Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhibi

dlaczego Polacy są zakompleksieni?

Polecane posty

Gość do bhibi
bo polaka i tak z góry się olewa, przecież jesteśmy chytrzy, nie wiemy jak zagadać i w ogóle śmierdzimy, a zagraniczniacy są jakimiś bogami w oczach polek. nie ma sensu startować jak i tak z nimi nie mamy szans

Gość ktoś tam, whatever
oj, nie musisz tak przeżywać;) Testowalem wlasnie twoj dystans do tego, nie zdalas:) Mi osobiscie nie jest milo od komplementow to zakladam, ze innym tez. Ale z tymi ludzmi naprawde cholera wie. Z kobietami zwlaszcza.

Gość bhibi
Mi osobiscie nie jest milo od komplementow wolisz jak się ciebie miesza z błotem?

Gość Do do bhibi
Dokladnie Polaczku, masz racje. Zycie.

Gość ktoś tam, whatever
Nie, wole jak rozmawiamy o czyms neutralnym.

Gość do bhibi
tylko nie rozumiem na co autorce nasze zainteresowanie, skoro ma tylu wyluzowanych fajnych chłopaków z innych krajów

Gość bhibi
ktoś tam, whatever Nie, wole jak rozmawiamy o czyms neutralnym. to twój sposób na podryw? o czymś neutralnym to ja mogę z są siadką pogadać.

Gość bhibi
do bhibi tylko nie rozumiem na co autorce nasze zainteresowanie, skoro ma tylu wyluzowanych fajnych chłopaków z innych krajów głąbem jesteś i tyle. nie pisz do mnie więcej - proszę

Gość do bhibi
bo sama nie wiesz o co ci chodzi?

Gość bhibi
do bhibi bo sama nie wiesz o co ci chodzi? bo ty nie wiesz o co mi chodzi

Gość do bhibi
a że głąbem jestem to zrozumiałe w końcu ja tylko polaczek

Gość ktoś tam, whatever
Skad ty mi z tym podrywem wyjechalas? Oryginalne pytanie bylo o spytanie goscia, ktorego ledwie znasz o jego opinie na swoj temat. To byl twoj sposob na podryw? Dosyc...hmmm, ciekawy. Pewnie by mi sie spodobal. Chocby za oryginalnosc. Zwykle kaza sie domyslac 'znakami'.

Gość do bhibi
to wytłumacz. po chuja w ogóle chcesz rozmawiać, skoro takie z nas byle co tchórzliwe, nudne itd? czyżbyś jednak nie miała zainteresowania obcokrajowców?

Gość bhibi
chodzi mi o to, że jeśli polki (te rozumne) decydują się na związek z obcokrajowcem to w znacznej mierze przez to, że nie sąfrajerami jak wy. gdybyście wy potrafili tak bajerować i nie srali się w majty przed kobietą, to mielibyście większe wzięcie. to wy jesteście przyczyną takiego obrotu spraw

Gość to zaczne bajerować i wciskać
kit kobiecie i będę miał większe wzięci. Dzięki za pomoc:P

Gość bhibi
ktoś tam, whatever Skad ty mi z tym podrywem wyjechalas? Oryginalne pytanie bylo o spytanie goscia, ktorego ledwie znasz o jego opinie na swoj temat. ledwie to ja go znałam dawno temu

Gość ktoś tam, whatever
Oj, sorry, co rozumiesz przez 'bajerowanie'? Pierdolenie jakiegos zmyslonego gowna, zebys zechciala rozkraczyc nogi?

Gość do bhibi
no jesteśmy. więc po co w ogóle z polakami chcesz mieć do czynienia, po co ci fajne rozmowy z kimś takim. najpierw to w kółko gadacie, że polacy be a zagraniczniacy super, a potem się dziwicie, że polak ma kompleksy i nie podchodzi do kobiet. no ale przecież od kobiet logiki się nie wymaga

Gość bhibi
to zaczne bajerować i wciskać kit kobiecie i będę miał większe wzięci. Dzięki za pomoc nie chodzi o wciskanie kitu. nie rozpatruj tego w takich kategoriach. jaki kit? podaj przykład? że brzydkiej mówisz że jes piekna? to nie zarywaj do brzydkiej tylko d otakiej co ci się podoba- po problemie

Gość bhibi
zebys zechciala rozkraczyc nogi? a nie o to chodzi facetom? myślałam że większość z was nie szuka od razu żony jednej jedynej do końca świata i na mega poważnie

Gość Dokładnie tak
"najpierw to w kółko gadacie, że polacy be a zagraniczniacy super, a potem się dziwicie, że polak ma kompleksy i nie podchodzi do kobiet." Zgadzam się w 100%

Gość Dokładnie tak
bhibi zebys zechciala rozkraczyc nogi? a nie o to chodzi facetom? myślałam że większość z was nie szuka od razu żony jednej jedynej do końca świata i na mega poważnie Ruchacze tacy są a Wy tylko na takich zwracacie uwagę. Porządny facet chciałby żony, stałej partnerki ale Wy takich omijacie jak diabeł wody święconej.

Gość bhibi
najpierw to w kółko gadacie, że polacy be a zagraniczniacy super, a potem się dziwicie, że polak ma kompleksy i nie podchodzi do kobiet. no i dalej nie rozumiesz. co jest przyczynątakiego gadania polak be, obcy tak? bo polak nie potrafi poderwćkobiety. jedzie potem taka do włoch, a tam faceci do niej w kolejce stoją, mówią jaka piękna, sprawiająże czuje się jak princessa, że dla nich jest wyjątkowa - to co się dziwisz? ma wrócić do polaka frajera, dla ktorego powiedzenie "podobasz mi się" to problem nie do przejścia? zastanów się trochę to wy jesteście przyczyną takiego zachowania kobiet (które wolą obcych). oni nas lepiej traktują

Gość ktoś tam, whatever
Wiekszosc panien czeka na swojego ksiecia z bajki. Ja jej tego dac nie moge, takze to pierdole:) Jak dorosnie i zobaczy, ze swiat nie kreci sie dookola jej dupy i spojrzy realnie na swoje szanse - wtedy MOZE mnie soba zainteresuje.

Gość do bhibi
przecież ja się absolutnie nie dziwię. przecież polak to najgorsze gówno. dziwię się tylko tobie, że chcesz z nami gadać. dziwię się, że oczekujesz, że zmienimy się nagle w fajowych włochów, sroko już nam naszą nieciekawą naturę co chwila wytykacie. poza tym jak zagraniczniak bajeruje to jest super luzak, jak polak spróbuje to go zaraz uczycie spływania

Gość bhibi
Ruchacze tacy są a Wy tylko na takich zwracacie uwagę. Porządny facet chciałby żony, stałej partnerki ale Wy takich omijacie jak diabeł wody święconej. od razu chcesz poznaćjedyną żonę całe życie tylko z niąsex i oczywiscie tylko po ślubie? od razu na poważnie? zero niezobowiązującego flirtu? no to powodzenia - w takim razie ten topik nie jest dla ciebie ja bym chciała się trochę zabawić w życiu, (nie mówię tu o rozkładaniu nóg przed pierwszym lepszym) tylko choćby o komplementach, żartach, gestach itp itd. jesteśzbyt sztywny. rozpatrujesz te sprawy tylko w dwóch kategoriach - albo na powanie i to jest dobre; albo ruhacze - i to jest be gadasz jak moher

Gość bhibi
oczekujesz, że zmienimy się nagle w fajowych włochów, sroko już nam naszą nieciekawą naturę co chwila wytykacie. no to właśnie zmień tą nieciekawą naturę, żeby była ciekawa i żebyś nie musiał się uczyć spływania

Gość Włosi tak mają
jedzie potem taka do włoch, a tam faceci do niej w kolejce stoją, mówią jaka piękna, sprawiająże czuje się jak princessa, że dla nich jest wyjątkowa - to co się dziwisz? Włosi mają taki temperament bajerant, podrywacz ale nie są wierni. Tacy Wam pasują podrywacze do każdej kobiety, niewierni?

Gość bhibi
ZEEENEK WRÓĆ ja nie mam z kim tu gadać same głąby niekumate :(

Gość obserwatortematu
bhibi jak obcy traktuja lepiej polki niz polacy to wpierd... wszystkie za granice, bedzie troche spokoju a od polskich facetow sie odpier...