Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klekomanka

Jak delikatnie spławic zauroczonego faceta

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 29
A gdzie juz byles ?

Nie bylem jeszcze w USA. Ale mam cale zycie, zeby zwiedzic ten kraj.

Gość Zuzanna Amelia & 29
Oczywiscie : podroze to wspaniala rzecz. Jak tylko umiesz na to zarobic to reszta jest do zalatwienia. Chcesz zrobic to USA za jednym zamachem czy rozkladasz na kilka wyjazdow ? To jednak wymaga czasu. bedziesz mial tyle urlopu ?

" Chcesz zrobic to USA za jednym zamachem czy rozkladasz na kilka wyjazdow ? To jednak wymaga czasu. bedziesz mial tyle urlopu ?" No wiec wlasnie pisze, ze mam na to cale zycie. Oprocz podrozy pracuje i mam kilka innych rzeczy do roboty, wiec jak najbardziej rozbije to na kilka lub nawet kilkanascie wyjazdow. Przeciez to ogromny kraj. Europe juz mam prawie cala zjechana, w niektorych krajach bylem nawet po kilka razy.

Gość Zuzanna Amelia & 29
No to duzo zjezdziles. Czyli kazde wakacje musiales miec poza granicami kraju. Wnioskuje z tego ze jestes bogaty z domu. Polske tez zwiedziles czy sobie odpusciles ?

No co roku zawsze byl wyjazd zagraniczny, czasami nawet po 2 razy jak sie zabralem z rodzicami. Pozniej jak bylem starszy to juz z nimi nie jezdzilem. No wlasnie z Polska jest gorzej, bo tylko wybrzeze w calosci, a z miast to gorzej. Nawet nie bylem w Krakowie i Wroclawiu:) Ale nadrobie wszystko. Spokojnie.

Gość Zuzanna Amelia & 29
Rodzice sa lekarzami czy adwokatami ?

Zuzanna nie zadawaj mi pytan, ktore nie dotycza bezposrednio mojej osoby na przyszlosc. Co do twojego pytania: nie sa lekarzami.