Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lewa111111

Czy duzo zjadłam.

Polecane posty

Gość lewa111111

Obiad 200 ml barszczu i 1/4 szklanki makaronu jajecznego(biały) Kawa latte: 2 łyzeczki cukru i 200 ml mleka(o,5 %) Bułka ciemna mała z szynką i serem żółtym.(bez masła odrobinka ketchupu.)

Gość dużo, jesz jak świnia
:o

Gość lewa111111
własnie wiem wyrzuty sumienia mam przez te bułke bo mogłam wypić jogobele light.

Gość wheidfhw
nie wstyd Ci takie uczty urządzać jak dzieci w Afryce głodują? masakra..... jeszcze ten ketchup :(

Gość Szczur Jadalny
To teraz ja chce. Śniadanie: kasza jaglana na mleku (z połowy szklanki wyszedł caly garnek) z łyżeczką miodu plus 2 brzoskwinie; 12.00 brzoskwinia, lody tiramisu jakieś 200 g, 100 g chipsów lays zielona cebulka, Na objad:makaron z serem Kolacja: micha sałatki z 2 pomidorów, cebuli, łyżka oliwy i 4 łyżki siemienia lnianego mielonego, do tego bułka z białym serem i 3 kromki chleba z żółtym czeka mnie jeszcze tabliczka czekolady Powiedzcie czy jak na kogoś kto chce schudnąć to dużo? Bo ja mimo że jem co 3 godz czuje się głodna

malo i niepozywnie :D jogobella light to slodycze jak kazde inne. wszystko co zjadlas pojzie na tluszcz, nic pozywnego.

wy w ogole bialka nie jadacie, tylko same slodycze i czispsy? :D

dla przykładu mój jadłospis na diecie dzis 2 kromki ciemnego chleba z serem i pomidorem 2 talerze ogórkowej kawałek kalafiora kawałek ryby 1 śliwka

Gość kwiaty ciete
meje menu i tez na diecie: sniadanie-2 jaja na miekko,kawa 2 sniadanie -1 jajo na miekko i 1 szt chrupkiego piczywa obiad-3 plastry szynki drobiowe i jajo na miekko podwieczorek-gruszka kolacja-2 krazki ryzowe,kukurydziane- Jaj tyle zwylke nie jada,ale dzisiaj jakos tak waszko. Czy u mnie to duzo????

Gość kwiaty ciete
chodzilo mi ,ze tyle nie jadam jaj dziennie.

Jak dla mnie większość z Was je same śmieci. Jogurty owocowe, wafle ryżowe, pieczywo chrupkie. To są bezwartościowe śmieci. Same węgle, tłuszcze, niewiele białka. Nic dziwnego, że ludzie nie mogą schudnąć jak nic nie wiedzą o odżywianiu. Białko, mówi Wam to coś dziewczyny? To jedzenie co jecie zamieni się w sam tłuszcz. I nie chodzi o ilość ale o jakość.