Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przedmiot z ludzi

Panie. Czy nie wstydzicie się nadmiaru tłuszczu?

Polecane posty

Gość hipopotamica w plaszczu
Dlaczego mam sie tlumaczyc z nadmiaru tluszczu?Lubie gdy fald skorny powiewa za mna na wietrze, a faldy tluszczu lopoca na letnim sloncu.Masz z tym problem?Naprawde?

Przedmiocie - dlaczego nie pójdziesz na operację powiększania ciała? Ja też bym sobie nie życzyła oglądania na ulicy niskich facetów, bo są odpychający. :)

Gość Julka Pitera
Przedmiot z ludzi Julka, wiesz, tak to napisać możesz gdyby tłuszcz był wyjątkiem. Łatwo napisać "nie oglądaj". Czyli co? Mam opaskę na oczy zakładać przed każdym wyjściem z domu? parafrazując anglików: moja dupa moja twierdzą a co z akceptacjją odmienności u ciebie?

Gość Przedmiot z ludzi
@hipopotamica w plaszczu@:D Debilko, o, tu już trochę na temat. Brawo kretynie. :D Wytłumaczę Ci. Tłuszcz w ciele głównie od nadmiaru jedzenia i braku ruchu. Wzrost to już genetyka, na którą ma się znikomy wpływ. Otyłość też podobno sprawy genetyczne, ale mimo to ma się wpływ.

Gość Przedmiot z ludzi
Julka Pitera, jaką odmiennością? Bo, jak już napisałem, jeśli chodzi o tuszę, to odmiennością jest szczupłe, wysportowane ciało. Oczywiście jestem na tak.

Gość Heloł ziąąąąą
Idąc twoim tokiem rozumowania, musisz bez żadnego gadania siedzieć w domu pokurczu gdyż moje piękne oczy nie życzą sobie oglądania na ulicy zakompleksionych knypów poniżej 170 cm wzrostu. poproś więc mame albo tatego żeby cię zabili, będzie to z korzyścią dla ludzkości, której widoku i poczucia estetyki na ulicach nie będziesz zakłócał 🖐️

Gość Julka Pitera
Przedmiot z ludzi wyjasnij mi bo nie nadażam co TOBIE do CUDZEGO CIAŁA?

Czy ten kretyn i debil zostal wystosowany w moim kierunku...?

Gość karzełku,
jakbyś w odpowiednim czasie poświęcił kilka godzin dziennie na zwisanie z drążka, to może byś parę centymetrów zyskał możesz też zbierać kasę na operację wydłużania kości kończyny dolnej :P A przynajmniej zakładaj buty na koturnie, skoro już musisz wyjść z domu, żeby swoim nikczemnym wzrostem nie wywoływać odrazy u przechodniów.

Gość Przedmiot z ludzi
Hipopotamico, oczywiście, że nie do Ciebie to. Przepraszam, bo rzeczywiście można było tak to odebrać. Myślałem, że debil to równoznaczne - Vera. Vera to debil. Kretynka, idiotka itd. jak zwał tak zwał.

Mocne tyrańsko, ale ciężko się nie zgodzić. :D Zwłaszcza z Heloł zią. :D

Gość Heloł ziąąąąą
Odejdź stąd knypie i nie zaśmiecaj forume swoim nikczemnym wzrostem 🖐️

Gość przedmiot ona
Vera 🖐️ Przedmiot 🖐️ Od razu zaznaczam że nie uzywam polskich znakow bo pisze z tel :P

Gość Przedmiot z ludzi
Julka Pitera, na dobrą sprawę nic. Ale gdy patrzę na ładną, szczupła, zadbaną, wysportowaną kobietę, to w moim mózgu wytwarzane są endorfiny-hormony szczęścia- czyli czuję się szczęśliwy.Podobne działanie do narkotyków. A. Gdy widzę kobietona, fałdy tłuszczu po bokach i do tego jeszcze obcisłe ubrania to mój stan diametralnie zmienia się. Dopada mnie depresja.😭 No i. Nie chcę tego! Chcę czuć się szczęśliwy!:( Cały czas!

Tak, to milo.Nie rozumiem dlaczego Vera ma byc synonimem kretyna ale nie o tym temat. Do sedna-nie,nie wstydze sie nadmiaru tluszczu, nie tlumacze go posiadaniem dzieci, choroba czy ciezka depresja. Uwielbiam zarcie, utrzymuje kondycje na poziomie nie ograniczajacym w zaden sposob funkcjonowania. Nie widze potrzeby podobania sie wszystkim a juz na pewno nie zap1zatam sobie glowy odczuciami obcych osob.

Gość przedmiot ona
A ty znowu o tluszczyku? To indywidualna sprawa kobiet, każda jest taka jaka jest i niektórzy to akceptują natomiast inni nie .

Gość kecaj@mailmix.pl
Przedmiot ona, czekam na maila, obiecałaś dzisiaj napisać :)

Gość Przedmiot z ludzi
@przedmiot ona@ 🖐️ ok, dziękuję za wypowiedź. I tak się w głębi duszy cieszysz i gardzisz tłuszczem.;)

Gość Julka Pitera
Przedmiot z ludzi rozumiem gloryfikacja ciała :D masz problem :classic_cool:

Gość Przedmiot z ludzi
@hipopotamica w plaszczu@ no bo to kretyn. Ale nie o tym temat. No i dobrze. Może jesteś wyjątkiem, któremu dobrze w tłuszczu.I płaszczu.

Gość wysoka i seksowna
Gardzę kurduplami poniżej 175 cm wzrostu :O

Gość Przedmiot z ludzi
Julka, problem mają otyli.:( I ta niby akceptacja siebie i to obrażanie się na ludzi, że na zdaniu innych nie zależy. Itd.

jak rany! ta vera lynn to rzeczywiście jakby jebnięta trochę. Ludzie nie kłamią jednak:D co do tematu trochę tłuszczyku mam, ale bez jakichś nadmiarów. Mnie on drażni, bo nie mogę go zrzucić, za to mojemu mężczyźnie bardzo się podoba. Nie jest to aż taka ilość, żebym wstydziła się rozebrać na basenie, ale działa mi na nerwy. Te 6-7kg mogłabym zrzucić.

Gość Przedmiot z ludzi
@wysoka i seksowna@ na temat pisz, albo w ogóle nie udzielaj się. Najlepiej czytaj tylko.🖐️

Gość Heloł ziąąąąą
Idź być niskim gdzie indziej 🖐️

Gość wysoka i seksowna
Takich niedorobionych mężczyzn powinno się izolować 🖐️:O żeby swoim widokiem nie psuli samopoczucia normalnym ludziom.

Gość Przedmiot z ludzi
Parufka! wreszcie dziewczyna ze zdrowym podejściem!:) Co utrudnia zbicie wagi powiedz? Złe odżywianie, brak ruchu, przyjmowanie leków?

Gość Przedmiot z ludzi
@wysoka i seksowna@ rozumiem. Oko za oko. Zomb za zomb. 💤🖐️

Ja to widze, ze jedna jest prawda i owa prawda jest Twoja, nie? Dlaczego sadzisz, ze wiesz co mysla inni?Wrozbita Maciej pod przykrywka?

Gość przedmiot ona
Nic nikomu nie obiecywałam! To na pewno nie ja pisałam! Nie gardze ludźmi otylymi, ani też tymi którzy maja tluszczyk. Nie oceniam ludzi po wyglądzie tylko to jacy są z natury. Problemy z waga mogą być różne między innymi choroba. I to chyba nie jest dobry temat do dyskusji. Popatrz na kobiety w ciąży - przybierają na wadze, a po urodzeniu baby zostają im boczki i rozciagnieta skóra, a poświęciły się dzieciatku i dla nich najważniejsze jest dziecko a nie wygląd.