Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ell disco cwaniaczko

zauroczyłam się...

Polecane posty

Niedaleko mnie przyjezdza facet ,nie wiem w jakim celu i gdzie dokładnie mieszka ale jest mega przystojny ,czasami wydaje mi się wręcz arogancki... taki typowy cwaniaczek,niestety pech chciał że mi się spodobał .Mam męza ,dziecko i nie myślę o zdradzie bo to bylboy chamskie .On jak mnie widzi to się spojrzy ale zawsze z poważną miną "zobacz jaki ze mnie maczo" nie wiem jak mam się zachowywac kiedy go przypadkiem spotykam ?,olać go i się nie patrzeć ? czy jak?.On wie ,ze mam męża i dziecko ,podejrzewam że bajeruje laseczki...ostatnio mijaliśmy się na światłach i spojrzał się na mnie a potem prosto w oczy mojemu mężowi może to gej??

zawsze spotkam go z kolega albo samego ,nigdy nie widziałam go w towarzystwie dziewczyny

jak się zachować przy nastepnym przypadkowym spotkaniu?

heh no własnie nie rozumiem jego zachowania i jego spojrzeń ,jakiś dziwny jest ...nie wiadomo co mu po głowie chodzi

jak myslicie jakie są jego zamiary wobec mnie??

Gość o boze jaka z ciebie glupiutka
i pusta dziewczyna..maz,dziecko,a ta fantazjuje o jakims wiesniaku,ktory ma sie za macho i rzuca jej spojrzenia i jest och i ach. i jeszcze te pytania-jakie ma zamiary? buahahahahahahaa, wez dziewczyno dojrzej w koncu,ile masz lat ze taka glupia jestes?