Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cozafacet!!

Zerwał ze mną bo przytyłam!!!:(

Polecane posty

Gość cozafacet!!

dziewczyny dzisiaj zerwal ze mna facet bo przytylam okolo 6 kg i on powiedzial - waze 67 kg!!! ze nie chce dziewczyny kotra nie potrqfi o siebie zadbac - po 3 latach zwiazku zerwal!!!!!;(;( jestem zadbana zawsze fajnie ubrana pomalowana jego kumple bardzo bardzo mnie lubia i zawsze prawia komplementy a on zerwal!!1 bo jestem otyla!!! wedlug niego ;(;(:( po 3 cudownych laqtach ;( teraz wynosi swoje rzeczy z mieszkania;(;( co robioc?????:(

Gość Eskimos_z_Afryki
Co robić? Schudnąć i na przyszłość nie robić z siebie wieprza.

Gość kjbnu
kopnij go w doope z calej siły z twojego 67 kg ciała lepiej teraz niz mialobyc za poźno - naogladal sie koles filmikow z idealnymi cialami - dziewczyno nie płacz za takim idiotą!!! nie ma za kim!!! pomysl co by bylo jakbys byla po ciazy?! teraz cie to boli ale za kilka dni pomyslisz sobie : Matko z kim ja byłam!!!???

Gość cozafacet!!
jakiego wqieprza nie przesadzaj!!:( nosze rozmiar 38!! wybacz nie 34 ylko 38 to nie jest chyba jakas tragedia a on po 3 latach roku mieszkania i wspolnych planach powiedzial ze odchodzi bo sie wizualnie zmienilam, szkoda ze zmienilam sie m.in dlatego ze zapieprzalam uczelnia praca dom i nie mialam czasu na jedzenie regularnie itd.;( jak mi przykro ;( w 15 min stracilam cale poczucie wlasnej wartosci ;( cale;( i nabawilam sie kompleksow jak nigdy w zyciu;(

Gość cozafacet!!
Ja jego , jaki on jest powierzchowny ;(( zerwal nop nie moge w to uwierzyc;(

Gość .sasanka.
Schudnij i znajdź sobie lepszego 🌼

Gość dafefwgrhtyjyuuykyfffffge
Podziekuj Bogu ze cie przed nim uchronil.

Gość SzuRuBuRUrU
Faceci to kurvy , pewnie rucha jakąś dupę na boku, a że jest facetem to musiał odwrócić kota ogonem i zwalić na kobietę, bo to tałatajstwo nigdy nie potrafi przyznać się do błędu :o pewnie dz1wkarz i tyle ... :/

Gość cozafacet!!
mam wrazenie ze poznal jakas chuda szkape i mu sie spodobalo, a teraz tak jak mowicie wszystkie krzywdy na mnie, ciekawe co zrobi wroci do mamusi i predzej czy pozniej pzrekona sie co stracil ale ja nie chce faceta ktory przez takie cos potrafi to zakonczyc;(( nie wyobrazam sobie jak on mogl... bez skruchy dziewczyny bez mrugneicia okiem powiedzial ze to koneic bo on lubi szczuple dziewczyny ze moj moja osobowosc i charakter bardzo odpowiadaja ale mam poszukac kogos KTO LUBI KRAGLOSCI NO APDNE;(

Gość i dobrze bo ty rez
byś z nim zerwałą jakby stracił pracę albo utył :P

Gość cozafacet!!
!! DLA TWOJEJ WIADOMSOCI to ja w wieku 25 lat ! robiac studia zalozylam swoja dzialalnosc - jestem terapuetka zajeciowym i to ja zarabialam na dom i ciuszki !! mimoz e moglabym lezec i pachnieec i nigdy nie pwo ze ma isc do pracy bo wiedzialam ze chce zrealizowac sie w pewnej dziedzinie apotem zacznie prace zawodowa!! i on mimoz e wyglada bardzo dobrze ma ciezki charakter i mialabyym 100 powodow zeby to zerwac ale walczylam o Nas i z pewnoscia nie zerwalabym dlatego ze przytyl!! zaproponowalabym jakas aktywnosc fizyczna chociaz i tej mielismy nie malo albo wlafzylam zdrowe posilki !! pomoglabym mu pozbyc sie BALASTU a nei zrywala !!;(

Gość popieram podziekuj bogu
🖐️ żeby grubo wyglądać przy tej wadze, musiałabyś mieć jakieś półtora metra. a pan idealny niech spieprza :O

Gość cozafacet!!
W glowie mi sie nie miesci;(! wzial rzeczy i pojechal. bez slowa pa zegnaj przytulenia spojrzenia nic! powiedzial ze mam nie dzwonic nie psiac ze to juz koniec. oddal mi karte do banku i pojechal;(( co robic??

Gość kafeterianki i ich problemy
:D:D:D:D:D:D:D nie wiadomo czy śmiać się czy płakać :D:D:D:D:D:D:D jutro pewnie jakaś będzie narzekać, że jej odkurzacz nie odkurza

Gość cozafacet!!
wedlug Ciebie to problem ktory mozna przywolac do odkurzacza???? Ja wiem ze to nie jest koneic swiata alejestem kobieta i jego slowa to cios ponizej pasa a nawet policzek w twarz:(

Gość to musi być provo
:O

Gość cozafacet!!
ja pieje !!!!;/;/ jakie prowo ?? siedze teraz sama i nie wiem co robic;( myslicie ze sie opamieta ? ze jakos sprobuje nie wie postarac sie o mnie;((??? co robic?/;(

Gość jak to co zrobić?
wziąć się za porządki po panu chamie doskonałym. posprzątaj jego rzeczy, wywal na śmietnik - on ciebie przecież właśnie tak potraktował - a potem - jeżeli nie chcesz nigdzie wychodzić - gorąca czekolada, kąpiel i co tam chcesz - ciesz się odzyskanym życiem :D :D :D

Gość cozafacet!!
pijany kierowco, nie wiem czy byl inny pwood, nie wskazywal aby z czegops byl niezadowolony , zawsze mowil ze jest ze mnie dumny ze inspiruje go moja praca pasje i ze nigdy przy nikim sie tak nie czul, nei mowie ze sie nie klocilismy bo zdarzaly sie klotnie jak wszedzie ale to klotnie typu za dlugo bylas w pracy a ja siedze w domu sam , alboz e ZNOWU zaprosil cala bande do mieszkania a ja wracam wykonczona a tam ludziska siedza sobie w najlepsze. ale zawsze byl kompromis i zgoda w neidziele wrocilismyz weekendu blimsmy w kazimierzu dolnym i bylo cudownie a teraz w czwartek on mi dziekuje za wspolprace ??!!;(

Gość cozafacet!!
Nie mam co wywalic WESZYSTKO zabral jakby z lista sie pakowal ! on musial wczesniej to ukartowac jakby w zlosci to powiedzial to by jednak w nerwach cos zostawil albowyszedl kak stoii a on zabral WSZYSTKO!! ;(

Może mu sie znudzilas/poznał inna? Z ta waga to pewnie wymową była. Nie umiał inaczej zakończyć związku to obarczyl wina Ciebie. A z ta waga to faktycznie :O kobiety tyją a pózniej pretensje do całego swiata, ze on mnie już nie chce. Dbaj o siebie cały czas. Nie wiązał sie z grubaską, tylko szczupła. Jakby mój przytyl to tez bym mu zwróciła uwagę. Nie zwiazalam sie z grubym, a ze szczuplym facetem.

Gość bambaryla147
Widac, traktowal cie troche jak sponsora i tyle....

Gość fan pięknych dam
SCHUDNIJ MACIORO 🖐️

Może szuka sobie delikatnej nieporadnej nimfy takiej która da mu 100% swojego czasu i nie bd musiał narzekac, że np. za pozno wrocila do domu bo ona bd caly czas w domu. Kminisz? Z tego co piszesz musiał chowac się z tym zamiarem długo a nie, że w jeden dzień mu sie coś pojebało. Zejdz z kafeterii i wyjdz sobie na piwo.

Facet Cię rzucił nie dlatego że przytyłaś, lecz dlatego, że Cię nie kocha. ktoś kto kocha nie odkochooje się tylko dlatego, że partnerowi doszedł kolejny kg czy siwy włos. także to nie Twoja wina, tylko jego. On jedynie potrzebował pretekstu.

Też mi się wydaje, ze musiał być jakiś inny powód, który chyba wolał przemilczeć, może kogoś poznał. Wiesz jakoś mi się nie chce wierzyć, ze z powodu 6 kg ktoś przekreśla 3 lata- aż takich żłobów chyba nie ma. Poza tym serio- żeby jakoś źle wyglądać przy tej wadze musiałabyś mieć chyba z 1,5 m. wzrostu jak ktoś wyżej napisał. Ja też ważę podobnie i jestem wysoka- i zupełnie nic mi nie wisi :) więc musiałabyś być z dobre 40 cm niższa ode mnie. Uszy do góry, tylko nie rozmyślaj jak go odzyskać, bo nie warto Twojego wysiłku.

Gość Nocny___Motylek
Autorko olej takiego drania(wiem łatwo się pisz:() ale....nie kocha się kogoś za to, że waży 50kg!! Najważniejsze, że Ty czujesz się dobrze ze swoją wagą. Nie odchudzaj się dla faceta, nie warto;) znajdzie inny powód do rozstania......