieprzychylnych wpisów tutaj. Chyba ten topik się już nie rozkręci:/

Gość kjkjkjllll
bo i nie ma takiej potrzeby - naprawiajcie zło jakie wyrządziliście swoim bliskim przez wasze chlanie, a nie pieprzycie tu bez sensu

"Pijane powietrze No ja nie bardzo w temacie Waszej kłótni ale niefajnie że tyle nieprzychylnych wpisów tutaj. Chyba ten topik się już nie rozkręci:/" ja też nie jestem w temacie tej kłótni:o, ale sama widzisz kto zaczyna i obraża....Zapodaj temat to pogadamy jak ludzie:)

"kjkjkjllll bo i nie ma takiej potrzeby - naprawiajcie zło jakie wyrządziliście swoim bliskim przez wasze chlanie, a nie pieprzycie tu bez sensu " to prawda...i teraz chcemy to naprawić

Gość kjkjkjllll
pisaniem o dupie Marysi?

"wypierdalaj ajven Ajven to nie ja psuje top tylko ty tak samo jak tamten topik zepsules razem ze swoja j**ana banda !!!!!!!! NA TAMTYM TOPIE PISALEM OD SAMEGO POCZATKU AZ DO MOMENTU KIEDY SIE TY POJAWILES I TWOJI ZASRANCE! " o przepraszam, ja Ci nie kazałem odchodzić:o...a jakich "zasrańców" masz na myśli???...bo ja przyszedłem sam, bez żadnych "swoich"

i nie zepsułem żadnego topa, nie opowiadaj bzdur:o

Gość Pijane powietrze
Ja w sumie tu weszłam bo niedługo będę mama i myślałam że może ktoś coś mądrego opowie o terapiach na jakich był. Chciałabym gdzieś się zapisać żeby uniknąć błędów w wychowaniu, dodam też że jestem DDA ale prócz wizyt u psychologa nic więcej z tym nie robiłam.

Proponuję się przejść do poradni uzależnień, tam wszystkiego się dowiesz:). Mój kolega Mutantex jest DDA i skonczył terapię, ma ogromną wiedzę w tym temacie i chętnie by z Tobą porozmawiał:)

ale ogólnie nie jesteś uzależniona od alkoholu???

i nie przejmuj się tym pomarańczowym krzykaczem:)....pokrzyczy ...pokrzyczy i pójdzie sobie:)

"wypierdalaj ajven Ajven wam doradzi bo wszystko wie." bzdura... " Najlpiej uczyc sie od niego i patologicznego kolegi z patologiczna zona Misia ktorzy nie maja o czym pisac jak o seksie analnym itp." co oni robią w łóżku...mnie nie obchodzi, Ciebie też nie powinno. Ważne jest to, że Mutant ma ogromną wiedzę DDA "a ze Ajven chce zostac terapeuta wiec szuka pola do popisu i wolnych sluchaczy oraz idiotow ktorzy mu beda przytakiwac jaki on madry" kolejna bzdura... postaraj się lepiej😘

Gość iwfshfhefhw
Ja nie pasuję do tego klubu, chcę tylko napisac swoją historię, bo w sumie przyzyłam to z moją mamą. Piła 10 lat, moje dziecinstwo to jedna wielka pomyłka (mam dziś 20) mamy nie bylo przy mnie, piła ciągle, długi itp. nienawidziłam jej. dziś nie pije 4 lata. Jestem z niej taka dumna, kocham ją, wspieram . Chce Wam napisac, ze trzymam za Was kciuki... to naprawdę podziw stanąc na nogi

"Chce Wam napisac, ze trzymam za Was kciuki... to naprawdę podziw stanąc na nogi" dałaś jej szansę...su[er🌼 "wypierdalaj ajven dokladnie mnie to gowno obchodzi co ta patologia w lozku robi tak jak mnie gowno to obchodzi co ty masz do powiedzenia." ale może innych obchodzi...z nikim się nie liczysz???:o "A PONIEWAZ MNIE GOWNO TO OBCHODZI CO TE PATOLOGICZNE MALZENSTWO ROBI A CO NIE WIEC DLATEGO NIE BYWAM JUZ NA WASZYM TOPIE KTORY NIKOMU W NICZYM NIE POMAGA!!" wielu osobom pomaga, mnie również pomaga, więc nie kłam "nie umiesz nic oprocz kopiowania wypowiedzi i komentowania. to jest strasznie wk**wiajace idioto ty." proszę....nie wyzywaj mnie i nie obrażaj, ja Cię nie obrażam "fajnie by bylo gdybys k**wa sTAD poszedl i pozostwail ten topik ludziom ktorzy od waszego topa odeszli !!!!!!!!!!" ale ja tu nic złego nie robię...

Gość Pijane powietrze
Uzależniona i współuzależniona też. Chociaż to drugie bardziej. Piłam przez rok dosyć intensywnie, ale w odpowiednim momencie przyszło opamiętanie, terapia, związek:) wiem że to mogło o wiele dalej zajść ale udało mi się odciąć, zmienić towarzystwo i priorytety.

no to fajnie że dajesz radę, ale z tym współuzależnieniem, to bym na terapię się wybrał. Niby nie brzmi groźnie, ale to też ciężka i wyniszczająca psychikę choroba

Gość Pijane powietrze
Wiem i nie chciałabym błędów rodziców powielać na swoim dziecku. Ale myśl o grupie trochę mnie przeraża. Nie jestem z dużego miasta a z moim brzuchem mogę być teraz charakterystyczna i rozpoznawalna a tego wolałabym uniknąć.

Widzisz....tak to jest. Ja też się wstydziłem, ale spotkałem tam wielu ludzi z takim samy problemem, zobaczyłem że nie jestem sam, że są inne osoby które borykają się z takimi problemami. To nic strasznego, że chcesz normalnie i godnie żyć, że chcesz aby Twoje dziecko wychowywało się w przyzwoitej rodzinie. Pomyśl o tym... Leczyć się to nie wsytd...pamiętaj

Terapia nauczy Cię zdrowego życia i to zaowocuje w przyszłości...czego serdecznie Ci życzę:)

Gość Pijane powietrze
A o jakim wy topiku piszecie?

"wypierdalaj ajven AMEN AJVEN AMEN I WYPIERD" pójdę jak będę uważał to za stosowne....i to jest moja ostatnia odpowiedz do Ciebie...nie trudź się, będę olewał Twoje chamskie wpisy. Widzę że oprócz wulgaryzmów i obraźliwych słów nie masz nic więcej do zaoferowania....a szkoda Przestań już niszczyć ten topik....bo chyba nie po to on powastał

jest nas garstka naprawdę fajnych ludków:)....rozmawiamy sobie i się wspieramy, jedni piją nadal....inni nie. Jest też sporo chamstwa pomarańczowych frustratów...tak jak widać w powyższych postach....ale gdzie tego nie ma?:) Chamstwo bylo jest i będzie....najlepiej nie zwracać na to uwagi:)

jak chcesz pogadać z Mutantexem to możesz tam coś napisać:)...albo zaproszę go tutaj jeśli chcesz:)

"Koci_Pazur_Purpurowy Porozmawiajmy....o wszystkim....o życiu...o emocjach" bardzo chętnie:)

Gość Frela...
Daj spokoj Ajvikowi, bo Jego rady sa bardzo pomocne i wielu jeszcze z nich skorzysta. Jakies ukryte kompleksy masz na Jego punkcie. To moj 1 i ostatni wpis na tym topiku 🖐️