Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniii0095

jestem nastolatką a wypadają mi zęby ;(

Polecane posty

Gość moniii0095

mam 17lat i straszny problem z zębami ..dbam o nie codziennie szczotkuje itd. Ale coś jest nie tak . Tak jakby mi sie łamaly bo nie wypadają całe tylko ten tak zwany korzeń zostaje ...najgorsze jest to że strasznie cholernie boję sie dentysty bo kiedyś miałam już przez niego problem .. Proszę o jakieś normalnie i mam nadzieję że pomocne komentarze

Gość 11110111101111101
forum erotyczne jest odpowiednim miejscem do takich rozwazaż, a zostając w temacie to pewnie strasznie twarde c h u j e bierzesz do japy i je przygryzasz, oto efekty

Gość to forum erotyczne
a poza tym DO DENTYSTY, głupia dziewucho i innej rady nie dostaniesz. Matko, niedługo będzie bezzębna jak staruszka, ale ona nie pójdzie, bo się boi :O Masz 5 lat? Jak masz kasę, to idź prywatnie, dostaniesz znieczulenie dobre i nic nie będziesz czuła.

Gość uuuuuuuuuuuujaja
może masz wadę zębów, odwapnione i dlatego sa slabe, potrzebna konsultacja w porządnej klinice dentystycznej

Moni95 Sluchaj mnie , odstaw po pierwsze paste z fluorem ! Fluor to trucizna - wpisz to w google i znajdziesz informacje o tym. Nie ufaj dentystom, jesli masz plomby alagamentowe - te z rtęcią pozbądź się tego syfu. Unikaj mleka - mleko to trucizna, ogladaj na yt tvn uwaga mleko trucizna.

Gość weź do buzi stomatologowi
uprzejmie proszę o przeniesienie się na zdrowie i urodę:O wyuzdana dziewczyno:O

Gość 11110111101111101
chcem ci wsadzic po same bile. pociagniesz do dna?

Gość 11110111101111101
ciekawe czy ładna jest. A bym ładował ją nawet w kakao.

Gość moniii0095
KURWA TO JUŻ CZŁOWIEK SIE POMYLIĆ NIE MOŻE ! Weźcie sie odpierdolcie jak was to nie interesuje po co to komentujecie jak wam nie pasuje to po co wchodzicie chyba logiczne że sie pomyliłam i na źle forum weszłam ! Wy też jacyś niepełnosprytni że piszecie na forum erotycznym ruchać sie wam chce to na dziwki chociaż pewnie i tak nawet taka ucieka że desperancko w necie siedzicie !

Idź do dentysty. Miałem to samo - już w podstawówce obie jedynki, na koronki musiałem zamienić, bo mi się połamały (zostały same korzenie).

Gość 11110111101111101
to moniii, rozchylisz przedział? rozwalisz szparę? udostępnisz pochwę starszemu koledze?

Gość moniii0095
o jacie i już ci stanął z wrażenia ? Chyba czeka cię noc z rączka przed kompem hahahaha ja jestem młodsza a wydaje mi sie że o życiu wiem więcej pajacu jebany ! Hahahahahahahahahaha TAKtak mam rację xdd