Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktoria sikret

mój mąż domyśla się chyba, że nie jest ojcem naszej córki

Polecane posty

Gość wiktoria sikret

Staraliśmy się o dziecko dwa lata, po roku się przebadałam i wszystko było ok. Lekarz chciał przebadać męża, ale on się nie zgodził. Wiadomym więc było, że to z winy męża nie możemy mieć dzieci, ale mąż mówił, że wystarczy czas i że w końcu nam się uda a on nie chce się badać. Zaczoł brać witaminy. Zależało mi na dziecku dlatego umówiłam się kilka razy na niezobowiązujący seks z nieznajomym z ogłoszenia. Wybrałam takiego w miarę podobnego do męża (wysoki blondyn). No i zaszłam w ciążę, mężowi nie powiedziałam że spałam z innym. Córka urodziła się z grupą krwi która nie może wyjść z połączenia mojej i mężą, więc mam 100% pewności że nie jest jego dzieckiem. On nie bardzo zna się na tych sprawach, więc nie zdziwiło go to. Teraz mała ma prawie 2 latka i jest bardzo podobna do swojego ojca. Mąż niby w żartach mówi że do niego nie jest podobna tylko do listonosza. My mamy kręcone włosy a mała proste jak druty, oczy ma zielone, a my z mężem niebieskie. Boje się że mąż się w końcu domyśli że to nie jego dziecko:( Co robić?

Gość dkmnsnbshjshsb
tatarata

Gość brick81
zapuścić mózg na początek ;) kiepska prowokacja

Gość eehhh nooo
chciałabyś sie wysrac a dupy nie ubrudzić

Gość laluna88
co robic? zbadac sie na glowe. ps. zaczął a nie "zaczol"

Gość u nas
prowo jak nic "wybralam podobnego do meza" a teraz az tyle rozni?wlosy oczy? to trzeba bylo lepiej wybrac albo napisac bardziej przekonywujaca historie

Mysle ze to prowo. Nigdy w zyciu bym takiego swinstwa mezowi nie zrobila, pary lecza sie dlugie lata a nie zaraz leca do lozka z innym... Mysle ze prawda zawsze predzej czy pozniej wyjdzie na jaw wiec moze powiedz mezowi prawde.

Gość SabinaSarnkowa
debilko a co zrobisz jak dziecko bedzie w tragicznym staniei bedzie potrzebna krew ojca a okaze sie ze nie pasuje zdurnialas do reszty widac nie kochasz swoje meza szkoda go tylko ze jest z taka durna i nieodpowiedzialna egoistka Jak moga byc takie durne matki

Gość wiktoria sikret
aleście naskoczyły...;/ jak dziecko bedzie w tragicznym stanie to ja mu dam krew mąż nie musi... Włosy ojciec mojego dziecka miał ogolone na bardzo krótko wiec nie wiedziałam ze ma proste. Pragnęłam dziecka i cieszę się że jest i nie żałuje tego że urodziła się z innego ojca ale chcę by mój mąż nie wiedział o tym! Co zrobić?

Gość nibyksiezniczka
mysle ze lepiej powiedziec prawde. jesli niechcesz powiedziec ze spalas z innym facetem to powiedz mezowi ze zaplodnilas sie in vitro. mozesz tez nadal klamac ale czy chcesz do konca zycia zyc ze swiadomoscia, ze cos ukrywasz?