Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakohcana w starszym

Dlaczego w PL ludziom tak ciężko zaakceptować związek

Polecane posty

z trochę większą różnicą. Moja miłość jest starsza o 27 lat i mamy ciągle kłopoty, nie możemy publicznie okazywać sobie uczuć, rodzina nie rozumie, problemy ze ślubem. Dlaczego ludziom tak bardzo to przeszkadza?

Gość ochotnicze hufce pracy
sikaj na to co ludzie powiedzą mala jesteś szczęsliwa? to wobec tego jest ICH PROBLEM a nie TWÓJ KPW?

Gość Fhb
Czego zazdroszczą?

Gość moniczka :P
Ludziom takie związki kojarzą sie ze sponsoringiem a czemu cięzko bo zazdroszczą

Ogólnie nie obchodzi mnie to, ale mimo wszystko takie wytykanie jest okropne. Sponsoring, to ja jestem lepiej sytuowana od niego. Zastanawiamy się nad ślubem, może wtedy ludzie będą mieli więcej szacunku wobec nas

Gość Tihocan
stary facet + młoda kobieta = wielka zazdrość społeczeństwa młody facet + stara kobieta = żenada

mnei nei obchodzi kto z kim sypia, dopóki nei jest to mój facet :) ale fakt, dla mnei to neinaturalne i dziwne, ale kazdy am prawo zyc jak chce

Gość fiku kiedy wreszcie
zaczniesz poprawnie pisać ? trudno odczytać to co piszesz

bo w pl ludzie sie zajmuja glownie nie swoim zyciem;-) (widocznie wlasne maja nudne;-) a jakie macie problemy ze slubem? ja nie mam nic do tego - bo milosc nie wybiera - ale nie rozumiem takich zwiazkow, ale ja wielu rzeczy nie rozumiem;-))

Gość K rr eee atooorr
Lej na to , ja mam 27 lat moja dziewczyna 18 , koledzy mi zazdroszczą, sąsiedzi krzywo patrzą a my na to lejemy i mamy to w dupie.Grunt to żyć razem i nie patrzeć na innych, ludzie to świnie a szczególnie polska mentalność.

Problemy ze ślubem, rodzice nie akceptują tego związku, teraz jest jeszcze ok, bo nie jesteśmy małżeństwem, ale co będzie póżniej. Wstyd przed rodziną i znajomymi (moich rodziców) Wiele osób się odwróciło ode mnie. Nie wiem czy ma sens ślub , jeśli większość, jeśli przyjdzie to,żeby popatrzeć i poplotkować.

mam wrazenei że jesteś młodziutka i znajomi i rodizce martwia sie zwyczajnei o ciebie, boś neidojrzała jeszcze i neidoświadczona

Gość Żaden facet nie chce
by jego córka seksiła się z facetem starczym czy niewiele młodszym niż on.

Gość a ja na to............
To ja zapytam inaczej- a co zrobisz za 15 lat, gdy roznica wieku bedzie juz spora przeszkoda, jesli o seks chodzi?

Nie jestem już taka młodziutka mam 25 lat , po prostu nikt nie chce zaakceptować mojego wyboru. Nikt nie rozumie dlaczego jego wybrałam

Nie wiem, zastanawiałam się, ale za bardzo go kocham,żeby z tego powodu go opuścić.

Powinni się cieszyć,że znalazłam miłość mojego życia:) Przecież to,że jest starszy nie oznacza,że będzie złym mężem

Gość Zuzanna Amelia & 28
Ty masz 25 on 52. Nie wydaje mi sie , ze ludzie az tak nie chca akceptowac. Moze po prostu nie widza miejsca dla siebie w tej Waszej sielance. Bo o czym ma gadac mloda dziewczyna czy jakis mlody chlopak z Twoim starszym o prawie 30 lat partnerem ? Przeciez to jak gadac z wlasna babcia czy dziadkiem. Zbyt duza roznica pokolen.

znaczy, że będizesz młodą wdową jak Łapicka, to twój wybór, ale przemyśl to gdybys byla dorosla nei zxwracalabys uwage co sadza inni, co ludize gadaja, tylko go poslubila, ale ty jestes dzieciak

Gość i później się dziwicie skąd
tylu prawiczków. Młode lecą na jakiś staruszków.

Fiku łatwo pisać, gdybyś przy każdej okazji słyszała od rodziców jaki to błąd robię, ale gorsze rzeczy, które tutaj wolę nie cytować. Chciałabym wyjść , a nie tylko się ukrywać. :( Może Zuzanna Amelia ma rację, nie potrafią odnależć się w tej sytuacji.

" zakohcana w starszym Problemy ze ślubem, rodzice nie akceptują tego związku, teraz jest jeszcze ok, bo nie jesteśmy małżeństwem, ale co będzie póżniej. Wstyd przed rodziną i znajomymi (moich rodziców)" no ale jesli sie jest doroslym i dojrzalym to sie podejmuje wlasne decyzje - a nie slucha mamusi i tatusia;-)

Finansowo jestem samodzielna, ale mieszkam nadal z rodzicami.