Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Podoba wam się taki pierścionek

Polecane posty

Gość czop456
ten z topazem ładniejszy,ten z sercem to banalny badziew

Gość jak dla mnie
okropieństwo... :( A mnie mało co się nie podoba...

Gość bejbe oooo bejbeee
na bazarze są podobne

Gość omg2455
okropny. Nie dziwię się, że masz taki gust bo imię Krzysiu wszystko wyjaśnia.. :D

Gość jak dla mnie
Te dwa serduszkowe paskudztwa wyglądają jak pierścionki dla nastolatki kupione przez jej chłopca za pieniądze zarobione w wakacje :P Żeby wiedziała, że jest warta złota i że będą razem forever and ever :P

Gość fhdzz
"Te dwa serduszkowe paskudztwa wyglądają jak pierścionki dla nastolatki kupione przez jej chłopca za pieniądze zarobione w wakacje Żeby wiedziała, że jest warta złota i że będą razem forever and ever " - najsłodszy tekst jaki przeczytałam na Kafe, czyż to nie urocze? Czmeu tak jedziecie na chłopaka, w porzo jest!!!

No ale drogi. Ten niebieski jest ok na zaręczyny a tutaj chodzi o zwykłe urodziny. Jaki polecacie na urodziny aby nie był za drogi i nie wyglądał jak zaręczynowy.

Gość film na dzisiejszy wieczór
kup bransoletkę. Pierścionek jest na zaręczyny.

a nie lepiej na urodziny kupić naszyjnik,bransoletkę lub kolczyki zamiast pierścionka

Gość mój punkt widzenia osobisty
A mi się podoba:)

Tak też myślałem, że pierścionek nie nadaje się na urodziny. Kolczyki kupiłem jej niedawno. Bransoletek i naszyjników nie nosi. Myślałem czy nie kupić jej jakiegoś telefonu komórkowego bo stary ma zniszczony.

jakbys jej kupil porządny naszyjnik, to by nosila na okazje /wyjscia, to ze nei nosi an codizen nei zanczy ze wcale

Fiku jak będziesz w związku to będziesz wiedzieć, że się potem na randki nie wychodzi. Wyjście do restauracji, kina, na miasto, spacer to nie randki i się jakoś na to nie stroi :)

na urodziny nie kupuje się pierścionków :P Zafunduj jej, romantyczny weekend w jakimś fajnym hotelu. Przy okazji sam skorzystasz :) aa i złote kolie są w głowie każdej dziewczyny, niezależnie od wieku :P:P A z bizuterii faktycznie trafniejszy byłby łancuszek lub branzoletka.