Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trocheinnnaaaaaaa

spytałam męża o to, kogo

Polecane posty

Gość trocheinnnaaaaaaa

ze sławnych kobiet uważa za atrakcyjną, jakie babki mu się podobają po długich odmowach w końcu zgodził się i mi pokazał http://www.youtube.com/watch?v=VV1XWJN3nJo&feature=related powiedział że taki styl lubi i naturalne, niezbyt wystrojone kobiety no i sama nie wiem co mysleć, trochę odbiegam od tego klimatu :o

Gość trocheinnnaaaaaaa
w życiu się tak nie ubierałam ani nie ubiorę kurde, niepotrzebnie pytałam

Gość lolololololoiu
twarz może i ładna, ale babka mało kobieca

Gość aojaoajsohjaojsoja
Natalie jest sliczna. Pewnie mu chodzilo o makijaz, a nie obdarte ciuchy, chociaz taki niedbaly styl jest sexy;d pokaz mu jakiegos goscia, ktory wyglada zupelnie inaczej niz on, skoro tak Cie to boli, hahaha albo rozwod;p

Gość trocheinnnaaaaaaa
no taki lump! tzn jak włożę kieckę itd to mój mąż jest zachwycony a tu pokazuje mi taką lumpice i co ja mam myśleć

Gość trocheinnnaaaaaaa
nie no rozwód coś Ty kochamy się ale jestem "trochę zdziwiona" właśnie on powiedział, że nie chodzi tylko o twarz ale o styl, taki luzacki, nie żadne kreowanie się, a dziewczyna która ceni wygodę i nosi luźne ciuchy :o

ma gust az miło sama bym jej z łozka nie wygoniła!

Gość lolololololoiu
Styl zakompleksionej licealistki. Ale można jej go wybaczyć bo jest śliczna. I dodaje jej to nawet uroku.

Gość nie chce mi sie myśleć :D
zajebista jest - aż promienieje ta jej naturalna buzka. Zdaje sobie jednak sprawe, ze sztap ludzi nad tym czuwał :P no ale do rzeczy - ożenił sie z toba, wiec Cie kocha. Co z tego, że podobaja mu sie takie laski ? No chyba, ze jesteś całkowitym przeciwienstwiem - tipsy , solara i biale kozaczki - wtedy powinno dac ci do myslenia. Ja mysle, ze on nawet nie zdaje sobie sprawy ze zrobil ci przykrosc. Spytalas, to Ci powiedzial. Ja tez czesto pytam, czy taka a taka sie podoba mojemu mezowi. Mowi tak, albo nie. Kiedys powiedzial, ze woli blondynki , no i ja przeanalizowalam, i rzeczywiscie wszystkie jego eks to blondynki - tak jak jego mama :D ja jestem czarna i w dupie to mam, włosów nie przefarbuje. Swoja droga - nie wierze, ze na ulicy nie zerkniesz na faceta, ktory niekoniecznie ma styl i urode podobna do meza :)

bo tak urana dziewczyna faktycznie mało przejmuje sie wygladem działa inaczej niz wszyscy czyli jakby pod prad! to jest sexy, indywidualizm podczas gdy wszedzie pełno slicznych wymuskanych kobiet xd laska chłopczyca tego mu trzeba!

Gość kasaa
bądz sobą ,przecież nie będziesz udawała kogoś innego bo to i tak będzie sztuczne,skoro jest z toba a nie wybrał innej to znaczy że ty jesteś dla niego najlepsza:)

Gość kasaa
też lubię swobodę ale nie do przesady,lubie wyglądać elegancko,generalnie żadna skrajnośc nie jest dobra może ty gdziekolwiek wychodzisz musisz wyglądać jak byś szła na bal?Może tak ci delikatnie dał do zrozumienia że powinnaś trochę to zmienić

Gość mój ulubiony styl
Wow, właśnie tak lubię na sportowo i sportowo elegancko, pełen luzik i coś w tym jest:P Swoje latka mam i zawsze uprawiałam sporty więc w sztywnych garniturkach źle się czuję a zajmuję kierownicze stanowisko:P Więc dla mnie ubrać się w kostium to masakra niemniej jednak dużo tego badziewia muszę mieć w szafie:D Powiem Ci jedno, że jak idę na imprezę to tak właśnie się ubieram:D Dodam, że kasuję wszystkich facetów:P Na prawdę, te słodkie mizie w miniówach i szpilkach nie mają szans:P